2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar dun misafir çocuklarından bir kız kulağımın dibinde yüksek sesle bir zirladi kulağım çınladı baya yüksekti benim o anda hiç kıpırdamayan bebisim bir anda sert sert tekmelemeye oynamaya başladı. Yani dışarıdaki sesleri duyup tepki veriyorlar yaaa kulağı var duyuyor Allahimmm

E devlette nerde goateriyor hamileliği ve e nabizda da nerede gösteriyor ben bilmiyorum
Canım akıllı asistana tıklıyorsun orada bebiş resmî var ona tıkla orada görebilirsin

Eklentiler

• IMG_4635.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 36
Duyuyor canım ilk oluşan duyu organı hatta ses diye biliyorum
Benim kız 2,5 hafta önce yüksek alarm sesine uyanıp panikle beni tekmelemişti

Bi haltlar karıştırıyorlar içerde ama du bakalım ya bu halsizlik işini napacam onu düşünüyorum

ama sende demekki minyonsun biraz ondan da böyle olabilir bence. Gelişimi nasıl haftasında mı?
Maşalalhı vardı benim kuzumun sat ile birebir uyumlu , hersey yolunca kilosuda kendi doktorum geçen hafta önde gidiyor hatta demişti bugün devletteki beni şaşırdı

Maşalalhı vardı benim kuzumun sat ile birebir uyumlu , hersey yolunca kilosuda kendi doktorum geçen hafta önde gidiyor hatta demişti bugün devletteki beni şaşırdı
He bunu devletteki mi dedi cihaz eskidir kesin şeyapma kendi özeldeki doktoruna gitsen normal der kesin

Kızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum

Kızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Ebebeğin kalıbı dar ama senin ikiz ya o yüzden seninkilere tam olabilir. Senin ikizdi dimi öyle hatırlıyorum

Ebebekten hastahane çıkışı almıştım. İnanılmaz kalitesiz. Battaniyesinin içi tülermiş pıtır pıtır olmuş asla önermiyorum.
Birde yenidoğanlar gerçekten çok az kullanılıyor o yüzeen 1-2 tane almak yeterli bence. 0-3 ay almak daha mantıklı nitekim öyle yapmıştım memnunum kararımdan

Ebebek kalıplar nasıl bilmiyorum ama yenidoğan yazsa bile 0-3 ay oluyor diye biliyorum

Bugün gözlerimi açabildim, ben böyle bir ağrı yaşamadım hiç dedim 31 böyle ise sonlara doğru napıcaz. Çok Yormamak gerekiyormuş gerçekten.
Şuan iyiyim

Kinezyoloji bandı der, onu tek geçerim. Hamileyken 2 kere belim tutuldu fıtığımda vardı ilaçsız geçmesi mümkün olmayan ağrılarımı geçirdi ve ayağa kaldırdı ebni tarihinde böylesi yok. Hamileler için en güvenli yöntem. Ben doktora gittiğimde önermişti dediği kadarda varmış.

Aa hiç bilmiyorum bakayım bi ona, normalde hiç belim ağrımaz ilk defa oldu hatta komple omurgalarım ağrıdı .
Ama bakayım en kötü eşim için alırım onun çok beli tutulur

Bu arada ben aziz bebenin aldım hastane çıkışını kumaşı pamuklu kaliteli bulabilirsen caramell de iyi. LCW de güzel zaten bu üçünün kalıpları benziyor. Caramell in kumaşı bi tık daha güzel biraz daha pahalı hatta. Cigit aldıydım bide ama o müslin takım altına da pamuklu bişiler aldım resim onla çektircem

Ben e bebekten aldım çok küçük değil kalıbı malı falan da iyi 0 3 aldım

Kızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
Boğazına sıcak tülbent sar
Tarhana çorbası içsen olur mu acaba ?
iyice terle ve duşa gir
Eğer başında isen atlatırsın

Birde bir bardak süte sarımsak koy kısık ateşte pişir sonra ılısın sarımsak özü süte iyice geçsin yavaş yavaş iç

Çığıran bebeler bağıran analar
4-5 yıl önce annem mini bir operasyon geçirecekti . Annemin yanında ben gittim bizi doğumhanenim yanında bir odada beklettiler . anneme olan üzüntüm sabah 8:30 da şuurum yerine gelemden aç halde bolca hastane kokusu koklayışım ve ömrümde ilkkez duyduğum gerçek doğum sancısı çığlıkları doktor yanımıza geldi hasta kim dedi cevap vermeye fırsat bulmadan ben bayılmışım gözümü bir açtım annem başımda refakatçi olarak bekliyor .
İnş yarın anılarım depreşmez

sudem34 evet kuşburnu da iyi c vitamini çok yüksek mandalina portakaldan baya yüksek diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…