2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de öyle her siteden alışveriş yapmıyorum bilmediğim bir yerse iyzco güvencesi varsa alıyorum bir kere ayna almıştım ayna paramparça geldi sadece iskeleti vardı hasar kaydı raporu tuttuk kargocuyla ona rağmen iadeyo kabul etmediler tüketici hekem heyetine başvurdum 1 gün sonra iyzico paramı kendi yatirdi

Kızlar henüz beyaza dönüşmemiş yeni kırmızı çatlaklara lierac ve hindistan cevici yağı iyi gelir mi var mı geçirmenin yolu ben her akşam lierac sürüyorum ama bi tek popoma sürmüyordum çatlayacağı aklıma gelmemişti… aynada bi gördüm mor çizgiler olmuş 13 kilonun vücuduma yansıması

Bence doktorunla görüşürsen o sana daha çok yardımcı olur durumuna göre bana çok şükür bir sorunum olmamasına rağmen çalışma 32 den sonra yorulmak erken doğuma sebebiyet veriyor dedi
32 de gel bakalım durumun musaitse calisir veririm dedi.Dogum izni sonrasi icin gerekli ama saglik tabii

Oluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Ya buarada hiç çatlamayan varmı şunu kullanıyorum diyip

Bilmiyorum ki şu an öksürük başladı gündüz yoktu. İki hafta olacak nerdeyse. Yani şöyle oluyor akşam olunca su bile içsem boğazımda öyle bir kuruluk oluyor ki sürekli durmadan öksürmeye başlıyorum çok kötü bir şey normal öksürüğe de benzemiyor doktora gidecem de küçük çocuk da var napacam bilmiyorum bakalım daha duramazsam acil yolu gözüküyor hayır yani öksürük olduk a karnimda sertleşme de başladı çocuk toplanıyor bir tarafa

Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Lierac sürdüğüm hiçbir yerim çatlamadı şükür. Popomun çatlayacağı aklıma gelmediğinden sürmedim ve şokkk

Canım ben gebeliğimin ilk zamanlarında oldum baş ucuma soğanı ortadan ikiye kesip koymuştum çok iyi gelmişti.
Öksürmekten uyuyamıyordum
Çok faydasını göremedim ki oglanda kozalak macunu işe yaradı bende önerilmiyor diye alamadım

Gecen oyle 1 ay suren oksurugum olmustu, bebek planladigimiz icin ilac da kullanmamistim. Oksuruk aksamlari baslayip, geceleri de uyutmuyordu. Ihlamur, bal iciyordum. Gunde 1 kupa icebildigimden sonrasinda oksuruk tuttukca bi kupa sicak su yapip yudum yudum iciyordum. Bir de beytonik kullanmistim, hemen azaltmisti. Zencefil zerdecal kullanmakta sikinti olmuyorsa hamilelikte beytonik cok rahatlatmisti beni, bi bak istersen sen de

Ilk hamileligimde sadece gobegime surdugum icin kalcam ve dizlerim ustunde catlaklar olusmustu. Simdi hem dizlerime, karnima, kalcama,gogsume suruyorum. Bu hamileligimde daha catlamadim. Surekli nemlendirmek onemli.

Kızlar merhaba bu şeker ölçümü için onerebileceginiz cihaz var mı ya bu arada sağlıklı hamilelikler dilerim hepinize

Doğum sancısı işe alakalı olduğunu düşünmüyorum da hamilelik kramp, bacak kasılmaları yaşanan durumlar. Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Beytonik ne bilmiyorum ki canim

Tatlım bende yaşıyorum aynılarını bence çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…