2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Senin doktorunun yorumları benim doktorumun yorumlarıula aynı oluyor
Ananasi aşırı seviyorum alsam 1 dilim ile kalmam
Zeytinyağını deneyecem
Ama biliosun ben dontoru biraktimbenim normal dogurabilicegime inanmio cok soru sordugum icin zorluk cikarirmisim bla bla
Ptzsi yeni dr a randevu aldim bakalim o nazil yorumlar yapicak asiri merak ediyorum sorun bende mi degil mi dieama burada bakiyorum herkes doktoruna soru soruyor

Maşallah seninkine de kafası boyu kilosu birbiriyle uyumlu dedi güzel bakmışsın dedi artık 15 günde bir

Sen İstanbul’da mıydın hangi hastaneye gidiyordun ?

Bu haftalardan sonra gunde 2-3 kere olmasi normal diye biliyorum canim. Vucut kendini doguma hazirliyormus yavas yavas. Gunde 10 kereden fazla olursa sikinti demisti biri
Valla doktora en son şeker yuklemesinde gittim sorun görünmüyor dedi 32. Haftada gel dedi şimdide sertleşme bir tarafa toplanınca sancı da olunca üstüne de ilk doğum 33 haftalık olunca strese girdim kaç gündür

Kızlar perşembe A101 ‘e çok güzel bebişko ürünleri geliyor . Teyzelerle kuyrukta beklerdim ama çalışıyorum . Çarşamba gecesi online sipariş veririm .
Özellikle oyuncaklar çok iyi fiyata geçen sene ben anne-bebek mağazasında çalışırken Pilsan bölge sorumlusu bizde bile bu fiyatlar yok bazı şube müdürleri A101 - bim gibi mağazalara geri gidip ürünlerini onlardan geri satın alıyorlar demişti hatta

Eklentiler

• IMG_4601.webp
    56 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4602.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4603.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 75
Soru sorucaz tabii ki sorunun sen de olduğunu hiç sanmıyorum doğum seklimizi kendimizin seçmesi kadar doğal bir şey yok bana doktorum hala ne doğum tarihi ne sekli hakkında yorum yapmadı bas geliş mi makat geliş mi onu bile söylemiyor önemi yok diyor bu haftalarda bunların

Aaaa nasil doktor öyle tabiki çok soru soracaz robotmuyuz ki sap gibi gidip gelecez sanki has yüzlerine merakimizdan gidiyoz doğum yapınca zaten görmezler deli mi ne. Ben hamilelik süresince kac doktora gittiysem hepsine herşeyi sordum bol bol. Sor kız boşver. İnşallah normal de olursa değme keyfine

Ya doktora soru sormayacaksak ne diye o kadar para veriyoruz, benim doktor muayeneden önce ve sonra ayrı ayrı iki defa görüşüyor odasında ve ben ikisinde de soruyorum yetmiyor bişey olunca telefonda mesaj atıyorum en geç 5 dk ya dönüyor ve cevaplıyor. Öyle aşırı sorular sormuyorum ama yinede “mesela karnım çok sert mi öyle diyorlar” demişliğim de var. O da dokundu baktı “yoooo değil gayet yumuşak” dedi. bıngıl bıngıl göbeğim millet kurt sokmuştı aklıma

Ahahaha kız gerilmişsin dur sakin hamiş hamiş germesinler seni ama bende okuyunca bi içimden saymadım değil D d_g_g yalnız değilsin bacım cevaplamazlarsa yanındayız. Anında hamiş gazabına uğrar doktorun

Kızlar alışveriş nasıl gidiyor? Her şeyi tamamlayan var mı?
Sadece kapi susu, bebek cikolatasi ve bir kac takim daha kiyafet alacagim. Onun disinda tamamladim cok sukur. Hastane cantasini filan da 2 hafta icinde hazirlayacagim insallah

Bu zamana kadar alamayıp kararsız kaldıklarim bunlar kaldı, diger ayki maaşla halletmek istiyorum ama karar veremiyorum

Gecelik
Taç
Bebek çantası
Sallanir ana kucağı
Biberon
Beşik
Emzik
Kıyafet yıkama filesi
İyi çok bir şey kalmamış

Bu zamana kadar alamayıp kararsız kaldıklarim bunlar kaldı, diger ayki maaşla halletmek istiyorum ama karar veremiyorum

Gecelik
Taç
Bebek çantası
Sallanir ana kucağı
Biberon
Beşik
Emzik
Kıyafet yıkama filesi
Ben bunları tercih ettim ama chicco biberon için iyi mi yaptım kötü mü yaptım onu bilemedim işte

Eklentiler

• image.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 53
Evet 38 yazmışım yaaa 28 diyecektim bugün 29 olmuşum tam. Ayyy bu çocuk bende beyin bırakmadı yaaa inşallah derste çocuklara doğru şeyler anlatıyorumdur
Çok iyi bence, erkek mi canım? Benim 29da 1337gr çıktı çünkü minyon olacak dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…