- 1 Ekim 2023
- 2
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.621
Homm bitkisel efsane ürün kendim de kullanıyorum bizzat pişman olmayacaksınız çok satılan bir üründürKizlar konuyla bağımsız ama leke çıkarıcı kullanınız var mı acaba bana tavsiye edebilecek biri malum benim bı kızım var ve her yediğini yetismesem her yere sürüyorbu hombitkisel diye birşey var acaba ondan mı alsam başka marka mi iyi bilemedim her alanda kullanılan birşey olsa daha da güzel olucak mesela kıyafet falan halı koltuk
Cihazın değil solüsyon ve strep in var cihaz solüsyon ile kontrol edilir egerki doğru gösteriyorsa sıkıntı yoktur kullanmaya devam edebilirsinizSon kullanma nerde yazar cihazın değilmi.
Ben ic camasirlarini da hep ilave durulama ile yikiorum bebek deterjani kullanipKızlar bir yıkama sorusu da benden olsun. Şuan yıkamak için erken mi bebişin kıyafetleri ?
Birde ben makineye her zaman ilave su eklerim takıntım sağolsunbebek kıyafetine sorun olmaz herhalde hatta daha iyi olur gibime geliyor birde ekstra durulama yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizce ?
Yok öyle tavsiye edilen deterjandan aldım da yine de bilemedimBebek kıyafetine kimyasal içeren bir ürün kullanmayacağın için bence gerek yok gibi geliyor
Deterjan bebekler için ya bir kararsız kaldımBen ic camasirlarini da hep ilave durulama ile yikiorum bebek deterjani kullanip
Bence yap
Nerden aldınveee an itibariyle incia şampuan, pişik kremi ve yağı tamamlamış bulunuyorum. (Bana kocaman bi alkış) öneren arkadaşlara güvenin tamAllahım lütfen okumadığım mesajlarda “sakın almayın gibi bir şey olmamıştır amin”
Salı 30 olacak :) yağmur hiç dinmedi buralarda Ah o dediğin güzel geliyor ama diyetteyim salep çok şeker29 kuşum benim çarşamba 30 olacak, senin kaç haftalık?
Aç camını, bir salep yaptır kendine kitap oku dışarıyı izle iyi gelir inşallah bunlar
Ne aldin nie kararsiz kaldin?Yok öyle tavsiye edilen deterjandan aldım da yine de bilemedimama dediğin mantıklı sonuçta temiz içerikli deterjan
Deterjan bebekler için ya bir kararsız kaldımbende iç çamaşırları öyle yaparım her zaman yüksek derece ilave su ile
Aynı gidiyoruz o zaman biz. Burası da fena samsun yine yıkılıyor resmenSalı 30 olacak :) yağmur hiç dinmedi buralarda Ah o dediğin güzel geliyor ama diyetteyim salep çok şekersalı günü bir gelsin hayırlısıyla sonra geriye saymaya başlıcam 32 için
Siveno diye yazılıyor herhalde, ekstra durulama konusunda kararsız kaldım canımNe aldin nie kararsiz kaldin?
Aldıklarından bızı de lınkleYa ben durup durup kampanya gordukce kitap aliyorumbuyuk kucuk ne varsa aliyorum, bebekken ben okurum eline vermeden, sonra kaldiririm yirtmayacak yasa gelince veririm diyorum.
Çocuklar ters tepip kitaptan nefret etmezler insallah
Biri beni durdursun
Kitaplardan nefret etmezler. Ama secici bir okuyucu olabilirlerYa ben durup durup kampanya gordukce kitap aliyorumbuyuk kucuk ne varsa aliyorum, bebekken ben okurum eline vermeden, sonra kaldiririm yirtmayacak yasa gelince veririm diyorum.
Biri beni durdursun
Kız senin nasıl çarşamba 30olcak29 kuşum benim çarşamba 30 olacak, senin kaç haftalık?
Aç camını, bir salep yaptır kendine kitap oku dışarıyı izle iyi gelir inşallah bunlar
Benim sanırım tek almadığım şey kitap şuan muhtemelen almaya başlayınca bende durmayacamYa ben durup durup kampanya gordukce kitap aliyorumbuyuk kucuk ne varsa aliyorum, bebekken ben okurum eline vermeden, sonra kaldiririm yirtmayacak yasa gelince veririm diyorum.
