2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Tabi ki, hiç kötü hissetme, sen bu süreci nasil
Geçirmek istiyorsan öyle geçir benim de sancılarım oluyor bir şeye sinir olunca

Çok şükür sayfaları okumayı bitirebildim 1.5 gün girememiştim bana dağ olarak geri döndü

-hasta olanlara teker teker geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer hamileyken gerçekten de zormuş, kendimizi korumaya almalıyız sanki hastalık mevsimi açıldı

-bebiş kontrolüne gidenlere de maşallah diyorum bebitolar güzel güzel büyüyor

-2. Trimester ne de güzelmiş farketememişiz yeaaa diye içinden geçiren kaderdaşlarıma da 3. Trimesterı sağlıkla atlatmayı diliyorum

-Ekim ayını firesiz atlatma dileğinize katılıyorum

Bunu bizim ailedeki herkese yapıyor halamlar ve ise yarıyor

Aslında hareketliyim onda sorun yok eşimle sürekli yürüyoruz ama sanki bir anda yorgunluk çöküyor gibi oluyor. Biraz geç kalmış olabilirim ama hamile pilatese başlayacağım
Ben iki aydır gidiyorum çok memnunum aslında hep hareketli hayatım çalışıyorum ama pilates farklı . 1 hafta misafirim vardı gidemedim çok farketti gerçekten hamlamış gibi hareketlerim kısıtlandı

Miden gibi sırtın mi yanmıyor düz bir çizgide

Prima çok pahalı ve gereksiz bence canim kullandıkça farkedeceksin sen de bez işi denemeden anlaşılmıyor inşallah memnun kalırsın sleepyden yine hiç bir markadan fazlaca stok yapma derim.
Evet ya aşırı pahalı, ılk 2 numara full prima, 3 numarayı prıma ve sleppy aldım.. Bakalım saglıkla kullanmak nasıp olsun

Kızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Kizilcikta c vitamini çok fazla canım bir araştır istersen

Bak ben hep bu tarifle yapıyorum, ama tambıgday unu kullan sen, harika oluyor..

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri

Enfeksiyon için kızılcık suyunu araştırabilirsin kordon 2 kez dolanmadigi sürece normal doğuma engel değil suyun içinde ya geri çıkarır boynundan

Sleepy içeriği en temiz bezlerden biri bende baya araştırarak aldım memnun olan kişi sayısı çok fazla Molfix içinde sızdırıyor diyorlar Prima içinde bebekten bebeğe kilodan kiloya değişiyor

şöyle şuan farkettim dediğini. Ben gittim Elele mağazasına bebek arabasını bakmak için dedim ben kabin boy istiyorum kolay açılsın katlansın falan diye. Onlarda bana bu modeli gösterdiler bende beğendim rengi kullanışı falan iyi. Diğer bebek arabalarının çok fazla parçası vardı birde çok hantaldılar. Bi yandan da puset ayrıca baktım lazım olur diye. Adam dedi ki bu bebek arabasının pusetlisi var çok nadir geliyo geldiğinde de bitiyo falan diye. Aslında bebek arası kabin boy tipinde ama ayrıca pusette koymuşlar. Her iki tarafada dönüyo tek tuşu var işte ona basınca katlanıyo. Attığım linkten bak resimlerine. Ama mağazaya gitmen gerekebilir görmen için kullanışlı yaa baya.

Ada çayı 1 yudum bile önerilmiyor

Benim antikor testinden 3 hafta sonra ignemi yaptı doktorum

Ben bebek bezinde 1 3 ve 4 aldım 4 den 2 paket aldım gerisini de doğduktan sonra almayı mantıklı buldum kilosu sabit kalır mı büyür mü kestiremedim

Farklı şehirden mi geliyor canım
Evet 250 km kadar uzakta ama hiç gelmesini istemiyorum. Daha bebeğe tek bir çöp almadı. Ben her aradığında diyorum şu eksik bu eksik diye. Bebeğe iki üç yenidoğan takımı al yeter dedi bu seferde sinir ediyo beni. Ben de annem aldı her şeyini dedim. Bide kaynımın düğünü var İstanbul’da. Ben 30 haftalık olcam o zaman. Diyo sen gelemezsen ayıp olmaz rahat ol. Dedim ayıp olsa da umrumda olmaz bizim sağlığımız düğünden daha önemli dedim. Ben gelmezsem eşimde gelmez ne işi var dedim. Ay kadına tahammülüm o kadar azaldı ki

Bunu bizim ailedeki herkese yapıyor halamlar ve ise yarıyor
Ama Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…