- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.481
Çok sağol canım dün buradaki arkadaşlara aynı şeyleri söylerken bugün hastahane çıkışı “n’oluyo ya “ oldum bi ama sağolasın inşallah her şeyimiz hayırlı güzel çıksın. Ya ama doktorumuz çok iyi maşallah yaCanim benim de idrarda bakteri cikmisti ama kultur tertemiz cikti. Sekeri atlattin hadi gecmis olsun insallah bir sey cikmaz. Haftasonu diye sonuc cikmamistir herhalde benim oglene çıkmıştı.
Ya almak istedigim az bir sey kaldi. Bazi seyleri sonraya birakmak istiyorum gidisata gore karar vermek icin. Mesela biberon, pisik kremi, gogus ucu kremi vs. Bir de 20 ekimde puan bekliyorum belki o zaman alirim. Dunden beri dis giyime taktim, astronot tulum gibi bir sey alacagim sanirim. Bebeklerle yagmur kar olmayan her gun cikmak istiyorum yuruyuse. Bedeni dusunup duruyorum.
Bugun deterjan alacagim hb visa kart kampanyasindan visa kartimi bulabilirsem :)
N11 kuponunu hosaflik kayisi alarak degerlendirdim gecende almistim guzel cikmisti. Yemek yaninda cok az iciyorum kabizlik icin. Azicik seker ile yapiyorum. insallah yine guzel cikar. Ama hemen fiyati 40 tl arttirmislar
Kuru Meyve Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Kuru Meyve ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kuru Meyve çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Masallah canim ya. Bence simdilik cok fazla degil, endiselenecek bir sey yok. Benim ikizler bile 1200 cikti 28+4 de. ikizler daha minik oluyor.
Evet ya masallah doktorumuza :) benim bebeklerimi kurtardi resmen ne kadar dua etsem az. Bir gun biz karsilasacagiz benceÇok sağol canım dün buradaki arkadaşlara aynı şeyleri söylerken bugün hastahane çıkışı “n’oluyo ya “ oldum bi ama sağolasın inşallah her şeyimiz hayırlı güzel çıksın. Ya ama doktorumuz çok iyi maşallah ya
Canım ben sürekli öksüren biriydim. Yani alerjik astımım var ama paketlerce sigara içiyormuş gibi öksürüyordum. Sonra eşimKızlar muhendisbirbaba paylasmis hava temizleme cihazı baya yükseldim aslında yorumlar felanda harika çok güzel toz topluyormus ama bu seferde her gittiği yeri sıfır tozsuzda yapamicaz kresler okullar misafirlikte direk tozu alicak, siz ne düşünüyorsunuz
Ay maşallah gerçekten canımBen çok fazla protein ağırlıklı besleniyorum yogurt yapıyorum içine ekstra probiyotik koyuyorum kefir yumurta yaptığım çorbanin içine mutlaka ilikli et suyu katıyorum her gün bakliyatin bir çeşidini yemeye çalışıyorum yemek olarak yapmasam bile salata yapıyorum içine nohut haşlayıp koyuyorum çorbanın içine yeşil mercimek atıyorum gibi tatlı vb yemiyor neredeyse hiç ve sevsem de sevmesem de her sebzeyi yiyorum
Ben de şu an diyetle ilerliyorum. Evde ölçüm yapıyorum. Açlık şekerlerim 88-84 arası çıkıyor 1. Saat tokluk 140ın altında genelde , 2. Saat de 120nin altına düşüyor. Ama geçen akşam balık yemiştim meze mi fazla kaçırdım anlamadım 1. Saat tokluk 165 çıktı. Evde ölçenler var mı başka? Sizlerde nasıl gidiyor?Sizin de 3.sınrın ustunde cıkmıs.. Benım de 2.seker sınırın bıraz ustunde.. Dıyet yapıyorum suanda
Maalesef uyguladığınız bir diyet listesi var mıSizin de 3.sınrın ustunde cıkmıs.. Benım de 2.seker sınırın bıraz ustunde.. Dıyet yapıyorum suanda
165 normal deıl mı? 180 in altında olması gerekmıyor mu 1.saat?Ben de şu an diyetle ilerliyorum. Evde ölçüm yapıyorum. Açlık şekerlerim 88-84 arası çıkıyor 1. Saat tokluk 140ın altında genelde , 2. Saat de 120nin altına düşüyor. Ama geçen akşam balık yemiştim meze mi fazla kaçırdım anlamadım 1. Saat tokluk 165 çıktı. Evde ölçenler var mı başka? Sizlerde nasıl gidiyor?
