- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.381
Aynen tatlım bende bir ürünü almadan önce tüm pazaryerleirnde kontrol ediyorum devir tasarruf devri iyi güzel ürünleri daha uyguna almak varken en güzeli araştırmak aklınızda olsun aradığınız ürünü Google yazıp seçeneklerden alışverişi seçerseniz (ben hep öyle yaparım) piyasada sitelerin %90 ı için tek ekranda fiyatlarını listelenir en mantıklı olanlara girer kargo dahi hesaplayarak mantıklımı kontrol ediyorum . Ama sahte olma ihtimali üründen ürüne değişir . Normalde Hb ve Trendyol ürün için orijinallik sözleşmesi yaptırıyor bizden mağaza açarken o kadar evrak istendi ki anlatamam . Sahaf tarzı ekstram firmalarda demekki 2. El olabiliyormuşYok balım
Kupon geçmeyen kategori varsa bende almıyorum
Bir de ne alacaksam bütün heryere bakıp kuponla uygunsa alıyorum atlamıyorum yani
Hb premium para puanı uç uç puana kadar hesap ediyorum.
Hatta çevremdeki mağazalara bile bakıyorum yani fırsatım varsa
Bak askı mesela dışarda en ucuz 35 lira 6 lısı
A101 e 22 ye gelecek
Hepsi aynı marka aynı kalite değil ama
N11 kuponu ise ucuz yoksa baya pahalı
Tülay kök kitabı çok ucuzdu ona şaşırdım satıcı fiyatı mı güncelemedi bilmiyorum
Bir de mesela kom emzirme sütyeni demiş yazıya piyasada 450 lira n11 de 130 yazmış sahte olma ihtimali yüksek.
Komun kendi sitesinde 100 beden yok ama satıcıda hem kom hem 100 beden diyor
Sahte ürün çıkma ihtimali de var bence... Geçenlerde eşim dikkat etmemiş hb den sahaf gibi bır yer meğerse ikinci el de satıyormuş çocugun okuduğu kitap serisi bir kitabı ikinci el geldi
Vaaa alıp nasıl unutayım ben alsam dışarıda kürkle zengin edasında yürürüm hahahaha neyse yapabilene bravo deyip kenara cekileyimYok kız, oyle bısey deıl uzun vade, alacaksın unutacaksınal-sat dıkebılır ona garantı veremem
Ben de tamamen eşimin evden çalışmasına annemin de o toplantıdayken idare etmesine güveniyorum. Küçük yerde bakıcı bulmak nasıl olur bilmiyorum. İstanbul’da hem çok istiyorlar hem de bir çok arkadaşım bir anda yüz üstü bırakıldı. Benim eşim de evden çalışıyor, kimse gelmez kiRapor ben de hic dusunmedim. Oglum 15 aylikti basladigimda. Bunda baslarsam eylulde 8 aylik olacak. Sinif ogretmeni oldugum icin de az ders alma sansim yok. Koyde calistigimdan ogle arasi da gelip emziremem. 1. Donem tekrar mi ucretsiz izne devam etsem diyorum. O zaman da 2. Donem icin bakici bulmakta zorlanabilirim diye dusundum
Evet canim istanbuldayim. Liv tup bebege gittim tamamen tesadufi oldu.ara kanama die baska bi dr a gittim menapoz yada kanser olabilir dedi. Bende kizdim eve yakin 2. Hastane liv di. Ordan randevu aldim. Docent die bu kadindan aldim. Gittik esimle kadin cocuk istiosaniz tup bebek lazim dedi. Esimde e yapalim dedi. (Ara kanama icin gitmistik bebek icin degil) herkes delirdin mi tutmaz bilindik yere gidin dedi Bebek tuttu. Bizde ole devam ettik ama kadinin tavri gun gectikce degistiSen İstanbul’da mıydın hangi hastaneye gidiyordun ?
