- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.501
Bana hiç nst ile ilgili bir şey söylemedi ama 2 haftada bir geleceksin dedi 32 den sonra bebeklerin ne yapacağı çok belli olmuyor demişti önceki kontrolümddBen 30+5 de gittim 10 gün sonraya çağırdı . 32den sonra zaten 2 haftada bir nst girmemiz gerekmiyor mu ?
Ben 162 yım esim 181Maşallah anne baba iri sanırım
Şey gibi de mi bebeği iki elinle tutabilecekmis hissi geliyor ayağı kalkıp yurunce sertlestigindeBen de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler
İnşallah canım
Büyüdükleri için yerleri mı daraldı aceba
Valla keşke aramızda hamile bir de jinekolog olsaydı sordaydık her şeyi
Siveno kullanıyorum ben çok iyi geldi canım bana kokuyu engelliyorMerhaba anneler ya bişey sorucam sıcak iklimdede yaşamama rağmen hayatımda terlemeyen ben son bir haftadır geceleri özellikle çok terliyorum ve duş alıp yatsamda afedersiniz kokuda oluyor çok üzülüyorum bu duruma koku hassasiyetimde var kişisel bakımımada çok dikkat ederim yves rocher rollonu kullanıyorum başka önerisi olan varsa açığım gebelikten midir yani Allah başka dert vermesin tabiide taktım bu duruma netten bakıyorum gebelik sonrası geçmeme durumuda varmış
Geriden gelmek böyle bi şey sabah sabah uyandım attım sonra kaldığım yerden okuyayım dedim demek sende göndermiştin haBu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Kişiden kişiye değişiyor tatlım demek ki
Hadi şu 32 görüp bi de geçsek hayırlısıylaHaftanın önde olmasından kaynaklı olabilir canım. Çünkü bende risk başladığında bebekler yaşam sınırını geçmemişti daha 21 haftalıklardı. Şimdi çok şükür doktorumda pıhtılaşma açısından evde yürüyüş yap artık abartmadan dedi. İğne kullanıyorum bende kan sulandırıcı
Çok normal böyle olması hormonlar vs tetikliyor. Bende de aynı şey var eskiden hiç terlemezdim yani atletimin ıslandığını bilmem ama şimdi su gibi, birde son zamanlar zaten halk arasında ateş basması denilen şey oluyor. Sabah uyanıyorum gecelik ıslak resmen. Ben Banyo sonrası koltuk altı peeling yapıyorum o gün götürüyor beni.Merhaba anneler ya bişey sorucam sıcak iklimdede yaşamama rağmen hayatımda terlemeyen ben son bir haftadır geceleri özellikle çok terliyorum ve duş alıp yatsamda afedersiniz kokuda oluyor çok üzülüyorum bu duruma koku hassasiyetimde var kişisel bakımımada çok dikkat ederim yves rocher rollonu kullanıyorum başka önerisi olan varsa açığım gebelikten midir yani Allah başka dert vermesin tabiide taktım bu duruma netten bakıyorum gebelik sonrası geçmeme durumuda varmış
Hedef koyalım ilk hedef 32Hadi şu 32 görüp bi de geçsek hayırlısıyla
İnşallah hadi bakalım benim ki muamma biraz da 38 39lar 32 yi geçersemDinlemek ağır kaldırmamak rahim ağzıni uzatıyor inşallah hayırlısi ile 38 lere 39 lara bile geliriz
Hedefi çoktan koydum 32 için doktorumun da hedefi o hadi bakalım Özlem diyorHedef koyalım ilk hedef 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?