2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aldıklarından bızı de lınkle ben ne alacagima karar veremıyorum hıc
Ya ben de bilmiyorum ki hic hosuma gidenlerin yorumlara bakip aliyorum kampanya olunca aldiklarimi ve yoldakileri ekledim fotograflarini zaten hepsi burada da cok satanlarda. Tecrubeli anneler yorumlar belki
Bugun bu kampanyadan aldim
Kitaplardan nefret etmezler. Ama secici bir okuyucu olabilirler oglumdan biliyorum. Kaliteli kitaplari secip okuyor, her kitabi begendiremiyorum. Sinif kitapligindan kitap okumak istemiyor
Hadi bakalim insallah

Eklentiler

• 20231001_221021.webp
    121,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20231001_221203_Hepsiburada.webp
    16 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20231001_221244_Hepsiburada.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20231001_221253_Hepsiburada.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20231001_221303_Hepsiburada.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 47
Benımkının kulpları da grı, renk secenegı verdıler,, orjınal ürün kulpunu sectık.. Full mdf ıstedınız deıl mı?

Kııızz ne kaldı şurda daha yıkanacaklar ütülenecekler yerleştirilecekler ohoooo üstüne ağırlaşmaya başladın
Valla bende o ağırlaşma yokolmasa da iyi olacak sabah 6 da hayat benim için başlıyor. işe git gel yemek yap temizlik yap kızın ödevlerini yaptır. Hamile moduna giremiyorum girersem işin içinden hiç çıkamam
Toplu alacaz artık.

İçi nasıl acaba bunun?

Hayır canım 28 +5,29.haftanın ıcındesın demek, 28 haftayı gerıde bıraktın 5gun de ustune gecti.

Doktorlar bile ikiye ayrılıyor bu konuda

Canım aslında bu bilimsel bir hesaplama bencelik bir durum yok Sohrab ve benim yazdığım gibi oluyor hesaplama da çok önemli değil ama yanlış bilgi olmasın

Ay yok bence öyle değil o. Banu Çiftçi de de 29 haftalığız mesela şu an normalde 28+4üm. 29+0 olunca da 29 haftayı tamamlayıp 30. Haftaya girmiş oluyoruz.

Kesinlikle öyle bebeğimizi istesek bile doğduktan sonra tekrar karnimizda büyutemiyoruz bu süreci ne kadar rahat tehlikesiz geçirirsek o kadar iyi

Canım aslında bu bilimsel bir hesaplama bencelik bir durum yok Sohrab ve benim yazdığım gibi oluyor hesaplama da çok önemli değil ama yanlış bilgi olmasın
Evet 28+ 1 28 bitti 29. Haftayim demek hatta kağan Kocatepenin videolarında 13. Hafta der (12+1 12+6) şeklinde yazar

Ay yok bence öyle değil o. Banu Çiftçi de de 29 haftalığız mesela şu an normalde 28+4üm. 29+0 olunca da 29 haftayı tamamlayıp 30. Haftaya girmiş oluyoruz.
E nabızda öyledir 30 +1 olduğunuzda 32 gösteriyor

Allah kolaylık versin bebeğim inşallah hepsini halledersin

Tarçın serisi var canım ben indirime girince onun 3 kitabını alacağım istersen onlara da bak timmy time yastığı gibi bir yastığa sırt üstü koyup kafanı yanına koyup kitabı okuduğun zaman inanılmaz fiziksel ve psikolojik bir aktivite oluyor

Canım valla bende çok normaldim resmen 1 günde ağırlaştım, bir daha hicbir sey eskisi gibi olmadı 1 haftadır sanki yuvarlanasim var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…