- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.441
Pastil de vermiştiKozalak.macunu var evde sırf zencefil var diye almadım canım hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum yanlışım olmasin
11 kiloda henuz gormedim. Sadece gobege aldim kiloyu, zaten gobek disi da surmedi.. Palmers in losyonunu kullaniyorum. Daha bir kutu bile bitmedi. Ama kuru ciltli degilimdir, evde krem bitse 3 ay fark etmem. Annem kuru ciltli mesela ama o da 30 kilo aldigi halde catlamamis. Genetik sans buyuk ihtimal.Oluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Ya buarada hiç çatlamayan varmı şunu kullanıyorum diyip
Palmers hiç duymamıştım içeriği temiz mi11 kiloda henuz gormedim. Sadece gobege aldim kiloyu, zaten gobek disi da surmedi.. Palmers in losyonunu kullaniyorum. Daha bir kutu bile bitmedi. Ama kuru ciltli degilimdir, evde krem bitse 3 ay fark etmem. Annem kuru ciltli mesela ama o da 30 kilo aldigi halde catlamamis. Genetik sans buyuk ihtimal.
Gerci ergenlikte birden boy atinca popomda çatlaklar olmustu.
Sen bu ismi ssscccaa bir şey vardı o musunBen de kullanıcı adımı değiştirdim Kızlar
Ayy bende bugün nette araştırırken bu arabaya denk geldim. YouTube dan falan videolarını izledim. Baya hoşuma gitti. Sanırım bende tercihimi bu arabadan yana kullanıcam. Hangi siteden ne kadara aldınız acaba?Yüzmeyi demiyorum aşkım bildiğin titriyor ya onla birlikte benim karnımda titriyor tuhaf oluyorum
Prego Venüs aldık bugün geldi çok beğendik eşimle hem pusetli hem kabin boy oluyor 4 5 yaşına kadar kullanılır ikinci bir arabaya gerek kalmiyor ☺
Ben de gecen sene kesfettim. Ogluma da kullaniyorum oksurukte etkili oldu bizde. Zencefil ve zerdecal kullaniliyor mu hamilelikte emin degilim. Kullaniliyorsa faydasini gorursun canimBeytonik ne bilmiyorum ki canim
Çok şükür özel bir durumumda yokPeki özel bir durumun var mı?
Hava temizleme cihazlarını pek önermiyorlar diye biliyorum. Çocuğun mikropla tanışıp bağışıklık kazanması açısından. Hava temizleme cihazıyla büyüyen bebekler daha sık hasta oluyorlarmış. Ben de düşünüyordum ama duyunca bunları vazgeçtimKızlar muhendisbirbaba paylasmis hava temizleme cihazı baya yükseldim aslında yorumlar felanda harika çok güzel toz topluyormus ama bu seferde her gittiği yeri sıfır tozsuzda yapamicaz kresler okullar misafirlikte direk tozu alicak, siz ne düşünüyorsunuz
Sanmiyorum canim. Elimde vardi, daha once dusuk yaptigim hamileligimde almistim. Icerik konusunda cok bilincli degildim, birinden tavsiye ile almistimPalmers hiç duymamıştım içeriği temiz mi
Evet evet o adımın ve soyadımın baş harfleri risk içeriyorduSen bu ismi ssscccaa bir şey vardı o musun
Ben de öğretmenim oğlumda 37 dolana kadar çalışmıştım ama şu an nefes nefese kalıyorum ders anlatırken. Merdibenleri in çık in çık mahvoluyorum o yüzden 32 dolar dolmaz ayrılacağım hemen.Hocam bende ögretmenim 32 de çalışır almayı planlıyorum ama calisabilcekmiyim bilmiyorum.Siz de çalışır mi alacaksınız
Ben çok fazla protein ağırlıklı besleniyorum yogurt yapıyorum içine ekstra probiyotik koyuyorum kefir yumurta yaptığım çorbanin içine mutlaka ilikli et suyu katıyorum her gün bakliyatin bir çeşidini yemeye çalışıyorum yemek olarak yapmasam bile salata yapıyorum içine nohut haşlayıp koyuyorum çorbanın içine yeşil mercimek atıyorum gibi tatlı vb yemiyor neredeyse hiç ve sevsem de sevmesem de her sebzeyi yiyorumİkimizinde aklından aynı şeyin geçmesi
L Lmntbrdgi canım sen nasıl besleniyorsun bebişin kilosu öndne gidiyor galiba bizdede erken doğum riski olduğu için bebişler ne kadar kilolu doğsa o kar diyoruzmesela 30-31 hafta olunca 2 kg olurmu bizim bebişlerde ya ayy çok heyecanlı bu arada maşallah bebişine
Ben de kararsızım ya devam edip etmemekte. 32. Haftam tam ara tatile denk geliyo. Aslında yorulmuyorum okulda oturuyorum genelde odamda ama ödemim çok fazla oluyor. Ayaklarımı uzatamıyorum rahat edemiyorum öyle. Sürekli oturur pozisyonda olunca da aşırı şişiyor. Evde olduğumda hep yatıyordum. Bakalım doktor ne diyecekÇok şükür özel bir durumumda yok
Yani doktorun yorumu beni şaşırttı tatlım ama senin gönlün den doktorunun dediğinden yanaysa ayrılırsın.Çok şükür özel bir durumumda yok
Ben hep şu düşüncedeyim Allah korusun erken doğum veya istenmeyen bir durum olursa izne ayrilsaydim kendimi yormasaydim böyle olmazdı belki diyeceğim hiçbir şey yapmak istemiyorumYani doktorun yorumu beni şaşırttı tatlım ama senin gönlün den doktorunun dediğinden yanaysa ayrılırsın.
Ama sağlık problemi olmayan, zor olmayan , psikolojik tahribata sebep vermeyen işlerde doğumu tetikleyici bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası
livden elimi etegimi cekiyor yuvaya acibademe donuyorumCanım hatırladım sanırım Ulus’taki liv gidiyordun. Eğer liv hastanesi ile devam etmek istiyorsan liv vadide Arzu Bebek var kadın o kadar güzel bir doktor ki operatör ama yıllarca devlet hastanesinde çalışmış benim leep operasyonumu o yaptı Allah razı olsun ondan. Kadın normal doğum yanlısı bi doktor istiyorsan ona da bi gidebilirsin evime uzak olmasa ben onla devam edecektim
Biz evde kullanioruz birkac tane var ama cocuk odasina cocuk doktorunuzda onermiyor bizde istemiyoruz. Cunku nekdr az toz okdr yuksek alerji riski. Butun hayatini ilaclarla gecirsin asla istemem. Evcil hayvanla ve tozla buyumesi cok daha faydali benceKızlar muhendisbirbaba paylasmis hava temizleme cihazı baya yükseldim aslında yorumlar felanda harika çok güzel toz topluyormus ama bu seferde her gittiği yeri sıfır tozsuzda yapamicaz kresler okullar misafirlikte direk tozu alicak, siz ne düşünüyorsunuz
Ay herkes kullanıcı adı değiştiriyor, kim kim tanıyamıcam yakındaBen de kullanıcı adımı değiştirdim Kızlar
Ayy inşallah normal olsun benim ilk doğum 33 haftalık olunca ister istemez stres oldum birde öksürükten sonra olmaya basladiTatlım bende yaşıyorum aynılarını bence çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?