2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy karnım geriliyor bebek deli deli oynasıyor böyle gerim gerim geriliyorum ama şu yazdıklarını okuyunca sabrını tebrik edip daha çok geriliyorum ayyyy ayyyyy adamı hasta ederler ya daha nerden nasıl kendime pay çıkarırım derdinde böyleleri gerçekten insanı insanlıktan soğutuyorlar. Ve dediğin gibi bi yararları yok ama zarara gelince ultra lüks zarar veriyorlar insana maddi manevi. Annem bir sürü eksiğini aldı bebeğimin anlatıyorum da sürekli diyor ki bana neyin eksik alalım diyor söylüyorum işte anlatıyorum tutmuş diyor ki üç takım yeni doğan zıbınlardan iki üç alsanız yeter hemen büyüyorlar falan diyor ay yok yaaaa gerçekten mi bak biz bunları bilmiyoruz hiç akıl yok çünkü bizde zaten tek dertte bebek kıyafetiydi sövücem sakin kalmaya calısıyorum

Ama yani burda en önemli olan senin nasıl kimle nerde ne düzeyde rahat edeceğin. Sen de istersin yatağımda yatayım ama o halinle ne zorluklar çekeceksin farkında değil mi? İnsan annesine nazlanır yeri gelir bağırır çağırır sitem eder ağlar zırlar ama ben kv yapamam yani rahat olamam yanında ben olamam üstüne bi de kpin o evde benle işi ne yani ay cok sinir bozucu. Herkesten önce sen ve bebeğinin rahatlığı önemli.

Aynen öyle bana da iki üç takım al yeter diyo. Bi şey lazım olursa söyle diyor bide. Az önce yine kavga ettik eşimle sinirim geçmiyor ya . Gidip gelip kavga ediyorum

Yok şekersiz ismi fitospan

Evet Bencede böyle ama eşim gelme diyemem onlara bu seferde silerler hiç gelmezler diyor. Diyorum ki asıl onların demesi lazım siz nasıl rahat ederseniz öyle yapalım diye. Hele babası o kadar kaba ki kapı çalmak falan huyları yok. Kaynanam onların evinde kaç kere tuvalette üstüme girdi. Bizim kaldığımız odaya sabah dan diye dalıyor falan. Bide bebekle o halde onla hiç uğraşamam . Bakalım daha 3ay var kavgaya başladık

Kızlar karnımda sancı gibi ağrım var niye olabilir ki, sızlıyor belime de vuruyor

O kadar iyi anlıyorum ki seni insan asriz halden anlamazin eline düşmeyi görsün eşin söyleyemiyorsa eşine ben söyleyeceğim de ve gerçekten ara söyle gerçi ne yaparsan yap aklı fikri parada olanın yüzü onuru umrunda olmuyor

Ama Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni
Dua okuyup suya doğum başladığında atıyorlar doğum bitince arıyorlar ya da görüyor ya doğdu diyor otu çıkarıyorlar sudan o ot hemen kapanmıyor yavaş yavaş kapanıyor kurudukca

Kızlar bunu ne kadara aldınız? Uyguna gelecek mi acaba?

Eklentiler

• 5D08BA45-0E10-488C-916B-A1C4D1D54556.webp
    21 KB · Görüntüleme: 44
Bugun yeni doktora gittik kizlar. Cok icime sindi hatta en sonunda sormak istedigin bisey var mi dedi ben şok esimin suratina baktim bosbos. Soru sorunca azar isitmeye alismisim ya
İlla sezeryan demedi sdce miyom ameliyati olmustum ben kasimda ona bakmamiz lazim eger rahimde kazima yapildiysa sezeryan olmasi sart dedi. Ve eski dr bize bundan bahsetmedi. Allaha havale ediyorum
Belki de beni susturmaya calisip sen normal dogurqmazsin fln demesi bundandi unarim degildir
Neyse bebis 30+5 de 42cm 1707 gr mis smdilik
Teyzoslari aliriz bo masallahinizi bizim haberler boyle

Ya ben söylerim söylemesine ama kp aşırı ters gıcık bir insan gerçekten küser ve bir vidaya da konuşmaz etmez. Bu sefer eşim çok fazla üzülür ve kızılcık şerbetine döner çocuğu görsünler diye alır oraya götürür falan falan. Onun yerine eşim desin istiyorum , zaten hassas lohusa dönemi kendine gelsin falan desin istiyorum. Bşde daha kardeşlerinin geleceğini falan hesaplıyor eşim. Üniversitede o ve yurtta kalıyor. Dedim kusura bakma bebek biraz toparlanmadan kardeşin falan gelemez ordan mikrop getirmeye

Dua okuyup suya doğum başladığında atıyorlar doğum bitince arıyorlar ya da görüyor ya doğdu diyor otu çıkarıyorlar sudan o ot hemen kapanmıyor yavaş yavaş kapanıyor kurudukca
Bu ne? Ben olayin basini kacirdim

Kaç haftalık görünüyor şuan? Boyunu kilosunu söyledimi? Çıkabilir şuan hala hareket edebiliyor.
Kilosu 1300 gr anne baba olarak biz zayıfız bebekte zayıf sanırım biraz
29 haftalık görünüyor 30 olması gerekti
Bir hafta ileri atıcam sat ı gelişim gerili var sanmasınlar dedi ama e nabızda düzeltilmemiş
Ve doğuma iki ay kalmış yeni farkettiler geç döllenmeyi ben tahmin ediyordum aslında
Adet düzensizliğinden dolayı
Canım bildiğim bir şey değil geçmiş olsun. Doktorun ne dedi?
Recep bayraktar iyi bir doktor şehir için düşünecek olursak
Uzanma hateketleri bol bol yaparım malum boy kısa olunca
Bir video
İzlemiştim, kordonu gösteriyordu, böyle esnek ve kan akışını engellemiicek özelliğe sahip olduğunu gösteriyordu, düğüm hareket ediyordu…
Kordon tekrar açılsın yeterli aslında
Baya araştırdım ilk defa duydum kordonun geri çıktığını sevindim ama
Kaç haftalık oldunuz. İnşallah sağlıkla gelsin bebeciklerimiz
29 haftalık olmuş
Karın çevresi 28 haftalık ama

Canım hangi doktora gittin bugün Pendik medpolde düşünüyordun sanki

Bu sertleşme toplanma için doktor olabilir bebek toplar kendini dedi
Çatı bel bacak ağrılarına da çok normal dedi gönderdi beni en son
Herşey normalmiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…