- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.361
Maalesef evet ilk 3 ay böyledi 2. Trimester da durdu şimdi yine başladı okusam da görüyorum bir tane de sürekliKızlar siz de gece uyurken çok rüya görüyo musunuz ben uyanınca bir sürü şey yaşamışım gibi uyanıyorum
Ben 3unu de kıyaslayıp alıyorum hangisi ucuza gelirseSudem cancağazım n11 kuponlarına çok aldanmayın ben biriktirdiğim bütün kuponları pul ettim çünkü baktıklarım diğer sitelerden daha pahalıya geliyordu . Mağaza müşteri yorumları az kargo süreci uzun sürüyor Hb ve trendyola göre , favoridekilerimde kupona denk gelmiyor
Ürün satıldığını görünce arz talep mantığı anında fiyat yükseltiyorlar fiyat artışı şuan n11 de daha fazla , satıcının n11 e ödediği komisyonda yüksel olabilir aynı oranlarda maliyetli korumak için fiyat arttırıyordur
Depend emzire atleti sütyeni gümüş kapak yeni doğum yapan 2-3 arkadaştan teyit aldım mutlaka al dediler.
N11 de yorum sayisi da yeterli olmadigi icin supheye dusuyorum. Gecen gun solingen bicak aldim. Orginal olmadigi o kadar acik ki urunun. 2 sene onceki aldigim solingenlerle uzaktan yakindan alakasi yok. Ve paketin her yerine taklitlerimizden sakinin filan yazmislarSudem cancağazım n11 kuponlarına çok aldanmayın ben biriktirdiğim bütün kuponları pul ettim çünkü baktıklarım diğer sitelerden daha pahalıya geliyordu . Mağaza müşteri yorumları az kargo süreci uzun sürüyor Hb ve trendyola göre , favoridekilerimde kupona denk gelmiyor
Ürün satıldığını görünce arz talep mantığı anında fiyat yükseltiyorlar fiyat artışı şuan n11 de daha fazla , satıcının n11 e ödediği komisyonda yüksel olabilir aynı oranlarda maliyetli korumak için fiyat arttırıyordur
Depend emzire atleti sütyeni gümüş kapak yeni doğum yapan 2-3 arkadaştan teyit aldım mutlaka al dediler.
Evet son birkac haftadir herseyi pahalandirdilar resmen. Ben de mutlaka karsilastirip aliyorum. Artik pek bir sey de almiyorum n11 den. Ama bezleri fln cok iyi aldik mesela. Simdi fiyatlar normal.Sudem cancağazım n11 kuponlarına çok aldanmayın ben biriktirdiğim bütün kuponları pul ettim çünkü baktıklarım diğer sitelerden daha pahalıya geliyordu . Mağaza müşteri yorumları az kargo süreci uzun sürüyor Hb ve trendyola göre , favoridekilerimde kupona denk gelmiyor
Yok balımSudem cancağazım n11 kuponlarına çok aldanmayın ben biriktirdiğim bütün kuponları pul ettim çünkü baktıklarım diğer sitelerden daha pahalıya geliyordu . Mağaza müşteri yorumları az kargo süreci uzun sürüyor Hb ve trendyola göre , favoridekilerimde kupona denk gelmiyor
Yok talepte bulunmamıştım ama iyi olmuştu. Perşembeleri boşum yoktu, 6 ders üst üsteydi. son ders sütlerim akıyordu.Ahhahabiz 4 gün okul onunda sabah Alaçam 8 de gider 12 de gelirim sen mi istedin 2 2 çalışmayı
Satıcı hb ve trendyol ile aynı olan satıcıdan al.Yorum
N11 de yorum sayisi da yeterli olmadigi icin supheye dusuyorum. Gecen gun solingen bicak aldim. Orginal olmadigi o kadar acik ki urunun. 2 sene onceki aldigim solingenlerle uzaktan yakindan alakasi yok. Ve paketin her yerine taklitlerimizden sakinin filan yazmislargeri gondermeye usendigimden kullaniyorum ama hic guzrl degiller
10 martta bitecek doğum iznim. Seminer dönemine kadar alırım. Eylül’de de başlarım inşallah. Tanıdığım doktor falan yok, rapor isteyemem kimseden.Ucretsiz izni ne kadar almayi dusunuyorsun? Ben de ucretsiz izin alacagim. Bu sene sonuna kadar kesin. Ama seneye de daha 8 aylik filan olacak baslarsam
Aynen öyle dolapta falan dünya kadar açıklamaları hep aynı bebeğim durmadigi icinBir kaç arkadaşım da gördüm otomatik ana kucağında durmuyorlar dediğin gibi, satmaya çalışıyorlar şimdi daha yesyeni hiç bir şeyleri yok
Rapor ben de hic dusunmedim. Oglum 15 aylikti basladigimda. Bunda baslarsam eylulde 8 aylik olacak. Sinif ogretmeni oldugum icin de az ders alma sansim yok. Koyde calistigimdan ogle arasi da gelip emziremem. 1. Donem tekrar mi ucretsiz izne devam etsem diyorum. O zaman da 2. Donem icin bakici bulmakta zorlanabilirim diye dusundum10 martta bitecek doğum iznim. Seminer dönemine kadar alırım. Eylül’de de başlarım inşallah. Tanıdığım doktor falan yok, rapor isteyemem kimseden.