İnan ayni fikirdeim ama her soruma goz deviriyorduSoru sorucaz tabii kisorunun sen de olduğunu hiç sanmıyorum doğum seklimizi kendimizin seçmesi kadar doğal bir şey yok bana doktorum hala ne doğum tarihi ne sekli hakkında yorum yapmadı bas geliş mi makat geliş mi onu bile söylemiyor önemi yok diyor bu haftalarda bunların
Cunku normali bu. Evet dogum yapmak cok dogal okey ama insan bilmem ogrenmek istiyoYa doktora soru sormayacaksak ne diye o kadar para veriyoruz, benim doktor muayeneden önce ve sonra ayrı ayrı iki defa görüşüyor odasında ve ben ikisinde de soruyorum yetmiyor bişey olunca telefonda mesaj atıyorum en geç 5 dk ya dönüyor ve cevaplıyor. Öyle aşırı sorular sormuyorum ama yinede “mesela karnım çok sert mi öyle diyorlar” demişliğim de var. O da dokundu baktı “yoooo değil gayet yumuşak” dedi.bıngıl bıngıl göbeğim millet kurt sokmuştı aklıma
30+0 da 1580 dedi bizeKuzum ben 21. Haftadan 26. Haftaya kadar tuvalet harici hiç kalkmadım doktorum böyle uygun gördü çünkü. Geçen haftaki kontrolde tamam artık evin içerisinde yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin dedisanırım bebişler büyüdükçe riskte azalıyor 1500 kiloyu kaçıncı haftada aşıyoruz tahmini olarak ya bugün tam 27 hafta oldum
Uf kabuslar kabuslarKızlar siz de gece uyurken çok rüya görüyo musunuz ben uyanınca bir sürü şey yaşamışım gibi uyanıyorum
Ay Ekim ayını da atlatalım inşallah kasımdan sonra zaten risk çoğunlukla bitmiş oluyorAy bendeee ama şuan kimsenin doğurmasını istemiyorumbirazcık daha zaman lazım kasımda doğuranların bebekleri yanlarında olur yine. Ekimde gelirse anne üzülür bebek yanında olmadığı için sancılarımız nasıl olacak onu da çok merak ediyorum
32. Hafta çalışamaz raporuMasallah bebise. Bu 6 Ekim raporu ne icin
Kesinlikle bezler ve ıslak mendiller inanılmaz uyguna geldiEvet son birkac haftadir herseyi pahalandirdilar resmen. Ben de mutlaka karsilastirip aliyorum. Artik pek bir sey de almiyorum n11 den. Ama bezleri fln cok iyi aldik mesela. Simdi fiyatlar normal.
32+ kaç olunca alacaksin bu raporu? ben de verirse calisabilir istiyorum dogum sonrasina aktarmak icin32. Hafta çalışamaz raporu
Aynı benBen 3unu de kıyaslayıp alıyorum hangisi ucuza gelirse
Bio natural bile bim a101 şok falan da getiriyor artıkEvet son birkac haftadir herseyi pahalandirdilar resmen. Ben de mutlaka karsilastirip aliyorum. Artik pek bir sey de almiyorum n11 den. Ama bezleri fln cok iyi aldik mesela. Simdi fiyatlar normal.
Aaa bunu öğrettiğin süper oldu ben tek tek bakıyordum ve çok zaman alıyordu.Aynen tatlım bende bir ürünü almadan önce tüm pazaryerleirnde kontrol ediyorum devir tasarruf devri iyi güzel ürünleri daha uyguna almak varken en güzeli araştırmak aklınızda olsun aradığınız ürünü Google yazıp seçeneklerden alışverişi seçerseniz (ben hep öyle yaparım) piyasada sitelerin %90 ı için tek ekranda fiyatlarını listelenir en mantıklı olanlara girer kargo dahi hesaplayarak mantıklımı kontrol ediyorum . Ama sahte olma ihtimali üründen ürüne değişir . Normalde Hb ve Trendyol ürün için orijinallik sözleşmesi yaptırıyor bizden mağaza açarken o kadar evrak istendi ki anlatamam . Sahaf tarzı ekstram firmalarda demekki 2. El olabiliyormuş
Yaa anneler nineler 12-13 çocuk doğurmuş normal elde imkan yokEvet canim istanbuldayim. Liv tup bebege gittim tamamen tesadufi oldu.ara kanama die baska bi dr a gittim menapoz yada kanser olabilir dedi. Bende kizdim eve yakin 2. Hastane liv di. Ordan randevu aldim. Docent die bu kadindan aldim. Gittik esimle kadin cocuk istiosaniz tup bebek lazim dedi. Esimde e yapalim dedi. (Ara kanama icin gitmistik bebek icin degil) herkes delirdin mi tutmaz bilindik yere gidin dedi Bebek tuttu. Bizde ole devam ettik ama kadinin tavri gun gectikce degisti
