2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok sağol canım dün buradaki arkadaşlara aynı şeyleri söylerken bugün hastahane çıkışı “n’oluyo ya “ oldum bi ama sağolasın inşallah her şeyimiz hayırlı güzel çıksın. Ya ama doktorumuz çok iyi maşallah ya

Evet ya masallah doktorumuza :) benim bebeklerimi kurtardi resmen ne kadar dua etsem az. Bir gun biz karsilasacagiz bence

Canım ben sürekli öksüren biriydim. Yani alerjik astımım var ama paketlerce sigara içiyormuş gibi öksürüyordum. Sonra eşim
Eve hava temizleme cihazı aldı ve inan 1 hafta olmadan öksürüğüm kesildi. Uyku kalitemde arttı gerçekten. Şimdi her odada olmalı diyorum. Çünkü hem İstanbul’da saçma bi toz var hem bende hayvanlar

Ay maşallah gerçekten canım o bebiş nasıl kilo almasınki.

Sizin de 3.sınrın ustunde cıkmıs.. Benım de 2.seker sınırın bıraz ustunde.. Dıyet yapıyorum suanda
Ben de şu an diyetle ilerliyorum. Evde ölçüm yapıyorum. Açlık şekerlerim 88-84 arası çıkıyor 1. Saat tokluk 140ın altında genelde , 2. Saat de 120nin altına düşüyor. Ama geçen akşam balık yemiştim meze mi fazla kaçırdım anlamadım 1. Saat tokluk 165 çıktı. Evde ölçenler var mı başka? Sizlerde nasıl gidiyor?

165 normal deıl mı? 180 in altında olması gerekmıyor mu 1.saat?
Bana sımdılık olcum cıhazına gerek yok denıldı, haftaya bakılcak hastsnede, dıyet ıse yarıyor mu yaramıyor mu?
sudem34 O Oezzi29 birminikask2020 ölcüyor bildiklerim

Demek ki bu konuda da her doktorun görüşü farklı oluyor benim haftam daha ileride geçti ondan da olabilir. Ben 29'un içindeyim 3-5 gün önde gidiyor yaklaşık 1.5kg şu an. Sanırım 30 31 arası olunuyor.
Haftanın önde olmasından kaynaklı olabilir canım. Çünkü bende risk başladığında bebekler yaşam sınırını geçmemişti daha 21 haftalıklardı. Şimdi çok şükür doktorumda pıhtılaşma açısından evde yürüyüş yap artık abartmadan dedi. İğne kullanıyorum bende kan sulandırıcı

Kızlar merhaba bu şeker ölçümü için onerebileceginiz cihaz var mı ya bu arada sağlıklı hamilelikler dilerim hepinize
Aqqu check öneririm
Maddi gücünüz varsa biraz pahalı hem cihaz hem stripleri
Ama iğnesi güzel can acıtmıyor
Canım benim zaten var olan diyet grubum var 1 yıldan fazladır oraya haftalık kilo bildirimi yapıyoruz.
Burdan da çoğu arkadaş geliyor.
İstersen oraya menü paylaşımı
Şeker ölçüm vs yapabilirsin
3.bir grup fazla olur.

Grubu paylaşabilir misin

Merhaba anneler ya bişey sorucam sıcak iklimdede yaşamama rağmen hayatımda terlemeyen ben son bir haftadır geceleri özellikle çok terliyorum ve duş alıp yatsamda afedersiniz kokuda oluyor çok üzülüyorum bu duruma koku hassasiyetimde var kişisel bakımımada çok dikkat ederim yves rocher rollonu kullanıyorum başka önerisi olan varsa açığım gebelikten midir yani Allah başka dert vermesin tabiide taktım bu duruma netten bakıyorum gebelik sonrası geçmeme durumuda varmış

Bu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Ben tüp ameliyatı olmuştum tırnaklarım protezdi tek tırnağı çıkarmak yeterli demişti şimdi kadın doğumcuma sormadım ama hepsini çıkaracağız demekki bi sorayım madem.

Hormonlar vücut ısısını arttırıyor kokunun sebebi de bence kullandığımız vitaminler ilaçlar inşallah sağlıkla doğum yapıp HCG progesteron gibi hormonlar sıfırlaninca vücudumuz kendi doğal akışina döner

Benim de toplanmam oluyor top gibi sertleşiyor ama karnıma veya belime vuran sancım yok rahim ağzı uzunluğu ölçütler mi

Dinlemek ağır kaldırmamak rahim ağzıni uzatıyor inşallah hayırlısi ile 38 lere 39 lara bile geliriz

Daha bı de kendını hazır hıssetmesı var, ben oncekı dogumdan sonra baya bır sure hazır hıssedemedım kendımı.. Bılmıyorum belkı ben oyle oldum sadece
Bence orada bebek geliyor sorumluluk artıyor proklatin hormonu tavan zaten annelik > her şey gibi oluyor psikolojik olarak ben de senin gibi hissederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…