2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 30+5 de gittim 10 gün sonraya çağırdı . 32den sonra zaten 2 haftada bir nst girmemiz gerekmiyor mu ?
Bana hiç nst ile ilgili bir şey söylemedi ama 2 haftada bir geleceksin dedi 32 den sonra bebeklerin ne yapacağı çok belli olmuyor demişti önceki kontrolümdd bana hiç doğum yapacakmisim gibi davranmıyor sanki doğuma 4 5 ay var gibi bir süreç ilerletiyor o yüzden nstye bile kötü bir şey olmazsa 36dan sonra bakar diye düşünüyorum

Ben de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler
Şey gibi de mi bebeği iki elinle tutabilecekmis hissi geliyor ayağı kalkıp yurunce sertlestiginde

İnşallah canım
Büyüdükleri için yerleri mı daraldı aceba
Valla keşke aramızda hamile bir de jinekolog olsaydı sordaydık her şeyi
Acaba kadın doğum doktorları kendi ulturasyonlarini kendileri mi yapıyordur kadın doğum doktoru olsan başka doktora gitsen hiçbir şey sormana gerek bile kalmaz ulturasyona bakarsın tamamdir dersin gelirsin

Günaydın kızlar
Bunu biliyor muydunuz satürasyon cihazı parmağımıza takılıyor ve oksijenimizin seviyesine bakılıyor oje bu değeri yanlış gösterebiliyormuş ve takılarda doğuma giderken aklımızda olsun

Siveno kullanıyorum ben çok iyi geldi canım bana kokuyu engelliyor

Günaydın kızlar
Bunu biliyor muydunuz satürasyon cihazı parmağımıza takılıyor ve oksijenimizin seviyesine bakılıyor oje bu değeri yanlış gösterebiliyormuş ve takılarda doğuma giderken aklımızda olsun
Bu abla doğum esnasında oksijen miktarınızın doğru ölçülmesi için tırnağınızda oje olmasın diyor. Aynı zamanda da takı olmamalı.
Geriden gelmek böyle bi şey sabah sabah uyandım attım sonra kaldığım yerden okuyayım dedim demek sende göndermiştin ha

Hadi şu 32 görüp bi de geçsek hayırlısıyla

Çok normal böyle olması hormonlar vs tetikliyor. Bende de aynı şey var eskiden hiç terlemezdim yani atletimin ıslandığını bilmem ama şimdi su gibi, birde son zamanlar zaten halk arasında ateş basması denilen şey oluyor. Sabah uyanıyorum gecelik ıslak resmen. Ben Banyo sonrası koltuk altı peeling yapıyorum o gün götürüyor beni.

Günaydın, kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz bilemedim. Yeni alınmıs beyaz zıbınlar yada kıyafetler nasıl kac derece 30-60dk kac dk yıkayayım.
Pamuklu program 3 saat falan.

Günaydın hanımlar, bugün Ekim 1, hadi şu Ekim'i firesiz kazasız belasız bitirelim Allah'ın izniyle. 29 Ekim doğum günüm oğluma diyorum ki annenin doğum gününü karnında kalarak kutla olur mu benim ilk hedef Ekim 17, burdan bakınca çok var diyor insan nasıl geçecek diyor. Ama geçecek inşallah. Beni ancak benim gibi olanlar anlar sanıyorum. Hadi bi gayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…