- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.801
Gelene elin boş gelme bana da yemeye bişi getir de olsun bitsinKızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
geçen gün birileri gelecekti davette etmemiştim yarın sana gelicez dedilerKızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
inşallah canım, ben de sütüm bayağı gelince sordum yoksa söylememişti öncesindeAstım da zor, geçmiş olsuntabi haklısın, ben bilmiyordum doktorumda bişi demedi herhalde sütüm henüz gelmediği için insallah da gelmez hemen böyle birbirimizi bilgilendiriyoruz iyi oluyor, teşekkür ederim
Kaç haftalık görünüyor şuan? Boyunu kilosunu söyledimi? Çıkabilir şuan hala hareket edebiliyor.Doktor sat tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş bizim bebek
Kordonu boynuna dolamış
Enfeksiyon da çıktı
Bu kordonu tekrar çıkartırmı hiç duydunuz mu ya doktor teselli etti sadece önemsiz bir durum diye ama benim aklım normal doğum yapamamakta kaldı
Bir kere daha dolayabilir dedi
Canım bildiğim bir şey değil geçmiş olsun. Doktorun ne dedi?Doktor sat tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş bizim bebek
Kordonu boynuna dolamış
Enfeksiyon da çıktı
Bu kordonu tekrar çıkartırmı hiç duydunuz mu ya doktor teselli etti sadece önemsiz bir durum diye ama benim aklım normal doğum yapamamakta kaldı
kuzummm stres yapma, döllenme zamanını net bilen çok azdır zaten geç de olmuş olabilir erken de gayet normal.benim bir yakınım regl bittikten 4 gün sonra yumurtlama takibi için dr gidiyor dr yumurtan yok bu ay diyor o ay 45 gün regl olmayınca dr gidiyor hamile olduğunu öğreniyo direk bebeği görüyoDoktor sat tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş bizim bebek
Kordonu boynuna dolamış
Enfeksiyon da çıktı
Prima çok pahalı ve gereksiz bence canim kullandıkça farkedeceksin sen de bez işi denemeden anlaşılmıyorYaa tesekkkur ederım canım, 2bucuk 3 ay kadsr kullandın o zaman 4 numarayı.. Neyse beklıyım ben madem
Sleepyden cok memnun kalan da var, kalmayan da, ben cok yakın arkadasımın tavısyesı ıle sleppye döndüm, prıma fıyatlsrından sıkayet edıyordum, o ilk cocugunda prıma dan sonra sleepy kullanmıs, ıkıncı cocugunda direk sleepyden baslamıs, cok da memnunum dedı
Pastil şekerli demi?Bol sıvı tüketmen, maalesef ilaç kullanamadığım için 2 haftadır çekiyorum bir türlü geçmedi. Başka da çok bir seçenek yok
Eczaneden bitkisel pastil aldım, onun sayesinde çok öksürmüyorum
3-4 kitap kötüydü iyi yapmışsınAy iptal ettim siparisleri :)
@Lmntbrdgi tavsiylerinden alirim
acaba bebek ile ne yapacagimdan mi korkuyorumkendi kendimi analiz ediyorum su an. onlarla nasil vakit gecirecegim bilmedigim icin herhalde, kitaplara sardim anlamasalar da sesli okurum onlara diye. Gerci buyuk ihtimal vakit kalmayacak
Mandalina yedim iki öğünde deGecmis olsun, bol vitamin c ye iç, limonlu su, mandalina vs, sabahları ballı süt, o kadarcık şekerden bisi olmaz herhalde… bol dinlenmek, sıcak su torbası sırt bölgene iyi olabilir yukarlarda doğru, asagi tarafa değil
Ada çayı antiseptik ama içiliyor mu hamileyken bilen var mı?Ay eşimle bende de var bu, sabah izlem için asm ye gittim doktor virüs yayılıyor maske kullanın dedi. Ben ıhlamur bal zencefil yapıyorum belki iyi gelir. Çok geçmiş olsun
Yaa aslında mesleki olaral mikroba alışık bünyem ama markette de sinir bozucu insanlar hapşırıp öksürüp duruyordu ben mi getirdim olan mı bilmiyorum hastalığıGecmis olsun canim. Ben de yaklasik 1 haftadir cekiyorum gecmedi bir turlu. Ihlamur, balli limon iciyorum. Suyu cok iciyorum. Bir de mandalina. Agrim cok oldugunda parol ictim
Çıkmaz inşallahanalık ne zorsunkorkunç bir salgın var ıhlamuru da 2 fincandan fazla içmeyecekmişiz. ateşinde 38in üstüne çıkmasın takip et. bana dr dedi ki 38in üstündeki ateş b grubu ilaçtan çok daha tehlikeliymiş. ılık duş, bol sıvı (özellikle su), istirahat ve protein.
3-4 kaşık içtim vallaTarhana corbası dıcem ama
Ben ıctım, kendıme geldım valla
Ben kullanmayacağımBanyo sonrası bebek yağı kullanıcak mısınız? Gözenek tıkıyor diyenler var ama gaz masajı için de gerekli olduğu söyleniyor. Kararsız kaldım
Daha 4.5 aylikken yazliktayken arkadaslar geldi 1 gece yatiya. O zamanlar sorun degildi ayaktaydim. 1 aksam yemegi bir kahvalti ettik yani sadece. Annem vardi o halletti sagolsun. Esim de mangal yapti.Kızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
Ben direk söylüyorum, hamileliğim zor geçiyor, bu nedenle genel olarak yatmam lazım o yüzden bu ara kimseyle görüşemiyorum, doktorumda dışarı kapalı alanlara vs gitmemi istemiyor hastalık kaparım diye diyorum, kapatıyorum herkesin önünüKızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
Bir videoDoktor sat tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş bizim bebek
Kordonu boynuna dolamış
Enfeksiyon da çıktı
Doktoruna at, yani doktorum bağışıklığım düşük dedi kimseyi kabul edemiyorum hastalık kapmamak için de çık işin içindenben asla geri çeviremiyorum ve bir şey hazırlamayınca da kendimi kötü hissediyorum özellikle yemek saatine gelirlerse eyvah yandım yani ama tavsiyelerinize uyacağım artık hem kendimi zihin olarak hem beden olarak yoruyorum düşünereek
CANIM ben şubat annesiyim yeni aldım arabamı :)) gezinirken gördüm sana da atayım dedim inanılmaz hafif kraft kenya modeli internette fiyatlar pahalı ama civilde 12.300 civarıydı tek elle kapanıp açılıyor tekerleri güzel boyutta kocaman değil 0/22 kg taşıma pusette aynı şekilde ortadaki yatağı çıkarıyorsun büyüyor ben çok içime sinerek aldımne aldınız kızlar bende bu bugün mobilyayı alıyorum
Haftayada inş. bebek arabasını almam lazım.
Halen karar veremddim
Çok bişi istemiyor.
Modeli derli toplu olsun , ağır olmasın , katlanabilsin , puset takılsın.
Tarhana çok az da olsa içebilirsen. Limonla limonata yap yap iç sürekli meyve ye diyecem de şekeri çıkarıyorKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Evet evet akşam kullanmak gerek. Teşekkür ederimBen aksamlari uyumadan önce alıyordum, hemen iyi geliyordu kasılmalarıma… hiç yan etki yaşamadım, belki aksam
Kullanman daha iyi olur, doktorun da ok derse… geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?