2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bir sorum daha olacak bel ağrısı ve saç dökülmesi var mı sizde
Bel ağrısı arada oluyor.saç dökülmesi her zaman olduğu gibi. Hamileliğin son aylarında bir tel bile dökülmüyor merak etmeyin, tarakta tek tel bulamıyorsunuz. Taa ki doğumdan bir süre sonraya kadar

5 yaşında kızım ve 7 yaşında oğluma söyledik sürekli bebekten bahsediyorlar

Canim haklı olabilirsin ama bizim ki cok istiyordu kardeş daha bebek yokken karnımı sevip kardeş diyordu yani cok istediği için soyledik dayanamadik

5 yaşında kızım ve 7 yaşında oğluma söyledik sürekli bebekten bahsediyorlar
Yani tahmin edebiliyorum benim oğlum da 2 saatlik araba yolculuğunda sürekli “geldik mi?” Diye soran bir çocuk. 7. Ay bana çok mantıklı geldi şu an en son hevesim sanırım onunla paylaşmak çünkü sürecimi zorlaştıracağını düşünüyorum çok erken bir aşama. Süreci de zaten bi çocuk psikoloğuyla götüreceğim çok güzel yönlendirmelerde bulunıuor. Eve bebek gelmeden yapılması gereken anne baba arasındaki iş bölümleri ile ilgili vs. Sağlıkla yürütmeyi istediğim ve çok önem verdiğim bi süreç. Umarım en kolayından olur hepimiz için.

Kızlar sohbetiniz çok güzel bölmek istemiyorum ama ben yine bir dertle geldim sizin de ağzınızda metalik acı tat var mı hiç geçmeyen

Kızlar sohbetiniz çok güzel bölmek istemiyorum ama ben yine bir dertle geldim sizin de ağzınızda metalik acı tat var mı hiç geçmeyen
Kuzu benim hiç belirtim yok aksine iştahım açık bi sabah midem bulanıyor ama 10 dakka sonra geçiyor kızımda da ayniydim

Kuzu benim hiç belirtim yok aksine iştahım açık bi sabah midem bulanıyor ama 10 dakka sonra geçiyor kızımda da ayniydim
Oh maşallah maşallah rabbim daim etsin hep öyle geçsin inşallah acaba yine kız mı erkek mi

Bende bunu bi yerde okumuştum psikologtu sanırım 7.ayda söylemeyi düşünüyorum bende
Ben
Az önce de istifra ettim tat daha kötü belirginleşti

Bende bunu bi yerde okumuştum psikologtu sanırım 7.ayda söylemeyi düşünüyorum bende

Ben
Lolipop aldırdım eşime işe yaradı aslında küçük şekerleri devamlı ağızda tutmak işe yarar gibi

Ben
Ay kıyamam yaa mahvediyordur surekli istifra etmek allah yardimcin olsun kuzum benim bebek için nelere katlanıyor bu analar

Tatlım ben 7 yaşına girecek olan kızıma söyledim ama aşırı istiyordu.
Bide zaman kavramını anlayabilecek nitelikte.
Bir kere anlatınca konu kapandı.
Kendi çocugumu tanıdığım için ona göre bir süreç belirledim daha doğrusu.
Ama sabırsız, küçük yaş olsaydı kesinlikle söylemezdim bende

Kizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-26-22-11-07-36_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    20 KB · Görüntüleme: 56
Artık her şey o kadar pahalı ki yani erkeni felan yok. Ben bir kaç giysi aldım takım olarak uygun buldum da şöyle hem kız hem erkek sade bir şeyler. Battaniye yelek felan örüyorum. Maalesef hiç kullanmadığım için süt pompasını bilmiyorum ama yazam olursa bende bilmiş olurum

Lanshion 2 ki Ben ilk hamileligimde lanshion 2 li süt sağma makinasıni almıştım kullanmak nasip olmadı inşallah bu bebeğimde kullanacağım baya araştırmıştım en iyisi oydu bunu almasasydim da Philips avent alacaktim

Ay çok doğru diyorsun canım ya gerçekten herşey çok pahalı bende ondan sormak istedim bende oruyorum ilk kızımda iki tane hem kıza hem erekege kulancagim battaniyem var kızım küçük zibinlarindan yıkamayı da düşünüyorum çünkü çok lazım oluyor o zaman öbür kiyafetleri bakalım denk geldikçe alamayi düşünmüyorum sona biramiycam

Canim ben baby mom almıştım e bebekten baya memnun kalmıştım benim kızım 20 gun emmedi meme ucumdan dolayı bi de küçük dogdu emme kavramı yoktu oyle kullanmıştım baya sagiyordu

Allah şimdi size kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla bol sutlerinizi sağın bı onu da arastiyim bı bu kiwi marakayi da çok alan olmuş ondan sormak istedim cevabınız için çok tesekur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…