2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Ya buarada hiç çatlamayan varmı şunu kullanıyorum diyip
11 kiloda henuz gormedim. Sadece gobege aldim kiloyu, zaten gobek disi da surmedi.. Palmers in losyonunu kullaniyorum. Daha bir kutu bile bitmedi. Ama kuru ciltli degilimdir, evde krem bitse 3 ay fark etmem. Annem kuru ciltli mesela ama o da 30 kilo aldigi halde catlamamis. Genetik sans buyuk ihtimal.
Gerci ergenlikte birden boy atinca popomda çatlaklar olmustu.

Palmers hiç duymamıştım içeriği temiz mi

Ayy bende bugün nette araştırırken bu arabaya denk geldim. YouTube dan falan videolarını izledim. Baya hoşuma gitti. Sanırım bende tercihimi bu arabadan yana kullanıcam. Hangi siteden ne kadara aldınız acaba?

Beytonik ne bilmiyorum ki canim
Ben de gecen sene kesfettim. Ogluma da kullaniyorum oksurukte etkili oldu bizde. Zencefil ve zerdecal kullaniliyor mu hamilelikte emin degilim. Kullaniliyorsa faydasini gorursun canim

Eklentiler

• Screenshot_20230930-212531_Trendyol.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 27
Hava temizleme cihazlarını pek önermiyorlar diye biliyorum. Çocuğun mikropla tanışıp bağışıklık kazanması açısından. Hava temizleme cihazıyla büyüyen bebekler daha sık hasta oluyorlarmış. Ben de düşünüyordum ama duyunca bunları vazgeçtim

Palmers hiç duymamıştım içeriği temiz mi
Sanmiyorum canim. Elimde vardi, daha once dusuk yaptigim hamileligimde almistim. Icerik konusunda cok bilincli degildim, birinden tavsiye ile almistim

Hocam bende ögretmenim 32 de çalışır almayı planlıyorum ama calisabilcekmiyim bilmiyorum.Siz de çalışır mi alacaksınız
Ben de öğretmenim oğlumda 37 dolana kadar çalışmıştım ama şu an nefes nefese kalıyorum ders anlatırken. Merdibenleri in çık in çık mahvoluyorum o yüzden 32 dolar dolmaz ayrılacağım hemen.

Ben çok fazla protein ağırlıklı besleniyorum yogurt yapıyorum içine ekstra probiyotik koyuyorum kefir yumurta yaptığım çorbanin içine mutlaka ilikli et suyu katıyorum her gün bakliyatin bir çeşidini yemeye çalışıyorum yemek olarak yapmasam bile salata yapıyorum içine nohut haşlayıp koyuyorum çorbanın içine yeşil mercimek atıyorum gibi tatlı vb yemiyor neredeyse hiç ve sevsem de sevmesem de her sebzeyi yiyorum

Çok şükür özel bir durumumda yok
Ben de kararsızım ya devam edip etmemekte. 32. Haftam tam ara tatile denk geliyo. Aslında yorulmuyorum okulda oturuyorum genelde odamda ama ödemim çok fazla oluyor. Ayaklarımı uzatamıyorum rahat edemiyorum öyle. Sürekli oturur pozisyonda olunca da aşırı şişiyor. Evde olduğumda hep yatıyordum. Bakalım doktor ne diyecek

Çok şükür özel bir durumumda yok
Yani doktorun yorumu beni şaşırttı tatlım ama senin gönlün den doktorunun dediğinden yanaysa ayrılırsın.
Ama sağlık problemi olmayan, zor olmayan , psikolojik tahribata sebep vermeyen işlerde doğumu tetikleyici bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası

Ben hep şu düşüncedeyim Allah korusun erken doğum veya istenmeyen bir durum olursa izne ayrilsaydim kendimi yormasaydim böyle olmazdı belki diyeceğim hiçbir şey yapmak istemiyorum doktorum da çok pozitif biridir en başından beri 2 kez sadece olumsuz ikazıni duydum ilki ilk haftalardaydi yeteri kadar sıvı tuketmesezsen bebek tutunamaz bir de bu 32 den sonra annenin kendini yormasi erken doğuma ve doğumun zor geçmesine sebebiyet verir

livden elimi etegimi cekiyor yuvaya acibademe donuyorum
Biz evde kullanioruz birkac tane var ama cocuk odasina cocuk doktorunuzda onermiyor bizde istemiyoruz. Cunku nekdr az toz okdr yuksek alerji riski. Butun hayatini ilaclarla gecirsin asla istemem. Evcil hayvanla ve tozla buyumesi cok daha faydali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…