2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Lisede okuma yazma öğretiyoruz
Cunku ilkokulda sinifta kalma yok. Daha dogrusu okumaya gecmese bile veli izni olmadan sinifta birakamiyoruz. Simdiye kadar 1. Sinifta okumaya gecemeyen ogrencilerime ogretinceye kadar ugrastim hep ust siniflarda. Her donem basinda tekrar bastan alarak, en gec ogrenen ogrencim 3. Sinifta ogrenmisti

Sıkıntı oluyor çocuğun özgüveni de çöküyor

dependin linkini atsanız bana da kızlar bugün ne alıyoruz hadi öneride bulunun
n11'den Depend Emici Külot Kadın Hasta Bezi M 10'Lu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu zamana kadar alamayıp kararsız kaldıklarim bunlar kaldı, diger ayki maaşla halletmek istiyorum ama karar veremiyorum

Gecelik
Taç
Bebek çantası
Sallanir ana kucağı
Biberon
Beşik
Emzik
Kıyafet yıkama filesi
Otomatik ana kucaklari için herkese bebekler çok sıkılıyor durmuyorlar diyorlar
Biberon avent almıştım yenidoğan seti olarak
Emzik de her emziği tutmuyorlarmis ben yenidoğan setindeki emziği deneyecem tutarsa aventten devam
Emzik kabi olarak da e bebekten 17 TL'ye düşmüştü ondan aldım
Yıkama filesi e bebekte çok pahalı Hb da da 3 boyu 55 TL ondan almayı düşünüyorum

Ya benim kızım memeden hiç ayrılmıyordu. Koşa koşa gidiyordum okula. iki ders yapıp eve gelip tekrar koşa koşa okula gidip iki ders yapıyordum. İnsan öyle öyle zayıflıyor işte.
Ahhaha biz 4 gün okul onunda sabah Alaçam 8 de gider 12 de gelirim sen mi istedin 2 2 çalışmayı

Evet o açıdan çok iyi olmuştu. Son ana kadar çalıştığım için 4 aylık olana kadar izinliydim zaten. Bu sefer iki aylıkken iznim bitecek. Ücretsiz alacağım. O zaman ücretsiz alamazdım.
Ucretsiz izni ne kadar almayi dusunuyorsun? Ben de ucretsiz izin alacagim. Bu sene sonuna kadar kesin. Ama seneye de daha 8 aylik filan olacak baslarsam

Lisede okuma yazma öğretiyoruz
ortaokulda 70 puan zorunlulugu geldı, belkı bıraz duzelme olur
Ilkokullarda artik sinav da yok, asil bundan sonrasini gorun siz. Pandemi senesi 1. Sinif olanlar su an 4. Sinif seneye 5. Siniflar berbat bir sekilde gelecek.
Bızım okulda gıden bırı olmazsa 5lerden baslatırlar bana da seneye, cocuk ısı de bıttı, mezun olana kadar gotürür der müdür

Canim benim de idrarda bakteri cikmisti ama kultur tertemiz cikti. Sekeri atlattin hadi gecmis olsun insallah bir sey cikmaz. Haftasonu diye sonuc cikmamistir herhalde benim oglene çıkmıştı.
Kızlar alışveriş nasıl gidiyor? Her şeyi tamamlayan var mı?
Ya almak istedigim az bir sey kaldi. Bazi seyleri sonraya birakmak istiyorum gidisata gore karar vermek icin. Mesela biberon, pisik kremi, gogus ucu kremi vs. Bir de 20 ekimde puan bekliyorum belki o zaman alirim. Dunden beri dis giyime taktim, astronot tulum gibi bir sey alacagim sanirim. Bebeklerle yagmur kar olmayan her gun cikmak istiyorum yuruyuse. Bedeni dusunup duruyorum.
Bugun deterjan alacagim hb visa kart kampanyasindan visa kartimi bulabilirsem :)
N11 kuponunu hosaflik kayisi alarak degerlendirdim gecende almistim guzel cikmisti. Yemek yaninda cok az iciyorum kabizlik icin. Azicik seker ile yapiyorum. insallah yine guzel cikar. Ama hemen fiyati 40 tl arttirmislar

Kızlar şimdi burada bir mesaja dün “çocuğun kilosu önemli değil” diyen ben değilmişim gibi soruyorum sizce 38+6 da 1.450 kg iyi mi değil mi? Çok mu ponçik

Masallah canim ya. Bence simdilik cok fazla degil, endiselenecek bir sey yok. Benim ikizler bile 1200 cikti 28+4 de. ikizler daha minik oluyor.

bedenini neye göre seçiyoruz canım
Kızlar almayanlar için söylüyorum ben de almadım daha. Sezeryan yapan bir arkadaşım depend yerine canped önerdi iki çocuğu var ikisini de kulllanmış. Canpedin beli daha yüksek daha yukarıda bitiyor dependle o kadar rahat edememiştim dedi.

Bir kaç arkadaşım da gördüm otomatik ana kucağında durmuyorlar dediğin gibi, satmaya çalışıyorlar şimdi daha yesyeni hiç bir şeyleri yok

Sudem cancağazım n11 kuponlarına çok aldanmayın ben biriktirdiğim bütün kuponları pul ettim çünkü baktıklarım diğer sitelerden daha pahalıya geliyordu . Mağaza müşteri yorumları az kargo süreci uzun sürüyor Hb ve trendyola göre , favoridekilerimde kupona denk gelmiyor

Ürün satıldığını görünce arz talep mantığı anında fiyat yükseltiyorlar fiyat artışı şuan n11 de daha fazla , satıcının n11 e ödediği komisyonda yüksel olabilir aynı oranlarda maliyetli korumak için fiyat arttırıyordur

Depend emzire atleti sütyeni gümüş kapak yeni doğum yapan 2-3 arkadaştan teyit aldım mutlaka al dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…