- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.941
Sıkılma hiç yaa cihazdan bence böyleUltrason görüntüsünde karartı var ama evladım seçilmiyor
Özeldeki doktorumun verdiği görüntüyü çerçeveleticem vesikalık kalitesindeydi
Ayy karnım geriliyor bebek deli deli oynasıyor böyle gerim gerim geriliyorum ama şu yazdıklarını okuyunca sabrını tebrik edip daha çok geriliyorum ayyyy ayyyyyBenimkinin derdi gezmek de değil ya evimi karıştırmak bide para yemek. Kaynımın düğünü içinde kuaförden bana ve kendine yer ayırttırmış sırf parasını benim ödemem için. Eşimle o yüzden de kavga ettim asla ödemem ben sen de ödeme dedim. Benim kaynanam benim ablamın nişanında tutturdu ben de kuaföre gelcem sizle diye. Ben de ablam karşı tarafa mahcup olmasın diye kaynanamla farklı kuaföre gittim. Kadın nişan günü parayı sırf beni ödeyecek diye saçlarını boyattı kuaförde. Şimdi yine aynısı olur diye umuyo heralde
Ama yani burda en önemli olan senin nasıl kimle nerde ne düzeyde rahat edeceğin. Sen de istersin yatağımda yatayım ama o halinle ne zorluklar çekeceksin farkında değil mi? İnsan annesine nazlanır yeri gelir bağırır çağırır sitem eder ağlar zırlar ama ben kv yapamam yani rahat olamam yanında ben olamam üstüne bi de kpin o evde benle işi ne yani ay cok sinir bozucu. Herkesten önce sen ve bebeğinin rahatlığı önemli.Alacak insan şimdiye kadar alırdı. Ya benim asıl sorunum ben eşime güvenmiyorum ailesi konusunda. Yani onlara ses çıkaramaz. Babası sürekli başkaları adına plan yapıp duruyo. Benim annem dedi ki sezeryan olacaksın zaten lohusa yatağı açarız. Benimde yatağım çok yüksek . İyileşene kadar salonda annemle yatarım diye düşündüm bebekle beraber. Oturma odamda da köşe var sadece orda bir kişi anca kalabilir. Eşime diyorum, ailesinin geleceğini biliyor ya. Bana diyor ki lohusa yatağına ne gerek var kendi yatağımızda yatarsın. Ben gece kalkar sana yardım ederim diyo. Sırf kendi ailesi köşe takımında sıkışmasın diye
Aynen öyle bana da iki üç takım al yeter diyo. Bi şey lazım olursa söyle diyor bide. Az önce yine kavga ettik eşimle sinirim geçmiyor ya . Gidip gelip kavga ediyorumAyy karnım geriliyor bebek deli deli oynasıyor böyle gerim gerim geriliyorum ama şu yazdıklarını okuyunca sabrını tebrik edip daha çok geriliyorum ayyyy ayyyyyadamı hasta ederler ya daha nerden nasıl kendime pay çıkarırım derdinde böyleleri gerçekten insanı insanlıktan soğutuyorlar. Ve dediğin gibi bi yararları yok ama zarara gelince ultra lüks zarar veriyorlar insana maddi manevi. Annem bir sürü eksiğini aldı bebeğimin anlatıyorum da sürekli diyor ki bana neyin eksik alalım diyor söylüyorum işte anlatıyorum tutmuş diyor ki üç takım yeni doğan zıbınlardan iki üç alsanız yeter hemen büyüyorlar falan diyor ay yok yaaaa gerçekten mi bak biz bunları bilmiyoruz hiç akıl yok çünkü bizde zaten tek dertte bebek kıyafetiydi sövücem sakin kalmaya calısıyorum
Yok şekersiz ismi fitospanPastil şekerli demi?
3-4 kitap kötüydü iyi yapmışsın
Mandalina yedim iki öğünde de
Uykuya ihtiyacım var
Ada çayı antiseptik ama içiliyor mu hamileyken bilen var mı?
