- 12 Mayıs 2015
- 201
- 283
- 103
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.361
Bel ağrısı arada oluyor.saç dökülmesi her zaman olduğu gibi. Hamileliğin son aylarında bir tel bile dökülmüyor merak etmeyin, tarakta tek tel bulamıyorsunuz. Taa ki doğumdan bir süre sonraya kadarKızlar bir sorum daha olacak bel ağrısı ve saç dökülmesi var mı sizde
Evet cok hemde erkek belki diyoruz hayiiiiir erkek değil kiz kiz diyor eva guzel isim ama kimse beğenmedi yaa ama eşim kizim ne isterse o diyor bilmiyorum artık belli olsun da önceYaaa güzel isim valla.
Seninde kızın kız istiyor belli ki benim ki gibi
5 yaşında kızım ve 7 yaşında oğluma söyledik sürekli bebekten bahsediyorlarArkadaşlar müdahale etmek için söylemiyorum ama 3,5 yaşındaki oğluma hem çocuk doktoru hem de çocuk psikoloğumuz 7. Aydan önce söylememiz gerektiğini paylaştı bizimle. Çünkü çocukların zaman kavramı bizimki gibi değil ve de bir kardeş çok büyük bir olay bi çocuk için.
Canim haklı olabilirsin ama bizim ki cok istiyordu kardeş daha bebek yokken karnımı sevip kardeş diyordu yani cok istediği için soyledik dayanamadikArkadaşlar müdahale etmek için söylemiyorum ama 3,5 yaşındaki oğluma hem çocuk doktoru hem de çocuk psikoloğumuz 7. Aydan önce söylememiz gerektiğini paylaştı bizimle. Çünkü çocukların zaman kavramı bizimki gibi değil ve de bir kardeş çok büyük bir olay bi çocuk için.
Yani tahmin edebiliyorum benim oğlum da 2 saatlik araba yolculuğunda sürekli “geldik mi?” Diye soran bir çocuk. 7. Ay bana çok mantıklı geldi şu an en son hevesim sanırım onunla paylaşmak çünkü sürecimi zorlaştıracağını düşünüyorum çok erken bir aşama. Süreci de zaten bi çocuk psikoloğuyla götüreceğim çok güzel yönlendirmelerde bulunıuor. Eve bebek gelmeden yapılması gereken anne baba arasındaki iş bölümleri ile ilgili vs. Sağlıkla yürütmeyi istediğim ve çok önem verdiğim bi süreç. Umarım en kolayından olur hepimiz için.5 yaşında kızım ve 7 yaşında oğluma söyledik sürekli bebekten bahsediyorlar
Kuzu benim hiç belirtim yok aksine iştahım açık bi sabah midem bulanıyor ama 10 dakka sonra geçiyor kızımda da ayniydimKızlar sohbetiniz çok güzel bölmek istemiyorum ama ben yine bir dertle geldimsizin de ağzınızda metalik acı tat var mı hiç geçmeyen
Oh maşallah maşallah rabbim daim etsin hep öyle geçsin inşallahKuzu benim hiç belirtim yok aksine iştahım açık bi sabah midem bulanıyor ama 10 dakka sonra geçiyor kızımda da ayniydim
Bende bunu bi yerde okumuştum psikologtu sanırım 7.ayda söylemeyi düşünüyorum bendeArkadaşlar müdahale etmek için söylemiyorum ama 3,5 yaşındaki oğluma hem çocuk doktoru hem de çocuk psikoloğumuz 7. Aydan önce söylememiz gerektiğini paylaştı bizimle. Çünkü çocukların zaman kavramı bizimki gibi değil ve de bir kardeş çok büyük bir olay bi çocuk için.
BenKızlar sohbetiniz çok güzel bölmek istemiyorum ama ben yine bir dertle geldimsizin de ağzınızda metalik acı tat var mı hiç geçmeyen
Lolipop aldırdım eşime işe yaradı aslında küçük şekerleri devamlı ağızda tutmak işe yarar gibiBende bunu bi yerde okumuştum psikologtu sanırım 7.ayda söylemeyi düşünüyorum bende
Ben
Az önce de istifra ettim tat daha kötü belirginleşti
Bakalim kuzum yaa ne olacak şuana kadar kızımda nasilsam öyleyim ama erkekte olabilir sankiOh maşallah maşallah rabbim daim etsin hep öyle geçsin inşallahacaba yine kız mı erkek mi
Ay kıyamam yaa mahvediyordur surekli istifra etmek allah yardimcin olsun kuzum benim bebek için nelere katlanıyor bu analarBende bunu bi yerde okumuştum psikologtu sanırım 7.ayda söylemeyi düşünüyorum bende
Ben
Az önce de istifra ettim tat daha kötü belirginleşti
Tatlım ben 7 yaşına girecek olan kızıma söyledim ama aşırı istiyordu.Arkadaşlar müdahale etmek için söylemiyorum ama 3,5 yaşındaki oğluma hem çocuk doktoru hem de çocuk psikoloğumuz 7. Aydan önce söylememiz gerektiğini paylaştı bizimle. Çünkü çocukların zaman kavramı bizimki gibi değil ve de bir kardeş çok büyük bir olay bi çocuk için.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah bı sorun olmaz şu an çok iyi gidiyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah güzel geçer gerçekten midem bulansn istemiyorum ya bu seferAz daha bekle tatlım kanama olmadığı sürece sorun yok demektir
Artık her şey o kadar pahalı ki yani erkeni felan yok. Ben bir kaç giysi aldım takım olarak uygun buldum da şöyle hem kız hem erkek sade bir şeyler. Battaniye yelek felan örüyorum. Maalesef hiç kullanmadığım için süt pompasını bilmiyorum ama yazam olursa bende bilmiş olurumKizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
Lanshion 2 kiKizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
Ben ilk hamileligimde lanshion 2 li süt sağma makinasıni almıştım kullanmak nasip olmadı inşallah bu bebeğimde kullanacağımKizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
Ay çok doğru diyorsun canım ya gerçekten herşey çok pahalı bende ondan sormak istedim bende oruyorum ilk kızımda iki tane hem kıza hem erekege kulancagim battaniyem var kızım küçük zibinlarindan yıkamayı da düşünüyorum çünkü çok lazım oluyor o zaman öbür kiyafetleri bakalım denk geldikçe alamayi düşünmüyorum sona biramiycamArtık her şey o kadar pahalı ki yani erkeni felan yok. Ben bir kaç giysi aldım takım olarak uygun buldum da şöyle hem kız hem erkek sade bir şeyler. Battaniye yelek felan örüyorum. Maalesef hiç kullanmadığım için süt pompasını bilmiyorum ama yazam olursa bende bilmiş olurum
Canim ben baby mom almıştım e bebekten baya memnun kalmıştım benim kızım 20 gun emmedi meme ucumdan dolayı bi de küçük dogdu emme kavramı yoktu oyle kullanmıştım baya sagiyorduKizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
Allah şimdi size kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla bol sutlerinizi sağın bı onu da arastiyim bı bu kiwi marakayi da çok alan olmuş ondan sormak istedim cevabınız için çok tesekur ederimLanshion 2 ki
Ben ilk hamileligimde lanshion 2 li süt sağma makinasıni almıştım kullanmak nasip olmadı inşallah bu bebeğimde kullanacağımbaya araştırmıştım en iyisi oydu bunu almasasydim da Philips avent alacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?