2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şöyle cnm damardan verilen de düşük çıkma sebebi yarım saat 1 saat bile kandaki kan şekeri değerini değiştiriyor kan veriyoruz ve bazen devlet hastanesi ise biyokimya öğleden sonra çıkıyor her saat 10 mg/dl dusme oluyor en az o o yüzden cihaz kontrolünü solüsyonu son kullanma tarihine bakarız ona göre kontrol ederiz yada hemen aynı dakka alınan kan laboratuvar da elden teslimle calistirir kontrolü sağlarız

Kafanda soru işareti varsa özele gidiyorsan cnm rica et hekimine sadece kanda glikoz istesin kanı verir vermez parmak ölçümü yap ona göre karşılaştır bu arada yüzde 10 Luk farklılık hep doğrudur diye kabul edilir parmak ucu ile damardan arasında

Benım de tansıyon cıhazı kucuk ve buyugu 1er derece buyuk ölcüyor, doktorun cihazı ıle karsılastırdık..
Hastaneye gıttıgınızde karsılastırın sızde, hangısı dogru ıse onunla devsm edersınız

Son kullanma tarihine dikkat edin cnm birde solüsyon ile kontrolünü sağlarsanız emin olursunuz çünkü cihazlar uzun yıllardır varsa birde özellikle güneş işi fln direk aldıysa bozuluyormus
Son kullanma nerde yazar cihazın değilmi.

Kurumus bi sekilde goruyorum, demek ki sut geliyor dedigin gibi
Bende de aynı dokunmamaya çalışıyorum o sızladığı dönemde dokununca bile geliyo hemen ama normalde gelmiyo öyle
Hahaha sormaa hem her şey ucuz geliyo artık hem gereksiz pahalı gibi algılarımızı bozdular bizim
valla yaa zam geliyo heralde sürekli ben bi takibini yapamadım

Bana pahalı geldi canım tanesi 6 küsüre geliyor çok daha uyguna bulabilirsin biraz daha bak baby mee ve molfix bakım örtülerinde güzel
Ben bakım örtüsü bi paket aldım o kadar daha da almadım uyguna bulan haber etsin

Kararsızlıkta eşimle yarışıyoruz
Bugünde bbutiğe bakalım dedik bu gidişle ben doğurcam sonra mobilya gelecek
Gıdın yerınde gorun aynen, bızımkını cok begendık bız, hem fıyat da uygunn, lansman ürünümüz dedı, o yuzden fıyatı uygun demıstı adam, fuarlarda tanıtıyorz bunu dedı. Benım de tahmını 32.haftamda gelecek

Bunu yaptık aynı anda cihazla da ölçtük kanda glikoz 84 ken cihazda 98 çıkmıştı. Şimdi birde bu düşük çıkan cihazla doktordan aynı karşılaştırmayı isteyecem.doktoruma diyorum ki benim açlıklar yüksek dengeleyemiyorum ama cihazda 80 leri görünce hiç halim olmuyor sanki elim kolum titriyor diyordum meğer 60 mış o 80 ler demekki

Acaba kadın doğum doktorları kendi ulturasyonlarini kendileri mi yapıyordur kadın doğum doktoru olsan başka doktora gitsen hiçbir şey sormana gerek bile kalmaz ulturasyona bakarsın tamamdir dersin gelirsin
Çocuk doktoru kendi çocugunu başka çocuk doktoruna götürüyormuş daha çok her şeyi bildikleri için en kötü senaryoyu düşünüp bence panik olurlar
E bebek çeki 2000 TL üzerine gecerliymis o kadar kadar çek kullanım koşullarını okumuştum hiçbir yere yazmamislardi
Aman ya kanmayacaksın işte.
Benim ziraat napmış 500 olan limiti 750 ye çıkarmış tek seferde.
İş e daha bakamadım.
Benımde bu marka. Baska marka dan da yaptım ıkısıde aynı cıktı olcumu. Bu evde varmıs almadım. 50 li çubuk 200tl. Oda 7 kere olcsen bir hafta ancak gidio.
Benim Strip ucuzdu ya 60 a aldım hadi zam gelsin 100 olsun
200 ne
Keşke rapor alsaydın diycem de devlet çok komik bir para ödüyor
Son kullanma tarihine dikkat edin cnm birde solüsyon ile kontrolünü sağlarsanız emin olursunuz çünkü cihazlar uzun yıllardır varsa birde özellikle güneş işi fln direk aldıysa bozuluyormus
Solusyon ne işe yarıyor?
Ben hiç kullanmadım
Ne eski cihazda ne bunda

Dün biraz yoğun ve koşturmalı geçmişti magnezyum içmeyi unutmuşum. Bugün hem gece hem de sabaha karşı aşşırı feci kramp girdi. İnledim resmen yatakta ağrıdan. Ay ne mucizeymiş şu magnezyum.

Butik mobilya Antalya da yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…