- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.961
Sana bakmaya mı gelmek istiyor yoksa bildiğin misafirlik mi?Kizlar o kadar misafir muhabbetinin uzerine kv bize gelmek istiyormus. En ufak bi seyi kafama takinca sanci geliyor yine banaayaga bile kalkmiyorum serklajdan ve sancilardan dolayi. Esim de okulda olacak. Kac gun kalacagi da belli degil. Soyle gelmesin dedim biraz once. Kimse kusura bakmasin. Gezme yeri degil malesef burasi. Bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey
Bakmaya degil canim. Dedigim gibi 1 ay oldu dizinden ameliyat oldu. Hatta zor yuruyormus. Misafirlige gelecek yaniSana bakmaya mı gelmek istiyor yoksa bildiğin misafirlik mi?
Anladım canım normal demekki korkulacak bişi olsa doktor der benceKilosu 1300 gr anne baba olarak biz zayıfız bebekte zayıf sanırım biraz
29 haftalık görünüyor 30 olması gerekti
Bir hafta ileri atıcam sat ı gelişim gerili var sanmasınlar dedi ama e nabızda düzeltilmemiş
Ve doğuma iki ay kalmış yeni farkettilergeç döllenmeyi ben tahmin ediyordum aslında
Adet düzensizliğinden dolayı
Recep bayraktar iyi bir doktor şehir için düşünecek olursak
Uzanma hateketleri bol bol yaparım malum boy kısa olunca
Kordon tekrar açılsın yeterli aslında
Baya araştırdım ilk defa duydum kordonun geri çıktığını sevindim ama
29 haftalık olmuş
Karın çevresi 28 haftalık ama
Sen kendine mi bakacan yoksa ona mı ya böyle yapana öyle sinir oluyorum ki insan biraz düşünür yaniBakmaya degil canim. Dedigim gibi 1 ay oldu dizinden ameliyat oldu. Hatta zor yuruyormus. Misafirlige gelecek yani
Eaktariye 2 Adet Meryem Ana Otu Fatma Ana Eli Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ot kuru ve kapalı doğuma girerken dua okuyup suya koyuyorlar yavaş yavaş açılıyor doğum bitince alıyorlar yavaş yavaş kapanıyorBu ne? Ben olayin basini kacirdim
Catı agrısını nasıl anladın canım?Sağolun kızlar valla bu gün bnmde bu çatı ağrısı fln olunca bı korktum hep 32 den sonra tamamlarım eksikleri diyordum ama sanırım fazla bosvermisim bebeklerin hastane çıkışı bile olmadığını fark ettimikiz gebe olarak fazla rahatım sanirim
Senin onu düşündüğün kadar bırak o da seni ve çocuğunuzu düşünsün onun ilk ailesi sizsinizYa ben söylerim söylemesine ama kp aşırı ters gıcık bir insan gerçekten küser ve bir vidaya da konuşmaz etmez. Bu sefer eşim çok fazla üzülür ve kızılcık şerbetine döner çocuğu görsünler diye alır oraya götürür falan falan. Onun yerine eşim desin istiyorum , zaten hassas lohusa dönemi kendine gelsin falan desin istiyorum. Bşde daha kardeşlerinin geleceğini falan hesaplıyor eşim. Üniversitede o ve yurtta kalıyor. Dedim kusura bakma bebek biraz toparlanmadan kardeşin falan gelemez ordan mikrop getirmeye
Ayyyy sakın kabul etme ben var ya makete bıle gidemıyorum millete hiç bakamam resmen nefes nefeseyım gobegım cok buyumedi benım ciğerlere baskı yapıyo içten buyudugu için resmen nefes nefeseyım ikiz gebelik cok zor kendime yemek yapsam ben kendıme bakabılsem yeterli vallaKizlar o kadar misafir muhabbetinin uzerine kv bize gelmek istiyormus. En ufak bi seyi kafama takinca sanci geliyor yine banaayaga bile kalkmiyorum serklajdan ve sancilardan dolayi. Esim de okulda olacak. Kac gun kalacagi da belli degil. Soyle gelmesin dedim biraz once. Kimse kusura bakmasin. Gezme yeri degil malesef burasi. Bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey
