2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ulturasyon cihazları varya o farklı olduğu an ölçümler birbirine giriyor

Ispanak muz kabak çekirdeği badem bebeğe kilo aldırıyor diye bende yiyorum bunlardan hergün şeker problemin yoksa aklında olsun. Ispanağı ara ara yiyorum tabi ama her hafta yemeye çalışıyorum. Kızlarda bilir bişiler ne yenir ne yenmez

Bebeği çıkarmadan haber veriyorlar mı dışarı
Yani benim refakatçi olduğum doğumlarda verdiler. Genelde de veriyorlar zaten. Doğumhaneden hemen çıkmama nedeni annenin varsa dikişi bebekle hazırlanması falan uzun sürüyo yoksa doğum o kadar uzun sürmüyo aslında eğer başk bir problem yoksa

Böyle şeyleri ailelerin düşünmesi lazım. Çocuklar arada kalıyor bence, dolayısıyla da ya eşler birbirine giriyor ya da huzursuzluk oluyor, allah herkese düşünceli anne baba kayınvalide nasip etsin

N nimolik canım bu üste baskı yapıyor demişsin ya rahim hafta hafta yukarı çıkıyor bende hep kaburga altı göğüs altı hissediyorum alt tarafta bazen duruyor genelde çoğunlukla artık üst tarafa çıkıyorlar doğum yaklaşınca 35-36 gibi tam hatırlamıyorum ama rahim aşağı indiği için baskı azalıyor. Z Zecmel sende gör

Olabilir neyse yapacak bişi yok şunun şurasında aralığa ne kaldı

Olabilir canım ne yesem midem yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…