2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende yeni aldım geçen hafta geldi bana da kullan boşyere 1400 devir değil dedi daha doğrusu uygun programda yıka o ayarlıyo dedi bunların ne dediği belli değil
Asiri kirisiyor hersey ve fazla surtunmeden tuylenme artiyor. Zaten koyafetlere bakinca cogunda sikma az-orta tavsiye ediliyor. Bezleri fln bos seyleri sıkıyorum. Yada eski ama iyiseyleri hayir. Bebis kiyafetleri de cok hassas ama sen bilirsin
Ayarlamayi su ve enerji olarak yapio sureyi azaltiyo / cogaltiyor kurutmadaki gibi
Benim utu takintim var oyuzden 10kg da olsa tika basa asla doldurmam kirismasin kiyafetler die

Yoo birşey dediğinizden değilde ben sonuçta bilmiyorum hazırlıklı olayım diye dedim uzunluk önemli hijyen için yoksa teşekkür ederim uyarınıza

Hiç öyle bişi yapmadı yaa hatta dümdüz çıkartıyor maşallah diğer makinemden daha iyi şuan. Kendi pamuklu programına attım. Su sıkıntısı var diye özellikle makine dolmadan çalıştırmıyorum

Hedefi çoktan koydum 32 için doktorumun da hedefi o hadi bakalım Özlem diyor salı Allahın izniyle 30 oluyorum. Sonra her biten gün benim için nimet sevinç nedeni.
İnşallah vakti zamanında doğsun hepsi sağlıkla bana vakit geçmiyor gibi son zamanlarda sanki haftalar ilerlemiyor

Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksınız? Salı günü 29. Haftaya giriyorum. 30. Haftada hazırlayayım diyorum. Erken mi?
29+4 deyim ufaktan hazırladım yarın ne olacak bilemeyiz git gide ağırlaşıyoruz bir kaç eksiği kaldı onları koyunca tamam olacak kafam rahat olur valizin ağzını kapatmadan hurclara koyup öyle koydum

Kızlar bu şeker ölçüm cihazlarının hiç birine güvenmiyorum bence sağlıklı sonuç vermiyorlar elimde iki cihaz var biri optima diğeri ime-Dc diye bi Alman markası optima hep daha düşük diğeri yüksek elimde ime- dc nin stripler var diye onu kullandım haftalarca cuma eşime optimanın stripleri de aldırdım bugün sabah açlık birinde 79 diğerinde 99 çıktı tokluk birinde 133 diğerinde 157 çıktı şimdiye kadar ölçtüğüm cihaz meğer yüksek ölçüyormuş şimdi nerden bileceğiz hangisi doğru

Benımde bu marka. Baska marka dan da yaptım ıkısıde aynı cıktı olcumu. Bu evde varmıs almadım. 50 li çubuk 200tl. Oda 7 kere olcsen bir hafta ancak gidio.

Eklentiler

• 1696156853379303158665868182454.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 37
Yanında solüsyon veriyorlar ya cnm onla bı kontrol etsene dediklwri Aralık'ta mı birde carll diye bir marka var bana endokrin onu önerdi biz serviste de çalışırken hastalarin şekerini de onla kontrol ederdik hep

Benımde bu marka. Baska marka dan da yaptım ıkısıde aynı cıktı olcumu. Bu evde varmıs almadım. 50 li çubuk 200tl. Oda 7 kere olcsen bir hafta ancak gidio.
Son kullanma tarihine dikkat edin cnm birde solüsyon ile kontrolünü sağlarsanız emin olursunuz çünkü cihazlar uzun yıllardır varsa birde özellikle güneş işi fln direk aldıysa bozuluyormus

Solüsyonla da kontrol ettim ama o solüsyon olayı bana çok saçma geldi belki şekerim o değer araliginin daha altındayken sağ yüksek ölçüyor cihaz ne bileyim damardan verdiğimiz açlık tokluk değerinden yüksek çıkınca cihazda ordan içime kuşku düştü diğer cihaza strip aldırdım bende gerçekten ondada düşük çıkınca hangisine guvenecez şimdi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…