2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayır canım 28 +5,29.haftanın ıcındesın demek, 28 haftayı gerıde bıraktın 5gun de ustune gecti.
Bebeğim 28 haftayı hem geri de bırakıp hem ifade olarak 28. Hafta 5 gün diyebiliyoruz.
28. Haftayla bağımızın kopması gerekmiyor mu?
Bu terslik de bir iş var
Aman canımızı sıkmayalım boşverin.
Vaktinde doğuralım da

Tatlım çok güzel olmuş ellerine sağlık

İlk mesaja gitti de sayfa gözüm de canlanır koskoca mavi.
Beta takibi, test koyuluğu takibi yaptığımız günler hey gidi günler hey

Benim güzel yürekli arkadaşım hastane hazırlığı bildirimi ilk sayfaya yapıldığı için sayfa hepimizi 2023 mart ayına götürdü.
O mesajı yazan arkadaş da o zaman yazmış.

Gerçekten de bu ani ağrılar çok zor, gece krampları, arabadan incem ayağımı kaldırıyorum çat kalçaya giriyor ağrı, sabah azıcık gerinim diyorum belim kasılıyor müsade etmiyor.
Eğilip birsey alim diyorum çat ağrı.
İki hafta önce grip oldum hala baş ağrısı çene yanak ağrıları devam ediyor.
Annelik gerçekten rahme düştüğü itibariyle mucize birsey

Sonuçların nasıl çıktı inşallah sorun yoktur
Gösterdim pıhtı morluğu değil dedi doğumdan sonra geçer dedi pıhtı morluğu nasıl bir şey bilmiyorum ama inşallah da bilmem

Şu an zaten çok pahalı canım Hepsiburada da 2. Si 1 TL kampanyası olunca aynı fiyatlı 2 kitabı alıyorum sonra başka siparişte yine aynı fiyatli 2 ürünü alıyorum çok uyguna geliyor

Ekim geldi kızlar hem de gümbür gümbür
35.-36. hafta civarı izne ayrılıcım bir baktım neredeyse 1,5 ay demek oluyor. Geliyor gelmekte olanlar

AY ÇOK HEYECANLI, sürekli temlemelendiğimiz ayakları 2-2.5 aya yiyebileceğiz ne güzelll

Tamam kuzu, sen bıldıgın gıbı devam et saglıkla gelsın bebısler ınsallah

Az evvel bı konu gordum 12 - 14aylık bebısler 5 6 numaraya gecmısler.. Bızım aldıgımız bezler 6 aylıga kadar mı sımdıaz daha mı ındirim kovalasak kızlar

Az evvel bı konu gordum 12 - 14aylık bebısler 5 6 numaraya gecmısler.. Bızım aldıgımız bezler 6 aylıga kadar mı sımdıaz daha mı ındirim kovalasak kızlar
Evet canım öyle 4.5 aylıkken 4 numaraya geçmişti arkadaşımın kızı

Ağrılardan Uyumak ne mümkün
Oturdum oyalanıyorum
Şimşekte çakıyor insan ürperiyor
Ben de uyanıktım bu saatlerde yağmur hiç durmadı hava akşam 5 gibi. Ekim böyle mi olacak ya. Haraketleri kısıtlanmış sürekli yatan gebeler için resmen daha da bir zulüm havanın böyle olması

ben hep 4 numara odaklı gidiyorum. 1-2-3 belli sayıda aldım bebişkomun kilosuna göre onlarda devam ederim dedim.
Ama 4 kilo ağırlığı en genişi ve uzun süreli olanı 4 stok takibi yapmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…