2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hangi üçünü begeniyorsun canim hemen atayim listeme

Ben panda gibi yatakta dönemiyorum yuvarlanıyorum
Yatakta, iş yerinde her yerdeee yeni güncellemeler geldi bana.

Bir aydır tayinim çıktığı için Antalya'dayim, geçen hafta tutturdum klimalar mı bozuldu sanki, klimalarin bakımı mi geldi sanki niye sıcak diye, herkes dediki biz donuyoruz siz hamileliginizden dolayi sıcakliyosunuz herhalde dediler, bir utandım, resmen yeni güncelleme gelmiş bana dedim

O sicaklama bende de var normalde ben yatarken üstüme illa battaniye alırdım şuan aşırı bunaltıcı geliyor normal de ben söylerim havalar soğudu geçen eşim bana diyor havalar soğumaya başladı

bana da birkaç gün öyle anormal bir ateş basması terleme gelmişti meğersem hasta olacakmışım

İşte tamamen böyle düşündüğüm için öyle yapmayı planlıyorum canım bende, sonuçta bu ürünü sıvı hale getirmeye de bir kimyasal kullanılıyor, köpürmesi için de. Çift durulama en iyisi veya makine çalışırken ekstra su ekleyip deterjanı seyreltmek

Hangi üçünü begeniyorsun canim hemen atayim listeme
Tarçın ve gizemli sesler
Tarçının kaybolan havuçları
Tarçın ve büyük tartışma geriye 1 kitabı kalıyor onun da içeriğine bakamadım
Ben cümle ve ses özellikleri olarak üçünü beğendim yine sen de bakarsın
Doğanın eşsiz harikaları seti var onu da beğeniyorum
Çevremdeki dünya serisi çok güzel

Ayy linkler misin toplu alımı varsa

Erken değil bence canım her şeyin tamsa hazırla dursun
Ben çok uzun süredir foruma girip okuyamamıştım şu an şoktayım. 31. Haftadayım ve kızıma sadece çorap ve 2 tulum aldım. Evde hazırlık desen sıfır. Oğlumun yenidoğanlarının renkleri genelde unisex idi. Onları çıkarıp artık ayırsam iyi olacak ama izne ayrılınca haftaya falan yapayım diyordum

Banyo sonrası bebek yağı kullanıcak mısınız? Gözenek tıkıyor diyenler var ama gaz masajı için de gerekli olduğu söyleniyor. Kararsız kaldım

Canım elinde varmış ya zaten cok geç kalmıs sayılmazsın bende genelde aldim toparladım ama daha yıkayıp utuleyip son haline getirmedim
Banyo sonrası bebek yağı kullanıcak mısınız? Gözenek tıkıyor diyenler var ama gaz masajı için de gerekli olduğu söyleniyor. Kararsız kaldım
Bakım losyonu diye geçenler tavsiye ediliyordu ben ondan aldim

Benımkının kulpları da grı, renk secenegı verdıler,, orjınal ürün kulpunu sectık.. Full mdf ıstedınız deıl mı?
Benim alacağım yerde kapaklar mdf , diğer modüller sunta şuan . Benimde niyetim full mdf olanı almak eşim ben internetten almam mutlaka görmem lazım diyor o yüzden bize yakın yarın Pendik’teki bir mağazadan netleştircez. Diğer haftalara sarkarsa. Yetişmeyecek bende artık sıkıldım belirsizlikten alalım çıksın aradan dedim
sheilata
Canım iç dizaynı dolabın bu şekilde baktığımın

Eklentiler

• IMG_4627.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 38
Tamam pusuya yattim hemen. En uygun amazonda ama belki hb de indirime girer
Sen begendiklerini söyle hep tesekkurler

O zaman bbutıkten almıcaksınız, dogru mu anladım, magaza uzak demıstın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…