- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.841
Tabi ki, hiç kötü hissetme, sen bu süreci nasilKizlar o kadar misafir muhabbetinin uzerine kv bize gelmek istiyormus. En ufak bi seyi kafama takinca sanci geliyor yine banaayaga bile kalkmiyorum serklajdan ve sancilardan dolayi. Esim de okulda olacak. Kac gun kalacagi da belli degil. Soyle gelmesin dedim biraz once. Kimse kusura bakmasin. Gezme yeri degil malesef burasi. Bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey
Bunu bizim ailedeki herkese yapıyor halamlar ve ise yarıyorCanım ben bu hafta gebe okulundaki hemşire anlattı ondan duydum.
Doğuma glen bayanlar yanlarında kavonoz içinde getiriyordu. Ve cidden açılmalara faydası olmuştu bende hayret içindeydim dedi.
Açılmalar başlayınca hastalar suya koyuyordu meryem suresini okuyanda vardı dedi. Sadece doğum bittiikten hemen sonra sudan çıkartmak gerekiyordu . Telaşla suda unutanlarda kapanmalar geç olmuştu dedi.
Hurafemi bilmemem ama bende almayı düşünüyorum açıkcası
İncia aldım canjmBepanthol 100 gr iki hafta önce ,150 tlydi suan 300 tl , pişik kremi tavsiyeniz var mı
Ben iki aydır gidiyorum çok memnunum aslında hep hareketli hayatım çalışıyorum ama pilates farklı . 1 hafta misafirim vardı gidemedim çok farketti gerçekten hamlamış gibi hareketlerim kısıtlandıAslında hareketliyim onda sorun yok eşimle sürekli yürüyoruz ama sanki bir anda yorgunluk çöküyor gibi oluyor. Biraz geç kalmış olabilirim ama hamile pilatese başlayacağım
Miden gibi sırtın mi yanmıyor düz bir çizgidekızlar merhaba benim bir derdim var acayip bir sırt ağrısı yaşıyorum onun yanında çok fazla reflüm var afedersiniz böyle geğirme hissi falan da geliyor gaviskon içiyorum banamısın demiyor, böğrüm yanıp kavuruluyor yani anlatamamşimdi bunlar normalde hamilelik belirtisi bende bu belirtiler mesela sırt ağrısı çok aşırı olunca böyle yatınca falan da geçmiyor gece beni uyutmuyor o derece.
ben geçen sene aralıkta kapalı yöntemle safra kesesi ameliyatı oldum artık safra kesem yok orda da en büyük belirtim geçmeyen sırt ağrısıydı. bu sırt ağrılarım yine dayanılmaz olunca acaba safra kesemle ilgili bi durum olabilir mi diye endişelendim netten biraz baktım da ameliyat sonrası nadir de olsa safra kaçağı durumu olabiliyormuş belirtilerde işte benim yaşadıklarımilk aylar konusu geçmişti bu ameliyatı olanlar vardı aramızda kim olduklarını hatırlamıyorum ama bu yazımız görüp bana cevap verirlerse sevinirim
Evet ya aşırı pahalı, ılk 2 numara full prima, 3 numarayı prıma ve sleppy aldım.. Bakalım saglıkla kullanmak nasıp olsunPrima çok pahalı ve gereksiz bence canim kullandıkça farkedeceksin sen de bez işi denemeden anlaşılmıyorinşallah memnun kalırsın sleepyden yine hiç bir markadan fazlaca stok yapma derim.
Kizilcikta c vitamini çok fazla canım bir araştır istersenKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Bak ben hep bu tarifle yapıyorum, ama tambıgday unu kullan sen, harika oluyor..Pastil şekerli demi?
3-4 kitap kötüydü iyi yapmışsın
Mandalina yedim iki öğünde de
Uykuya ihtiyacım var
Ada çayı antiseptik ama içiliyor mu hamileyken bilen var mı?
Yoğurda zencefil kattım valla.
