- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.921
Ultrason görüntüsünde karartı var ama evladım seçilmiyorHe bunu devletteki mi dedi cihaz eskidir kesin şeyapma kendi özeldeki doktoruna gitsen normal der kesin
Ahahahh sesli güldüm yaa sonuca4-5 yıl önce annem mini bir operasyon geçirecekti . Annemin yanında ben gittim bizi doğumhanenim yanında bir odada beklettiler . anneme olan üzüntüm sabah 8:30 da şuurum yerine gelemden aç halde bolca hastane kokusu koklayışım ve ömrümde ilkkez duyduğum gerçek doğum sancısı çığlıklarıdoktor yanımıza geldi hasta kim dedi cevap vermeye fırsat bulmadan ben bayılmışım gözümü bir açtım annem başımda refakatçi olarak bekliyor .
İnş yarın anılarım depreşmez
Kurburnu gebelikte icilebiliyor mu cok bilmiyorum canim ama benim doktorum ihlamur icin sadece bir bardak içebilirsin demisti. Ben hastalandığımda sadece sicak suyun icine limon sıktım sürekli bunu ictim caya limon sıktım ictim suya sıktım ictim arada bir cay kaşığı balla karistirip içtim bitki cayi cok kullanmadim bunlari da deneyebilirsin@sudem34 evet kuşburnu da iyi c vitamini çok yüksek mandalina portakaldan baya yüksek diye biliyorum
Bir tane fire verdik desene :)) Kırmızı gibi mi bildiğin beyaz çatlaklar var mı ?28+4 ten çatlaklar selamladı1 günde hem göğsüm hem kalçamda oldu her gün krem sürmeme ve 2,5 lt su içmeme rağmen . Çatlakla savaşı kaybettim iyi gidiyorduk halbuki
Ahahha ayy ölüyorum şu yorumlaraDuyuyor canım ilk oluşan duyu organı hatta ses diye biliyorum
Benim kız 2,5 hafta önce yüksek alarm sesine uyanıp panikle beni tekmelemişti
Evt cnmEbebeğin kalıbı dar ama senin ikiz ya o yüzden seninkilere tam olabilir. Senin ikizdi dimi öyle hatırlıyorum
E bebek Yenidoğanlar 50 cm küçük canım o yüzden tercih etmedim. Belki 50 cmden uzun bile doğabilir bebek. Ki uzun doğmasa bile 50 cm i uzun süre giyemez maalesefKızlar iyi akşamlar hastane çıkışını nerden aldınız yenidoğan mi yoksa 0-3 ay mi almak lazım e bebekte hep yenidoğan diye geçiyor küçük gelmez dimi bir kere giyindirip elimde kalsın istemiyorum
Ağrı şeklinde. Tam kasığın altında ama içeriden kemiklerde ağrı oluyor. Anlık ağrı oluyor genelde yürürken, yatakta dönerken, eğilince daha çok kendini belli ediyor.Merhaba ağrı şeklinde mi oluyor batma şeklinde mi bir de
Tam olarak nerde oluyor çatı ağrısı
Kaç haftalık oldunuz. İnşallah sağlıkla gelsin bebeciklerimizAy o çatı ağrıları bendede var bacağım kalkmıyor
Vajina idrar yolu iç bacak kısımlarımda komple bir kemik ağrısı gibi birşey oluyor
İnşallah canım İnşallahGösterdim pıhtı morluğu değil dedi doğumdan sonra geçer dedi pıhtı morluğu nasıl bir şey bilmiyorum ama inşallah da bilmem
Hamile yastığı ile uyuyorum bende o çok rahatlatıyor.Eveeet kesinlikle, bacağımın arasında yastıkla uyuyorum sağdan sola dönmem herhalde 4-5 pozisyonda anca oluyor
Amin canım hepimizinkiİnşallah canım İnşallahsağlıkla gelsin bebecik yeter ki
link nerde gerilerde mi goremedimşöyle şuan farkettim dediğini. Ben gittim Elele mağazasına bebek arabasını bakmak için dedim ben kabin boy istiyorum kolay açılsın katlansın falan diye. Onlarda bana bu modeli gösterdiler bende beğendim rengi kullanışı falan iyi. Diğer bebek arabalarının çok fazla parçası vardı birde çok hantaldılar. Bi yandan da puset ayrıca baktım lazım olur diye. Adam dedi ki bu bebek arabasının pusetlisi var çok nadir geliyo geldiğinde de bitiyo falan diye. Aslında bebek arası kabin boy tipinde ama ayrıca pusette koymuşlar. Her iki tarafada dönüyo tek tuşu var işte ona basınca katlanıyo. Attığım linkten bak resimlerine. Ama mağazaya gitmen gerekebilir görmen için kullanışlı yaa baya.
Çatlak olmaması için duşta en son mutlaka soğuk su tutup hemen çıkınca tam kurulanmamak lazım ve su gidince hemen nemlendirici sürmek lazım ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum şükürler olsun daha çatlama olmadı. Üstelik hindistan cevizi yağı eski çatlaklara da iyi geliyor28+4 ten çatlaklar selamladı1 günde hem göğsüm hem kalçamda oldu her gün krem sürmeme ve 2,5 lt su içmeme rağmen . Çatlakla savaşı kaybettim iyi gidiyorduk halbuki
İçiliyor diye biliyorum yine de bakayımKurburnu gebelikte icilebiliyor mu cok bilmiyorum canim ama benim doktorum ihlamur icin sadece bir bardak içebilirsin demisti. Ben hastalandığımda sadece sicak suyun icine limon sıktım sürekli bunu ictim caya limon sıktım ictim suya sıktım ictim arada bir cay kaşığı balla karistirip içtim bitki cayi cok kullanmadim bunlari da deneyebilirsin
Teşekkür ederimAğrı şeklinde. Tam kasığın altında ama içeriden kemiklerde ağrı oluyor. Anlık ağrı oluyor genelde yürürken, yatakta dönerken, eğilince daha çok kendini belli ediyor.
Atim bidaha bebeğim. Hatta kapalı hali şöyle puseti takmadım şimdilik normal hali böyle.link nerde gerilerde mi goremedim
Yoğurt ve süt ürünleri, az tuzlu tulum peyniri bunları bana doktor önerdi ve her gün 5 köfte dediIspanak muz kabak çekirdeği badem bebeğe kilo aldırıyor diye bende yiyorum bunlardan hergün şeker problemin yoksa aklında olsun. Ispanağı ara ara yiyorum tabi ama her hafta yemeye çalışıyorum. Kızlarda bilir bişiler ne yenir ne yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?