2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 adaçayı adet söktürücü, idrar söktürücü. İçilmiyor. Ben zencefil içiliyor diye biliyordum. Hamileliğin başından beri her gün içiyorum. Ona da içilmiyor dedi arkadaşlar.
Az önce aile sağlığından hemşire aradı
Ada çayı sordum bir bardak olur dedi
Ama zaten evde de kalmamış
Uyuyup dinlenmek lazım bence
Bayadır uykusuzum
Çocugun dersleri kursları derken hep geç yatıp erken kalktım duman oldum

Kizlar o kadar misafir muhabbetinin uzerine kv bize gelmek istiyormus. En ufak bi seyi kafama takinca sanci geliyor yine bana ayaga bile kalkmiyorum serklajdan ve sancilardan dolayi. Esim de okulda olacak. Kac gun kalacagi da belli degil. Soyle gelmesin dedim biraz once. Kimse kusura bakmasin. Gezme yeri degil malesef burasi. Bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey

sudem34 kuşburnu çok iyi geliyor birde şekere etkisi yok galiba ama tam bilmiyorum hani bu küçük paket çay olarak değil de meyve olarak kaynatıp içersen sıcak sıcak çok iyi geliyor. Rengi çay gibi olacak ama. Şundan bak

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-02-15-39-57-25_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 35
Benim cuma ve pazar misafirlerim geldi . Son misafirlerim olur artık zaten
Gelenler sadece çaya geliyoruz sen sadece çay demle biz tatlılarımız ile geliyoruz dedi
Ben sadece 2 grubada çay demledim
Geldiler sohbet ettik oturduk beni hiç yerimden kaldırmalar misafirler gitti geldi kendi çaylarını bile kendileri doldurdu .
Ki ben kilo problemim olmadığı için aktif hareket edebiliyorum ama yinede gelenler bende hizmet beklemediği için gittiklerinde kendimi hiç yorgun hissetmedim
1-2 kere daha bu şekilde gelmek isteyen olurda ağırlarım sonrasında bende istemem

Kızlar sabah turp gibiydim . Saat 10:00 dan sorma kusmalarım ve sancı gibi ağrılarım başladı eşimi aradım işten izin aldım hastaneye gittik. Bir problem görmedi allahtan doktor ama stres oldum

Bu arada hazır gitmişken Rhogam İğnesi içinde konuştum devlet hastanesindeki doktor ile ben geçen hafta antikor testi yaptırmıştım o geçerli olmuyormuş . Kan uyuşmazlığı iğnesi antikor testi verildikten sonra 3 gün içinde iğne vuruluyormuş . Az önce kan verdim yarın sabahtan doğumhaneye direkt gel iğneni vuralım dedi doktorum aklınızda olsun kızlar 3 gün kuralı

Bebişkoma baktı doktor hanım bugün 28. Haftaya giriş yaptım 1176 gram , 37.8cm geldi kızım

Doktor biraz geri kalmış dedi ama bu haftada olması gereken kilo ve boy olarak görünüyor . Neden zayıf dedi anlamadım

Sağol balım
Bol limonlu kırmızı mercimek çorbası yapıp içtim şimdi.

Canım herhangi bir engelin yoksa egzersiz ve yürüyüşlere başlaman iyi olabilir, hafta ilerledikçe daha zor gelir yoksa hareket etmek

Canım herhangi bir engelin yoksa egzersiz ve yürüyüşlere başlaman iyi olabilir, hafta ilerledikçe daha zor gelir yoksa hareket etmek
Aslında hareketliyim onda sorun yok eşimle sürekli yürüyoruz ama sanki bir anda yorgunluk çöküyor gibi oluyor. Biraz geç kalmış olabilirim ama hamile pilatese başlayacağım

Travel diyor ama travellerde kabin boy oluyor mu? Boş ağırlık ne kadar? Bi de 2 tarafa bakıyor mu ? Dün ebebekte bi kaç marka denedik sağ sol zor dönüyor dedi eşim. Mamas papas beğendik ama bütçemiz beğenmedi onu bütçe baskın çıktı almadık

Aslında hareketliyim onda sorun yok eşimle sürekli yürüyoruz ama sanki bir anda yorgunluk çöküyor gibi oluyor. Biraz geç kalmış olabilirim ama hamile pilatese başlayacağım
Canım bazen İnan öyle oluyor. Ben 16.haftadan beri haftada iki gün egzersiz yapıyorum en az 2 gün yürüyorum. Bazen çok enerjik oluyor dün öyleydim mesela hiç hamile değilmiş gibi yaptım egzersizlerimi. Bazen de çok yorgun hissediyorum hareket edecek halim olmuyor acı çeke çeke yapıyorum. Tamamen hormonlarla alakalı diye düşünüyorum ben. Bir günümüz diğerini tutmuyor. Ben de artık yürüyüşü artırayım düşüncesindeyim.

Üf benimde kaynanam önceki gün aradı fasülye falan yaptım dedi gelirken getiririm dedi. Bu cümleyi kurması bile o kadar gerdi ki beni iki gündür eşimle kavga ediyorum. Sürekli ağlıyorum sinirlerim aşırı bozuldu. Eşim ilk başta yükseldi bana sonra tamam doğuma da gelmeyin dicem falan dedi. Kadının adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyo ya. Sırf evimi karıştırmaya geliyo. Planı da eminim o bebek bakar ben temizlik yemek

Farklı şehirden mi geliyor canım

Neden boyleler ya 1 ay oldu daha dizinden ameliyat oldu. Ayaga kalkacak gucu yok ama gezme deyince iyilesiveriyor. Insanin biraz dusunmesi lazim ya ben gidiyorum ama bu insanlar beni agirlayabilecek durumda mi diye. 2 tane oglum olacak insallah boyle bi kaynana olmayacagim. Kimsenin bi seyini karistirmak, insanlarin eksigini bulmak hibi huylarim yoktur zaten cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…