Yaa aslında mesleki olaral mikroba alışık bünyem ama markette de sinir bozucu insanlar hapşırıp öksürüp duruyordu ben mi getirdim olan mı bilmiyorum hastalığı
Çıkmaz inşallah
3-4 kaşık içtim valla
Tavuk çorbası iyi derler ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum
Enfeksiyon için kızılcık suyunu araştırabilirsin kordon 2 kez dolanmadigi sürece normal doğuma engel değil suyun içinde ya geri çıkarır boynundanDoktor sat tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş bizim bebek
Kordonu boynuna dolamış
Enfeksiyon da çıktı
Bu kordonu tekrar çıkartırmı hiç duydunuz mu ya doktor teselli etti sadece önemsiz bir durum diye ama benim aklım normal doğum yapamamakta kaldı
Bir kere daha dolayabilir dedi
Sleepy içeriği en temiz bezlerden biri bende baya araştırarak aldım memnun olan kişi sayısı çok fazla Molfix içinde sızdırıyor diyorlar Prima içinde bebekten bebeğe kilodan kiloya değişiyorYaa tesekkkur ederım canım, 2bucuk 3 ay kadsr kullandın o zaman 4 numarayı.. Neyse beklıyım ben madem
Sleepyden cok memnun kalan da var, kalmayan da, ben cok yakın arkadasımın tavısyesı ıle sleppye döndüm, prıma fıyatlsrından sıkayet edıyordum, o ilk cocugunda prıma dan sonra sleepy kullanmıs, ıkıncı cocugunda direk sleepyden baslamıs, cok da memnunum dedı
Ada çayı sakın içme adet söktürücü etkisi vardır hamilelilte yasakAda çayı antiseptik ama içiliyor mu hamileyken bilen var mı?
şöyle şuan farkettim dediğini. Ben gittim Elele mağazasına bebek arabasını bakmak için dedim ben kabin boy istiyorum kolay açılsın katlansın falan diye. Onlarda bana bu modeli gösterdiler bende beğendim rengi kullanışı falan iyi. Diğer bebek arabalarının çok fazla parçası vardı birde çok hantaldılar. Bi yandan da puset ayrıca baktım lazım olur diye. Adam dedi ki bu bebek arabasının pusetlisi var çok nadir geliyo geldiğinde de bitiyo falan diye. Aslında bebek arası kabin boy tipinde ama ayrıca pusette koymuşlar. Her iki tarafada dönüyo tek tuşu var işte ona basınca katlanıyo. Attığım linkten bak resimlerine. Ama mağazaya gitmen gerekebilir görmen için kullanışlı yaa baya.Travel diyor ama travellerde kabin boy oluyor mu? Boş ağırlık ne kadar? Bi de 2 tarafa bakıyor mu ? Dün ebebekte bi kaç marka denedik sağ sol zor dönüyor dedi eşim. Mamas papas beğendik ama bütçemiz beğenmedi onubütçe baskın çıktı almadık
Ada çayı 1 yudum bile önerilmiyorPastil şekerli demi?
3-4 kitap kötüydü iyi yapmışsın
Mandalina yedim iki öğünde de
Uykuya ihtiyacım var
Ada çayı antiseptik ama içiliyor mu hamileyken bilen var mı?
Yoğurda zencefil kattım valla.
Yaa aslında mesleki olaral mikroba alışık bünyem ama markette de sinir bozucu insanlar hapşırıp öksürüp duruyordu ben mi getirdim olan mı bilmiyorum hastalığı
Çıkmaz inşallah
3-4 kaşık içtim valla
Tavuk çorbası iyi derler ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum
Benim antikor testinden 3 hafta sonra ignemi yaptı doktorumKızlar sabah turp gibiydim . Saat 10:00 dan sorma kusmalarım ve sancı gibi ağrılarım başladı eşimi aradım işten izin aldım hastaneye gittik. Bir problem görmedi allahtan doktor ama stres oldum
Bu arada hazır gitmişken Rhogam İğnesi içinde konuştum devlet hastanesindeki doktor ile ben geçen hafta antikor testi yaptırmıştım o geçerli olmuyormuş . Kan uyuşmazlığı iğnesi antikor testi verildikten sonra 3 gün içinde iğne vuruluyormuş . Az önce kan verdim yarın sabahtan doğumhaneye direkt gel iğneni vuralım dedi doktorum aklınızda olsun kızlar 3 gün kuralı
Bebişkoma baktı doktor hanım bugün 28. Haftaya giriş yaptım 1176 gram , 37.8cm geldi kızım
Doktor biraz geri kalmış dedi ama bu haftada olması gereken kilo ve boy olarak görünüyor . Neden zayıf dedi anlamadım
Evet 250 km kadar uzakta ama hiç gelmesini istemiyorum. Daha bebeğe tek bir çöp almadı. Ben her aradığında diyorum şu eksik bu eksik diye. Bebeğe iki üç yenidoğan takımı al yeter dedi bu seferde sinir ediyo beni. Ben de annem aldı her şeyini dedim. Bide kaynımın düğünü var İstanbul’da. Ben 30 haftalık olcam o zaman. Diyo sen gelemezsen ayıp olmaz rahat ol. Dedim ayıp olsa da umrumda olmaz bizim sağlığımız düğünden daha önemli dedim. Ben gelmezsem eşimde gelmez ne işi var dedim. Ay kadına tahammülüm o kadar azaldı kiFarklı şehirden mi geliyor canım
Ama Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beniBunu bizim ailedeki herkese yapıyor halamlar ve ise yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?