- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.401
Evet evet 28+6 ya gitti hepten beyin38+6 değildir o ya. Yanlış yazıyor olabilir misin?
Canım hatırladım sanırım Ulus’taki liv gidiyordun. Eğer liv hastanesi ile devam etmek istiyorsan liv vadide Arzu Bebek var kadın o kadar güzel bir doktor ki operatör ama yıllarca devlet hastanesinde çalışmış benim leep operasyonumu o yaptı Allah razı olsun ondan. Kadın normal doğum yanlısı bi doktor istiyorsan ona da bi gidebilirsin evime uzak olmasa ben onla devam edecektimEvet canim istanbuldayim. Liv tup bebege gittim tamamen tesadufi oldu.ara kanama die baska bi dr a gittim menapoz yada kanser olabilir dedi. Bende kizdim eve yakin 2. Hastane liv di. Ordan randevu aldim. Docent die bu kadindan aldim. Gittik esimle kadin cocuk istiosaniz tup bebek lazim dedi. Esimde e yapalim dedi. (Ara kanama icin gitmistik bebek icin degil) herkes delirdin mi tutmaz bilindik yere gidin dedi Bebek tuttu. Bizde ole devam ettik ama kadinin tavri gun gectikce degisti
Simdi acibademden bi dr bulduk hem perinatologmus hem prof hem giden referanslar var o sayede bulduk. Bakalim pztsi gidicez insallah guzel gecer bizi de kabul eder
İnan ayni fikirdeim ama her soruma goz deviriyordu
Cunku normali bu. Evet dogum yapmak cok dogal okey ama insan bilmem ogrenmek istiyo
30+0 da 1580 dedi bize
Uf kabuslar kabuslar
Ara sıra oluyorben de bir çarpıntı başladı az önce bir bardak su içtim geldim oturdum acayip bir çarpıntı hali geldi size de oluyor mu
bana da doktorun hemsiresi 32+ 2 3 4 fark étmez birinde rapor yazabilir dedi 32+0 sart mi yoksa bu sekliyle de oluyor mu bilemedimBen şu an 30+4 um ama uyuşmazlık iğnesi için 3 gün ileriye çekmişti 31 +1 görünüyorum sistemde uzakta olduğumuz için rapora yönlendirdi 32+0 da PDF olarak gönderecek.
Bana da 32+0 pazar gününe geliyor, 32+1 de gel sorun olmaz dedi.bana da doktorun hemsiresi 32+ 2 3 4 fark étmez birinde rapor yazabilir dedi 32+0 sart mi yoksa bu sekliyle de oluyor mu bilemedim
Canım ben gebeliğimin ilk zamanlarında oldum baş ucuma soğanı ortadan ikiye kesip koymuştum çok iyi gelmişti.Kızlar bir haftayı geçkin özellikle geceleri ciğerlerim sokulurcesine öksürüyorum sabaha kadar uyutmuyor geçer diye bekledim geçmedi sabaha doğru hafifliyor öksürük için ne kullanmalıyız başından geçen var mı hayrına bir anlatın bilgi verin doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum nasıl geçecek bu öksürük
N11 den 100₺ kuponum var diye prima bez aldım 4 numara 136 lı. Bezler dün geldi 2021 üretim tarihli ben onları 2023de kullanıcam iade ettim valla. Birde iadeyle uğraştırdılar beniMalesefki öyle canım
bende web sitede çok satılan ürünlere yeri geliyor bindirim tarifesi uyguluyorum
N11 kuponlarınında farkında satıcılar arttırıp duruyorlar fiyatları
ben kupon olmada N11 'de daha pahalıya geldiği için yine tren ile HB'ye yöneliyorum.
N11 sayfa düzeni biraz özensiz alışveriş yapasım çok gelmiyor.( Beni kategori uzmanı olarak alsalar düzenlerimde siteyi neyse
Satıcı ve ürün yorumlarıda kısıtlı riske girmek pek istemiyorum.
