- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.281
Ama biliosun ben dontoru biraktimSenin doktorunun yorumları benim doktorumun yorumlarıula aynı oluyor
Ananasi aşırı seviyorum alsam 1 dilim ile kalmam
Zeytinyağını deneyecem
Maşallah seninkine deMaşallah
riskli kilo sınırını atlatmışsın çok şükür kafası ile ilgili bişey dedi mi:)
Ben 30+4 gittim 43 cm 1750gr karnı vaktiyle uyumlu ama kafası 10 gün ilerideydi :)) beni de 6 ekime çağırdı :) ama kontrol muayenem 10 gün 5inde gidicem :)
Sen İstanbul’da mıydın hangi hastaneye gidiyordun ?Ama biliosun ben dontoru biraktimbenim normal dogurabilicegime inanmio cok soru sordugum icin zorluk cikarirmisim bla bla
Ptzsi yeni dr a randevu aldim bakalim o nazil yorumlar yapicak asiri merak ediyorum sorun bende mi degil mi dieama burada bakiyorum herkes doktoruna soru soruyor
Valla doktora en son şeker yuklemesinde gittim sorun görünmüyor dedi 32. Haftada gel dedi şimdide sertleşme bir tarafa toplanınca sancı da olunca üstüne de ilk doğum 33 haftalık olunca strese girdim kaç gündürBu haftalardan sonra gunde 2-3 kere olmasi normal diye biliyorum canim. Vucut kendini doguma hazirliyormus yavas yavas. Gunde 10 kereden fazla olursa sikinti demisti biri
Soru sorucaz tabii kiAma biliosun ben dontoru biraktimbenim normal dogurabilicegime inanmio cok soru sordugum icin zorluk cikarirmisim bla bla
Ptzsi yeni dr a randevu aldim bakalim o nazil yorumlar yapicak asiri merak ediyorum sorun bende mi degil mi dieama burada bakiyorum herkes doktoruna soru soruyor
Aaaa nasil doktor öyle tabiki çok soru soracaz robotmuyuz ki sap gibi gidip gelecez sanki has yüzlerine merakimizdan gidiyoz doğum yapınca zaten görmezler deli mi ne. Ben hamilelik süresince kac doktora gittiysem hepsine herşeyi sordum bol bol. Sor kız boşver. İnşallah normal de olursa değme keyfineAma biliosun ben dontoru biraktimbenim normal dogurabilicegime inanmio cok soru sordugum icin zorluk cikarirmisim bla bla
Ya doktora soru sormayacaksak ne diye o kadar para veriyoruz, benim doktor muayeneden önce ve sonra ayrı ayrı iki defa görüşüyor odasında ve ben ikisinde de soruyorum yetmiyor bişey olunca telefonda mesaj atıyorum en geç 5 dk ya dönüyor ve cevaplıyor. Öyle aşırı sorular sormuyorum ama yinede “mesela karnım çok sert mi öyle diyorlar” demişliğim de var. O da dokundu baktı “yoooo değil gayet yumuşak” dedi.Ama biliosun ben dontoru biraktimbenim normal dogurabilicegime inanmio cok soru sordugum icin zorluk cikarirmisim bla bla
Bu zamana kadar alamayıp kararsız kaldıklarim bunlar kaldı, diger ayki maaşla halletmek istiyorum ama karar veremiyorumKızlar alışveriş nasıl gidiyor? Her şeyi tamamlayan var mı?
Ahahaha kız gerilmişsin dur sakin hamiş hamiş germesinler seniAaaa nasil doktor öyle tabiki çok soru soracaz robotmuyuz ki sap gibi gidip gelecez sanki has yüzlerine merakimizdan gidiyoz doğum yapınca zaten görmezler deli mi ne. Ben hamilelik süresince kac doktora gittiysem hepsine herşeyi sordum bol bol. Sor kız boşver. İnşallah normal de olursa değme keyfine
Sadece kapi susu, bebek cikolatasi ve bir kac takim daha kiyafet alacagim. Onun disinda tamamladim cok sukur. Hastane cantasini filan da 2 hafta icinde hazirlayacagim insallahKızlar alışveriş nasıl gidiyor? Her şeyi tamamlayan var mı?
İyi çok bir şey kalmamışBu zamana kadar alamayıp kararsız kaldıklarim bunlar kaldı, diger ayki maaşla halletmek istiyorum ama karar veremiyorum
Gecelik
Taç
Bebek çantası
Sallanir ana kucağı
Biberon
Beşik
Emzik
Kıyafet yıkama filesi
38+6 da mıKızlar şimdi burada bir mesaja dün “çocuğun kilosu önemli değil” diyen ben değilmişim gibi soruyorumsizce 38+6 da 1.450 kg iyi mi değil mi? Çok mu ponçik
Ben bunları tercih ettim ama chicco biberon için iyi mi yaptım kötü mü yaptım onu bilemedim işteBu zamana kadar alamayıp kararsız kaldıklarim bunlar kaldı, diger ayki maaşla halletmek istiyorum ama karar veremiyorum
Gecelik
Taç
Bebek çantası
Sallanir ana kucağı
Biberon
Beşik
Emzik
Kıyafet yıkama filesi
Evet 38 yazmışım yaaa 28 diyecektim bugün 29 olmuşum tam. Ayyy bu çocuk bende beyin bırakmadı yaaa inşallah derste çocuklara doğru şeyler anlatıyorumdur38+6 da mı30. Hafta ise normal
Çok iyi bence, erkek mi canım? Benim 29da 1337gr çıktı çünkü minyon olacak dedi doktorumEvet 38 yazmışım yaaa 28 diyecektim bugün 29 olmuşum tam. Ayyy bu çocuk bende beyin bırakmadı yaaa inşallah derste çocuklara doğru şeyler anlatıyorumdur
1750e kadar normalEvet 38 yazmışım yaaa 28 diyecektim bugün 29 olmuşum tam. Ayyy bu çocuk bende beyin bırakmadı yaaa inşallah derste çocuklara doğru şeyler anlatıyorumdur
Oluyor canım, ama hıc bılgın olmadan hısse ısıne gırme, bıraz arastır, uzunvade ekleme yapacaksan temettu emeklılıgı kavramını arastır derımYapı krediden oluyor mu canım bilgim olmadığı için soruyorum ne kadarlık oluyor hisseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?