2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
mima zigi benim en beğendiğim bebek arabası oldu tekerlekleri müthiş kaliteli puset takılıyor az yer tutuyor kapatıp açması çok kolay ve hafif bence cybexten falan da daha iyi. ikinci elden aldım çok uyguna geldi. adaptörünü de ikinci elden 500e aldım şimdi pusetine bakıyorum

ben de aylardır pantpas kullanıyorum rennie ile ilaç kullanmayı asla istemiyorum ama ben istemedikçe mecbur kalıyorum. hastalıktan canım çıkıyo bir salgına yakalandım afedersin ağzıma s.çıldı bir kutu klavunat bitirdim cumartesi günü ama ciğerlerime indiği için dr 5 günde wincef kullanman lazım dedi. normalde cumartesi wincefe başlamam lazımdı istemedim kullanmak belki iyileşirim diye almadım bugün gene kötü uyandım ateşim var ciğerlerim ağrıyor başım ağrıyor mecburen tekrar aldım. iki ilaçta b grubu ama o kadar vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam

Arkadaşlar sincap kitap ta
Bebek Üniversitesi-Hikayeli İlk Kavramlarım -1 (Büyük küçük, renkler, şekiller, iletişim)
Bebek Üniversitesi Hikayeli İlk Kavramlarım-2 (sayılar, zıtlıklar, duyular, hava durumu)
Bebek Üniversitesi-Hikayeli İlk Kavramlarım -3 (Günlük Rütinim, Özbakım, Oyun, Duygular)
Toplam 12 kitapa 440 TL verdim arkadaşımda görmüştüm çokta önermişti sizde bi bakın isterseniz.

Arkadaşlar endol fitil kullanan oldu mu hiç? birminikask2020 sanki sen kullandım demiştin arkadaşım. Varsa bana yazabilir mi acaba bişey sormam gerek
Ben ilk zaman kullandım, ilk 3-4 ay 3 gün üst üste bi kaç kez… rahmim çok kasılıyordu, adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu, doktorum endol fitil ve nidicard kullandirtiyordu o zamanlar…

Arkadaşlar mobilya bakıyorum beğendim bir takım karyolalarda kararsız kaldım büyüyen beşikmi alayım montosseri yatak mı karasız kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı

Lansor b grubu ılaçmış kullan dedi doktor. Cok gecmıs olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Bende ilk pozitif zamanında 10gun oksuruk sıddetli idi kac kez gittim doktora. Azitro ve cefaks verdı ama ben azitro kullandım 2 kere. Ilac kullanmak istemedim ama bir süre ugrastım ıyılesmek için.
Ballı limonlu ıhlamur bolca içtim ama ilk aydı bu. Sımdı kullanılır mı bılmıyorum. Pastil al mutlaka.

Migros’ta satıyor aynı fiyata

Ben ilk zaman kullandım, ilk 3-4 ay 3 gün üst üste bi kaç kez… rahmim çok kasılıyordu, adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu, doktorum endol fitil ve nidicard kullandirtiyordu o zamanlar…
Benim de kasılmaların çok olursa al dedi sabah uyandım alayım dedim. Resmen uzay boşluğunda gibi kafamın içi tansiyon düşmüş gibi bayılacak gibi hissetme gözümü açamıyorum. Bu üçüncü alışım hiç böyle olmazdım. Geceleri alıyordum. Diyorum ondan mı hissetmiyordum uykuya katıyordum belki. Sana böyle oldu mu hiç olduysa ne zaman geçer bu durum?

Kızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Ay hiç bilmiyorum bildiğim tek şey ıhlamur

Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Bol sıvı tüketmen, maalesef ilaç kullanamadığım için 2 haftadır çekiyorum bir türlü geçmedi. Başka da çok bir seçenek yok
Eczaneden bitkisel pastil aldım, onun sayesinde çok öksürmüyorum

Ay iptal ettim siparisleri :)

L Lmntbrdgi tavsiylerinden alirim

acaba bebek ile ne yapacagimdan mi korkuyorum kendi kendimi analiz ediyorum su an. onlarla nasil vakit gecirecegim bilmedigim icin herhalde, kitaplara sardim anlamasalar da sesli okurum onlara diye. Gerci buyuk ihtimal vakit kalmayacak

Ben aksamlari uyumadan önce alıyordum, hemen iyi geliyordu kasılmalarıma… hiç yan etki yaşamadım, belki aksam
Kullanman daha iyi olur, doktorun da ok derse… geçmiş olsun

Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Gecmis olsun, bol vitamin c ye iç, limonlu su, mandalina vs, sabahları ballı süt, o kadarcık şekerden bisi olmaz herhalde… bol dinlenmek, sıcak su torbası sırt bölgene iyi olabilir yukarlarda doğru, asagi tarafa değil

Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Ay eşimle bende de var bu, sabah izlem için asm ye gittim doktor virüs yayılıyor maske kullanın dedi. Ben ıhlamur bal zencefil yapıyorum belki iyi gelir. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…