Hocam bende ögretmenim 32 de çalışır almayı planlıyorum ama calisabilcekmiyim bilmiyorum.Siz de çalışır mi alacaksınız10 martta bitecek doğum iznim. Seminer dönemine kadar alırım. Eylül’de de başlarım inşallah. Tanıdığım doktor falan yok, rapor isteyemem kimseden.
Bence zor olsa da anlatılması faydakı olur sonuçta neyle karşılaşacağımızı biraz olsun kestiririzDiğer gruplarda hep doğuranlar korkmamaları için doğurmayanlara pek bişi demiyo nasıl olduğuna daireğer benimki düşüklerim kadar zor geçmezse anlatırım fikir olması amacıyla
Bir e-ticaret uzmanı olarak hepiciğinizi aydınlatayım kızlarN11 den 100₺ kuponum var diye prima bez aldım 4 numara 136 lı. Bezler dün geldi 2021 üretim tarihli ben onları 2023de kullanıcam iade ettim valla. Birde iadeyle uğraştırdılar beni
Ben çalışmıştım, fiziksel olarak çok da zorlanmamıştım ama sinirleniyordum. Kendini daha iyi bilirsin. Gençsen, ders saatin azsa, programın güzelse, çocukların usluysa çalış. Bu gebeliğimde serklajlıyım, şu an heyet raporluyum. 32’den sonra da çalışmıycam.Hocam bende ögretmenim 32 de çalışır almayı planlıyorum ama calisabilcekmiyim bilmiyorum.Siz de çalışır mi alacaksınız
Biz bunu kullanıyoruz. Memnunum. Evdeki yemek kokusunu falan da alıyor. Her saniye çalıştırmıyorum. Balkonumuz yok, eşim salonda sigara içiyor akşam. Onun için aldık.Kızlar muhendisbirbaba paylasmis hava temizleme cihazı baya yükseldim aslında yorumlar felanda harika çok güzel toz topluyormus ama bu seferde her gittiği yeri sıfır tozsuzda yapamicaz kresler okullar misafirlikte direk tozu alicak, siz ne düşünüyorsunuz
Ben bir bitkisel pastil aldım bir nebze rahatlatıyor nöbetçi eczaneden al istersenKızlar bir haftayı geçkin özellikle geceleri ciğerlerim sokulurcesine öksürüyorum sabaha kadar uyutmuyor geçer diye bekledim geçmedi sabaha doğru hafifliyor öksürük için ne kullanmalıyız başından geçen var mı hayrına bir anlatın bilgi verin doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum nasıl geçecek bu öksürük
32+0 32+6 arası fark etmiyor dedibana da doktorun hemsiresi 32+ 2 3 4 fark étmez birinde rapor yazabilir dedi 32+0 sart mi yoksa bu sekliyle de oluyor mu bilemedim
Aile hekimi kesinlikle önermiyorum bebeğin alerjik olmasına sebep olursunuz dedi.Kızlar muhendisbirbaba paylasmis hava temizleme cihazı baya yükseldim aslında yorumlar felanda harika çok güzel toz topluyormus ama bu seferde her gittiği yeri sıfır tozsuzda yapamicaz kresler okullar misafirlikte direk tozu alicak, siz ne düşünüyorsunuz
Soğan cidden çok iyi geliyor ben içine kuru karanfilde sapliyirum 7 8 tane nefesi falan da açıyorCanım ben gebeliğimin ilk zamanlarında oldum baş ucuma soğanı ortadan ikiye kesip koymuştum çok iyi gelmişti.
Öksürmekten uyuyamıyordum
Bence doktorunla görüşürsen o sana daha çok yardımcı olur durumuna göre bana çok şükür bir sorunum olmamasına rağmen çalışma 32 den sonra yorulmak erken doğuma sebebiyet veriyor dediHocam bende ögretmenim 32 de çalışır almayı planlıyorum ama calisabilcekmiyim bilmiyorum.Siz de çalışır mi alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?