2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim antikor testinden 3 hafta sonra ignemi yaptı doktorum
Bende çok şaşırdım şeker yükleme günü oh ne güzel testlerimi verdim diye ama hamilelikte sürekli değişebiliyormuş testim pozitif yada negatif çıkması . O yüzden paşa paşa yarın sabahtan direkt test sonucum ile doğumhanede olacağım .
Yarın doğumhane havası soluyunca fenalaşmam inşallah biraz tırsıyorum o ortamdan

Benimkinin derdi gezmek de değil ya evimi karıştırmak bide para yemek. Kaynımın düğünü içinde kuaförden bana ve kendine yer ayırttırmış sırf parasını benim ödemem için. Eşimle o yüzden de kavga ettim asla ödemem ben sen de ödeme dedim. Benim kaynanam benim ablamın nişanında tutturdu ben de kuaföre gelcem sizle diye. Ben de ablam karşı tarafa mahcup olmasın diye kaynanamla farklı kuaföre gittim. Kadın nişan günü parayı sırf beni ödeyecek diye saçlarını boyattı kuaförde. Şimdi yine aynısı olur diye umuyo heralde

Ama Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni
Dinlediğim gebe hasta doğuma yanında getirdi kavanozla dedi acaba. Orada hemşiren filan mı rica ediyorlar . Ben annemlere desem onlar heyecandan unutur

Boşver canım canını sıkmaya değmez. Biliyorum kolay değildir ama duymamazlıktan gel söylediklerini. Gelmemesi senin için daha iyi sanırım ama gelirse de bebişe bir şeyler aldır sen de

Dinlediğim gebe hasta doğuma yanında getirdi kavanozla dedi acaba. Orada hemşiren filan mı rica ediyorlar . Ben annemlere desem onlar heyecandan unutur
Ne bileyim belki onların doulası falan vardır. Benim doulam olmıcak Hemşirede yaparmı ki ilk Doğum olduğu gün görücez, bir de kendimizde de olmıcaz unutsa yandık

Boşver canım canını sıkmaya değmez. Biliyorum kolay değildir ama duymamazlıktan gel söylediklerini. Gelmemesi senin için daha iyi sanırım ama gelirse de bebişe bir şeyler aldır sen de
Alacak insan şimdiye kadar alırdı. Ya benim asıl sorunum ben eşime güvenmiyorum ailesi konusunda. Yani onlara ses çıkaramaz. Babası sürekli başkaları adına plan yapıp duruyo. Benim annem dedi ki sezeryan olacaksın zaten lohusa yatağı açarız. Benimde yatağım çok yüksek . İyileşene kadar salonda annemle yatarım diye düşündüm bebekle beraber. Oturma odamda da köşe var sadece orda bir kişi anca kalabilir. Eşime diyorum, ailesinin geleceğini biliyor ya. Bana diyor ki lohusa yatağına ne gerek var kendi yatağımızda yatarsın. Ben gece kalkar sana yardım ederim diyo. Sırf kendi ailesi köşe takımında sıkışmasın diye

Yaa diğer kızlarında aynı sanki kiloları belki yanlış ölçmüştür
demin yazdıydım bende aynı durum uyku yorgunluk modu var ve nefes alamıyorum gibi sanki arada. Galiba bebek ayağını dayadı tam göğsümün altına doğru namaz kılınca hele bişi batıyo ordan arada da bastırıyo

Of sorma ya evlendiğimizden beri bugün yarın diye ertelediğimiz bir arkadaş grubumuz vardı. En sonunda artık alalım kendini iyi hissettiğinde dedi eşim doğumdan sonra daha da zor olur diye. Bir kurabiye, kek yapayım dedim buzluğa da bir şeyler atmış olurum hem diye ortalığı da toparlayayım derken gün sonuna yamulmuştum ağrıdan. İnsanları ağırlayacak enerjim kalmadı. Onlar da çoluklu çocuklu hepsi full enerji maşallah servisti çaydı oydu buydu her şeyi eşim halletti artık ben bakakaldım çocuklara. Bizi nasıl günler bekliyor diye. Ben girdim o yola yandım siz yanmayın. Çok fena kuyruk sokumu ağrım vardı valla yürümeden de atamıyorum o ağrıyı yürüyecek halim de yoktu. Ay çok kötüydü.

28+4 ten çatlaklar selamladı 1 günde hem göğsüm hem kalçamda oldu her gün krem sürmeme ve 2,5 lt su içmeme rağmen . Çatlakla savaşı kaybettim iyi gidiyorduk halbuki
Olsun kremlere devam aynı kremler yok olmasınıda sağlıyor. Bende de 1aydır çatlamalar var mecbur doğumdan sonra da kullancaz

Ayağımı kafası mı bilmiyorum ama bence bişeyleri göğsüme dayamış gibi

Şaşırdım medipoldaki doktorum saadet hanım 1,5 hafta önce kilo olarak bir adım önde gidiyor maşallah çok iyi durumda dedi
Bugünkü doktor bebek zayıf aç kalmış demeye getirdi .
Bu hafta tek rakibim olan kendimle kıyaslayınca fil gibi yedim geçen hafta 47 kiloydum bugün 48 olmuşum bende bu bir başarı ama anlamadım neden böyle dedi .

Prego venus aldim canım hem puset hem kabin boy oluyor ikinci bir arabaya gerek yok katlaması kolay fiyati makul indirim yakalarsan. Çift yönlü olabiliyor. Ben beğendim beklentimi karşıladı şahsen
Dun 15 kişilik yemekli misafir agirlamis olan ben

Ama Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni
Kız zaten doğumhaneye girince yarım saate doğuruyon bide ebeler haber veriyo doğdu diye. Refakatçi kimse tembih ederiz artık

Bazen yanlış hesaplanabiliyor canım. Yanlış hesaplanmış olabilir

Doğumhane beni de korkutuyor

Ayağımı kafası mı bilmiyorum ama bence bişeyleri göğsüme dayamış gibi
Bi haltlar karıştırıyorlar içerde ama du bakalım ya bu halsizlik işini napacam onu düşünüyorum
ama sende demekki minyonsun biraz ondan da böyle olabilir bence. Gelişimi nasıl haftasında mı?

Bebeği besleyen kordon damarlarında sıkıntı yoksa ki dr böyle bir şey söylememiş sakın korkma. Bir arkadaşın bebeği dolamıştı boynuna iki tur dr damarda sıkıntı var beslenmesi de yavaşlamış takipte kalalım deyince sık sık ultrasona girdi bebek ertesi güne kurtulmuştu kordondan. Daha çok oynar içerde. İçin rahat olsun. ama enfeksiyonu ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…