2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Homm bitkisel efsane ürün kendim de kullanıyorum bizzat pişman olmayacaksınız çok satılan bir üründür

Ben ic camasirlarini da hep ilave durulama ile yikiorum bebek deterjani kullanip
Bence yap

Bebek kıyafetine kimyasal içeren bir ürün kullanmayacağın için bence gerek yok gibi geliyor
Yok öyle tavsiye edilen deterjandan aldım da yine de bilemedim ama dediğin mantıklı sonuçta temiz içerikli deterjan
Ben ic camasirlarini da hep ilave durulama ile yikiorum bebek deterjani kullanip
Bence yap
Deterjan bebekler için ya bir kararsız kaldım bende iç çamaşırları öyle yaparım her zaman yüksek derece ilave su ile

29 kuşum benim çarşamba 30 olacak, senin kaç haftalık?
Aç camını, bir salep yaptır kendine kitap oku dışarıyı izle iyi gelir inşallah bunlar
Salı 30 olacak :) yağmur hiç dinmedi buralarda Ah o dediğin güzel geliyor ama diyetteyim salep çok şeker salı günü bir gelsin hayırlısıyla sonra geriye saymaya başlıcam 32 için

Ne aldin nie kararsiz kaldin?

Salı 30 olacak :) yağmur hiç dinmedi buralarda Ah o dediğin güzel geliyor ama diyetteyim salep çok şeker salı günü bir gelsin hayırlısıyla sonra geriye saymaya başlıcam 32 için
Aynı gidiyoruz o zaman biz. Burası da fena samsun yine yıkılıyor resmen güzel motivasyonla sayalım inşallah haftasında doğacak hepsi
Ne aldin nie kararsiz kaldin?
Siveno diye yazılıyor herhalde, ekstra durulama konusunda kararsız kaldım canım

Aldıklarından bızı de lınkle ben ne alacagima karar veremıyorum hıc

Kitaplardan nefret etmezler. Ama secici bir okuyucu olabilirler oglumdan biliyorum. Kaliteli kitaplari secip okuyor, her kitabi begendiremiyorum. Sinif kitapligindan kitap okumak istemiyor

Benim sanırım tek almadığım şey kitap şuan muhtemelen almaya başlayınca bende durmayacam

Senin için nasıl rahat edecekse öyle yaparsın tatlım

Ya ne kadar kimyasal.yok deseler de içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Bence ekstra durulama içinizi rahatlatır. Ben normalde de hem bulaşık hem çamaşır makinesinde ikinci durulama yapıyorum ne yikarsam yıkayayım. Ama yine de içim rahat etmiyor. Bebekte de çok az deterjan kullanıp çift durulama yapmayı düşünüyorum. Sonucta bu urunler ticari az paraya çok ürün maletmeye calışıp bize de saglıkli diye pazarliyorlar. Bizim çocuklarımızı düşündükleri için değil, daha çok ürün satmak için.

Magazası olmayabılır evet, neysekı burda vardı
sheilata
Ben Anadolu yakasındayım tuzla tarafında bbutik mobilya dünyanın öbür ucunda beylikdüzünede galiba yada Başakşehir şuan emin değilim eşimin gözü almıyor

Bu mobilyayı alıp kulplarını değiştirmeye karar verdim. Beyaz çok sade geldi gözüme hasır tarz kulp alıp biraz havası değişsin niyetindeyim
28. Haftaya giriyorum istambulda karşının havası çok fena gitsekte dönemeyiz geri en iyisi alalım aradın çıksın verelim şiparişi dedik

Eklentiler

• IMG_4619.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4613.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4626.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_4629.webp
    26 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4631.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 59
Tokluğu ilk lokma aldıktan sonra başlıyo 1 saat… mesela 10 da ilk lokmayı aldın, saat 11 de ölçmelisin

ben de sana katılıyorum özellikle sancım olduktan sonra her şeye dikkat eder oldum. midem haricinde kendimi yormamaya özen gösterirsem fiziksel anlamda zorlanmadığım bir hamilelik yaşıyorum. mesela 14ünde abimin düğünü var ama gözüm kesmiyor orduya gitmeye, çok istememe rağmen cesaret edemiyorum. bir şey olsa kendimi suçlarım biliyorum o yüzden kırıp kıçımı oturucam evi boyatıcam ama temizliğe gözüm kesmiyor birini tutucam mecburen.

Ya hayır bence olay öyle olmuyor
28+1 olduğunda 28. Haftaya girdin ve üzerine bir gün geçti demek oluyor.
29. Hafta ile hiçbir bağlantınız olmuyor.
28+6 olana kadar 28. Haftada oluyorsun.
29 demek için 28+6 olan günü bitiyoruz.
29+0 olunca artık 29. Haftaya adım atmış oluyoruz.
28 +5 demek, 28 i doldurdun, ustune 5 gun daha gectın.. Yanı suan 29.haftanın ıcındesın, 29. Haftan da 2 gun sonra dolacak.. Sıstem dogru yanı
28+5 demek 28.haftanın 6.günündesin demek. 28. Haftayı doldurmak için 28+6 ya ulaşıp bitirmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…