2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ara tatile geliyorsa ara tatilden sonrada alabilirsin ben de şu kaygı oluşmuştu son zamanlarda bebek büyüdükçe sertleşiyor karnın top gibi evde olunca hemen uzanıyordum bakıyordum geçiyor mu diye okulda oluyor ders anlatırken pozisyon değiştiremiyorsun doğal olarak acaba normal kasılma mi başka bir şey mi anlayamıyordum

Ben de gecen sene kesfettim. Ogluma da kullaniyorum oksurukte etkili oldu bizde. Zencefil ve zerdecal kullaniliyor mu hamilelikte emin degilim. Kullaniliyorsa faydasini gorursun canim
Hamilelikte önerilmiyor canım bunun içinde de zencefil zerdeçal var

Evet en kötü ihtimal 33dem itibaren ayrılırım diyorum ama bakalım durum neyi gösterecek

Oluşmadan önce nemlendirici kullanıyoruz
Oluştuktan sonra daha çok fırçalama yada peeling tarzı şeyler daha iyi gelmez mi nemlendirmenin yanında
Ya buarada hiç çatlamayan varmı şunu kullanıyorum diyip
Nazar değmesin ama şu ana kadar çatlamadı

Bu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.

Evet en kötü ihtimal 33dem itibaren ayrılırım diyorum ama bakalım durum neyi gösterecek
32 de çalışabilir raporu alırsın ara tatilden sonrada çalışamaz gerçi kul plan yapar kader gülermis lafı varya işin sonu ona geliyor

Allah korusun diyorum planlarımız tıkır tıkır işler inşallahhhh
Pandemiden önce arkadaşım çalıştı iznimi aktarayım diye sonra pandemi çıktısı çalıştığı haftalarda herkes evdeydi sonra okul açılıyor gibi oldu ücretsiz izne ayrilayim dedi dilekçeyi verdi 2 gün sonra tekrar tam kapanma oldu

Tam bahtsızmış o da

Bu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Oje ameliyatlarda istenmiyo o2 yi olcmek icin. Ki artik 1-2 parmak ojesiz olsa yetiyo oncelikle. Yanik manik dedigi de olurda kalbiniz durursa bizim elektrosok vermemiz gerekirse metal yakmasin cildi diye. Yani kisacasi dogumda olursen fln demis. Cus denek istedim. Biraz fazla abartmis agir riskli ameliyata girmiyoruz doguma giriyoruz bukdr moral bozmaya gerek var mi bilemedim ben
(Taki tuku sikidim dogurmaya da gerek yok ama bu da degil bnce)

Benım etrafımda da o kadar ınsan bıdı bıdı ediyor ki, kedim var, herkesın agzında bı laf yok cıgerlerıne kıl yapısır yok bilmem ne.. Taktı mıllet kafayı kediye.. O da benım evladım anlamıyolar

sudem34
Şeker problemi yaşayanlar bir grup mu kursak sudem senin önderliğinde
Sudem ben şekeri haftama göre biraz geç ölçtürdüm
1. Şeker 87 açlık
2. Şeker 150 tokluk
3. Şeker 156 diyetisyen ile devam edeceğim.

Sizin de 3.sınrın ustunde cıkmıs.. Benım de 2.seker sınırın bıraz ustunde.. Dıyet yapıyorum suanda

Ya amaaan eski kafali cunku millet. Cocuklarin hayvanlarla buyumesini. Faydalarinin bilimsel makalaleri var ama aksinin yok. Cigerine kil yapismaz ayrica ozmn birsuru insanin direk olmesi lazim. Evcil hayvanlarin asialri tamsa hicbir sıkıntı olmaz
Benim annemde kopek var (aslinda annemle benimdi ama evlenince annemde kaldı) bizim kız onunla buyucek ama eve de kedi istiyorum ki heran bir hayvanla evi paylasabilsin sorumluluk ogrensin vs kayinvalidem ilk duydugunda kalp krizi geciriyodu ama o herseye tepkili yazlikta 2ay fln once kopegi opuyodum opmeee dedi ogunden sonra inadima inadim optum gozunun icine bakip
Neyse hayvan iyidir insandan daha az tehlikelidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…