- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.761
mima zigi benim en beğendiğim bebek arabası oldu tekerlekleri müthiş kaliteli puset takılıyor az yer tutuyor kapatıp açması çok kolay ve hafif bence cybexten falan da daha iyi. ikinci elden aldım çok uyguna geldi. adaptörünü de ikinci elden 500e aldım şimdi pusetine bakıyorumne aldınız kızlar bende bu bugün mobilyayı alıyorum
Haftayada inş. bebek arabasını almam lazım.
Halen karar veremddim
Çok bişi istemiyor.
Modeli derli toplu olsun , ağır olmasın , katlanabilsin , puset takılsın.
ben de aylardır pantpas kullanıyorum rennie ileGünaydın, doktora gttm muyaneye. Her hafta oradayızher hafta gel dedi hocam.
Kac gundur göbek cevresı mideme karnıma vuran agrım var gene idare edıodum randevuya gidicem die.
Gavıscon verdı yemekten sonra ozur dilerim kızlar hayatımda hıc olmadığım gegırme hissi geliyor, lansor verdı ac karnına güvenliymiş hamılelıkte. Ben hamileyim dıe bir kere agrı kesıcı bıle hıc almadım. Faydası olacak mı? Nst yede girmemi istemedi.
Öle kılo almamış bebek haftasıyla uyumlu ama kafam ona takıldı ıstahım kesildi resmen 2 haftadır. Boyu da aynı ölçümde kalmış. Hep aynı poz gene eli yüzünde. Dünde stres oldum cok hareket etmedi die.
Aclık 90 altı olmalı ımıs ben 100 felan cıkıo ınsulıne gerek yok dedi tokluk iyi. Eczaneden kalibresini yaptırdk ölçüm cihazının. Yoksa yanlıs cıkıomuş sonuc.
hayırlı olsunBilin bakalım ne oldu beşik, bebek arabası aldım
Hadi bismillah
Ben ilk zaman kullandım, ilk 3-4 ay 3 gün üst üste bi kaç kez… rahmim çok kasılıyordu, adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu, doktorum endol fitil ve nidicard kullandirtiyordu o zamanlar…Arkadaşlar endol fitil kullanan oldu mu hiç?birminikask2020 sanki sen kullandım demiştin arkadaşım. Varsa bana yazabilir mi acaba bişey sormam gerek
Lansor b grubu ılaçmış kullan dedi doktor. Cok gecmıs olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Bende ilk pozitif zamanında 10gun oksuruk sıddetli idi kac kez gittim doktora. Azitro ve cefaks verdı ama ben azitro kullandım 2 kere. Ilac kullanmak istemedim ama bir süre ugrastım ıyılesmek için.ben de aylardır pantpas kullanıyorum rennie ileilaç kullanmayı asla istemiyorum ama ben istemedikçe mecbur kalıyorum. hastalıktan canım çıkıyo bir salgına yakalandım afedersin ağzıma s.çıldı bir kutu klavunat bitirdim cumartesi günü ama ciğerlerime indiği için dr 5 günde wincef kullanman lazım dedi. normalde cumartesi wincefe başlamam lazımdı istemedim kullanmak belki iyileşirim diye almadım bugün gene kötü uyandım ateşim var ciğerlerim ağrıyor başım ağrıyor mecburen tekrar aldım. iki ilaçta b grubu ama o kadar vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam
Migros’ta satıyor aynı fiyataBen molfix pure&soft gidiyorum. Şuan sarı paket kalite bazında primaya en yakın olan dedi . İkisini birden kullanıp kyas yapma fırsatı olanlar. Açıkcası ponciğimin popusu 1. yıldan sonra hashaslığı kaybeder pişik ilk zamanlar kadar problem olmaz diye düşünüyorum.
5 numarayı duruma göre piyasadaki o dönem daha uygun bir bez çeşidi deneyip sıkıntı yaşamazsam o şekilde devam edebilirim diye düşünüyorum.
