- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.681
Çatı ağrısı yaşayan var mı? Varsa kaçıncı haftalarda başladı ağrılarınız? 31 haftalık olduk biz ve ağrılarım oluyor ara sıra 9 ekimde kontrol var bakalım nasıl çıkacak nst sonucum
Ya aynen öğretmen kitap listesi vermiş isyanda okumayı seven çocuk isyan ediyor kendi kitaplarımı okumak istiyorum onları değil diyor.Kitaplardan nefret etmezler. Ama secici bir okuyucu olabilirleroglumdan biliyorum. Kaliteli kitaplari secip okuyor, her kitabi begendiremiyorum. Sinif kitapligindan kitap okumak istemiyor
Canım o Pinokyo Peter Pan vs tarzı olan yayın güzel değil bizim okul kütüphanesinde vardı klasikleri aşırı kısaltıp saçmalamışlar resmen.Ya ben de bilmiyorum ki hichosuma gidenlerin yorumlara bakip aliyorum kampanya olunca aldiklarimi ve yoldakileri ekledim fotograflarini zaten hepsi burada da cok satanlarda. Tecrubeli anneler yorumlar belki
Bugun bu kampanyadan aldim
Hadi bakalim insallah
Boncuğum fiyat araştırması yaptın mı?https://www.hepsiburada.com/tarin-ve-gizemli-sesler---tarin-ve-byk-tartima---tarin-ile-en-iyi-arkadalari---tarinin-kaybolan-havulari--4-kitap-set-p-HBCV00004SMJU3?magaza=AYB+KİTAP&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/gofret-...IO6?magaza=habberi&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/doanin-...?magaza=Sade+Kitap&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/evremizdeki-dnya-3-kitap-set-i-bankasi-yayinlari-bcekler-orman-okyanus-p-HBCV00002YMV8N?magaza=AYB+KİTAP&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/uur-bce...?magaza=KARE+PAZAR&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/kurbaa-...Q0?magaza=My+Perla&url_src=and-product-detail
Bunlar benim beğendim kitaplardansetler tekli de satılıyor
Ben 30 a girmiş oluyorum aşkım 29 doluyor +1 e geçiyorum yani. İşte ramazanda hamile kaldım 2 gün oruç tutmadım, 10 gün adet sürüyordu. Benim doktor +1 olunca diğer haftaya girersin dedi. Yani mesela 29+1 demek 29 hafta 1 günlük demekmişBende çarşamba 30olcam benim sat 8mart yani tam 30haftam dolmuş oluyo o yüzden baktım seninkinede aynımıydı sat diye
Kız işte ben yanlış söylemişim bitiş tarihi 20 mart son adetimin, başlangıç 10 mart oluyor. ben yanlış söylemişim yaniZ ZecmelKelebeksiRY
Tatlım benim sat 20 Mart
Şuan bende 27. Haftamı doldurdum bitiririm ( e- nabız ve Kadonlar külübünde 28. Haftada görünüyordum .
Yarın asıl 28. Haftaya gireceğim ama hafta hesabından 29 gibi yazacak her yerde o bizim için önemli değil aslında bize Sat göre hareket etmemiz gerektiği için bana kaç haftalıksın diyenlere ben direkt 28. Diyeceğim
Canım hayırlı haberler almanı dilerimAdetime 6 gün kaldı kuzum dün idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı ama kan vermeye korkuyorum sonuç negatif çıkıp hüsran yaşarım diye
Ay çok ilginç ikimizde sat 20 ama imzalarda doğum tarihlerimiz farklı duruyor ikimizden birinde. Farklılık varKız işte ben yanlış söylemişim bitiş tarihi 20 mart son adetimin, başlangıç 10 mart oluyor. ben yanlış söylemişim yanievet doğru senin hesabın bende şuan 29 haftalığım burda da e nabızda da öyle görünüyor kuşum
Ben de 7 gün varken test yaptım ilk denememizdi negatif çıktı kendimi alistirdim diğer ay olur diye üzüldüm ama sonra alışınca adet tarihimde olmayınca anladım dediğin gibi kafaya takmamak gerekiyorCanım hayırlı haberler almanı dilerim
Ama adet olmadan adetin gecikmeden bi Umut bi heves belirti arama derim . Bı bir süreç inş vakti zamanı geldiğinde sizde tadarsınız .En doğrusu adetinin gecikmesi mümkünse 2 gün filan geçmesini bekle o zaman test yap evde , pozitif görürsen ona göre birkaç gün sonrasında kan testi sonrasında muayeneuolavak şekilde yol haritası çıkartırsın
Ben adet olunca WC de saatlerce ağladığımıda biliyordum bu sefer kesin hamileyim diye beklerken .
Amannn ramazan ayındayız bu ay adet olurum diye bekleyip rahat olduğum hatta günüm geldi diyerek sabahtan hazırlıksız yakalanmamak adına ped yerleştirdiğim 2-3 gün bekledim bir türlü olmayınca hiç ihtimal vermeyerek test yapmıştım şansa o zaman pozitif çıkmıştı . Psikoloji ve kafaya takmamakta önemli bu süreçlerde
Hadi inşallah. Ben de Samsunluyum. Ailemiz orada annem yolda yanıma geliyor şimdi, konuştuk yine sel olmuş samsunda diyorAynı gidiyoruz o zaman biz. Burası da fena samsun yine yıkılıyor resmengüzel motivasyonla sayalım inşallah haftasında doğacak hepsi
Canım ben baya geriden geliyorum amaArtık ne yaparsak yapalım rahatsızız bence, koltuk sanki bayıyor gibi yatağa gidiyorum orası da batıyor ayağa kalkıyorum yine iyi hissetmiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende amuda kalkacağım yakında
Burun akıntım hala devam ediyor, öksürük eşliğinde ama kendimi daha iyi hissediyorum inşallah 2-3 güne tamamen geçmiş olurCanım ben baya geriden geliyorum amaiyileştin mi senn, nasılsınn???
Sonuçların nasıl çıktı inşallah sorun yokturYok canum varis değil yuvarlak kahverengi mor arası lekeler bir yere vurmusum gibi ama moraran yeri bir yere vurduysan dokununca sızlar ya bu sizlamiyorAllahtan 1 saat kaldı doktora gitmeye
Açıklık var mıydı?Magnezyum verdi doktorum acile de gitmiştim o zaman çatı ağrısı olduğunu bilmiyordum orada hemen açıklık baktılar.
Giyinirken hele bacak kalkmıyorBenim 28. Haftada başladı şuan baya zorlanıyorum hareket ederken, yürürken, dönerken, giyinirken
Merhaba ağrı şeklinde mi oluyor batma şeklinde mi bir deGiyinirken hele bacak kalkmıyordönerken ani ağrı ve yürürken ani ağrı aman aman
Giyinirken hele bacak kalkmıyordönerken ani ağrı ve yürürken ani ağrı aman aman
Merhaba ağrı şeklinde mi oluyor batma şeklinde mi bir de
Tam olarak nerde oluyor çatı ağrısı
Ağrılardan Uyumak ne mümkünOoo hamişler uyumuş.Ayakta olanlara selam olsun
Canım valla bende çok normaldim resmen 1 günde ağırlaştım, bir daha hicbir sey eskisi gibi olmadı1 haftadır sanki yuvarlanasim var gibi
Mevzu tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan mevzusunda biliyorum ama bu yaş alma, gün alma olayları benlik hiç olmadıAy yok bence öyle değil o. Banu Çiftçi de de 29 haftalığız mesela şu an normalde 28+4üm. 29+0 olunca da 29 haftayı tamamlayıp 30. Haftaya girmiş oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?