Yoğurda zencefil kattım valla.
Yaa aslında mesleki olaral mikroba alışık bünyem ama markette de sinir bozucu insanlar hapşırıp öksürüp duruyordu ben mi getirdim olan mı bilmiyorum hastalığı
Çıkmaz inşallah
3-4 kaşık içtim valla
Tavuk çorbası iyi derler ama hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum
Evet Bencede böyle ama eşim gelme diyemem onlara bu seferde silerler hiç gelmezler diyor. Diyorum ki asıl onların demesi lazım siz nasıl rahat ederseniz öyle yapalım diye. Hele babası o kadar kaba ki kapı çalmak falan huyları yok. Kaynanam onların evinde kaç kere tuvalette üstüme girdi. Bizim kaldığımız odaya sabah dan diye dalıyor falan. Bide bebekle o halde onla hiç uğraşamam . Bakalım daha 3ay var kavgaya başladıkAma yani burda en önemli olan senin nasıl kimle nerde ne düzeyde rahat edeceğin. Sen de istersin yatağımda yatayım ama o halinle ne zorluklar çekeceksin farkında değil mi? İnsan annesine nazlanır yeri gelir bağırır çağırır sitem eder ağlar zırlar ama ben kv yapamam yani rahat olamam yanında ben olamam üstüne bi de kpin o evde benle işi ne yani ay cok sinir bozucu. Herkesten önce sen ve bebeğinin rahatlığı önemli.
10 günde bebiş 30 mm uzamışSıkılma hiç yaa cihazdan bence böyle
O kadar iyi anlıyorum ki seni insan asriz halden anlamazin eline düşmeyi görsün eşin söyleyemiyorsa eşine ben söyleyeceğim de ve gerçekten ara söyle gerçi ne yaparsan yap aklı fikri parada olanın yüzü onuru umrunda olmuyorEvet Bencede böyle ama eşim gelme diyemem onlara bu seferde silerler hiç gelmezler diyor. Diyorum ki asıl onların demesi lazım siz nasıl rahat ederseniz öyle yapalım diye. Hele babası o kadar kaba ki kapı çalmak falan huyları yok. Kaynanam onların evinde kaç kere tuvalette üstüme girdi. Bizim kaldığımız odaya sabah dan diye dalıyor falan. Bide bebekle o halde onla hiç uğraşamam . Bakalım daha 3ay var kavgaya başladık
Dua okuyup suya doğum başladığında atıyorlar doğum bitince arıyorlar ya da görüyor ya doğdu diyor otu çıkarıyorlar sudan o ot hemen kapanmıyor yavaş yavaş kapanıyor kurudukcaAma Doğum oldu diyelim hemen kim çıkaracak omu Sudan. Kafama takılan kısım bu. Anneme versem Doğumun bittiğini nasıl anlayacak dışarıda. Bu düşündürüyor beni
Evet evet alacaksan iyi şu an. 444dü. Ben 500e tamamlayıp 100 kupon kullandım 400 civarına gelmişti. Şimdi iptal edip 300e 60 kuponla aldım 298e geldi. Uygun gayet canımKızlar bunu ne kadara aldınız? Uyguna gelecek mi acaba?
Ya ben söylerim söylemesine ama kp aşırı ters gıcık bir insan gerçekten küser ve bir vidaya da konuşmaz etmez. Bu sefer eşim çok fazla üzülür ve kızılcık şerbetine döner çocuğu görsünler diye alır oraya götürür falan falan. Onun yerine eşim desin istiyorum , zaten hassas lohusa dönemi kendine gelsin falan desin istiyorum. Bşde daha kardeşlerinin geleceğini falan hesaplıyor eşim. Üniversitede o ve yurtta kalıyor. Dedim kusura bakma bebek biraz toparlanmadan kardeşin falan gelemez ordan mikrop getirmeyeO kadar iyi anlıyorum ki seni insan asriz halden anlamazin eline düşmeyi görsün eşin söyleyemiyorsa eşine ben söyleyeceğim de ve gerçekten ara söyle gerçi ne yaparsan yap aklı fikri parada olanın yüzü onuru umrunda olmuyor
Bu ne? Ben olayin basini kacirdimDua okuyup suya doğum başladığında atıyorlar doğum bitince arıyorlar ya da görüyor ya doğdu diyor otu çıkarıyorlar sudan o ot hemen kapanmıyor yavaş yavaş kapanıyor kurudukca
Kilosu 1300 gr anne baba olarak biz zayıfız bebekte zayıf sanırım birazKaç haftalık görünüyor şuan? Boyunu kilosunu söyledimi? Çıkabilir şuan hala hareket edebiliyor.
