2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar siz de gece uyurken çok rüya görüyo musunuz ben uyanınca bir sürü şey yaşamışım gibi uyanıyorum
Maalesef evet ilk 3 ay böyledi 2. Trimester da durdu şimdi yine başladı okusam da görüyorum bir tane de sürekli

Ben 3unu de kıyaslayıp alıyorum hangisi ucuza gelirse

Yorum N11 de yorum sayisi da yeterli olmadigi icin supheye dusuyorum. Gecen gun solingen bicak aldim. Orginal olmadigi o kadar acik ki urunun. 2 sene onceki aldigim solingenlerle uzaktan yakindan alakasi yok. Ve paketin her yerine taklitlerimizden sakinin filan yazmislar geri gondermeye usendigimden kullaniyorum ama hic guzrl degiller

Evet son birkac haftadir herseyi pahalandirdilar resmen. Ben de mutlaka karsilastirip aliyorum. Artik pek bir sey de almiyorum n11 den. Ama bezleri fln cok iyi aldik mesela. Simdi fiyatlar normal.

Yok balım
Kupon geçmeyen kategori varsa bende almıyorum
Bir de ne alacaksam bütün heryere bakıp kuponla uygunsa alıyorum atlamıyorum yani
Hb premium para puanı uç uç puana kadar hesap ediyorum.
Hatta çevremdeki mağazalara bile bakıyorum yani fırsatım varsa
Bak askı mesela dışarda en ucuz 35 lira 6 lısı
A101 e 22 ye gelecek
Hepsi aynı marka aynı kalite değil ama
N11 kuponu ise ucuz yoksa baya pahalı

Tülay kök kitabı çok ucuzdu ona şaşırdım satıcı fiyatı mı güncelemedi bilmiyorum

Bir de mesela kom emzirme sütyeni demiş yazıya piyasada 450 lira n11 de 130 yazmış sahte olma ihtimali yüksek.
Komun kendi sitesinde 100 beden yok ama satıcıda hem kom hem 100 beden diyor

Sahte ürün çıkma ihtimali de var bence... Geçenlerde eşim dikkat etmemiş hb den sahaf gibi bır yer meğerse ikinci el de satıyormuş çocugun okuduğu kitap serisi bir kitabı ikinci el geldi

Satıcı hb ve trendyol ile aynı olan satıcıdan al.
Ben mesela dependi bir yer vardı güvenli gelmedi bir lira fazla verip happy center olan marketten aldım n11 de. Satıcı da çok çünkü.

Ucretsiz izni ne kadar almayi dusunuyorsun? Ben de ucretsiz izin alacagim. Bu sene sonuna kadar kesin. Ama seneye de daha 8 aylik filan olacak baslarsam
10 martta bitecek doğum iznim. Seminer dönemine kadar alırım. Eylül’de de başlarım inşallah. Tanıdığım doktor falan yok, rapor isteyemem kimseden.

Bir kaç arkadaşım da gördüm otomatik ana kucağında durmuyorlar dediğin gibi, satmaya çalışıyorlar şimdi daha yesyeni hiç bir şeyleri yok
Aynen öyle dolapta falan dünya kadar açıklamaları hep aynı bebeğim durmadigi icin

10 martta bitecek doğum iznim. Seminer dönemine kadar alırım. Eylül’de de başlarım inşallah. Tanıdığım doktor falan yok, rapor isteyemem kimseden.
Rapor ben de hic dusunmedim. Oglum 15 aylikti basladigimda. Bunda baslarsam eylulde 8 aylik olacak. Sinif ogretmeni oldugum icin de az ders alma sansim yok. Koyde calistigimdan ogle arasi da gelip emziremem. 1. Donem tekrar mi ucretsiz izne devam etsem diyorum. O zaman da 2. Donem icin bakici bulmakta zorlanabilirim diye dusundum

Artık her şey için çok geç, geri dönüşü yok bu işin
Kız geri dönüşü olsa da istemeyiz ki ama yine de korkutuyor
Bende hep onu düşünüp rahatlatıyorum kendimi yaren bebeğin yanında uyuyacak, seveceksin, karnımda bişey oldu mu korkusu olmayacak diye diye olumlama yapıyorum

Kızlar siz de gece uyurken çok rüya görüyo musunuz ben uyanınca bir sürü şey yaşamışım gibi uyanıyorum
Aynı şeyi gece düşündüm rüya içinde rüya görüyorum aşırı yoğun şeyler uyanıncada yorgun gibi oluyorum bebek tekmeleri uyandırıyor beni artık sanki karnımı tornavidayla oyup delik açıp çıkacak sanıyorum sinirlerim alt üst oluyor

Önce ikizler doğar sanırım 40 a kadar beklemiyorlar ya sonrada sat tarihi en erken olanlardan başlar
Hiç belli olmaz bu işler, ama tabii vaktinde doğsun hepsi inşallah Ekim ayını da atlatırsak Allahın izniyle çoğumuz 35 i geçmiş oluyoruz. Ama evet ikizler erken doğuyormuş

Demek ki bu konuda da her doktorun görüşü farklı oluyor benim haftam daha ileride geçti ondan da olabilir. Ben 29'un içindeyim 3-5 gün önde gidiyor yaklaşık 1.5kg şu an. Sanırım 30 31 arası olunuyor.

38+6 değildir o ya. Yanlış yazıyor olabilir misin?

Önce kim doğuracak çok merak ediyorum
Ay bendeee ama şuan kimsenin doğurmasını istemiyorum birazcık daha zaman lazım kasımda doğuranların bebekleri yanlarında olur yine. Ekimde gelirse anne üzülür bebek yanında olmadığı için sancılarımız nasıl olacak onu da çok merak ediyorum

Masallah bebise. Bu 6 Ekim raporu ne icin

Ben de geçen ay gittim Aytekin ganım çok çok memnun kaldım vr onda devam etmeyi düşünüyorum. Hem güleryüzlü enerjisi yüksek, çok ilgili her şeyi detaylı soruyor ve anlatıyor ve muayenleri uzun tutuyor. Telefon numarası veriyor. Ulaşmak kolay. Ondan önce Saadüt hanım iyi duye önermiştiler gittim çook memnun kalmadım hızlı baktı detaylı ilgilenmedi ve numara da paylaşmıyor. O yüzden Aytekin hanımı öneririrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…