Evet diyetisyenle görüşüyorum, protein agırlıklı bir diyetim varMaalesef uyguladığınız bir diyet listesi var mı
Çok can sıkıcı bir durum
Haftanın önde olmasından kaynaklı olabilir canım. Çünkü bende risk başladığında bebekler yaşam sınırını geçmemişti daha 21 haftalıklardı. Şimdi çok şükür doktorumda pıhtılaşma açısından evde yürüyüş yap artık abartmadan dedi. İğne kullanıyorum bende kan sulandırıcıDemek ki bu konuda da her doktorun görüşü farklı oluyor benim haftam daha ileride geçti ondan da olabilir. Ben 29'un içindeyim 3-5 gün önde gidiyor yaklaşık 1.5kg şu an. Sanırım 30 31 arası olunuyor.
Seninkiler de güzel kilo alacaklar inşallahAy maşallah gerçekten canımo bebiş nasıl kilo almasınki.
Aqqu check öneririmKızlar merhaba bu şeker ölçümü için onerebileceginiz cihaz var mı ya bu arada sağlıklı hamilelikler dilerim hepinize
Canım benim zaten var olan diyet grubum var 1 yıldan fazladır oraya haftalık kilo bildirimi yapıyoruz.sudem34
Şeker problemi yaşayanlar bir grup mu kursak sudem senin önderliğinde
Sudem ben şekeri haftama göre biraz geç ölçtürdüm
1. Şeker 87 açlık
2. Şeker 150 tokluk
3. Şeker 156 diyetisyen ile devam edeceğim.
Bu diyet seker icin mi?Evet diyetisyenle görüşüyorum, protein agırlıklı bir diyetim var
Grubu paylaşabilir misinAqqu check öneririm
Maddi gücünüz varsa biraz pahalı hem cihaz hem stripleri
Ama iğnesi güzel can acıtmıyor
Canım benim zaten var olan diyet grubum var 1 yıldan fazladır oraya haftalık kilo bildirimi yapıyoruz.
Burdan da çoğu arkadaş geliyor.
İstersen oraya menü paylaşımı
Şeker ölçüm vs yapabilirsin
3.bir grup fazla olur.
EvetBu diyet seker icin mi?
Ben tüp ameliyatı olmuştum tırnaklarım protezdi tek tırnağı çıkarmak yeterli demişti şimdi kadın doğumcuma sormadım ama hepsini çıkaracağız demekki bi sorayım madem.Bu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Hormonlar vücut ısısını arttırıyor kokunun sebebi de bence kullandığımız vitaminler ilaçlar inşallah sağlıkla doğum yapıp HCG progesteron gibi hormonlar sıfırlaninca vücudumuz kendi doğal akışina dönerMerhaba anneler ya bişey sorucam sıcak iklimdede yaşamama rağmen hayatımda terlemeyen ben son bir haftadır geceleri özellikle çok terliyorum ve duş alıp yatsamda afedersiniz kokuda oluyor çok üzülüyorum bu duruma koku hassasiyetimde var kişisel bakımımada çok dikkat ederim yves rocher rollonu kullanıyorum başka önerisi olan varsa açığım gebelikten midir yani Allah başka dert vermesin tabiide taktım bu duruma netten bakıyorum gebelik sonrası geçmeme durumuda varmış
Benim de toplanmam oluyor top gibi sertleşiyor ama karnıma veya belime vuran sancım yok rahim ağzı uzunluğu ölçütler miKızlar bende 30. Haftadayim arada çocuk toplanıyor sertleşiyor ama çok sık değil günde iki üç defa. Toplanınca belim ve karnimda sancı oluyor böyle durum yaşayan var mı bu haftalarda. İlk doğum 33 haftalık olunca korkmadım değil bu ikinciden
Dinlemek ağır kaldırmamak rahim ağzıni uzatıyor inşallah hayırlısi ile 38 lere 39 lara bile gelirizDoktordan çıktım benim de erken doğum riskim var biliyorsunuz. İlk defa rahim uzunluğunu bu kadar iyi gördüm dedi. Ben çok rahatım dedi Bi sevindim.Şu stresi biraz üstünden at dedi, ilk viraj 32. 34 ten sonra da korkma artık ne zaman gelirse gelsin dedi. Doktorum iyidir. Benim gibi olan varsa okusun rahatlasın biraz da. Kilosu 1500ü aşınca o bebeğin yaşama şansı vardır dedi. Sürekli yatma diyor yatan varsa benim gibi pıhtılaşma için de iyi değil dedi. Saat başı bi dolan öyle yat dedi. Haberler böyle
Bence orada bebek geliyor sorumluluk artıyor proklatin hormonu tavan zaten annelik > her şey gibi oluyor psikolojik olarak ben de senin gibi hissederim diye düşünüyorumDaha bı de kendını hazır hıssetmesı var, ben oncekı dogumdan sonra baya bır sure hazır hıssedemedım kendımı.. Bılmıyorum belkı ben oyle oldum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?