2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar dün akşam kuzenim bebişi 8 aylık olduğu için evde kullandıkları ana kucağını bana getirdi.
Çok fonksiyonel çok hoşuma gitti ilk 4 ay çok verimli kullandık dedi.
çift yönlü sallanma tam yatış pozisyonlarıda vardı
Muadilleride uygun fiyata düşünenlere fikir olsun.

Bepanthol 100 gr iki hafta önce ,150 tlydi suan 300 tl , pişik kremi tavsiyeniz var mı
Kızlar incia aldı. Ben yeşil marka aldım kokusu lavantalı çok güzel ama nasıl etkisi bilemiyorum. İçeriği temize yakın olduğu için hametan öneriliyor. Çok ciddi pişiklerde ne kadar içeriği temiz olmasa da sudokrem en etkilisi. Sen bilirsin bebeğim listenin başında ben temiz içeriklileri yazdıydım

Ay bu bende var ama bi 3 kere falan kullanıldı acaba etkisi hala varmıdır yaa
Canım ben bu hafta gebe okulundaki hemşire anlattı ondan duydum.
Doğuma glen bayanlar yanlarında kavonoz içinde getiriyordu. Ve cidden açılmalara faydası olmuştu bende hayret içindeydim dedi.
Açılmalar başlayınca hastalar suya koyuyordu meryem suresini okuyanda vardı dedi. Sadece doğum bittiikten hemen sonra sudan çıkartmak gerekiyordu . Telaşla suda unutanlarda kapanmalar geç olmuştu dedi.
Hurafemi bilmemem ama bende almayı düşünüyorum açıkcası

Ay doğum çantasına koyayım kavanozla bari var elimde nasılsa inşallah normal doğuma yatkınızdır

Ben çok beğendim şahsen kaliteli duruyor katlanisi rahat hem puset hem kabin boy olması çok iyi hepsiburada da indirim vardı aldığımda 8500 e geldi bana
ne aldınız kızlar bende bu bugün mobilyayı alıyorum
Haftayada inş. bebek arabasını almam lazım.
Halen karar veremddim
Çok bişi istemiyor.
Modeli derli toplu olsun , ağır olmasın , katlanabilsin , puset takılsın.

Ay doğum çantasına koyayım kavanozla bari var elimde nasılsa inşallah normal doğuma yatkınızdır
İnşallah
Ben bu haftadan sonra pilates ve skoat yapmaya başlayacağım
Akşamları havalar çok soğulamadan eşimle yürüyüş yaparız dedik.
son ay bolca yan yan merdiven çıkarım
inş. 37 filan görebilirsem aksak yürüyüşler yapmayı düşünüyorum.
36. haftadan sonra düzenli hurma tüketimi
Hayırlısı ile normal doğum için ne gerekiyorsa. Olmazsa yapacak birşey yok

Günaydın, doktora gttm muyaneye. Her hafta oradayız her hafta gel dedi hocam.
Kac gundur göbek cevresı mideme karnıma vuran agrım var gene idare edıodum randevuya gidicem die.
Gavıscon verdı yemekten sonra ozur dilerim kızlar hayatımda hıc olmadığım gegırme hissi geliyor, lansor verdı ac karnına güvenliymiş hamılelıkte. Ben hamileyim dıe bir kere agrı kesıcı bıle hıc almadım. Faydası olacak mı? Nst yede girmemi istemedi.
Öle kılo almamış bebek haftasıyla uyumlu ama kafam ona takıldı ıstahım kesildi resmen 2 haftadır. Boyu da aynı ölçümde kalmış. Hep aynı poz gene eli yüzünde. Dünde stres oldum cok hareket etmedi die.
Aclık 90 altı olmalı ımıs ben 100 felan cıkıo ınsulıne gerek yok dedi tokluk iyi. Eczaneden kalibresini yaptırdk ölçüm cihazının. Yoksa yanlıs cıkıomuş sonuc.

Ben bunu aldım kabin boy puset takılıyo katlanmasında kolay

Lansor 3.trimesterde doktor kontrolünde verilebiliyor. Zaten mideni başka bişi rahatlatamaz inşallah gelişmeye devam eder yemek yemeye başlayınca

Aynen öyle yaa hayırlısı neyse o olsun ille normal doğum demiyorum ama olursa tabiki güzel olur

Kargo geldiğinde bir açılış , malzeme kalitesi yorumu bekleriz o zaman senden.

Bende beğendim birkaç modelini elelenin ama yeterli kullanıcı yorumu bulamadığım için arafta kalmıştım.
Elele Allroad 3 modeline bakmıştım bende

Kız bunu alalı 2ay oldu evde duruyo ben beğendim çok güzel

Ay çok ilginç ikimizde sat 20 ama imzalarda doğum tarihlerimiz farklı duruyor ikimizden birinde. Farklılık var
Z Zecmel
Allah Allah neyse biz bilelim site bilmese de olur
Hadi inşallah. Ben de Samsunluyum. Ailemiz orada annem yolda yanıma geliyor şimdi, konuştuk yine sel olmuş samsunda diyor bu sene hep böyle oldu kimsenin canı yanmaz inşallah
Bu sene sürekli sel oldu gerçekten, atakum şuan rezil halde, kavak yolu desen hiç sorma. İnşallah can kaybı olmaz gerisi bişey değil
Hata benim kabul ediyorum sat 10 mart kuşum evet. Benim 3 program yüklü hepsi farklı söylüyor valla

İnşaat varmış binada sıçrayarak uyandım korktum nedense

Sen kk yanlış girmiş olabilir misin ? Benim sat 14 mart doğum 19 aralık ama seninde 19 aralık görünüyor

kızlar merhaba benim bir derdim var acayip bir sırt ağrısı yaşıyorum onun yanında çok fazla reflüm var afedersiniz böyle geğirme hissi falan da geliyor gaviskon içiyorum banamısın demiyor, böğrüm yanıp kavuruluyor yani anlatamam şimdi bunlar normalde hamilelik belirtisi bende bu belirtiler mesela sırt ağrısı çok aşırı olunca böyle yatınca falan da geçmiyor gece beni uyutmuyor o derece.
ben geçen sene aralıkta kapalı yöntemle safra kesesi ameliyatı oldum artık safra kesem yok orda da en büyük belirtim geçmeyen sırt ağrısıydı. bu sırt ağrılarım yine dayanılmaz olunca acaba safra kesemle ilgili bi durum olabilir mi diye endişelendim netten biraz baktım da ameliyat sonrası nadir de olsa safra kaçağı durumu olabiliyormuş belirtilerde işte benim yaşadıklarım ilk aylar konusu geçmişti bu ameliyatı olanlar vardı aramızda kim olduklarını hatırlamıyorum ama bu yazımız görüp bana cevap verirlerse sevinirim

10mart sa tahmini doğumda 15aralık oluyor o zaman

Arkadaşlar endol fitil kullanan oldu mu hiç? birminikask2020 sanki sen kullandım demiştin arkadaşım. Varsa bana yazabilir mi acaba bişey sormam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…