2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sütyenler penye oluyor zaten genelde. Ben atlet alacağım sadece kış olduğu için.

Bence al çok rahat

Ben de suan heyet raporluyum, ama calıssam bende de kesın yuksek tansıyon cıkardı..bransımdan dolayı da ıyıce kafayı yıyorum bazen derste
Ortaokulda mısınız siz de? Ben şimdi lisedeyim, o kadar sinirlenmiyorum ama ortaokuldayken istifa edecek hale gelmiştim.

Gaviscon duoble üretilmiyormus bugün 10 15 eczaneye baktık hiçbirinde yok

Ortaokulda mısınız siz de? Ben şimdi lisedeyim, o kadar sinirlenmiyorum ama ortaokuldayken istifa edecek hale gelmiştim.
Ortaokuldayım canım, ozellıkle 5lerde kafayı yıyorum şişirılmıs notlarla gelıyorlar, carpım tablosu dörtt ıslem bılmeden hem de..

Aynen öyle doğumdan sonrasını düşünüyoruz ama ne yaparsak yapalım o anne karnındaki ortamı veremiyoruz o yüzden içerideki süreyi ne kadar güzel değerlendirebilirsek o kadar kar
Evet o açıdan çok iyi olmuştu. Son ana kadar çalıştığım için 4 aylık olana kadar izinliydim zaten. Bu sefer iki aylıkken iznim bitecek. Ücretsiz alacağım. O zaman ücretsiz alamazdım.

sudem34 karar verdin mi bugün alacağına
Sorma ya depend aldım
Askı sepette bekliyor

Kuponlar ayarlarımla oynuyor ya
Terapi gibi geliyor alışveriş

İhtiyaç mı değil mi emin olmadan alıyorum valla
İnşallah aldıklarımı kullanırım
Üç üç beş beş derken dağ oluyor

Ortaokuldayım canım, ozellıkle 5lerde kafayı yıyorum şişirılmıs notlarla gelıyorlar, carpım tablosu dörtt ıslem bılmeden hem de..
Bize de 9’lar öyle geliyor. not ortalaması 95 ile gelmiş ama bence 60 falan olmalı. Fizik kimya biyoloji 20-30-15 alıyor, yapay zeka mühendisi olmak istiyor.

Gerçekten öyle ya etrafta bir kaç markete baktım depend fiyatı yüksekti burda daha uyguna geldi ondan aldım. İlk günler rahat olsun diye aldım ben bir de ıslak olursa hafif nemli bile olsa huylanirim sürekli değiştiririm o yüzden

Bize de 9’lar öyle geliyor. not ortalaması 95 ile gelmiş ama bence 60 falan olmalı. Fizik kimya biyoloji 20-30-15 alıyor, yapay zeka mühendisi olmak istiyor.
Ayy benım 8lerde durumu berbat olan ogrencı oluyor, yalavarıyorum barı çarsıda pazarda ısıne yarayacak ıslemlerı ogren, lıseye gecınce arkamdan atmasın matametık ogretmenın dıyorum, yıne de yokk 2ıle 5ı carpamayan var..

Yaa ucuz aldık diye bedava sanıyoruz ve her şeyi alasımız geliyor.
K Kaskade demişti ya bir kez e ticaret oyunlarına geliyorsunuz diye
Ben algımı kaybettim ihtiyaç mı değil mı emin olmadan alıyorum
İki sezeryan lohusalık bir dış gebelik hiç birinde lazım olmadı kullanmadım
Ya piyasada yoktu ya ben bilmiyordum
Şimdi ortama uydum iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum
Alışveriş yapmayı mı özledim ne

Ilkokullarda artik sinav da yok, asil bundan sonrasini gorun siz. Pandemi senesi 1. Sinif olanlar su an 4. Sinif seneye 5. Siniflar berbat bir sekilde gelecek.

Evet o açıdan çok iyi olmuştu. Son ana kadar çalıştığım için 4 aylık olana kadar izinliydim zaten. Bu sefer iki aylıkken iznim bitecek. Ücretsiz alacağım. O zaman ücretsiz alamazdım.
İnsana bırakıp gitmekte çok zor gelir

dependin linkini atsanız bana da kızlar bugün ne alıyoruz hadi öneride bulunun

Kuzum ben 21. Haftadan 26. Haftaya kadar tuvalet harici hiç kalkmadım doktorum böyle uygun gördü çünkü. Geçen haftaki kontrolde tamam artık evin içerisinde yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin dedi sanırım bebişler büyüdükçe riskte azalıyor 1500 kiloyu kaçıncı haftada aşıyoruz tahmini olarak ya bugün tam 27 hafta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…