A101'in sitesinde 4 numara halen 219 TL heran gidip 2 paket daha alabilriim
Benim de kasılmaların çok olursa al dedi sabah uyandım alayım dedim. Resmen uzay boşluğunda gibi kafamın içi tansiyon düşmüş gibi bayılacak gibi hissetme gözümü açamıyorum. Bu üçüncü alışım hiç böyle olmazdım. Geceleri alıyordum. Diyorum ondan mı hissetmiyordum uykuya katıyordum belki. Sana böyle oldu mu hiç olduysa ne zaman geçer bu durum?Ben ilk zaman kullandım, ilk 3-4 ay 3 gün üst üste bi kaç kez… rahmim çok kasılıyordu, adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu, doktorum endol fitil ve nidicard kullandirtiyordu o zamanlar…
Ay hiç bilmiyorum bildiğim tek şey ıhlamurKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Bol sıvı tüketmen, maalesef ilaç kullanamadığım için 2 haftadır çekiyorum bir türlü geçmedi. Başka da çok bir seçenek yokKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Ay iptal ettim siparisleri :)Ya aynen öğretmen kitap listesi vermiş isyanda okumayı seven çocuk isyan ediyor kendi kitaplarımı okumak istiyorum onları değil diyor.
Bir de özet istemiş o da ayrı dert.
Daha öncede benim aldığım kitapları vs de beğenmezdi illa kendi alacak
Canım o Pinokyo Peter Pan vs tarzı olan yayın güzel değil bizim okul kütüphanesinde vardı klasikleri aşırı kısaltıp saçmalamışlar resmen.
Koskoca monte cristo kontunu bile saçma sapan kısaltıp küçük çocuk kitabı yapmışlar güya.
Herşeyin bence yaşı olmalı.
İlla klasik okuyacak diye bir şart yok.
Gelince incele sende beğenmezsin bence
Boncuğum fiyat araştırması yaptın mı?
N11 kuponuyla filan parça parça alsak uyguna gelmez mi?
Ya da kitap yurdu, bkm, d&r filan Amazon
@Kaskade-Biyolog un öğrettiği filtreleme alılveriş seçeneği ile filan fiyat karşılaştırması yapıyor musun?
Ben aksamlari uyumadan önce alıyordum, hemen iyi geliyordu kasılmalarıma… hiç yan etki yaşamadım, belki aksamBenim de kasılmaların çok olursa al dedi sabah uyandım alayım dedim. Resmen uzay boşluğunda gibi kafamın içi tansiyon düşmüş gibi bayılacak gibi hissetme gözümü açamıyorum. Bu üçüncü alışım hiç böyle olmazdım. Geceleri alıyordum. Diyorum ondan mı hissetmiyordum uykuya katıyordum belki. Sana böyle oldu mu hiç olduysa ne zaman geçer bu durum?
Ben bişeyleri yanlış yaptım ama neyi çözemiyorum sanırım hepsi yanlışSen kk yanlış girmiş olabilir misin ? Benim sat 14 mart doğum 19 aralık ama seninde 19 aralık görünüyor
Gecmis olsun, bol vitamin c ye iç, limonlu su, mandalina vs, sabahları ballı süt, o kadarcık şekerden bisi olmaz herhalde… bol dinlenmek, sıcak su torbası sırt bölgene iyi olabilir yukarlarda doğru, asagi tarafa değilKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Çok fark olmuyor herhalde kuşum doktor da 19 aralık ya da 1 hafta önce demişti10mart sa tahmini doğumda 15aralık oluyor o zaman
Amaaann zaten tam 40. Haftada mı doğuracağızBen bişeyleri yanlış yaptım ama neyi çözemiyorum sanırım hepsi yanlış
Ay eşimle bende de var bu, sabah izlem için asm ye gittim doktor virüs yayılıyor maske kullanın dedi. Ben ıhlamur bal zencefil yapıyorum belki iyi gelir. Çok geçmiş olsunKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?