2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar iki gündür çok yoğundu cevap yazamadım bazılarınıza çok okuyamadım da bugün bi ara şeyaparım inşallah

Ben tüp ameliyatı olmuştum tırnaklarım protezdi tek tırnağı çıkarmak yeterli demişti şimdi kadın doğumcuma sormadım ama hepsini çıkaracağız demekki bi sorayım madem.
Bebeğim isteyen istediğini yapsın kimseye bişi demiyorum. Bu konu dışında ayrıca tırnak çok fazla bakteri barındırıyor bebeği temizlerken ona dokunurken falan aklınızda olsun. Ki lohusa döneminde kişisel bakım yapma konusu birazcık aksıyor. Hani maksat aklınızda olsun

Şey gibi de mi bebeği iki elinle tutabilecekmis hissi geliyor ayağı kalkıp yurunce sertlestiginde
Kasilip sanci oldugunda aynen bebegin sejlini goruyorum karnimda 2 tane yumru gibi oluyor. Ama normal ayaktayken de karnim yusyuvarlak sekilde sert oluyor

Günaydın, kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz bilemedim. Yeni alınmıs beyaz zıbınlar yada kıyafetler nasıl kac derece 30-60dk kac dk yıkayayım.
Pamuklu program 3 saat falan.
40 derecede 1 saatlik programla yıkamayı düşünüyorum ama sıkma devrini 400 e falan alırım

Bebek kıyafeti kaç haftalıkken yıkamayı düşünüyorsunuz bir de ben aldığım paketli seyleri de acmadim paketleri sanki toz olursa felan diye , sanki sonradan yerleri yalamayacak bu bebekler
1 hafta sonra yıkayıp ütülerim diye düşünüyorum

Nerde yaziyormus canim. Ben de gormedim
Kuponunuzu unutmayin!
TUM URUNLERDE 200 TL'lik INDIRIM kuponu firsati!
ebebek magazalarimizda ve ebebek.com'da yapacaginiz 2000 TL ve uzeri alisverislerde gecerlidir.Stokke marka urunlerde gecerli degildir

Son kullanma tarihi: 2 Ekim
SMS RET:EBBK yaz 4933'e gonder.Mersis:0336055427200018 B002
Mesaj atmışlar

Bu durumu belirtmeleri gerekiyordu açıklama kısmında

40 derecede 1 saatlik programla yıkamayı düşünüyorum ama sıkma devrini 400 e falan alırım
Ben normal 1400 devirde yaptım. 40derecede yıkadım. Birazcık küçük oldukları için kırışma falan olmadı birde kurutma makinesi yoksa sen asma çok zor belin kopuyo hele şuan düşünemiyorum. Kız incik dincik as as bitmiyor ya iki makine ben astım manyak gibi ne bilim zor oluyo diğerlerini eşime astırdım

Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
Erken doğum riskin varsa 30 da hazırla benimkini hazır gibi bişey. Bi kaç eksik var. Bi sorun yoksa 35ten hazırlıyorlar.

Erken doğum riskin varsa 30 da hazırla benimkini hazır gibi bişey. Bi kaç eksik var. Bi sorun yoksa 35ten hazırlıyorlar.
Aramızda tam 1 hafta var salı günleri doluyor benim de haftlarım sen 29 ben 30 olucam inşallah.

Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
Bizim aramızda bir gün vardı sanırım. 29. haftayı bitirip 30a girmiyor muyuz benim daha gardırop gelecek zıbın tulum deterjan eksiğim var diye 32 33 buldururum sanırım. Vitazonun stokları ne zaman güncellenir

Ben 34 gibi hazırlarım diye düşünüyorum zaten valize koycam bi o kadar

Ben 28ı gecınce hazırlarım, ama kendımınkını,32yı gecınce de bebegınkılerı koyarım dıye dusunuyorum.. Erken dogum rıskı oldugu ıcın

Benim ki de 36dan sonra nst basliyor dedi
Günaydın, kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz bilemedim. Yeni alınmıs beyaz zıbınlar yada kıyafetler nasıl kac derece 30-60dk kac dk yıkayayım.
Pamuklu program 3 saat falan.
Makinanin bebek programi var orda yikamayi planliyorum ben
Bebek kıyafeti kaç haftalıkken yıkamayı düşünüyorsunuz bir de ben aldığım paketli seyleri de acmadim paketleri sanki toz olursa felan diye , sanki sonradan yerleri yalamayacak bu bebekler
34de yikamayi planliyorum ben
Daha odasinin olculerini aldirmadik. Buhafta ici cizim biter 3 haftada heralde anca teslim edilir die umuyorum

Deterjanlar:

Eklentiler

• IMG_4797.webp
    36 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4798.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4799.webp
    42 KB · Görüntüleme: 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…