- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.901
Canım akıllı asistana tıklıyorsun orada bebiş resmî var ona tıkla orada görebilirsinE devlette nerde goateriyor hamileliği ve e nabizda da nerede gösteriyor ben bilmiyorum
Duyuyor canım ilk oluşan duyu organı hatta ses diye biliyorumKızlar dun misafir çocuklarından bir kız kulağımın dibinde yüksek sesle bir zirladi kulağım çınladı baya yüksekti benim o anda hiç kıpırdamayan bebisim bir anda sert sert tekmelemeye oynamaya başladı. Yani dışarıdaki sesleri duyup tepki veriyorlar yaaa kulağı var duyuyor Allahimmm
Maşalalhı vardı benim kuzumun sat ile birebir uyumlu , hersey yolunca kilosuda kendi doktorum geçen hafta önde gidiyor hatta demişti bugün devletteki beni şaşırdıBi haltlar karıştırıyorlar içerde ama du bakalımya bu halsizlik işini napacam onu düşünüyorum
ama sende demekki minyonsun biraz ondan da böyle olabilir bence. Gelişimi nasıl haftasında mı?
He bunu devletteki mi dedi cihaz eskidir kesin şeyapma kendi özeldeki doktoruna gitsen normal der kesinMaşalalhı vardı benim kuzumun sat ile birebir uyumlu , hersey yolunca kilosuda kendi doktorum geçen hafta önde gidiyor hatta demişti bugün devletteki beni şaşırdı
Düşününce panik oluyorum bi 10dk falan ağlama modu sonra rahatlama sonra kapanış normale dönüşDoğuma 72 gün kaldı şaka gibi kız daha geçen 100du
ne gaviscon ne haşlanmış patates hiç bişi işe yaramamaya başladı ve hergün yanıyoOlabilir canım ne yesem midem yanıyor
Ebebeğin kalıbı dar ama senin ikiz ya o yüzden seninkilere tam olabilir. Senin ikizdi dimi öyle hatırlıyorumKızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Kızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Bugün gözlerimi açabildim, ben böyle bir ağrı yaşamadım hiç dedim 31 böyle ise sonlara doğru napıcaz. Çok Yormamak gerekiyormuş gerçekten.
Ebebek kalıplar nasıl bilmiyorum ama yenidoğan yazsa bile 0-3 ay oluyor diye biliyorumKızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Bugün gözlerimi açabildim, ben böyle bir ağrı yaşamadım hiç dedim 31 böyle ise sonlara doğru napıcaz. Çok Yormamak gerekiyormuş gerçekten.
Şuan iyiyim
Aa hiç bilmiyorum bakayım bi ona, normalde hiç belim ağrımaz ilk defa oldu hatta komple omurgalarım ağrıdı .Kinezyoloji bandı der, onu tek geçerim. Hamileyken 2 kere belim tutuldu fıtığımda vardı ilaçsız geçmesi mümkün olmayan ağrılarımı geçirdi ve ayağa kaldırdı ebni tarihinde böylesi yok. Hamileler için en güvenli yöntem. Ben doktora gittiğimde önermişti dediği kadarda varmış.
Bu arada ben aziz bebenin aldım hastane çıkışını kumaşı pamuklu kaliteli bulabilirsen caramell de iyi. LCW de güzel zaten bu üçünün kalıpları benziyor. Caramell in kumaşı bi tık daha güzel biraz daha pahalı hatta. Cigit aldıydım bide ama o müslin takım altına da pamuklu bişiler aldım resim onla çektircemKızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Ben e bebekten aldım çok küçük değil kalıbı malı falan da iyi 0 3 aldımKızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Boğazına sıcak tülbent sarKızlar acaip moralim bozuk
Oğlum hasta
Bana bulaştırdı sanırım
Boğaz ağrım var
Ne yapıcam ben
Alternatif tıp bana yardım edin
Şekeri de düşünmem lazım tabi
HahahahahaBiz nolacaz acaay böyle saçma bi hikayem olursa ki benden bekleyin kesin olur anlatırım sizde anlatın kızlar
4-5 yıl önce annem mini bir operasyon geçirecekti . Annemin yanında ben gittim bizi doğumhanenim yanında bir odada beklettiler . anneme olan üzüntüm sabah 8:30 da şuurum yerine gelemden aç halde bolca hastane kokusu koklayışım ve ömrümde ilkkez duyduğum gerçek doğum sancısı çığlıklarıÇığıran bebeler bağıran analar
sudem34 kuşburnu çok iyi geliyor birde şekere etkisi yok galiba ama tam bilmiyorum hani bu küçük paket çay olarak değil de meyve olarak kaynatıp içersen sıcak sıcak çok iyi geliyor. Rengi çay gibi olacak ama. Şundan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?