- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.421
Ben de öyle her siteden alışveriş yapmıyorum bilmediğim bir yerse iyzco güvencesi varsa alıyorum bir kere ayna almıştım ayna paramparça geldi sadece iskeleti vardı hasar kaydı raporu tuttuk kargocuyla ona rağmen iadeyo kabul etmediler tüketici hekem heyetine başvurdum 1 gün sonra iyzico paramı kendi yatirdiYok balım
Kupon geçmeyen kategori varsa bende almıyorum
Bir de ne alacaksam bütün heryere bakıp kuponla uygunsa alıyorum atlamıyorum yani
Hb premium para puanı uç uç puana kadar hesap ediyorum.
Hatta çevremdeki mağazalara bile bakıyorum yani fırsatım varsa
Bak askı mesela dışarda en ucuz 35 lira 6 lısı
A101 e 22 ye gelecek
Hepsi aynı marka aynı kalite değil ama
N11 kuponu ise ucuz yoksa baya pahalı
Tülay kök kitabı çok ucuzdu ona şaşırdım satıcı fiyatı mı güncelemedi bilmiyorum
Bir de mesela kom emzirme sütyeni demiş yazıya piyasada 450 lira n11 de 130 yazmış sahte olma ihtimali yüksek.
Komun kendi sitesinde 100 beden yok ama satıcıda hem kom hem 100 beden diyor
Sahte ürün çıkma ihtimali de var bence... Geçenlerde eşim dikkat etmemiş hb den sahaf gibi bır yer meğerse ikinci el de satıyormuş çocugun okuduğu kitap serisi bir kitabı ikinci el geldi
32 de gel bakalım durumun musaitse calisir veririm dedi.Dogum izni sonrasi icin gerekli ama saglik tabiiBence doktorunla görüşürsen o sana daha çok yardımcı olur durumuna göre bana çok şükür bir sorunum olmamasına rağmen çalışma 32 den sonra yorulmak erken doğuma sebebiyet veriyor dedi
Oluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruzKızlar henüz beyaza dönüşmemiş yeni kırmızı çatlaklara lierac ve hindistan cevici yağı iyi gelir mi var mı geçirmenin yoluben her akşam lierac sürüyorum ama bi tek popoma sürmüyordum çatlayacağı aklıma gelmemişti… aynada bi gördüm mor çizgiler olmuş 13 kilonun vücuduma yansıması
Bilmiyorum ki şu an öksürük başladı gündüz yoktu. İki hafta olacak nerdeyse. Yani şöyle oluyor akşam olunca su bile içsem boğazımda öyle bir kuruluk oluyor ki sürekli durmadan öksürmeye başlıyorum çok kötü bir şey normal öksürüğe de benzemiyor doktora gidecem de küçük çocuk da var napacam bilmiyorum bakalım daha duramazsam acil yolu gözüküyor hayır yani öksürük olduk a karnimda sertleşme de başladı çocuk toplanıyor bir tarafaIhlamur bal limon karısım iyi gelirmi şimdi. Bende ilk sonucu alınca 10gun bronşit oldum doktor azitro ve cefaks verdı ama pek kullanamadım. Ozaman baslarıydı şimdi ıhlamurun zararı olurmu bilgim yok. Geçmiş olsun.
Lierac sürdüğüm hiçbir yerim çatlamadı şükür. Popomun çatlayacağı aklıma gelmediğinden sürmedim ve şokkkOluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Ya buarada hiç çatlamayan varmı şunu kullanıyorum diyip
Bugün bunu deneyecem mutlakaBir tatlı kaşığı Pekmez,tereyağı azıcık karabiber ısıtıp yatarken içmeyi deneyebilirsin üç dört gün içinde benim bitmeyen öksürüğümü çok hafifletmişti
Valla tek iyi gelsin bunu da alırım şekerim yok canım şükürCanım şekerin yoksa bu naneli şekerler var içi dolgulu olips onlar o kadar iyi geliyor ki
Kozalak.macunu var evde sırf zencefil var diye almadım canım hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum yanlışım olmasinAselece zencefil de iyi geliyor.
Çok faydasını göremedim ki oglanda kozalak macunu işe yaradı bende önerilmiyor diye alamadımCanım ben gebeliğimin ilk zamanlarında oldum baş ucuma soğanı ortadan ikiye kesip koymuştum çok iyi gelmişti.