Recep bayraktar iyi bir doktor şehir için düşünecek olursakCanım bildiğim bir şey değil geçmiş olsun. Doktorun ne dedi?
Uzanma hateketleri bol bol yaparım malum boy kısa oluncakuzummm stres yapma, döllenme zamanını net bilen çok azdır zaten geç de olmuş olabilir erken de gayet normal.benim bir yakınım regl bittikten 4 gün sonra yumurtlama takibi için dr gidiyor dr yumurtan yok bu ay diyor o ay 45 gün regl olmayınca dr gidiyor hamile olduğunu öğreniyo direk bebeği görüyomeğersem kız reglden hemen sonraki gün yumurtlamış ve gebe kalmış enfeksiyonu çıkmayan ilaç kullanmayan yok grupta maalesef gebelikte bağışıklık çok düşüyor o yüzden çok kolay hasta olabiliyoruz. kordon konusunda 4 kere kordon dolayan bebiş bile normal doğabiliyor, doğum şekli konusunda nolur kendinizi rahat bırakın. bebek nasıl geleceğini kendisi seçiyor. ikiniz içinde sağlıklı ve hayırlı olanı isteyin sezeryan normal hiç fark etmez önemli olan sağ selamet bebişlerimize kavuşmak. kordonla ilgili duyduğum bir şey var yukarı uzanma hareketleri yapmak kordon dolanmasına sebebiyet verebiliyormuş, doğru mudur emin değilim ama dikkat et istersen.
Kordon tekrar açılsın yeterli aslındaBir video
İzlemiştim, kordonu gösteriyordu, böyle esnek ve kan akışını engellemiicek özelliğe sahip olduğunu gösteriyordu, düğüm hareket ediyordu…
Baya araştırdım ilk defa duydum kordonun geri çıktığını sevindim amaBebeği besleyen kordon damarlarında sıkıntı yoksa ki dr böyle bir şey söylememiş sakın korkma. Bir arkadaşın bebeği dolamıştı boynuna iki tur dr damarda sıkıntı var beslenmesi de yavaşlamış takipte kalalım deyince sık sık ultrasona girdi bebek ertesi güne kurtulmuştu kordondan. Daha çok oynar içerde. İçin rahat olsun.ama enfeksiyonu ihmal etme
29 haftalık olmuşKaç haftalık oldunuz. İnşallah sağlıkla gelsin bebeciklerimiz
Gayet uygun canım 925 bile bu fiyata zor bulunuyorduKızlar bunu ne kadara aldınız? Uyguna gelecek mi acaba?
Canım hangi doktora gittin bugün Pendik medpolde düşünüyordun sankiBugun yeni doktora gittik kizlar. Cok icime sindihatta en sonunda sormak istedigin bisey var mi dedi ben şok esimin suratina baktim bosbos. Soru sorunca azar isitmeye alismisim ya
İlla sezeryan demedi sdce miyom ameliyati olmustum ben kasimda ona bakmamiz lazim eger rahimde kazima yapildiysa sezeryan olmasi sart dedi. Ve eski dr bize bundan bahsetmedi. Allaha havale ediyorum
Belki de beni susturmaya calisip sen normal dogurqmazsin fln demesi bundandi unarim degildir
Neyse bebis 30+5 de 42cm 1707 gr mis smdilik
Teyzoslari aliriz bo masallahinizi bizim haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?