- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.881
Çığıran bebeler bağıran analarDoğumhane beni de korkutuyor
Yasayıp görecegz biz deSleepy içeriği en temiz bezlerden biri bende baya araştırarak aldım memnun olan kişi sayısı çok fazla Molfix içinde sızdırıyor diyorlar Prima içinde bebekten bebeğe kilodan kiloya değişiyor
Sancilarim oldugunda doktoru aramisti. Acile gel seni dogumhaneye alip nst ye baglasinlar demisti. Daha 21 haftaliktim. Dogumhane lafini duyunca daha bi kotu olmustummDoğumhane beni de korkutuyor
Ulturasyon cihazları varya o farklı olduğu an ölçümler birbirine giriyorŞaşırdım medipoldaki doktorum saadet hanım 1,5 hafta önce kilo olarak bir adım önde gidiyor maşallah çok iyi durumda dedi
Bugünkü doktor bebek zayıf aç kalmış demeye getirdi .
Bu hafta tek rakibim olan kendimle kıyaslayınca fil gibi yedim geçen hafta 47 kiloydum bugün 48 olmuşum bende bu bir başarı ama anlamadım neden böyle dedi .
İnşallahYasayıp görecegz biz de
Onu hatırlıyorumSancilarim oldugunda doktoru aramisti. Acile gel seni dogumhaneye alip nst ye baglasinlar demisti. Daha 21 haftaliktim. Dogumhane lafini duyunca daha bi kotu olmustumm
Cidden çok bağırıyorlar amaÇığıran bebeler bağıran analar
Benim doktorum zencefili öneriyor hem bulantıya hem bağışıklığa içebilirsin diyordu.@sudem34 adaçayı adet söktürücü, idrar söktürücü. İçilmiyor. Ben zencefil içiliyor diye biliyordum. Hamileliğin başından beri her gün içiyorum. Ona da içilmiyor dedi arkadaşlar.
Ispanak muz kabak çekirdeği badem bebeğe kilo aldırıyor diye bende yiyorum bunlardan hergün şeker problemin yoksa aklında olsun. Ispanağı ara ara yiyorum tabi ama her hafta yemeye çalışıyorum. Kızlarda bilir bişiler ne yenir ne yenmezŞaşırdım medipoldaki doktorum saadet hanım 1,5 hafta önce kilo olarak bir adım önde gidiyor maşallah çok iyi durumda dedi
Bugünkü doktor bebek zayıf aç kalmış demeye getirdi .
Bu hafta tek rakibim olan kendimle kıyaslayınca fil gibi yedim geçen hafta 47 kiloydum bugün 48 olmuşum bende bu bir başarı ama anlamadım neden böyle dedi .
Bebeği çıkarmadan haber veriyorlar mı dışarıKız zaten doğumhaneye girince yarım saate doğuruyon bide ebeler haber veriyo doğdu diye. Refakatçi kimse tembih ederiz artık
Biz nolacaz acaCidden çok bağırıyorlar ama
Yani benim refakatçi olduğum doğumlarda verdiler. Genelde de veriyorlar zaten. Doğumhaneden hemen çıkmama nedeni annenin varsa dikişi bebekle hazırlanması falan uzun sürüyo yoksa doğum o kadar uzun sürmüyo aslında eğer başk bir problem yoksaBebeği çıkarmadan haber veriyorlar mı dışarı
Böyle şeyleri ailelerin düşünmesi lazım. Çocuklar arada kalıyor bence, dolayısıyla da ya eşler birbirine giriyor ya da huzursuzluk oluyor, allah herkese düşünceli anne baba kayınvalide nasip etsinAlacak insan şimdiye kadar alırdı. Ya benim asıl sorunum ben eşime güvenmiyorum ailesi konusunda. Yani onlara ses çıkaramaz. Babası sürekli başkaları adına plan yapıp duruyo. Benim annem dedi ki sezeryan olacaksın zaten lohusa yatağı açarız. Benimde yatağım çok yüksek . İyileşene kadar salonda annemle yatarım diye düşündüm bebekle beraber. Oturma odamda da köşe var sadece orda bir kişi anca kalabilir. Eşime diyorum, ailesinin geleceğini biliyor ya. Bana diyor ki lohusa yatağına ne gerek var kendi yatağımızda yatarsın. Ben gece kalkar sana yardım ederim diyo. Sırf kendi ailesi köşe takımında sıkışmasın diye
Canım e devlet yanlış yazmışım e nabızda akıllı asistan var oraya gir. Sağda kutucuklar çıkıyor en altta bebek simgesi var oraya basınca çıkıyorE devlette nerde goateriyor hamileliği ve e nabizda da nerede gösteriyor ben bilmiyorum
Olabilir neyse yapacak bişi yok şunun şurasında aralığa ne kaldıN nimolik canım bu üste baskı yapıyor demişsin ya rahim hafta hafta yukarı çıkıyor bende hep kaburga altı göğüs altı hissediyorum alt tarafta bazen duruyor genelde çoğunlukla artık üst tarafa çıkıyorlar doğum yaklaşınca 35-36 gibi tam hatırlamıyorum ama rahim aşağı indiği için baskı azalıyor. Z Zecmel sende gör
Doğuma 72 gün kaldı şaka gibi kız daha geçen 100duOlabilir neyse yapacak bişi yok şunun şurasında aralığa ne kaldı
Olabilir canım ne yesem midem yanıyorN nimolik canım bu üste baskı yapıyor demişsin ya rahim hafta hafta yukarı çıkıyor bende hep kaburga altı göğüs altı hissediyorum alt tarafta bazen duruyor genelde çoğunlukla artık üst tarafa çıkıyorlar doğum yaklaşınca 35-36 gibi tam hatırlamıyorum ama rahim aşağı indiği için baskı azalıyor. Z Zecmel sende gör
Bugün benim de öyle ya anlamadım gittiOlabilir canım ne yesem midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?