- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.521
Bebeğim isteyen istediğini yapsın kimseye bişi demiyorum. Bu konu dışında ayrıca tırnak çok fazla bakteri barındırıyor bebeği temizlerken ona dokunurken falan aklınızda olsun. Ki lohusa döneminde kişisel bakım yapma konusu birazcık aksıyor. Hani maksat aklınızda olsunBen tüp ameliyatı olmuştum tırnaklarım protezdi tek tırnağı çıkarmak yeterli demişti şimdi kadın doğumcuma sormadım ama hepsini çıkaracağız demekki bi sorayım madem.
Kasilip sanci oldugunda aynen bebegin sejlini goruyorum karnimda 2 tane yumru gibi oluyor. Ama normal ayaktayken de karnim yusyuvarlak sekilde sert oluyorŞey gibi de mi bebeği iki elinle tutabilecekmis hissi geliyor ayağı kalkıp yurunce sertlestiginde
Tam olarak buKasilip sanci oldugunda aynen bebegin sejlini goruyorum karnimda 2 tane yumru gibi oluyor. Ama normal ayaktayken de karnim yusyuvarlak sekilde sert oluyor
40 derecede 1 saatlik programla yıkamayı düşünüyorum ama sıkma devrini 400 e falan alırımGünaydın, kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz bilemedim. Yeni alınmıs beyaz zıbınlar yada kıyafetler nasıl kac derece 30-60dk kac dk yıkayayım.
Pamuklu program 3 saat falan.
1 hafta sonra yıkayıp ütülerim diye düşünüyorumBebek kıyafeti kaç haftalıkken yıkamayı düşünüyorsunuz bir de ben aldığım paketli seyleri de acmadim paketleri sanki toz olursa felan diye , sanki sonradan yerleri yalamayacak bu bebekler
Nerde yaziyormus canim. Ben de gormedimE bebek çeki 2000 TL üzerine gecerliymis o kadar kadar çek kullanım koşullarını okumuştum hiçbir yere yazmamislardi
Kuponunuzu unutmayin!Nerde yaziyormus canim. Ben de gormedim
Bu durumu belirtmeleri gerekiyordu açıklama kısmındaKuponunuzu unutmayin!
TUM URUNLERDE 200 TL'lik INDIRIM kuponu firsati!
ebebek magazalarimizda ve ebebek.com'da yapacaginiz 2000 TL ve uzeri alisverislerde gecerlidir.Stokke marka urunlerde gecerli degildir
Son kullanma tarihi: 2 Ekim
SMS RET:EBBK yaz 4933'e gonder.Mersis:0336055427200018 B002
Mesaj atmışlar
Ben normal 1400 devirde yaptım. 40derecede yıkadım. Birazcık küçük oldukları için kırışma falan olmadı40 derecede 1 saatlik programla yıkamayı düşünüyorum ama sıkma devrini 400 e falan alırım
Erken doğum riskin varsa 30 da hazırla benimkini hazır gibi bişey. Bi kaç eksik var. Bi sorun yoksa 35ten hazırlıyorlar.Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
Aramızda tam 1 hafta var salı günleri doluyor benim de haftlarım sen 29 ben 30 olucam inşallah.Erken doğum riskin varsa 30 da hazırla benimkini hazır gibi bişey. Bi kaç eksik var. Bi sorun yoksa 35ten hazırlıyorlar.
Bizim aramızda bir gün vardı sanırım. 29. haftayı bitirip 30a girmiyor muyuzKızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
Ben 34 gibi hazırlarım diye düşünüyorum zaten valize koycam bi o kadarKızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
Ben 28ı gecınce hazırlarım, ama kendımınkını,32yı gecınce de bebegınkılerı koyarım dıye dusunuyorum.. Erken dogum rıskı oldugu ıcınKızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
Benim ki de 36dan sonra nst basliyor dediBana hiç nst ile ilgili bir şey söylemedi ama 2 haftada bir geleceksin dedi 32 den sonra bebeklerin ne yapacağı çok belli olmuyor demişti önceki kontrolümddbana hiç doğum yapacakmisim gibi davranmıyor sanki doğuma 4 5 ay var gibi bir süreç ilerletiyor o yüzden nstye bile kötü bir şey olmazsa 36dan sonra bakar diye düşünüyorum
Makinanin bebek programi var orda yikamayi planliyorum benGünaydın, kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz bilemedim. Yeni alınmıs beyaz zıbınlar yada kıyafetler nasıl kac derece 30-60dk kac dk yıkayayım.
Pamuklu program 3 saat falan.
34de yikamayi planliyorum benBebek kıyafeti kaç haftalıkken yıkamayı düşünüyorsunuz bir de ben aldığım paketli seyleri de acmadim paketleri sanki toz olursa felan diye , sanki sonradan yerleri yalamayacak bu bebekler
livden elimi etegimi cekiyor yuvaya acibademe donuyorum
Biz evde kullanioruz birkac tane var ama cocuk odasina cocuk doktorunuzda onermiyor bizde istemiyoruz. Cunku nekdr az toz okdr yuksek alerji riski. Butun hayatini ilaclarla gecirsin asla istemem. Evcil hayvanla ve tozla buyumesi cok daha faydali bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?