Biri beni durdursun
Senin için nasıl rahat edecekse öyle yaparsın tatlımBen hep şu düşüncedeyim Allah korusun erken doğum veya istenmeyen bir durum olursa izne ayrilsaydim kendimi yormasaydim böyle olmazdı belki diyeceğim hiçbir şey yapmak istemiyorumdoktorum da çok pozitif biridir en başından beri 2 kez sadece olumsuz ikazıni duydum ilki ilk haftalardaydi yeteri kadar sıvı tuketmesezsen bebek tutunamaz bir de bu 32 den sonra annenin kendini yormasi erken doğuma ve doğumun zor geçmesine sebebiyet verir
Ya ne kadar kimyasal.yok deseler de içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Bence ekstra durulama içinizi rahatlatır. Ben normalde de hem bulaşık hem çamaşır makinesinde ikinci durulama yapıyorum ne yikarsam yıkayayım. Ama yine de içim rahat etmiyor. Bebekte de çok az deterjan kullanıp çift durulama yapmayı düşünüyorum. Sonucta bu urunler ticari az paraya çok ürün maletmeye calışıp bize de saglıkli diye pazarliyorlar. Bizim çocuklarımızı düşündükleri için değil, daha çok ürün satmak için.Yok öyle tavsiye edilen deterjandan aldım da yine de bilemedimama dediğin mantıklı sonuçta temiz içerikli deterjan
Deterjan bebekler için ya bir kararsız kaldımbende iç çamaşırları öyle yaparım her zaman yüksek derece ilave su ile
Magazası olmayabılır evet, neysekı burda vardı
Tokluğu ilk lokma aldıktan sonra başlıyo 1 saat… mesela 10 da ilk lokmayı aldın, saat 11 de ölçmelisinMerhaba. Tokluğu yemeğe basladıktan sonra mı yoksa bittikten 1 saat sonra mı olçüyorsunuz? Bana 5 günlük takip verdi 1 saat sonra tok demiş. Benim yemek bı 40 dk falan surüyor evdeysem. Ne zaman ölçeceğım emin olamadım bir türlü.
Çok teşekkür ederimTokluğu ilk lokma aldıktan sonra başlıyo 1 saat… mesela 10 da ilk lokmayı aldın, saat 11 de ölçmelisin
ben de sana katılıyorum özellikle sancım olduktan sonra her şeye dikkat eder oldum. midem haricinde kendimi yormamaya özen gösterirsem fiziksel anlamda zorlanmadığım bir hamilelik yaşıyorum. mesela 14ünde abimin düğünü var ama gözüm kesmiyor orduya gitmeye, çok istememe rağmen cesaret edemiyorum. bir şey olsa kendimi suçlarım biliyorum o yüzden kırıp kıçımı oturucamBen hep şu düşüncedeyim Allah korusun erken doğum veya istenmeyen bir durum olursa izne ayrilsaydim kendimi yormasaydim böyle olmazdı belki diyeceğim hiçbir şey yapmak istemiyorumdoktorum da çok pozitif biridir en başından beri 2 kez sadece olumsuz ikazıni duydum ilki ilk haftalardaydi yeteri kadar sıvı tuketmesezsen bebek tutunamaz bir de bu 32 den sonra annenin kendini yormasi erken doğuma ve doğumun zor geçmesine sebebiyet verir
Ya hayır bence olay öyle olmuyorCanim mesela çocuğun birinci sınıfı bitirdi Eylül'de ikinci sinifa başladı bir günü geçirdi okulda. Kaca gidiyor diye sorduklarinda 2ye diyoruz demi. 1.sene+1 gün geçti.
28+1 olduğu anda 29. Hafta diyoruz. 29+0 da da 29 diyoruz
Ama 29 un yanına herhangi bir gün eklendiği anda 30 diyoruz.
Yani sen 28+5sin evet bu doğru, bu da 29. Hafta demek bu da doğruiki gün sonra 29+0 olucaksn yani 29 bu da doğru. Üç gün sonra 29+1 den 30 olucaksn
28+5 demek 28.haftanın 6.günündesin demek. 28. Haftayı doldurmak için 28+6 ya ulaşıp bitirmek gerekiyor28 +5 demek, 28 i doldurdun, ustune 5 gun daha gectın.. Yanı suan 29.haftanın ıcındesın, 29. Haftan da 2 gun sonra dolacak.. Sıstem dogru yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?