Simdi acibademden bi dr bulduk hem perinatologmus hem prof hem giden referanslar var o sayede bulduk. Bakalim pztsi gidicez insallah guzel gecer bizi de kabul eder
İnan ayni fikirdeim ama her soruma goz deviriyordu
Cunku normali bu. Evet dogum yapmak cok dogal okey ama insan bilmem ogrenmek istiyo
30+0 da 1580 dedi bize
Uf kabuslar kabuslar
Ben şu an 30+4 um ama uyuşmazlık iğnesi için 3 gün ileriye çekmişti 31 +1 görünüyorum sistemde uzakta olduğumuz için rapora yönlendirdi 32+0 da PDF olarak gönderecek.32+ kaç olunca alacaksin bu raporu? ben de verirse calisabilir istiyorum dogum sonrasina aktarmak icin
Diğer gruplarda hep doğuranlar korkmamaları için doğurmayanlara pek bişi demiyo nasıl olduğuna dairAy Ekim ayını da atlatalım inşallah kasımdan sonra zaten risk çoğunlukla bitmiş oluyorkız şuan kimse doğurmasın zaten Allah korusun. Sancıları bende merak ediyorum, çok regl sancısı çekerdim bakalım bu nasıl olacak
İyi geçirenler anlatsın ozaman kötü geçenlerde sonraya bıraksınDiğer gruplarda hep doğuranlar korkmamaları için doğurmayanlara pek bişi demiyo nasıl olduğuna daireğer benimki düşüklerim kadar zor geçmezse anlatırım fikir olması amacıyla
Ayyy alemsın yaVaaa alıp nasıl unutayım ben alsam dışarıda kürkle zengin edasında yürürüm hahahaha neyse yapabilene bravo deyip kenara cekileyim
Benım carrefourdan almam lazımAynen tatlım bende bir ürünü almadan önce tüm pazaryerleirnde kontrol ediyorum devir tasarruf devri iyi güzel ürünleri daha uyguna almak varken en güzeli araştırmak aklınızda olsun aradığınız ürünü Google yazıp seçeneklerden alışverişi seçerseniz (ben hep öyle yaparım) piyasada sitelerin %90 ı için tek ekranda fiyatlarını listelenir en mantıklı olanlara girer kargo dahi hesaplayarak mantıklımı kontrol ediyorum . Ama sahte olma ihtimali üründen ürüne değişir . Normalde Hb ve Trendyol ürün için orijinallik sözleşmesi yaptırıyor bizden mağaza açarken o kadar evrak istendi ki anlatamam . Sahaf tarzı ekstram firmalarda demekki 2. El olabiliyormuş
Ihlamur bal limon karısım iyi gelirmi şimdi. Bende ilk sonucu alınca 10gun bronşit oldum doktor azitro ve cefaks verdı ama pek kullanamadım. Ozaman baslarıydı şimdi ıhlamurun zararı olurmu bilgim yok. Geçmiş olsun.Kızlar bir haftayı geçkin özellikle geceleri ciğerlerim sokulurcesine öksürüyorum sabaha kadar uyutmuyor geçer diye bekledim geçmedi sabaha doğru hafifliyor öksürük için ne kullanmalıyız başından geçen var mı hayrına bir anlatın bilgi verin doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum nasıl geçecek bu öksürük
Bir tatlı kaşığı Pekmez,tereyağı azıcık karabiber ısıtıp yatarken içmeyi deneyebilirsin üç dört gün içinde benim bitmeyen öksürüğümü çok hafifletmiştiKızlar bir haftayı geçkin özellikle geceleri ciğerlerim sokulurcesine öksürüyorum sabaha kadar uyutmuyor geçer diye bekledim geçmedi sabaha doğru hafifliyor öksürük için ne kullanmalıyız başından geçen var mı hayrına bir anlatın bilgi verin doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum nasıl geçecek bu öksürük
Canım şekerin yoksa bu naneli şekerler var içi dolgulu olips onlar o kadar iyi geliyor kiKızlar bir haftayı geçkin özellikle geceleri ciğerlerim sokulurcesine öksürüyorum sabaha kadar uyutmuyor geçer diye bekledim geçmedi sabaha doğru hafifliyor öksürük için ne kullanmalıyız başından geçen var mı hayrına bir anlatın bilgi verin doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum nasıl geçecek bu öksürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?