- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.861
Bende çok şaşırdım şeker yükleme günü oh ne güzel testlerimi verdim diye ama hamilelikte sürekli değişebiliyormuş testim pozitif yada negatif çıkması . O yüzden paşa paşa yarın sabahtan direkt test sonucum ile doğumhanede olacağım .Benim antikor testinden 3 hafta sonra ignemi yaptı doktorum
Benimkinin derdi gezmek de değil ya evimi karıştırmak bide para yemek. Kaynımın düğünü içinde kuaförden bana ve kendine yer ayırttırmış sırf parasını benim ödemem için. Eşimle o yüzden de kavga ettim asla ödemem ben sen de ödeme dedim. Benim kaynanam benim ablamın nişanında tutturdu ben de kuaföre gelcem sizle diye. Ben de ablam karşı tarafa mahcup olmasın diye kaynanamla farklı kuaföre gittim. Kadın nişan günü parayı sırf beni ödeyecek diye saçlarını boyattı kuaförde. Şimdi yine aynısı olur diye umuyo heraldeNeden boyleler ya1 ay oldu daha dizinden ameliyat oldu. Ayaga kalkacak gucu yok ama gezme deyince iyilesiveriyor. Insanin biraz dusunmesi lazim ya ben gidiyorum ama bu insanlar beni agirlayabilecek durumda mi diye. 2 tane oglum olacak insallah boyle bi kaynana olmayacagim. Kimsenin bi seyini karistirmak, insanlarin eksigini bulmak hibi huylarim yoktur zaten cok sukur
Dinlediğim gebe hasta doğuma yanında getirdi kavanozla dedi acaba. Orada hemşiren filan mı rica ediyorlar . Ben annemlere desem onlar heyecandan unuturAma Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni
Boşver canım canını sıkmaya değmez. Biliyorum kolay değildir ama duymamazlıktan gel söylediklerini. Gelmemesi senin için daha iyi sanırım ama gelirse de bebişe bir şeyler aldır sen deEvet 250 km kadar uzakta ama hiç gelmesini istemiyorum. Daha bebeğe tek bir çöp almadı. Ben her aradığında diyorum şu eksik bu eksik diye. Bebeğe iki üç yenidoğan takımı al yeter dedi bu seferde sinir ediyo beni. Ben de annem aldı her şeyini dedim. Bide kaynımın düğünü var İstanbul’da. Ben 30 haftalık olcam o zaman. Diyo sen gelemezsen ayıp olmaz rahat ol. Dedim ayıp olsa da umrumda olmaz bizim sağlığımız düğünden daha önemli dedim. Ben gelmezsem eşimde gelmez ne işi var dedim. Ay kadına tahammülüm o kadar azaldı ki
Ne bileyim belki onların doulası falan vardır. Benim doulam olmıcakDinlediğim gebe hasta doğuma yanında getirdi kavanozla dedi acaba. Orada hemşiren filan mı rica ediyorlar . Ben annemlere desem onlar heyecandan unutur
Alacak insan şimdiye kadar alırdı. Ya benim asıl sorunum ben eşime güvenmiyorum ailesi konusunda. Yani onlara ses çıkaramaz. Babası sürekli başkaları adına plan yapıp duruyo. Benim annem dedi ki sezeryan olacaksın zaten lohusa yatağı açarız. Benimde yatağım çok yüksek . İyileşene kadar salonda annemle yatarım diye düşündüm bebekle beraber. Oturma odamda da köşe var sadece orda bir kişi anca kalabilir. Eşime diyorum, ailesinin geleceğini biliyor ya. Bana diyor ki lohusa yatağına ne gerek var kendi yatağımızda yatarsın. Ben gece kalkar sana yardım ederim diyo. Sırf kendi ailesi köşe takımında sıkışmasın diyeBoşver canım canını sıkmaya değmez. Biliyorum kolay değildir ama duymamazlıktan gel söylediklerini. Gelmemesi senin için daha iyi sanırım ama gelirse de bebişe bir şeyler aldır sen de
