- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.321
Bence de giyebilirlerBen alıyorum soft mavi, yesıl, hatta kü rengı pıjama bıle aldım, bence kızlar her rengı gıyebılırler
Yok yok o kalsın1 hafta sonra falan degıstır madem, herkes gorur herhalde o zamana
Sütyenler penye oluyor zaten genelde. Ben atlet alacağım sadece kış olduğu için.Kızlar ben sürekli evde olurum dışarı işte market alışverişi bebeğin kontrolleri kendi kontrolüm de dışarı çıkarım öyle pek gittiğim gezdiğim yok sizce bu emzirme sütyenini alayım mı almayayım mı ya
Bence al çok rahatKızlar ben sürekli evde olurum dışarı işte market alışverişi bebeğin kontrolleri kendi kontrolüm de dışarı çıkarım öyle pek gittiğim gezdiğim yok sizce bu emzirme sütyenini alayım mı almayayım mı ya
Ortaokulda mısınız siz de? Ben şimdi lisedeyim, o kadar sinirlenmiyorum ama ortaokuldayken istifa edecek hale gelmiştim.Ben de suan heyet raporluyum, ama calıssam bende de kesın yuksek tansıyon cıkardı..bransımdan dolayı da ıyıce kafayı yıyorum bazen derste
Benım hamıle degılken aldıgın beyazlı yesıllı 2 takım var, erkek de giyebılır dıye almıstımBence de giyebilirleryeşil en sevdiğim renk bir tane bile almamışım nasıl böyle bir şey olabilir
Ortaokuldayım canım, ozellıkle 5lerde kafayı yıyorum şişirılmıs notlarla gelıyorlar, carpım tablosu dörtt ıslem bılmeden hem de..Ortaokulda mısınız siz de? Ben şimdi lisedeyim, o kadar sinirlenmiyorum ama ortaokuldayken istifa edecek hale gelmiştim.
Benım doktor rennıe duo yazdı bana, o da ıyı geluyor yanmayaGaviscon duoble üretilmiyormusbugün 10 15 eczaneye baktık hiçbirinde yok
Evet o açıdan çok iyi olmuştu. Son ana kadar çalıştığım için 4 aylık olana kadar izinliydim zaten. Bu sefer iki aylıkken iznim bitecek. Ücretsiz alacağım. O zaman ücretsiz alamazdım.Aynen öyle doğumdan sonrasını düşünüyoruz ama ne yaparsak yapalım o anne karnındaki ortamı veremiyoruz o yüzden içerideki süreyi ne kadar güzel değerlendirebilirsek o kadar kar
Sorma ya depend aldım
Bize de 9’lar öyle geliyor.Ortaokuldayım canım, ozellıkle 5lerde kafayı yıyorum şişirılmıs notlarla gelıyorlar, carpım tablosu dörtt ıslem bılmeden hem de..
Gerçekten öyle yaSorma ya depend aldım
Askı sepette bekliyor
Kuponlar ayarlarımla oynuyor ya
Terapi gibi geliyor alışveriş
İhtiyaç mı değil mi emin olmadan alıyorum valla
İnşallah aldıklarımı kullanırım
Üç üç beş beş derken dağ oluyor
Ayy benım 8lerde durumu berbat olan ogrencı oluyor, yalavarıyorum barı çarsıda pazarda ısıne yarayacak ıslemlerı ogren, lıseye gecınce arkamdan atmasın matametık ogretmenın dıyorum, yıne de yokk 2ıle 5ı carpamayan var..Bize de 9’lar öyle geliyor.not ortalaması 95 ile gelmiş ama bence 60 falan olmalı. Fizik kimya biyoloji 20-30-15 alıyor, yapay zeka mühendisi olmak istiyor.
Yaa ucuz aldık diye bedava sanıyoruz ve her şeyi alasımız geliyor.Gerçekten öyle yaetrafta bir kaç markete baktım depend fiyatı yüksekti burda daha uyguna geldi ondan aldım. İlk günler rahat olsun diye aldım ben bir de ıslak olursa hafif nemli bile olsa huylanirim sürekli değiştiririm o yüzden
Lisede okuma yazma öğretiyoruzOrtaokuldayım canım, ozellıkle 5lerde kafayı yıyorum şişirılmıs notlarla gelıyorlar, carpım tablosu dörtt ıslem bılmeden hem de..
Ilkokullarda artik sinav da yok, asil bundan sonrasini gorun siz. Pandemi senesi 1. Sinif olanlar su an 4. Sinif seneye 5. Siniflar berbat bir sekilde gelecek.Ayy benım 8lerde durumu berbat olan ogrencı oluyor, yalavarıyorum barı çarsıda pazarda ısıne yarayacak ıslemlerı ogren, lıseye gecınce arkamdan atmasın matametık ogretmenın dıyorum, yıne de yokk 2ıle 5ı carpamayan var..
İnsana bırakıp gitmekte çok zor gelirEvet o açıdan çok iyi olmuştu. Son ana kadar çalıştığım için 4 aylık olana kadar izinliydim zaten. Bu sefer iki aylıkken iznim bitecek. Ücretsiz alacağım. O zaman ücretsiz alamazdım.
dependin linkini atsanız bana da kızlarGerçekten öyle yaetrafta bir kaç markete baktım depend fiyatı yüksekti burda daha uyguna geldi ondan aldım. İlk günler rahat olsun diye aldım ben bir de ıslak olursa hafif nemli bile olsa huylanirim sürekli değiştiririm o yüzden
Kuzum ben 21. Haftadan 26. Haftaya kadar tuvalet harici hiç kalkmadım doktorum böyle uygun gördü çünkü. Geçen haftaki kontrolde tamam artık evin içerisinde yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin dediDoktordan çıktım benim de erken doğum riskim var biliyorsunuz. İlk defa rahim uzunluğunu bu kadar iyi gördüm dedi. Ben çok rahatım dedi Bi sevindim.Şu stresi biraz üstünden at dedi, ilk viraj 32. 34 ten sonra da korkma artık ne zaman gelirse gelsin dedi. Doktorum iyidir. Benim gibi olan varsa okusun rahatlasın biraz da. Kilosu 1500ü aşınca o bebeğin yaşama şansı vardır dedi. Sürekli yatma diyor yatan varsa benim gibi pıhtılaşma için de iyi değil dedi. Saat başı bi dolan öyle yat dedi. Haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?