2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah vakti zamanında doğsun hepsi sağlıkla bana vakit geçmiyor gibi son zamanlarda sanki haftalar ilerlemiyor
Geçmiyor ki zaten hele durum kritik olduğunda hiç geçmiyor
Gündüzü ayrı gecesi ayrı. Ben yatıyorum bi de sürekli zamanın bu kadar içime işlediği az zamanlarım olmuştu.

Kizlar bugun sol gogsum cok sizliyor uca dogru. Sutyeni cikardim yine de sizliyor. Sizlerde de oluyor mu
evet bende de oluyor ve sanki bir damar sızlıyormuş gibi geliyor uca doğru sonrasında süt geliyor. dokunmamaya çalış sıcak suyla duş alma ılık olsun yalnızca duşta bile ufalama ovalama dr bana böyle söyledi

Erken değil bence canım her
Bende de gluco dr. Diye bi marka var yeni aldık medikalden cihazlar arası sapma olur da bu kadar olması ilginç. Kalibrasyonlarının mı yapılması gerek acaba. Ben de tereddüte düştüm şimdi acaba benimki de mi yanlış ölçüyor hep.

Arkadaşlar bu dediğiniz solüsyon nedir şeker cihazları için? Telefondan girdiğim için bazen direkt mesaja yanıt veremiyorum. O yüzden burdan yazıyorum. Bilenler cevap yazabilir mi

Ben de öğretmenim oğlumda 37 dolana kadar çalışmıştım ama şu an nefes nefese kalıyorum ders anlatırken. Merdibenleri in çık in çık mahvoluyorum o yüzden 32 dolar dolmaz ayrılacağım hemen.
Bende çok zorlanirsam çıkacağım mecbur ama dogum sonrasina kalsa iyi olacak.Em.azindan kasim ara tatiline kadar 35 haftalik olacagim o zamana kadar dayanabilsem iyi. Aksi taktirde sömestr sonrası izin bitiyor

Kizlar bugun sol gogsum cok sizliyor uca dogru. Sutyeni cikardim yine de sizliyor. Sizlerde de oluyor mu
Benim ucu sızlıyordu acıyordu sanki sıkıyorlar gibi sütyenin içinde çalışırken. Şimdi evde takmıyorum sürekli yatıyorum belki süt kanalları genişlediği içindir. Doktora sorduğumda normal değişmiştir sıvı gelirse de normal demişti. Ellememeye çalışıyorum

Geçmiyor ki zaten hele durum kritik olduğunda hiç geçmiyor
Gündüzü ayrı gecesi ayrı. Ben yatıyorum bi de sürekli zamanın bu kadar içime işlediği az zamanlarım olmuştu.
Yatmak daha zordur eminim, inşallah kısa zamanda geçsin bu günlerin bende artık ağırlaştım çok dolaşamıyorum temizlik falanda zorluyor. Gerçekten son zamanlar ağır geçiyormuş

Yatmak daha zordur eminim, inşallah kısa zamanda geçsin bu günlerin bende artık ağırlaştım çok dolaşamıyorum temizlik falanda zorluyor. Gerçekten son zamanlar ağır geçiyormuş
Yatmak çok fena havada kapalı yağmur var insanın içi iyice darlanıyor. Amin amin çabucak geçsin. Kaç haftalık bebiş?

Evet ben de ölçüyorum ama sadece kahvaltı öncesi ve sonrası, genelde açlık 68-85 arasi çıkıyor, 1 saat sonra tokluk 95-125 arasi çıkıyor ben de, ben diyetisyenle ilerliyorum şimdilik…

Günaydın, kızlar bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz bilemedim. Yeni alınmıs beyaz zıbınlar yada kıyafetler nasıl kac derece 30-60dk kac dk yıkayayım.
Pamuklu program 3 saat falan.
Ben 40 derecede 1 saat bebek deterjanıyla yıkadım çok fazla ısı vs gerek yok dedi bana tecrübeli arkadaşlarım yoksa bebekte alerjik olabiliyormuş…

Evet ben de ölçüyorum ama sadece kahvaltı öncesi ve sonrası, genelde açlık 68-85 arasi çıkıyor, 1 saat sonra tokluk 95-125 arasi çıkıyor ben de, ben diyetisyenle ilerliyorum şimdilik…
Merhaba. Tokluğu yemeğe basladıktan sonra mı yoksa bittikten 1 saat sonra mı olçüyorsunuz? Bana 5 günlük takip verdi 1 saat sonra tok demiş. Benim yemek bı 40 dk falan surüyor evdeysem. Ne zaman ölçeceğım emin olamadım bir türlü.

İlk lokma attınız sonrası 1.saatınde ölçümü.

Kızlar bir yıkama sorusu da benden olsun. Şuan yıkamak için erken mi bebişin kıyafetleri ?
Birde ben makineye her zaman ilave su eklerim takıntım sağolsun bebek kıyafetine sorun olmaz herhalde hatta daha iyi olur gibime geliyor birde ekstra durulama yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizce ?

Bebek kıyafetine kimyasal içeren bir ürün kullanmayacağın için bence gerek yok gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…