Benım esımın annesı ablası da aynı seyı soyluyor bişey lazımsa söyle diyor. Hepsinin çolugu cocugu var, ne lazım bılmezler mı.. Ben de herseyini aldım dedım, görümce künye yaptırcakmıs, esım masraf yapma dıyo ablasına, ben de adı gökçe olcak abla dedimAynen öyle bana da iki üç takım al yeter diyo. Bi şey lazım olursa söyle diyor bide. Az önce yine kavga ettik eşimle sinirim geçmiyor ya . Gidip gelip kavga ediyorum
İyi demişsin almayacakti sonra siz bırakmadıniz olacaktıBenım esımın annesı ablası da aynı seyı soyluyor bişey lazımsa söyle diyor. Hepsinin çolugu cocugu var, ne lazım bılmezler mı.. Ben de herseyini aldım dedım, görümce künye yaptırcakmıs, esım masraf yapma dıyo ablasına, ben de adı gökçe olcak abla dedimsonra görgüsüz olan ben oldum eşime göre umrumda mı, hiç deil
Kızlar bu kunyeler kac gram oluyor ortalama
Evet Bencede böyle ama eşim gelme diyemem onlara bu seferde silerler hiç gelmezler diyor. Diyorum ki asıl onların demesi lazım siz nasıl rahat ederseniz öyle yapalım diye. Hele babası o kadar kaba ki kapı çalmak falan huyları yok. Kaynanam onların evinde kaç kere tuvalette üstüme girdi. Bizim kaldığımız odaya sabah dan diye dalıyor falan. Bide bebekle o halde onla hiç uğraşamam . Bakalım daha 3ay var kavgaya başladık
Allah var benımkı hıc geleyım demıyor, serklajı ve sürekli yattıgımı da bılıyor, gelırse yemek yapmak zorunda kalacak, hıc yanaşmıyorBakmaya degil canim. Dedigim gibi 1 ay oldu dizinden ameliyat oldu. Hatta zor yuruyormus. Misafirlige gelecek yani
Esin ne dedi aradı mi burada eşin tavrı onemliKizlar o kadar misafir muhabbetinin uzerine kv bize gelmek istiyormus. En ufak bi seyi kafama takinca sanci geliyor yine banaayaga bile kalkmiyorum serklajdan ve sancilardan dolayi. Esim de okulda olacak. Kac gun kalacagi da belli degil. Soyle gelmesin dedim biraz once. Kimse kusura bakmasin. Gezme yeri degil malesef burasi. Bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey
Benım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işteBenım esımın annesı ablası da aynı seyı soyluyor bişey lazımsa söyle diyor. Hepsinin çolugu cocugu var, ne lazım bılmezler mı.. Ben de herseyini aldım dedım, görümce künye yaptırcakmıs, esım masraf yapma dıyo ablasına, ben de adı gökçe olcak abla dedimsonra görgüsüz olan ben oldum eşime göre umrumda mı, hiç deil
İnsan olsalar insanın zoruna gitmiyor bizi hizmetçi olarak algıladıkları için insan nefret edoyorAllah var benımkı hıc geleyım demıyor, serklajı ve sürekli yattıgımı da bılıyor, gelırse yemek yapmak zorunda kalacak, hıc yanaşmıyoryoksa mutfaga gıdıp bır bardak su almaz kendıne
En zor zamanımda bana bı kap yemek yapmayan bır ınsana hıc acımıyorum artık ben de.
Ayyyy bizim ki yemek yapmaya gelir eşim alır hepsını yapar o aman ondan para cıkmasın gelsin yeter ki bizle otursunAllah var benımkı hıc geleyım demıyor, serklajı ve sürekli yattıgımı da bılıyor, gelırse yemek yapmak zorunda kalacak, hıc yanaşmıyoryoksa mutfaga gıdıp bır bardak su almaz kendıne
En zor zamanımda bana bı kap yemek yapmayan bır ınsana hıc acımıyorum artık ben de.
Benimki eşime bana para gönder bir şeyler alayım diyorBenım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte
Künye yaptırcam diyene yaptırma denir miBenım esımın annesı ablası da aynı seyı soyluyor bişey lazımsa söyle diyor. Hepsinin çolugu cocugu var, ne lazım bılmezler mı.. Ben de herseyini aldım dedım, görümce künye yaptırcakmıs, esım masraf yapma dıyo ablasına, ben de adı gökçe olcak abla dedimsonra görgüsüz olan ben oldum eşime göre umrumda mı, hiç deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?