2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sana bakmaya mı gelmek istiyor yoksa bildiğin misafirlik mi?

Kızlar ya kiwinin çiftli elektrikli pompası baya düşmüş. Lansinphla arasında 1500 lira var çok kararsızım ya alsam mı kiwi sizce. Pişman olur muyum bilemedşm

Anladım canım normal demekki korkulacak bişi olsa doktor der bence

Bakmaya degil canim. Dedigim gibi 1 ay oldu dizinden ameliyat oldu. Hatta zor yuruyormus. Misafirlige gelecek yani
Sen kendine mi bakacan yoksa ona mı ya böyle yapana öyle sinir oluyorum ki insan biraz düşünür yani

Catı agrısını nasıl anladın canım?

Senin onu düşündüğün kadar bırak o da seni ve çocuğunuzu düşünsün onun ilk ailesi sizsiniz

Ayyyy sakın kabul etme ben var ya makete bıle gidemıyorum millete hiç bakamam resmen nefes nefeseyım gobegım cok buyumedi benım ciğerlere baskı yapıyo içten buyudugu için resmen nefes nefeseyım ikiz gebelik cok zor kendime yemek yapsam ben kendıme bakabılsem yeterli valla

Aynen öyle bana da iki üç takım al yeter diyo. Bi şey lazım olursa söyle diyor bide. Az önce yine kavga ettik eşimle sinirim geçmiyor ya . Gidip gelip kavga ediyorum
Benım esımın annesı ablası da aynı seyı soyluyor bişey lazımsa söyle diyor. Hepsinin çolugu cocugu var, ne lazım bılmezler mı.. Ben de herseyini aldım dedım, görümce künye yaptırcakmıs, esım masraf yapma dıyo ablasına, ben de adı gökçe olcak abla dedim sonra görgüsüz olan ben oldum eşime göre umrumda mı, hiç deil

Kızlar bu kunyeler kac gram oluyor ortalama

İyi demişsin almayacakti sonra siz bırakmadıniz olacaktı

Çok üzülüyorum ya şu saygısız güngörmemiş aileler yüzünden bu hamilelerin çektiklerine ya. Ama bir haber vereyim doğurunca sağlıkla kavuşunca yavruna hiçbiri umrunda olmayacak

Bakmaya degil canim. Dedigim gibi 1 ay oldu dizinden ameliyat oldu. Hatta zor yuruyormus. Misafirlige gelecek yani
Allah var benımkı hıc geleyım demıyor, serklajı ve sürekli yattıgımı da bılıyor, gelırse yemek yapmak zorunda kalacak, hıc yanaşmıyor yoksa mutfaga gıdıp bır bardak su almaz kendıne
En zor zamanımda bana bı kap yemek yapmayan bır ınsana hıc acımıyorum artık ben de.

Esin ne dedi aradı mi burada eşin tavrı onemli

Benım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte

Kızlar hastane için kalın çorap aldım. İhtiyacınız varsa indirimde 10 tl de kuponu var.

İnsan olsalar insanın zoruna gitmiyor bizi hizmetçi olarak algıladıkları için insan nefret edoyor

Ayyyy bizim ki yemek yapmaya gelir eşim alır hepsını yapar o aman ondan para cıkmasın gelsin yeter ki bizle otursun

Benım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte
Benimki eşime bana para gönder bir şeyler alayım diyor ben de kendim alırım dedim

Künye yaptırcam diyene yaptırma denir mi masraf etme ne demek, bebeğin bereketini engellemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…