2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet canım öyle 4.5 aylıkken 4 numaraya geçmişti arkadaşımın kızı
Bu bilgi tokat gıbı carptı sabah sabah
Canım işte pişik olursa felan gibi konular var ya almasakta o parayı dolarda felan mi saklasak bende bilemiyorum
Dolar düşerse
ben hep 4 numara odaklı gidiyorum. 1-2-3 belli sayıda aldım bebişkomun kilosuna göre onlarda devam ederim dedim.
Ama 4 kilo ağırlığı en genişi ve uzun süreli olanı 4 stok takibi yapmak daha mantıklı
Ben de 4u fazla aldım, 5 ve 6 numara da mı alsak bılemedım
Ben aldığım paketli bezleri bebişkoya uymazsa 2024 fiyatlarına dolapta satarım. Emin olun kaar bile ederiz.
O zaman alalım

İnşallah iyidir canım bazen hareketlerini hissedemiyoriz benim 1 kez olmuştu nst çektiler mi

Şu an zaten çok pahalı canım Hepsiburada da 2. Si 1 TL kampanyası olunca aynı fiyatlı 2 kitabı alıyorum sonra başka siparişte yine aynı fiyatli 2 ürünü alıyorum çok uyguna geliyor
Haber edersin balım

Dolar düşerse

O zaman alalım
Dolar düşmez
Ancak durdurulur zorla
Mart'tan sonra asıl gör sen doları

Dolar düşerse

O zaman alalım
Ben molfix pure&soft gidiyorum. Şuan sarı paket kalite bazında primaya en yakın olan dedi . İkisini birden kullanıp kyas yapma fırsatı olanlar. Açıkcası ponciğimin popusu 1. yıldan sonra hashaslığı kaybeder pişik ilk zamanlar kadar problem olmaz diye düşünüyorum.
5 numarayı duruma göre piyasadaki o dönem daha uygun bir bez çeşidi deneyip sıkıntı yaşamazsam o şekilde devam edebilirim diye düşünüyorum.

A101'in sitesinde 4 numara halen 219 TL heran gidip 2 paket daha alabilriim

Tamam anladım şuan ne demek istediğinizi ama çarşamba değil pazartesi sizin haftanız değişiyo
Senin sat 10mart mı
Ay çok ilginç ikimizde sat 20 ama imzalarda doğum tarihlerimiz farklı duruyor ikimizden birinde. Farklılık var
Z Zecmel
gebelik takip programları farklı sonuçlar söylüyor yaa benim programda 13aralık e nabızda 15 aralıkmış yeni gördüm. Başka bi program kullanmıştım onda da 11aralıktı ama şu KelebeksiRY nin durumu karışık bana sat ı yanlış demiş gelibaaa

Ben de 7 gün varken test yaptım ilk denememizdi negatif çıktı kendimi alistirdim diğer ay olur diye üzüldüm ama sonra alışınca adet tarihimde olmayınca anladım dediğin gibi kafaya takmamak gerekiyor
Kesinlikle katılıyorum. Bu işler öyle anlatıldığı gibi hemen olmuyor. Şimdi başlasak birkaç sefer denemeye anca olur dedim eşime o ay son kez doğum kontrol hapını içtim. Bitti adet oldum. Adetim bitti tek ilişkide gebe kaldım shdjdkfk eşim hala şok. Hani olmuyordu tek seferde diye sjdjdjdjd kafaya takıp kendini yıpratmaya da gerek yok hiç. Zamanı nasibi belli yavruların

Ya ara ara oluyo korkma kötü bişi yoktur bize de haber ver

Ay bu bende var ama bi 3 kere falan kullanıldı acaba etkisi hala varmıdır yaa

Ben de prıma ıle baslayıp sleepy ıle devam edicem.. Zamlardan nefret ettim bu sene ya, costu resmen

Bu kız hurmayla ilgili de şöyle demiş. Ben günde 3 tane yiyorum vitaminli diye ama 34den sonra artırcam size de fikir olsun didim

Ayy bende bugün nette araştırırken bu arabaya denk geldim. YouTube dan falan videolarını izledim. Baya hoşuma gitti. Sanırım bende tercihimi bu arabadan yana kullanıcam. Hangi siteden ne kadara aldınız acaba?
Ben çok beğendim şahsen kaliteli duruyor katlanisi rahat hem puset hem kabin boy olması çok iyi hepsiburada da indirim vardı aldığımda 8500 e geldi bana

Dolar düşerse

O zaman alalım
6 numara almani tavsiye etmem. Oglum 6 ya hic gecemedi. En son kullandigimiz bez 5 numaraydi

Bepanthol 100 gr iki hafta önce ,150 tlydi suan 300 tl , pişik kremi tavsiyeniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…