YaaKızlar sabah turp gibiydim . Saat 10:00 dan sorma kusmalarım ve sancı gibi ağrılarım başladı eşimi aradım işten izin aldım hastaneye gittik. Bir problem görmedi allahtan doktor ama stres oldum
Bu arada hazır gitmişken Rhogam İğnesi içinde konuştum devlet hastanesindeki doktor ile ben geçen hafta antikor testi yaptırmıştım o geçerli olmuyormuş . Kan uyuşmazlığı iğnesi antikor testi verildikten sonra 3 gün içinde iğne vuruluyormuş . Az önce kan verdim yarın sabahtan doğumhaneye direkt gel iğneni vuralım dedi doktorum aklınızda olsun kızlar 3 gün kuralı
Bebişkoma baktı doktor hanım bugün 28. Haftaya giriş yaptım 1176 gram , 37.8cm geldi kızım
Doktor biraz geri kalmış dedi ama bu haftada olması gereken kilo ve boy olarak görünüyor . Neden zayıf dedi anlamadım
demin yazdıydım bende aynı durum uyku yorgunluk modu var ve nefes alamıyorum gibi sanki arada. Galiba bebek ayağını dayadı tam göğsümün altına doğru namaz kılınca hele bişi batıyo ordan arada da bastırıyo2 dk ayakta durdum yemek hazırladım yine çok yoruldum. Bide aşırı ağırlaşmadım. Bide oturduğumda zaman sanki göğsümün altına baskı var gibi. Bebeğim kafası olabilir mi? Ayaktayken hissetmiyorum ama oturunca hissediyorum
Of sorma ya evlendiğimizden beri bugün yarın diye ertelediğimiz bir arkadaş grubumuz vardı. En sonunda artık alalım kendini iyi hissettiğinde dedi eşim doğumdan sonra daha da zor olur diye. Bir kurabiye, kek yapayım dedim buzluğa da bir şeyler atmış olurum hem diye ortalığı da toparlayayım derken gün sonuna yamulmuştum ağrıdan. İnsanları ağırlayacak enerjim kalmadı. Onlar da çoluklu çocuklu hepsi full enerji maşallah servisti çaydı oydu buydu her şeyi eşim halletti artık ben bakakaldım çocuklara. Bizi nasıl günler bekliyor diye.Kızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
Olsun kremlere devam aynı kremler yok olmasınıda sağlıyor. Bende de 1aydır çatlamalar var mecbur doğumdan sonra da kullancaz28+4 ten çatlaklar selamladı1 günde hem göğsüm hem kalçamda oldu her gün krem sürmeme ve 2,5 lt su içmeme rağmen . Çatlakla savaşı kaybettim iyi gidiyorduk halbuki
Ayağımı kafası mı bilmiyorum ama bence bişeyleri göğsüme dayamış gibidemin yazdıydım bende aynı durum uyku yorgunluk modu var ve nefes alamıyorum gibi sanki arada. Galiba bebek ayağını dayadı tam göğsümün altına doğru namaz kılınca hele bişi batıyo ordan arada da bastırıyo
Şaşırdım medipoldaki doktorum saadet hanım 1,5 hafta önce kilo olarak bir adım önde gidiyor maşallah çok iyi durumda dediYaadiğer kızlarında aynı sanki kiloları belki yanlış ölçmüştür
demin yazdıydım bende aynı durum uyku yorgunluk modu var ve nefes alamıyorum gibi sanki arada. Galiba bebek ayağını dayadı tam göğsümün altına doğru namaz kılınca hele bişi batıyo ordan arada da bastırıyo
Prego venus aldim canım hem puset hem kabin boy oluyor ikinci bir arabaya gerek yok katlaması kolay fiyati makul indirim yakalarsan. Çift yönlü olabiliyor. Ben beğendim beklentimi karşıladı şahsenne aldınız kızlar bende bu bugün mobilyayı alıyorum
Haftayada inş. bebek arabasını almam lazım.
