2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gelene elin boş gelme bana da yemeye bişi getir de olsun bitsin ben hazırlıyorum yine dayanmayıpta ama eli dolu geliyorlar sağolsunlar artı mutfağı falan toplayıp gidiyorlar. Yine arkalarından toparlıyorum tabiki. Eskisi gibi çeşit çeşit şeyler de yapmıyorum kolay basit az çeşit. Böyle de yeterli geliyormuş yaa eskiden bisürü yoruyordum kendimi

geçen gün birileri gelecekti davette etmemiştim yarın sana gelicez dediler o sırada tamam dedim ertesi sabah ya kusura bakmazsanız ben rahatsızım daha sonra buyrun dedim iptal ettim. misafir de severim ben normalde ama hiç çekecek halim yok. ayıp da olmuş olabilir inan umrumda değil
inşallah canım, ben de sütüm bayağı gelince sordum yoksa söylememişti öncesinde bu grup sitedeki en iyi grup gerçekten bütün mummyler aşırı kibar ve birbirine yardımcı olmaya çalışıyo

Kaç haftalık görünüyor şuan? Boyunu kilosunu söyledimi? Çıkabilir şuan hala hareket edebiliyor.

ben asla geri çeviremiyorum ve bir şey hazırlamayınca da kendimi kötü hissediyorum özellikle yemek saatine gelirlerse eyvah yandım yani ama tavsiyelerinize uyacağım artık hem kendimi zihin olarak hem beden olarak yoruyorum düşünereek

Canım bildiğim bir şey değil geçmiş olsun. Doktorun ne dedi?

kuzummm stres yapma, döllenme zamanını net bilen çok azdır zaten geç de olmuş olabilir erken de gayet normal.benim bir yakınım regl bittikten 4 gün sonra yumurtlama takibi için dr gidiyor dr yumurtan yok bu ay diyor o ay 45 gün regl olmayınca dr gidiyor hamile olduğunu öğreniyo direk bebeği görüyo meğersem kız reglden hemen sonraki gün yumurtlamış ve gebe kalmış enfeksiyonu çıkmayan ilaç kullanmayan yok grupta maalesef gebelikte bağışıklık çok düşüyor o yüzden çok kolay hasta olabiliyoruz. kordon konusunda 4 kere kordon dolayan bebiş bile normal doğabiliyor, doğum şekli konusunda nolur kendinizi rahat bırakın. bebek nasıl geleceğini kendisi seçiyor. ikiniz içinde sağlıklı ve hayırlı olanı isteyin sezeryan normal hiç fark etmez önemli olan sağ selamet bebişlerimize kavuşmak. kordonla ilgili duyduğum bir şey var yukarı uzanma hareketleri yapmak kordon dolanmasına sebebiyet verebiliyormuş, doğru mudur emin değilim ama dikkat et istersen.

Prima çok pahalı ve gereksiz bence canim kullandıkça farkedeceksin sen de bez işi denemeden anlaşılmıyor inşallah memnun kalırsın sleepyden yine hiç bir markadan fazlaca stok yapma derim.

Bol sıvı tüketmen, maalesef ilaç kullanamadığım için 2 haftadır çekiyorum bir türlü geçmedi. Başka da çok bir seçenek yok
Eczaneden bitkisel pastil aldım, onun sayesinde çok öksürmüyorum
Pastil şekerli demi?
3-4 kitap kötüydü iyi yapmışsın

Mandalina yedim iki öğünde de
Uykuya ihtiyacım var
Ay eşimle bende de var bu, sabah izlem için asm ye gittim doktor virüs yayılıyor maske kullanın dedi. Ben ıhlamur bal zencefil yapıyorum belki iyi gelir. Çok geçmiş olsun
Ada çayı antiseptik ama içiliyor mu hamileyken bilen var mı?

Yoğurda zencefil kattım valla.
Gecmis olsun canim. Ben de yaklasik 1 haftadir cekiyorum gecmedi bir turlu. Ihlamur, balli limon iciyorum. Suyu cok iciyorum. Bir de mandalina. Agrim cok oldugunda parol ictim
Yaa aslında mesleki olaral mikroba alışık bünyem ama markette de sinir bozucu insanlar hapşırıp öksürüp duruyordu ben mi getirdim olan mı bilmiyorum hastalığı
Çıkmaz inşallah
Tarhana corbası dıcem ama
Ben ıctım, kendıme geldım valla
3-4 kaşık içtim valla
Tavuk çorbası iyi derler ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum

Daha 4.5 aylikken yazliktayken arkadaslar geldi 1 gece yatiya. O zamanlar sorun degildi ayaktaydim. 1 aksam yemegi bir kahvalti ettik yani sadece. Annem vardi o halletti sagolsun. Esim de mangal yapti.
Ama serklajdan sonra esimin ailesi kardesleri yigenleri fln geldi topluca gecmis olsuna. Zaten dogum gunumdu. Pasta alip gelcez demisler esime. KV borek acmis ama orda yedirtmedi, oncesinde kv de kahvalti yapip yemis hepsi, bir tepsi de sizin hakkiniz dedi Esim sadece cay demledi, kahvelerini de servislerini de kendileri yaptilar. Eltimin kucuk kizi acikti, gec corba yap dedim, kendi yapti icirdi. Sonra da toparlayip gittiler. Ben yerimden bile kalkmadim yani. Tabi serklaj olmasa biraz daha ayaga kalkardim ama yine de bir sey yaptirmazlardi. Birileri agirlasmis hamileye misafir gidecekse olmasi gereken bu.

Ben direk söylüyorum, hamileliğim zor geçiyor, bu nedenle genel olarak yatmam lazım o yüzden bu ara kimseyle görüşemiyorum, doktorumda dışarı kapalı alanlara vs gitmemi istemiyor hastalık kaparım diye diyorum, kapatıyorum herkesin önünü bebeğimden başka hiç kimseyi düşünecek değilim şu dönemde, sen de öyle yap ve kendini hiç kötü hissetme, çok özel durumdayız

Ay bugün bi nefes zor alıyorum sanki yaa uyku modu var geçmiyorda sallana sallana dolanıyorum evde yatınca da uyku gelmiyor

Bir video
İzlemiştim, kordonu gösteriyordu, böyle esnek ve kan akışını engellemiicek özelliğe sahip olduğunu gösteriyordu, düğüm hareket ediyordu…

Doktoruna at, yani doktorum bağışıklığım düşük dedi kimseyi kabul edemiyorum hastalık kapmamak için de çık işin içinden en güzeli, kendini ne fiziksel ne de mental olarak yorma

CANIM ben şubat annesiyim yeni aldım arabamı :)) gezinirken gördüm sana da atayım dedim inanılmaz hafif kraft kenya modeli internette fiyatlar pahalı ama civilde 12.300 civarıydı tek elle kapanıp açılıyor tekerleri güzel boyutta kocaman değil 0/22 kg taşıma pusette aynı şekilde ortadaki yatağı çıkarıyorsun büyüyor ben çok içime sinerek aldım

Kızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Tarhana çok az da olsa içebilirsen. Limonla limonata yap yap iç sürekli meyve ye diyecem de şekeri çıkarıyor

Ben aksamlari uyumadan önce alıyordum, hemen iyi geliyordu kasılmalarıma… hiç yan etki yaşamadım, belki aksam
Kullanman daha iyi olur, doktorun da ok derse… geçmiş olsun
Evet evet akşam kullanmak gerek. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…