Kız geri dönüşü olsa da istemeyiz kiArtık her şey için çok geç, geri dönüşü yok bu işin
Bende hep onu düşünüp rahatlatıyorum kendimiŞey geçmiyo maalesefÇarşamba doktora sorcam bakim ne dicek. Bazıları doğum sancısının tetiklediğini söylüyor ama en iyisini doktor bilir
aynen yaa kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum amacanımın herşekilde acıcak olduğunu bilmek korkutuyo Sonunda bebeğimize kavuşacaz o çok güzel bebeğimide merak ediyorum tek rahatlatan kısmı bu
Önce kim doğuracak çok merak ediyorumÇok şükür Eylül ayını kazasız belasız erken doğumsuz atlattık. İnşallah ekimi de bu şekilde geçiririz kızlarkasımda da isteyen zamanı gelen doğursun
Aynı şeyi gece düşündüm rüya içinde rüya görüyorum aşırı yoğun şeyler uyanıncada yorgun gibi oluyorum bebek tekmeleri uyandırıyor beni artık sanki karnımı tornavidayla oyup delik açıp çıkacak sanıyorum sinirlerim alt üst oluyorKızlar siz de gece uyurken çok rüya görüyo musunuz ben uyanınca bir sürü şey yaşamışım gibi uyanıyorum
Önce ikizler doğar sanırım 40 a kadar beklemiyorlar ya sonrada sat tarihi en erken olanlardan başlarÖnce kim doğuracak çok merak ediyorum
Hiç belli olmaz bu işler, ama tabii vaktinde doğsun hepsi inşallahÖnce ikizler doğar sanırım 40 a kadar beklemiyorlar ya sonrada sat tarihi en erken olanlardan başlar
Demek ki bu konuda da her doktorun görüşü farklı oluyor benim haftam daha ileride geçti ondan da olabilir. Ben 29'un içindeyim 3-5 gün önde gidiyor yaklaşık 1.5kg şu an. Sanırım 30 31 arası olunuyor.Kuzum ben 21. Haftadan 26. Haftaya kadar tuvalet harici hiç kalkmadım doktorum böyle uygun gördü çünkü. Geçen haftaki kontrolde tamam artık evin içerisinde yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin dedisanırım bebişler büyüdükçe riskte azalıyor 1500 kiloyu kaçıncı haftada aşıyoruz tahmini olarak ya bugün tam 27 hafta oldum
38+6 değildir o ya. Yanlış yazıyor olabilir misin?Canim benim de idrarda bakteri cikmisti ama kultur tertemiz cikti. Sekeri atlattin hadi gecmis olsun insallah bir sey cikmaz. Haftasonu diye sonuc cikmamistir herhalde benim oglene çıkmıştı.
Ya almak istedigim az bir sey kaldi. Bazi seyleri sonraya birakmak istiyorum gidisata gore karar vermek icin. Mesela biberon, pisik kremi, gogus ucu kremi vs. Bir de 20 ekimde puan bekliyorum belki o zaman alirim. Dunden beri dis giyime taktim, astronot tulum gibi bir sey alacagim sanirim. Bebeklerle yagmur kar olmayan her gun cikmak istiyorum yuruyuse. Bedeni dusunup duruyorum.
Bugun deterjan alacagim hb visa kart kampanyasindan visa kartimi bulabilirsem :)
N11 kuponunu hosaflik kayisi alarak degerlendirdim gecende almistim guzel cikmisti. Yemek yaninda cok az iciyorum kabizlik icin. Azicik seker ile yapiyorum. insallah yine guzel cikar. Ama hemen fiyati 40 tl arttirmislar
Kuru Meyve Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Kuru Meyve ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kuru Meyve çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Masallah canim ya. Bence simdilik cok fazla degil, endiselenecek bir sey yok. Benim ikizler bile 1200 cikti 28+4 de. ikizler daha minik oluyor.
Ay bendeee ama şuan kimsenin doğurmasını istemiyorumÖnce kim doğuracak çok merak ediyorum
Masallah bebise. Bu 6 Ekim raporu ne icinBiz kontrole gittik 2017 Gr olmuş 44 cm olmuşbacağımdaki morluk için pıhtı morluğu değil bu dedi ama tansiyonunu düzenli ölç bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi normalde 30+4 um sistemde 31 +1 görünüyorum e nabızda da 6 Ekim içinde rapor verdi
Ben de geçen ay gittim Aytekin ganım çok çok memnun kaldım vr onda devam etmeyi düşünüyorum. Hem güleryüzlü enerjisi yüksek, çok ilgili her şeyi detaylı soruyor ve anlatıyor ve muayenleri uzun tutuyor. Telefon numarası veriyor. Ulaşmak kolay. Ondan önce Saadüt hanım iyi duye önermiştiler gittim çook memnun kalmadım hızlı baktı detaylı ilgilenmedi ve numara da paylaşmıyor. O yüzden Aytekin hanımı öneririrmAh sormaaaa. Normalde asla susan bi tip değilimdir hakkımı hep savunurum. Kadın beni öyle bir bastırdı ki soru sormaya çekiniyorum. Sürekli soru soran bir tipte değilim hee. Yeni bir Doktor bulmakta beni korkutuyor.. pendik medipol aytakin hanımı bilen var mı acaba onu önerdiler azeriymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?