- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.781
Aynen yaAmaaann zaten tam 40. Haftada mı doğuracağız
Gecmis olsun canim. Ben de yaklasik 1 haftadir cekiyorum gecmedi bir turlu. Ihlamur, balli limon iciyorum. Suyu cok iciyorum. Bir de mandalina. Agrim cok oldugunda parol ictimKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
b grubu ilaçlar kullanılıyormuş benimde aldıklarım b grubu ilaçlar b grubu gebelikte güvenli hiç vicdan azabı çekme diye açıkladı defalarca drlar ama ne bileyim adı ilaç ya içim rahat etmiyor. bu zıkkım neyse geçmiyor kuzenimin oğlundan geçti hepimize tüm aileyi kırdı geçirdiLansor b grubu ılaçmış kullan dedi doktor. Cok gecmıs olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Bende ilk pozitif zamanında 10gun oksuruk sıddetli idi kac kez gittim doktora. Azitro ve cefaks verdı ama ben azitro kullandım 2 kere. Ilac kullanmak istemedim ama bir süre ugrastım ıyılesmek için.
Ballı limonlu ıhlamur bolca içtim ama ilk aydı bu. Sımdı kullanılır mı bılmıyorum. Pastil al mutlaka.
Benimde detaylı ultrasonda 5 gün öne almıştı 5 gün büyük diyeAynen yadetaylı ultrasonda doktor 19 Aralık ya da 1 hafta önce demişti doğum tarihine yeni hatırladım ondan dolayı öyle yapmışım demekki
analık ne zorsunKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
sıcak suya dikkat edin, ben de koydum sırtıma direk sütüm geldi. sıcak duş yasak mesela duş bile ılık olucak. ben normalde kaynar suyla duş alırım 2 haftada 1 hamama saunaya giderim çok özledim doğursam da gitsem tekrarGecmis olsun, bol vitamin c ye iç, limonlu su, mandalina vs, sabahları ballı süt, o kadarcık şekerden bisi olmaz herhalde… bol dinlenmek, sıcak su torbası sırt bölgene iyi olabilir yukarlarda doğru, asagi tarafa değil
Tabi ki tatlım sağlıkla doğsunlar da isterse 15 gün erken doğsun, önemli olan sağlıklı olmasıBenimde detaylı ultrasonda 5 gün öne almıştı 5 gün büyük diyeama çok takmıyorum sağlıklı olsunda çok önemli değil 5 gün 10 gün
Görünce yazmadan edemedim4 numarayı kac ay kadar kullandınız csnım
Sleepy den çok fazla stok yapmanı önermem memnuniyet orani en düşük bezlerden diyebilirim sızdırma, taşırma çok yapıyorBen de prıma ıle baslayıp sleepy ıle devam edicem.. Zamlardan nefret ettim bu sene ya, costu resmen
Aaaa benim doktorum böyle şeyler söylemedisıcak suya dikkat edin, ben de koydum sırtıma direk sütüm geldi. sıcak duş yasak mesela duş bile ılık olucak. ben normalde kaynar suyla duş alırım 2 haftada 1 hamama saunaya giderim çok özledim doğursam da gitsem tekrar
Doktor antibiyotik verdi mi? Bende de yine çıktıİdrarda lökosit 11 çıkmışyine enfeksiyon bitmiyor bu lanet şey bıktım
ben astım hastasıyım sıcak uygulama çok iyi geliyor. sütün gelmiyorsa sorun yoktur belki ama sütünü getirebilecek eylemlerden kaçmak lazım canım senin de aklında olsun. grupta da çok kişi var sütü gelen. süt gelmesi normal ama uyarıp süt üretimini arttırırsak vücut tarafından bebeğin doğum zamanı geldi olarak algılanıp erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. dikkat etmek lazım.Aaaa benim doktorum böyle şeyler söylemedibana sıcak su iyi geliyor üst sırt bölgelerime koyunca ama tabi herkes kendi doktoruna danışsın eğer öyle bişiler oluyorsa
Astım da zor, geçmiş olsunben astım hastasıyım sıcak uygulama çok iyi geliyor. sütün gelmiyorsa sorun yoktur belki ama sütünü getirebilecek eylemlerden kaçmak lazım canım senin de aklında olsun. grupta da çok kişi var sütü gelen. süt gelmesi normal ama uyarıp süt üretimini arttırırsak vücut tarafından bebeğin doğum zamanı geldi olarak algılanıp erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. dikkat etmek lazım.
Tarhana corbası dıcem amaKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Ben hiç bir şey hazırlamıyorum. Çay kahve yeterli. Ortaya da hazır bisküvi, çerez falan koyuyorum. Akşam yemeğini zor yapıyorum bide onlara bişey hazırlayamam. Bulaşıklarıda gelen misafire yıkatıyorumKızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
Görünce yazmadan edemedimKızım 4,5 aylıkken 4 numaraya geçtim ben tombiş bir bebekse 3 no bacaklarda lastik izi çıkarıyor, en çok 3 no gider dediler mesela ama 3 no çok az kullandım elimde kaldı 2-3 paket :) şuan 9,5 kilo oldu 7 aylık elimdeki 4 no son paket bezi kullanıyorum o bitince 5 e geçeceğiz
Yaa tesekkkur ederım canım, 2bucuk 3 ay kadsr kullandın o zaman 4 numarayı.. Neyse beklıyım ben mademSleepy den çok fazla stok yapmanı önermem memnuniyet orani en düşük bezlerden diyebilirim sızdırma, taşırma çok yapıyor
En iyileri molfix ve goon premium soft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?