- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.821
Az önce aile sağlığından hemşire aradısudem34 adaçayı adet söktürücü, idrar söktürücü. İçilmiyor. Ben zencefil içiliyor diye biliyordum. Hamileliğin başından beri her gün içiyorum. Ona da içilmiyor dedi arkadaşlar.
Benim cuma ve pazar misafirlerim geldi . Son misafirlerim olur artık zatenKızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
Giyinirken hele bacak kalkmıyordönerken ani ağrı ve yürürken ani ağrı aman aman
Sağol balımsudem34 kuşburnu çok iyi geliyor birde şekere etkisi yok galiba ama tam bilmiyorum hani bu küçük paket çay olarak değil de meyve olarak kaynatıp içersen sıcak sıcak çok iyi geliyor. Rengi çay gibi olacak ama. Şundan bak
Canım herhangi bir engelin yoksa egzersiz ve yürüyüşlere başlaman iyi olabilir, hafta ilerledikçe daha zor gelir yoksa hareket etmek2 dk ayakta durdum yemek hazırladım yine çok yoruldum. Bide aşırı ağırlaşmadım. Bide oturduğumda zaman sanki göğsümün altına baskı var gibi. Bebeğim kafası olabilir mi? Ayaktayken hissetmiyorum ama oturunca hissediyorum
Aslında hareketliyim onda sorun yok eşimle sürekli yürüyoruz ama sanki bir anda yorgunluk çöküyor gibi oluyor. Biraz geç kalmış olabilirim ama hamile pilatese başlayacağımCanım herhangi bir engelin yoksa egzersiz ve yürüyüşlere başlaman iyi olabilir, hafta ilerledikçe daha zor gelir yoksa hareket etmek
Canım bana da yazsana alınca ben de kararsız kaldımne aldınız kızlar bende bu bugün mobilyayı alıyorum
Haftayada inş. bebek arabasını almam lazım.
Halen karar veremddim
Çok bişi istemiyor.
Modeli derli toplu olsun , ağır olmasın , katlanabilsin , puset takılsın.
Travel diyor ama travellerde kabin boy oluyor mu? Boş ağırlık ne kadar? Bi de 2 tarafa bakıyor mu ? Dün ebebekte bi kaç marka denedik sağ sol zor dönüyor dedi eşim. Mamas papas beğendik ama bütçemiz beğenmedi onuBen bunu aldım kabin boy puset takılıyo katlanmasında kolay
Elele Mido 2 Travel Sistem Bebek Arabası Silver Kahverengi - Elele Baby
Elele Mido 2 Travel Sistem Bebek Arabası Silver Kahverengi Modeli Elele Baby'de. Hemen şimdi tıkla ve sizler için derlediğimiz bebek arabası modeline Elele Güvencesi İle Yakından Göz At.www.elelebaby.com
Canım bazen İnan öyle oluyor. Ben 16.haftadan beri haftada iki gün egzersiz yapıyorum en az 2 gün yürüyorum. Bazen çok enerjik oluyor dün öyleydim mesela hiç hamile değilmiş gibi yaptım egzersizlerimi. Bazen de çok yorgun hissediyorum hareket edecek halim olmuyor acı çeke çeke yapıyorum. Tamamen hormonlarla alakalı diye düşünüyorum ben. Bir günümüz diğerini tutmuyor. Ben de artık yürüyüşü artırayım düşüncesindeyim.Aslında hareketliyim onda sorun yok eşimle sürekli yürüyoruz ama sanki bir anda yorgunluk çöküyor gibi oluyor. Biraz geç kalmış olabilirim ama hamile pilatese başlayacağım
Üf benimde kaynanam önceki gün aradı fasülye falan yaptım dedi gelirken getiririm dedi. Bu cümleyi kurması bile o kadar gerdi ki beni iki gündür eşimle kavga ediyorum. Sürekli ağlıyorum sinirlerim aşırı bozuldu. Eşim ilk başta yükseldi bana sonra tamam doğuma da gelmeyin dicem falan dedi. Kadının adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyo ya. Sırf evimi karıştırmaya geliyo. Planı da eminim o bebek bakar ben temizlik yemekKizlar o kadar misafir muhabbetinin uzerine kv bize gelmek istiyormus. En ufak bi seyi kafama takinca sanci geliyor yine banaayaga bile kalkmiyorum serklajdan ve sancilardan dolayi. Esim de okulda olacak. Kac gun kalacagi da belli degil. Soyle gelmesin dedim biraz once. Kimse kusura bakmasin. Gezme yeri degil malesef burasi. Bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey
Z Zeyzey2134 demişti
Farklı şehirden mi geliyor canımÜf benimde kaynanam önceki gün aradı fasülye falan yaptım dedi gelirken getiririm dedi. Bu cümleyi kurması bile o kadar gerdi ki beni iki gündür eşimle kavga ediyorum. Sürekli ağlıyorum sinirlerim aşırı bozuldu. Eşim ilk başta yükseldi bana sonra tamam doğuma da gelmeyin dicem falan dedi. Kadının adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyo ya. Sırf evimi karıştırmaya geliyo. Planı da eminim o bebek bakar ben temizlik yemek
Neden boyleler yaÜf benimde kaynanam önceki gün aradı fasülye falan yaptım dedi gelirken getiririm dedi. Bu cümleyi kurması bile o kadar gerdi ki beni iki gündür eşimle kavga ediyorum. Sürekli ağlıyorum sinirlerim aşırı bozuldu. Eşim ilk başta yükseldi bana sonra tamam doğuma da gelmeyin dicem falan dedi. Kadının adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyo ya. Sırf evimi karıştırmaya geliyo. Planı da eminim o bebek bakar ben temizlik yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?