- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.341
Ayy yok canım olur mu hiç öyle şey hassasiyetin için teşekkür ederimYa ben inşallah sizi kırmamışımdır kırdıysam da özür dilerim. Dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda Allah kalbinizdekini nasip etsin
Bugün farklı doktora gittim o da öyle söyledi ama bu çok düşük bi ihtimal bu ihtimalin de beni bulacağına çok umudum yok açıkçasıCanım lab. Yanlış ölçmüş olabilir mi?
Tatlım seni üzmek istemem ama yaşadığın olay kimyasala benziyor umarım biz yanılırız herşey yolunda ilerler.Bugün farklı doktora gittim o da öyle söyledi ama bu çok düşük bi ihtimal bu ihtimalin de beni bulacağına çok umudum yok açıkçasıcuma günü tekrar bakılacak ama ben olumsuza hazırladım kendimi desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. İnşallah sizler sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
Hiç duymadım Batıkent ümit te sadece Murat Şenol u biliyorum ona da çok iyi diyorlar. Sevindim tek değilmişim sağlıkla kucağımıza alırız inşallahBende Eskişehir deyim.
Batıkent ümit hastanesi seda deniz ışıklara gidiyorum.
Canım doğrudur.Hiç duymadım Batıkent ümit te sadece Murat Şenol u biliyorum ona da çok iyi diyorlar. Sevindim tek değilmişim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah kimyasaldır dış gebelikten çok korkuyorum şuanTatlım seni üzmek istemem ama yaşadığın olay kimyasala benziyor umarım biz yanılırız herşey yolunda ilerler.
Bir arkadaşımızın daha başına gelmişti hata olmuştu.
Allah büyüktür
Değildir tatlım korkma Allahın izniyle güzel olsun herseyİnşallah kimyasaldır dış gebelikten çok korkuyorum şuancuma günü belli olacak bana dua edin nolur
Hiç sonuçtan korkma değerin dış gebelikte olsa çok yüksek değil muhtemelen serumla gider Allahın izniyle. Ben iki kere geçirdim insan çok tedirgin oluyo bu durumda çok korkuyo anlıyorum seni inan bi bakmışsın hepsi geçmiş herşey normale dönmüş. Korkulacak bişi olsa derim inan psikolojik olarak etkiliyo sonuçta bedeninde bi değişim oldu. Ama herşeyin hakkından geliyoruz biz gelecekteki bebeklerimize sağlam anneler lazım o yüzden iyi olmalıyız. Belki de herşey normale dönecek bilemeyiz deAyy yok canım olur mu hiç öyle şey hassasiyetin için teşekkür ederim
Eğer imkanın varsa ve erkek doktor seni rahatsız etmiyorsa Tanser beyi öneririm çok iyi bir doktor. Alttan zorunlu olmadığı sürece de bakmıyor. Çok ilgili sorunu sorabilirsin kötü bir şey olsa bile o kadar güzel bir dille anlatıyor ki rahatlıyorsunCanım doğrudur.
Araştırdım hakkında tek bir kötü yorum yok.
İçime de sindi gerçekten doktor.
Benim doktorum Gülbin Eroldu yunus Emre devlet hastanesine dönmüş.
Bende yeni bir doktor arayışına girdim.
Seda hanımı buldum
Haftaya gel dedi bakalim kuzum neler dicek kalp atışını duydum mu rahatlama olacak iyice hep allahtan hayırlısını diliyorumAhahahaha hepimiz anayız işte tadını çıkar canım sen bir iki hafta oyalan direk kalp atışına gidersin
Merhaba ben 3.5-4 sene önce tüp bebek hakkında birkaç soru sormuştum belki orda denk gelmişizdirDilkenn merhaba sizinlede sanki tüp bebek gruplarından tanışıyoruz. Nasılsınız? Sizde aralık annesi mi olacaksınız? Tüp bebek mi süpriz gebelik mi
Teşekur ederim canım hoş buldumHoşgeldin aramıza
Öyle mi yapayım zmaan çabuk geçsin istiyorum yaTatlım sen haftaya kese için git kalp atışı içinde sonra gidersin
Az daha bekle tatlım kanama olmadığı sürece sorun yok demektirTeşekur ederim canım hoş buldum
Öyle mi yapayım zmaan çabuk geçsin istiyorum yailk kızımda 6+1 Ken özel doktorda kalp atışını duyduk kese de vardı o yüzden öyle dedim
Güzel mesajın için çok teşekkür ederim çok güzel moral oldun bana Allah razı olsunHiç sonuçtan korkma değerin dış gebelikte olsa çok yüksek değil muhtemelen serumla gider Allahın izniyle. Ben iki kere geçirdim insan çok tedirgin oluyo bu durumda çok korkuyo anlıyorum seni inan bi bakmışsın hepsi geçmiş herşey normale dönmüş. Korkulacak bişi olsa derim inan psikolojik olarak etkiliyo sonuçta bedeninde bi değişim oldu. Ama herşeyin hakkından geliyoruz biz gelecekteki bebeklerimize sağlam anneler lazım o yüzden iyi olmalıyız. Belki de herşey normale dönecek bilemeyiz de
Tatlım inan doktorum da öyle benziyorlar. daha ben soru sormadan bana birçok şeyi söyledi, tane tane anlatıyor. Kaçtır arıyorum sabırla dinliyor yardımcı oluyor.Eğer imkanın varsa ve erkek doktor seni rahatsız etmiyorsa Tanser beyi öneririm çok iyi bir doktor. Alttan zorunlu olmadığı sürece de bakmıyor. Çok ilgili sorunu sorabilirsin kötü bir şey olsa bile o kadar güzel bir dille anlatıyor ki rahatlıyorsun
Masallah canım yaaBizim kızla gittik doktora o da izledi eve geldik herkese annemin karnına bisi sürdü boyle boyle bakti diyor kardesime karnini açıp 3 yaşına girecek bilmiş bilmiş konuşmalar daha 2 ay oldu konuşalı guzel bi surec bizi bekliyor
Yaa valla çocuklara soyledin mi herkese yayıyorlar bizim ki kız istiyor bi de adı eva olacakmış hayatımızda oyle bi isim yok nerden duyduysa eva eva diye dolaşıyor evdeMasallah canım yaabizim kızda okulunda yaymış herkese
Yaaa güzel isim valla.Yaa valla çocuklara soyledin mi herkese yayıyorlar bizim ki kız istiyor bi de adı eva olacakmış hayatımızda oyle bi isim yok nerden duyduysa eva eva diye dolaşıyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?