- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.581
Bu benim bebeUykusuz her gecekimler benim gibi böyle
Kurumus bi sekilde goruyorum, demek ki sut geliyor dedigin gibiOlduğu zaman hafif süt geliyor ondan muhtemelen seninde
Şöyle cnm damardan verilen de düşük çıkma sebebi yarım saat 1 saat bile kandaki kan şekeri değerini değiştiriyor kan veriyoruz ve bazen devlet hastanesi ise biyokimya öğleden sonra çıkıyor her saat 10 mg/dl dusme oluyor en az o o yüzden cihaz kontrolünü solüsyonu son kullanma tarihine bakarız ona göre kontrol ederiz yada hemen aynı dakka alınan kan laboratuvar da elden teslimle calistirir kontrolü sağlarızSolüsyonla da kontrol ettim ama o solüsyon olayı bana çok saçma geldi belki şekerim o değer araliginin daha altındayken sağ yüksek ölçüyor cihaz ne bileyim damardan verdiğimiz açlık tokluk değerinden yüksek çıkınca cihazda ordan içime kuşku düştü diğer cihaza strip aldırdım bende gerçekten ondada düşük çıkınca hangisine guvenecez şimdi dedim
Bilmiyorum ki1000 TL ye 200 TL hediye bana tanımladılar ama Ekim 27 kullanabileceğim. 2000 olan yeni kampanya mı
Kafanda soru işareti varsa özele gidiyorsan cnm rica et hekimine sadece kanda glikoz istesin kanı verir vermez parmak ölçümü yap ona göre karşılaştır bu arada yüzde 10 Luk farklılık hep doğrudur diye kabul edilir parmak ucu ile damardan arasındaSolüsyonla da kontrol ettim ama o solüsyon olayı bana çok saçma geldi belki şekerim o değer araliginin daha altındayken sağ yüksek ölçüyor cihaz ne bileyim damardan verdiğimiz açlık tokluk değerinden yüksek çıkınca cihazda ordan içime kuşku düştü diğer cihaza strip aldırdım bende gerçekten ondada düşük çıkınca hangisine guvenecez şimdi dedim
Benım de tansıyon cıhazı kucuk ve buyugu 1er derece buyuk ölcüyor, doktorun cihazı ıle karsılastırdık..Kızlar bu şeker ölçüm cihazlarının hiç birine güvenmiyorum bence sağlıklı sonuç vermiyorlar elimde iki cihaz var biri optima diğeri ime-Dc diye bi Alman markası optima hep daha düşük diğeri yüksek elimde ime- dc nin stripler var diye onu kullandım haftalarca cuma eşime optimanın stripleri de aldırdım bugün sabah açlık birinde 79 diğerinde 99 çıktı tokluk birinde 133 diğerinde 157 çıktı şimdiye kadar ölçtüğüm cihaz meğer yüksek ölçüyormuş şimdi nerden bileceğiz hangisi doğru
Hahaha sormaa hem her şey ucuz geliyo artık hem gereksiz pahalı gibi algılarımızı bozdular bizimHala ne uygun ne değil anlayamıyorumkızlar daha iyi biliyor bu konuyu
Son kullanma nerde yazar cihazın değilmi.Son kullanma tarihine dikkat edin cnm birde solüsyon ile kontrolünü sağlarsanız emin olursunuz çünkü cihazlar uzun yıllardır varsa birde özellikle güneş işi fln direk aldıysa bozuluyormus
Bende de aynı dokunmamaya çalışıyorum o sızladığı dönemde dokununca bile geliyo hemen ama normalde gelmiyo öyleKurumus bi sekilde goruyorum, demek ki sut geliyor dedigin gibi
valla yaa zam geliyo heralde sürekli ben bi takibini yapamadımHahaha sormaa hem her şey ucuz geliyo artık hem gereksiz pahalı gibi algılarımızı bozdular bizim
Kararsızlıkta eşimle yarışıyoruz6-8hafta.. En az 45 gun dedıler, neysekı 10 gun gecti..
Bana pahalı geldi canım tanesi 6 küsüre geliyor çok daha uyguna bulabilirsin biraz daha bak baby mee ve molfix bakım örtülerinde güzelBu fiyat iyi mi arkadaşlar bu bakım örtüleri kaç tl olunca kapmalıyızpahalıysa indirim bekliyim
Eki Görüntüle 3310127
İnşallah, ben işte geçen gün gelmedi dediğim siparişi 1000 TL üzeri yapmaya çalıştım 200 verdiler. Gerçi 1000 üzeri olması için çok çalışmaya da gerek yok da neyseBilmiyorum kiinşallah sınırı yoktir
Ben bakım örtüsü bi paket aldım o kadar daha da almadımBana pahalı geldi canım tanesi 6 küsüre geliyor çok daha uyguna bulabilirsin biraz daha bak baby mee ve molfix bakım örtülerinde güzel
Gıdın yerınde gorun aynen, bızımkını cok begendık bız, hem fıyat da uygunn, lansman ürünümüz dedı, o yuzden fıyatı uygun demıstı adam, fuarlarda tanıtıyorz bunu dedı. Benım de tahmını 32.haftamda gelecekKararsızlıkta eşimle yarışıyoruz
Bugünde bbutiğe bakalım dedik bu gidişle ben doğurcam sonra mobilya gelecek
Bunu yaptık aynı anda cihazla da ölçtük kanda glikoz 84 ken cihazda 98 çıkmıştı. Şimdi birde bu düşük çıkan cihazla doktordan aynı karşılaştırmayı isteyecem.doktoruma diyorum ki benim açlıklar yüksek dengeleyemiyorum ama cihazda 80 leri görünce hiç halim olmuyor sanki elim kolum titriyor diyordum meğer 60 mış o 80 ler demekkiKafanda soru işareti varsa özele gidiyorsan cnm rica et hekimine sadece kanda glikoz istesin kanı verir vermez parmak ölçümü yap ona göre karşılaştır bu arada yüzde 10 Luk farklılık hep doğrudur diye kabul edilir parmak ucu ile damardan arasında
Çocuk doktoru kendi çocugunu başka çocuk doktoruna götürüyormuşAcaba kadın doğum doktorları kendi ulturasyonlarini kendileri mi yapıyordur kadın doğum doktoru olsan başka doktora gitsen hiçbir şey sormana gerek bile kalmaz ulturasyona bakarsın tamamdir dersin gelirsin
Aman ya kanmayacaksın işte.E bebek çeki 2000 TL üzerine gecerliymis o kadar kadar çek kullanım koşullarını okumuştum hiçbir yere yazmamislardi
Benim Strip ucuzdu ya 60 a aldım hadi zam gelsin 100 olsunBenımde bu marka. Baska marka dan da yaptım ıkısıde aynı cıktı olcumu. Bu evde varmıs almadım. 50 li çubuk 200tl. Oda 7 kere olcsen bir hafta ancak gidio.
Solusyon ne işe yarıyor?Son kullanma tarihine dikkat edin cnm birde solüsyon ile kontrolünü sağlarsanız emin olursunuz çünkü cihazlar uzun yıllardır varsa birde özellikle güneş işi fln direk aldıysa bozuluyormus
Butik mobilya Antalya da yok maalesefGıdın yerınde gorun aynen, bızımkını cok begendık bız, hem fıyat da uygunn, lansman ürünümüz dedı, o yuzden fıyatı uygun demıstı adam, fuarlarda tanıtıyorz bunu dedı. Benım de tahmını 32.haftamda gelecek
Magazası olmayabılır evet, neysekı burda vardıButik mobilya Antalya da yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?