- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.461
Ara tatile geliyorsa ara tatilden sonrada alabilirsinBen de kararsızım ya devam edip etmemekte. 32. Haftam tam ara tatile denk geliyo. Aslında yorulmuyorum okulda oturuyorum genelde odamda ama ödemim çok fazla oluyor. Ayaklarımı uzatamıyorum rahat edemiyorum öyle. Sürekli oturur pozisyonda olunca da aşırı şişiyor. Evde olduğumda hep yatıyordum. Bakalım doktor ne diyecek
Hamilelikte önerilmiyor canım bunun içinde de zencefil zerdeçal varBen de gecen sene kesfettim. Ogluma da kullaniyorum oksurukte etkili oldu bizde. Zencefil ve zerdecal kullaniliyor mu hamilelikte emin degilim. Kullaniliyorsa faydasini gorursun canim
2 hafta olmus canim oksuruk zorlar seni. Bi git doktora istersen. Belki vardir hamilelikte kullanilabilecek ilaclarHamilelikte önerilmiyor canım bunun içinde de zencefil zerdeçal var
Evet en kötü ihtimal 33dem itibaren ayrılırım diyorum ama bakalım durum neyi gösterecekAra tatile geliyorsa ara tatilden sonrada alabilirsinben de şu kaygı oluşmuştu son zamanlarda bebek büyüdükçe sertleşiyor karnın top gibi evde olunca hemen uzanıyordum bakıyordum geçiyor mu diye okulda oluyor ders anlatırken pozisyon değiştiremiyorsun doğal olarak acaba normal kasılma mi başka bir şey mi anlayamıyordum
Nazar değmesin ama şu ana kadar çatlamadıOluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Ya buarada hiç çatlamayan varmı şunu kullanıyorum diyip
32 de çalışabilir raporu alırsın ara tatilden sonrada çalışamazEvet en kötü ihtimal 33dem itibaren ayrılırım diyorum ama bakalım durum neyi gösterecek
Allah korusun diyorum32 de çalışabilir raporu alırsın ara tatilden sonrada çalışamazgerçi kul plan yapar kader gülermis lafı varya işin sonu ona geliyor
Pandemiden önce arkadaşım çalıştı iznimi aktarayım diye sonra pandemi çıktısı çalıştığı haftalarda herkes evdeydi sonra okul açılıyor gibi oldu ücretsiz izne ayrilayim dedi dilekçeyi verdi 2 gün sonra tekrar tam kapanma olduAllah korusun diyorumplanlarımız tıkır tıkır işler inşallahhhh
Tam bahtsızmış o daPandemiden önce arkadaşım çalıştı iznimi aktarayım diye sonra pandemi çıktısı çalıştığı haftalarda herkes evdeydi sonra okul açılıyor gibi oldu ücretsiz izne ayrilayim dedi dilekçeyi verdi 2 gün sonra tekrar tam kapanma oldu
Ay zaten 50 kere soruyorlar. Takınız var mı, oje niz var mı. En son bağırmıştım hasta bakıcıya yok yok yok diyeBu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Tam bahtsızmış o da
Oje ameliyatlarda istenmiyo o2 yi olcmek icin. Ki artik 1-2 parmak ojesiz olsa yetiyo oncelikle. Yanik manik dedigi de olurda kalbiniz durursa bizim elektrosok vermemiz gerekirse metal yakmasin cildi diye. Yani kisacasi dogumda olursen fln demis. Cus denek istedim. Biraz fazla abartmis agir riskli ameliyata girmiyoruz doguma giriyoruz bukdr moral bozmaya gerek var mi bilemedim benBu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Benım etrafımda da o kadar ınsan bıdı bıdı ediyor ki, kedim var, herkesın agzında bı laf yok cıgerlerıne kıl yapısır yok bilmem ne.. Taktı mıllet kafayı kediye.. O da benım evladım anlamıyolarlivden elimi etegimi cekiyor yuvaya acibademe donuyorum
Biz evde kullanioruz birkac tane var ama cocuk odasina cocuk doktorunuzda onermiyor bizde istemiyoruz. Cunku nekdr az toz okdr yuksek alerji riski. Butun hayatini ilaclarla gecirsin asla istemem. Evcil hayvanla ve tozla buyumesi cok daha faydali bence
Sizin de 3.sınrın ustunde cıkmıs.. Benım de 2.seker sınırın bıraz ustunde.. Dıyet yapıyorum suandasudem34
Şeker problemi yaşayanlar bir grup mu kursak sudem senin önderliğinde
Sudem ben şekeri haftama göre biraz geç ölçtürdüm
1. Şeker 87 açlık
2. Şeker 150 tokluk
3. Şeker 156 diyetisyen ile devam edeceğim.
Yok canım kız benim doktor da oooo büyümüş bayaa dediÇok iyi bence, erkek mi canım? Benim 29da 1337gr çıktı çünkü minyon olacak dedi doktorum
Ya amaaan eski kafali cunku millet. Cocuklarin hayvanlarla buyumesini. Faydalarinin bilimsel makalaleri var ama aksinin yok. Cigerine kil yapismaz ayrica ozmn birsuru insanin direk olmesi lazim. Evcil hayvanlarin asialri tamsa hicbir sıkıntı olmazBenım etrafımda da o kadar ınsan bıdı bıdı ediyor ki, kedim var, herkesın agzında bı laf yok cıgerlerıne kıl yapısır yok bilmem ne.. Taktı mıllet kafayı kediye.. O da benım evladım anlamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?