Öksürmekten uyuyamıyordum
Ben lıerac kullanıyorum, henuz catlak yok 6 kılo aldımOluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Gecen oyle 1 ay suren oksurugum olmustu, bebek planladigimiz icin ilac da kullanmamistim. Oksuruk aksamlari baslayip, geceleri de uyutmuyordu. Ihlamur, bal iciyordum. Gunde 1 kupa icebildigimden sonrasinda oksuruk tuttukca bi kupa sicak su yapip yudum yudum iciyordum. Bir de beytonik kullanmistim, hemen azaltmisti. Zencefil zerdecal kullanmakta sikinti olmuyorsa hamilelikte beytonik cok rahatlatmisti beni, bi bak istersen sen deBilmiyorum ki şu an öksürük başladı gündüz yoktu. İki hafta olacak nerdeyse. Yani şöyle oluyor akşam olunca su bile içsem boğazımda öyle bir kuruluk oluyor ki sürekli durmadan öksürmeye başlıyorum çok kötü bir şey normal öksürüğe de benzemiyor doktora gidecem de küçük çocuk da var napacam bilmiyorum bakalım daha duramazsam acil yolu gözüküyor hayır yani öksürük olduk a karnimda sertleşme de başladı çocuk toplanıyor bir tarafa
Ilk hamileligimde sadece gobegime surdugum icin kalcam ve dizlerim ustunde catlaklar olusmustu. Simdi hem dizlerime, karnima, kalcama,gogsume suruyorum. Bu hamileligimde daha catlamadim. Surekli nemlendirmek onemli.Oluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Kızlar merhaba bu şeker ölçümü için onerebileceginiz cihaz var mı ya bu arada sağlıklı hamilelikler dilerim hepinizeTokluk ve açlık arası saat farkı neden bu kadar çok?
Açlık yemekten 15 dk önce veya hemen önce.
Tokluk 60.dakikada ölçülür.
İlk lokmadan sonra 60.dakika.
Açlığın yüksek
Ama cihazın korelasyonu nasıl aceba yüksek mi ölçüyor düşük mü?
Suyun fazla mı?
Bebek önden gidiyor mu?
Şeker yükleme değerlerin kaç idi?
babam bana çam kozalağı pekmezi getirtmişti hastayım diye iki gündür birer kaşık yedim hiç tüketilmeyeceğini düşünmemiştim tüketmeyeyim bi dahaÇok faydasını göremedim ki oglanda kozalak macunu işe yaradı bende önerilmiyor diye alamadım
Peki özel bir durumun var mı?Öğretmenim kamuda 15 saat dersim var lise öğrencisi ona rağmen çalışma dedi
Doğum sancısı işe alakalı olduğunu düşünmüyorum da hamilelik kramp, bacak kasılmaları yaşanan durumlar. Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıdır diye düşünüyorum.Şey geçmiyo maalesefÇarşamba doktora sorcam bakim ne dicek. Bazıları doğum sancısının tetiklediğini söylüyor ama en iyisini doktor bilir
aynen yaa kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum amacanımın herşekilde acıcak olduğunu bilmek korkutuyo Sonunda bebeğimize kavuşacaz o çok güzel bebeğimide merak ediyorum tek rahatlatan kısmı bu
Kişiden kişiye değişiyor tatlım demek kiKeşke benim de midemde olsaydı Kasıkta ve vajinada hissetmekten iyidir bence.
Beytonik ne bilmiyorum ki canimGecen oyle 1 ay suren oksurugum olmustu, bebek planladigimiz icin ilac da kullanmamistim. Oksuruk aksamlari baslayip, geceleri de uyutmuyordu. Ihlamur, bal iciyordum. Gunde 1 kupa icebildigimden sonrasinda oksuruk tuttukca bi kupa sicak su yapip yudum yudum iciyordum. Bir de beytonik kullanmistim, hemen azaltmisti. Zencefil zerdecal kullanmakta sikinti olmuyorsa hamilelikte beytonik cok rahatlatmisti beni, bi bak istersen sen de
Tatlım bende yaşıyorum aynılarını bence çok normalKızlar bende 30. Haftadayim arada çocuk toplanıyor sertleşiyor ama çok sık değil günde iki üç defa. Toplanınca belim ve karnimda sancı oluyor böyle durum yaşayan var mı bu haftalarda. İlk doğum 33 haftalık olunca korkmadım değil bu ikinciden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?