2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahahahh sesli güldüm yaa sonuca güzel yanını düşünelim bizim sonunda bebeğimiz gelcek yanımıza kokusu çok güzel muhtemelen pek bişiye benzemicek ama bize göre dünyanın en güzel bebeği olacak sonunda bebeğim geleceğini bilmesem hiç çekilir iş değil hee

@sudem34 evet kuşburnu da iyi c vitamini çok yüksek mandalina portakaldan baya yüksek diye biliyorum
Kurburnu gebelikte icilebiliyor mu cok bilmiyorum canim ama benim doktorum ihlamur icin sadece bir bardak içebilirsin demisti. Ben hastalandığımda sadece sicak suyun icine limon sıktım sürekli bunu ictim caya limon sıktım ictim suya sıktım ictim arada bir cay kaşığı balla karistirip içtim bitki cayi cok kullanmadim bunlari da deneyebilirsin

28+4 ten çatlaklar selamladı 1 günde hem göğsüm hem kalçamda oldu her gün krem sürmeme ve 2,5 lt su içmeme rağmen . Çatlakla savaşı kaybettim iyi gidiyorduk halbuki
Bir tane fire verdik desene :)) Kırmızı gibi mi bildiğin beyaz çatlaklar var mı ?
Eğer kırmızı ise onlar geçiyormuş canım sen kremi sür yine de ben çok şükür 31 doldu çatlamadım Hindistan cevizi yağı ile ilerliyorum

Kızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
E bebek Yenidoğanlar 50 cm küçük canım o yüzden tercih etmedim. Belki 50 cmden uzun bile doğabilir bebek. Ki uzun doğmasa bile 50 cm i uzun süre giyemez maalesef

Merhaba ağrı şeklinde mi oluyor batma şeklinde mi bir de
Tam olarak nerde oluyor çatı ağrısı
Ağrı şeklinde. Tam kasığın altında ama içeriden kemiklerde ağrı oluyor. Anlık ağrı oluyor genelde yürürken, yatakta dönerken, eğilince daha çok kendini belli ediyor.

Sağolun kızlar valla bu gün bnmde bu çatı ağrısı fln olunca bı korktum hep 32 den sonra tamamlarım eksikleri diyordum ama sanırım fazla bosvermisim bebeklerin hastane çıkışı bile olmadığını fark ettim ikiz gebe olarak fazla rahatım sanirim

link nerde gerilerde mi goremedim

28+4 ten çatlaklar selamladı 1 günde hem göğsüm hem kalçamda oldu her gün krem sürmeme ve 2,5 lt su içmeme rağmen . Çatlakla savaşı kaybettim iyi gidiyorduk halbuki
Çatlak olmaması için duşta en son mutlaka soğuk su tutup hemen çıkınca tam kurulanmamak lazım ve su gidince hemen nemlendirici sürmek lazım ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum şükürler olsun daha çatlama olmadı. Üstelik hindistan cevizi yağı eski çatlaklara da iyi geliyor
He birde kaşıntı olunca da asla kaşımamak lazım hafif oyalamak lazım vücudu o kaşımakta vücudum çatlayıyor. Şu an 31+3 teyiz bakalım ileride ne olur bilmem ama A101 lerde hindistan cevizi yağı bulabilirsin onları kullanmanı öneririm ben. Yağ katı olabilir eline alıp böyle sürünce zaten hemen sıvılaşır teninin sıcaklığından. Şu an havalar sıcak diye yap sıvı halde ama kışa doğru katılaşıyor yağ

İçiliyor diye biliyorum yine de bakayım

Eklentiler

• IMG_3830.webp
    49 KB · Görüntüleme: 59
Yoğurt ve süt ürünleri, az tuzlu tulum peyniri bunları bana doktor önerdi ve her gün 5 köfte dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…