2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla bu ara herşeye geriliyorum oğlan da bugün evde birde kış temizliği son halıları sermek kaldı ama ne mümkün evin bir yerini toplasam hemen diğer yer bozuluyor neyse sakinim sakinim

benimki de aynısını diyo kuzum bende katılıyorum. dün karnımda sağdaydı sağ kaburgamı ittiriyordu nefesim daralıyordu bu sabah soldaydı sol kaburgamı ittiriyordu şimdi yine sağa geçti içerde fink atıyorlar zaten hala biraz alanları var

Evet 38 yazmışım yaaa 28 diyecektim bugün 29 olmuşum tam. Ayyy bu çocuk bende beyin bırakmadı yaaa inşallah derste çocuklara doğru şeyler anlatıyorumdur
bende bir korktum kız 38 deyince drun haftasıyla uyumlu dediyse her şey yolunda demektir

Aynen öyle 39. Haftada bile dönen varmış

Kızlar mavi hastane çıkışı alsam olur mu kızıma balıklı balıklı çok beğendim adıyla da uyumlu olacak. Mavi olunca karar veremedim. Aslında deniz yıldızlı pembe de var ama pembe şeyi çok Mavi alan var mi hiç?

Kızlar alışveriş nasıl gidiyor? Her şeyi tamamlayan var mı?
Bugün mobilyayı alıyoruz
Sonra boya seçeriz
Ekimde karar verebilrisem bebek arabasını alıcam
Geriye lohusa giyim , bebişe hediyelikler ve hastahane çantası ihtiyaçları filan kalıyor
Ivır zıvır giyim içeriklerinin %80 i bitti Allah’a Şükür

Kızlar ben sürekli evde olurum dışarı işte market alışverişi bebeğin kontrolleri kendi kontrolüm de dışarı çıkarım öyle pek gittiğim gezdiğim yok sizce bu emzirme sütyenini alayım mı almayayım mı ya

Ben alıyorum soft mavi, yesıl, hatta kü rengı pıjama bıle aldım, bence kızlar her rengı gıyebılırler

Bir de şeyi sordum doktorum rahat bir insan 32 den sonra çalışayım mi sizce dedim çalışma dedi 32 den sonra annenin yorulmasına bağlı bebekte ve doğumda sorun olma oranı çok yükseliyor dedi
Benim 32. Haftam okulun açılmasına denk gelmişti. 37’ye kadar çalıştım. 3 gün sonra da doğurdum. Tansiyonumun çıkmasını da çalışmaya bağlıyorum. Sürekli sinirlen sinirlen içine at. Bu sefer heyet raporluyum, kafam rahat

Kızlar alışveriş nasıl gidiyor? Her şeyi tamamlayan var mı?
ben bayağı aldım gibi hissediyorum ama hala çok eksik var da bilmiyorum ekimin 10unda evim boyanacak 20sine doğru da dolabı gelir bebişin herhalde yerleştirirken net olarak anlarım neyi eksik neyi fazla

Kız sen ısım mı degıstın, profıl resmını ıyı barı degısmemısınyoksa tanıyamazdım

Ben de suan heyet raporluyum, ama calıssam bende de kesın yuksek tansıyon cıkardı..bransımdan dolayı da ıyıce kafayı yıyorum bazen derste

Aynen öyle doğumdan sonrasını düşünüyoruz ama ne yaparsak yapalım o anne karnındaki ortamı veremiyoruz o yüzden içerideki süreyi ne kadar güzel değerlendirebilirsek o kadar kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…