- 12 Nisan 2019
- 24.225
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.721
Bu bilgi tokat gıbı carptı sabah sabahEvet canım öyle 4.5 aylıkken 4 numaraya geçmişti arkadaşımın kızı
Dolar düşerseCanım işte pişik olursa felan gibi konular var yaalmasakta o parayı dolarda felan mi saklasak bende bilemiyorum
Ben de 4u fazla aldım, 5 ve 6 numara da mı alsak bılemedımben hep 4 numara odaklı gidiyorum. 1-2-3 belli sayıda aldım bebişkomun kilosuna göre onlarda devam ederim dedim.
Ama 4 kilo ağırlığı en genişi ve uzun süreli olanı 4 stok takibi yapmak daha mantıklı
O zaman alalımBen aldığım paketli bezleri bebişkoya uymazsa 2024 fiyatlarına dolapta satarım. Emin olun kaar bile ederiz.
İnşallah iyidir canım bazen hareketlerini hissedemiyoriz benim 1 kez olmuştu nst çektiler miDün bebi nin hareketleri çok azaldı saatlerce hareket etmedi ettiğindede toplanıp sertleşti sadece panik oldum bende normalde böyle yapmazdı
Bizde haftaya olan kontrole bugün gidelim dedik
Kan verdim idrar testi verdim bekliyoru şimdi
Haber edersin balımŞu an zaten çok pahalı canım Hepsiburada da 2. Si 1 TL kampanyası olunca aynı fiyatlı 2 kitabı alıyorum sonra başka siparişte yine aynı fiyatli 2 ürünü alıyorum çok uyguna geliyor
Dolar düşmezBu bilgi tokat gıbı carptı sabah sabah
Dolar düşerse
Ben de 4u fazla aldım, 5 ve 6 numara da mı alsak bılemedım
O zaman alalım
TamamdirHaber edersin balım
Dolar düşmez
Ancak durdurulur zorla
Mart'tan sonra asıl gör sen doları
Ben molfix pure&soft gidiyorum. Şuan sarı paket kalite bazında primaya en yakın olan dedi . İkisini birden kullanıp kyas yapma fırsatı olanlar. Açıkcası ponciğimin popusu 1. yıldan sonra hashaslığı kaybeder pişik ilk zamanlar kadar problem olmaz diye düşünüyorum.Bu bilgi tokat gıbı carptı sabah sabah
Dolar düşerse
O zaman alalım
Ben 30 a girmiş oluyorum aşkım 29 doluyor +1 e geçiyorum yani. İşte ramazanda hamile kaldım 2 gün oruç tutmadım, 10 gün adet sürüyordu. Benim doktor +1 olunca diğer haftaya girersin dedi. Yani mesela 29+1 demek 29 hafta 1 günlük demekmiş
Tamam anladım şuan ne demek istediğinizi ama çarşamba değil pazartesi sizin haftanız değişiyoZ ZecmelKelebeksiRY
Tatlım benim sat 20 Mart
Şuan bende 27. Haftamı doldurdum bitiririm ( e- nabız ve Kadonlar külübünde 28. Haftada görünüyordum .
Yarın asıl 28. Haftaya gireceğim ama hafta hesabından 29 gibi yazacak her yerde o bizim için önemli değil aslında bize Sat göre hareket etmemiz gerektiği için bana kaç haftalıksın diyenlere ben direkt 28. Diyeceğim
Senin sat 10mart mıKız işte ben yanlış söylemişim bitiş tarihi 20 mart son adetimin, başlangıç 10 mart oluyor. ben yanlış söylemişim yanievet doğru senin hesabın bende şuan 29 haftalığım burda da e nabızda da öyle görünüyor kuşum
gebelik takip programları farklı sonuçlar söylüyor yaa benim programda 13aralık e nabızda 15 aralıkmış yeni gördüm. Başka bi program kullanmıştım onda da 11aralıktı ama şu
Kesinlikle katılıyorum. Bu işler öyle anlatıldığı gibi hemen olmuyor. Şimdi başlasak birkaç sefer denemeye anca olur dedim eşimeBen de 7 gün varken test yaptım ilk denememizdi negatif çıktı kendimi alistirdim diğer ay olur diye üzüldüm ama sonra alışınca adet tarihimde olmayınca anladım dediğin gibi kafaya takmamak gerekiyor
Tişikkür ederim bişiler yaptım öyle hepimize fikir olsun diyeTatlım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Ya ara ara oluyo korkma kötü bişi yoktur bize de haber verDün bebi nin hareketleri çok azaldı saatlerce hareket etmedi ettiğindede toplanıp sertleşti sadece panik oldum bende normalde böyle yapmazdı
Bizde haftaya olan kontrole bugün gidelim dedik
Kan verdim idrar testi verdim bekliyoru şimdi
Ben de prıma ıle baslayıp sleepy ıle devam edicem.. Zamlardan nefret ettim bu sene ya, costu resmenBen molfix pure&soft gidiyorum. Şuan sarı paket kalite bazında primaya en yakın olan dedi . İkisini birden kullanıp kyas yapma fırsatı olanlar. Açıkcası ponciğimin popusu 1. yıldan sonra hashaslığı kaybeder pişik ilk zamanlar kadar problem olmaz diye düşünüyorum.
5 numarayı duruma göre piyasadaki o dönem daha uygun bir bez çeşidi deneyip sıkıntı yaşamazsam o şekilde devam edebilirim diye düşünüyorum.
A101'in sitesinde 4 numara halen 219 TL heran gidip 2 paket daha alabilriim
Ben çok beğendim şahsen kaliteli duruyor katlanisi rahat hem puset hem kabin boy olması çok iyi hepsiburada da indirim vardı aldığımda 8500 e geldi banaAyy bende bugün nette araştırırken bu arabaya denk geldim. YouTube dan falan videolarını izledim. Baya hoşuma gitti. Sanırım bende tercihimi bu arabadan yana kullanıcam. Hangi siteden ne kadara aldınız acaba?
6 numara almani tavsiye etmem. Oglum 6 ya hic gecemedi. En son kullandigimiz bez 5 numaraydiBu bilgi tokat gıbı carptı sabah sabah
Dolar düşerse
O zaman alalım
4 numarayı kac ay kadar kullandınız csnım6 numara almani tavsiye etmem. Oglum 6 ya hic gecemedi. En son kullandigimiz bez 5 numaraydi
4 ve 5 i cok kullandik. Ama kac ay kullandik hatirlamiyorum hic4 numarayı kac ay kadar kullandınız csnım
Öneriler üzerine incia aldım benBepanthol 100 gr iki hafta önce ,150 tlydi suan 300 tl , pişik kremi tavsiyeniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?