Halen karar veremddim
Çok bişi istemiyor.
Modeli derli toplu olsun , ağır olmasın , katlanabilsin , puset takılsın.
Dun 15 kişilik yemekli misafir agirlamis olan benKızlar bu zamanlarda size gelmek isteyen misafirlere nasıl bir şey uyguluyorsunuz ben sadece yatmak istiyorum yani önüne bir şey de hazırlayıp getiremem hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şu an sadece akraba değil arkadaşlar da kimse düşünmüyor gibi geliyor insanlar hala sana gelelim müsait olunca diyor ya hiç düşünüyorlar mı bu kız hamile biraz rahat etsin evde uzanır yatar belki evi müsait değildir bir şeyler hazırlamak ister yormayalım diye gerçekten deliriyorum artık tavsiyenize açığım ne yapayımm
E devlette nerde goateriyor hamileliği ve e nabizda da nerede gösteriyor ben bilmiyorumTamam kuşum e devlette şuan 29 gösteriyor öyle olmuyor mu
Kız zaten doğumhaneye girince yarım saate doğuruyon bide ebeler haber veriyo doğdu diye. Refakatçi kimse tembih ederiz artıkAma Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni
Bazen yanlış hesaplanabiliyor canım. Yanlış hesaplanmış olabilirŞaşırdım medipoldaki doktorum saadet hanım 1,5 hafta önce kilo olarak bir adım önde gidiyor maşallah çok iyi durumda dedi
Bugünkü doktor bebek zayıf aç kalmış demeye getirdi .
Bu hafta tek rakibim olan kendimle kıyaslayınca fil gibi yedim geçen hafta 47 kiloydum bugün 48 olmuşum bende bu bir başarı ama anlamadım neden böyle dedi .
Bende çok şaşırdım şeker yükleme günü oh ne güzel testlerimi verdim diye ama hamilelikte sürekli değişebiliyormuş testim pozitif yada negatif çıkması . O yüzden paşa paşa yarın sabahtan direkt test sonucum ile doğumhanede olacağım .
Yarın doğumhane havası soluyunca fenalaşmam inşallah biraz tırsıyorum o ortamdan
Bi haltlar karıştırıyorlar içerde ama du bakalımAyağımı kafası mı bilmiyorum ama bence bişeyleri göğsüme dayamış gibi
ama sende demekki minyonsun biraz ondan da böyle olabilir bence. Gelişimi nasıl haftasında mı?Şaşırdım medipoldaki doktorum saadet hanım 1,5 hafta önce kilo olarak bir adım önde gidiyor maşallah çok iyi durumda dedi
Bugünkü doktor bebek zayıf aç kalmış demeye getirdi .
Bu hafta tek rakibim olan kendimle kıyaslayınca fil gibi yedim geçen hafta 47 kiloydum bugün 48 olmuşum bende bu bir başarı ama anlamadım neden böyle dedi .
Akıllı asistandanE devlette nerde goateriyor hamileliği ve e nabizda da nerede gösteriyor ben bilmiyorum
Bebeği besleyen kordon damarlarında sıkıntı yoksa ki dr böyle bir şey söylememiş sakın korkma. Bir arkadaşın bebeği dolamıştı boynuna iki tur dr damarda sıkıntı var beslenmesi de yavaşlamış takipte kalalım deyince sık sık ultrasona girdi bebek ertesi güne kurtulmuştu kordondan. Daha çok oynar içerde. İçin rahat olsun.Doktor sat tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş bizim bebek
Kordonu boynuna dolamış
Enfeksiyon da çıktı
Bu kordonu tekrar çıkartırmı hiç duydunuz mu ya doktor teselli etti sadece önemsiz bir durum diye ama benim aklım normal doğum yapamamakta kaldı
Bir kere daha dolayabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?