- 12 Nisan 2019
- 24.225
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.981
Esyalar için onu dıyecekler eminim.. Bız evlendıgımızde dedıler kı kucuk ev aletlerını almayın herbırımız bısey alırız, evlendık 6 7 ay gectı hıc gelen bisey yok, bızım de tost makınesı ve caycı ıhtıyacı vardı sadece, eşim de saf beklıyor abısıgıl alıcak diye, alırken bıle soylenıyordu abımgıl alacaktı dıye, bız hıc demedık bız aldık dıye, ne gelen ne gıden, o gundrn berı beklerdık kesınİyi demişsin almayacakti sonra siz bırakmadıniz olacaktı
Sonra da ilgi beklerlerEsyalar için onu dıyecekler eminim.. Bız evlendıgımızde dedıler kı kucuk ev aletlerını almayın herbırımız bısey alırız, evlendık 6 7 ay gectı hıc gelen bisey yok, bızım de tost makınesı ve caycı ıhtıyacı vardı sadece, eşim de saf beklıyor abısıgıl alıcak diye, alırken bıle soylenıyordu abımgıl alacaktı dıye, bız hıc demedık bız aldık dıye, ne gelen ne gıden, o gundrn berı beklerdık kesın
Ha tabı bıze bı hedıye geldı ama en adisinden yorgan yastıkonu da verdım temızlıge gelen ablaya, kalabalık yapmasın dıye
Aman masraf olmasın modundaddır oBenım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte
Aynen oyle, ben de bır ınsan evladı deılım ona goreİnsan olsalar insanın zoruna gitmiyor bizi hizmetçi olarak algıladıkları için insan nefret edoyor
O da bişey kız, bak bıze beterın beterı varAyyyy bizim ki yemek yapmaya gelir eşim alır hepsını yapar o aman ondan para cıkmasın gelsin yeter ki bizle otursun
Pek naziktir benim kocamKünye yaptırcam diyene yaptırma denir mimasraf etme ne demek, bebeğin bereketini engellemeyin
Aynı cümleyi kurdum ona da. Bakalım valla ne olacak daha 3ay kala başladıkSenin onu düşündüğün kadar bırak o da seni ve çocuğunuzu düşünsün onun ilk ailesi sizsiniz
Ablam da bana getirmiş ama sezeryan olucam onu nasıl kullanıcamBunu bizim ailedeki herkese yapıyor halamlar ve ise yarıyor
Sağol canımKizilcikta c vitamini çok fazla canım bir araştır istersen
Sağol canımBak ben hep bu tarifle yapıyorum, ama tambıgday unu kullan sen, harika oluyor..
Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri
Yaa içmem zaten içmek için almam lazımAda çayı sakın içme adet söktürücü etkisi vardır hamilelilte yasak
Yaa çok merak ettim
Sağol balımBoğazına sıcak tülbent sar
Tarhana çorbası içsen olur mu acaba ?
iyice terle ve duşa gir
Eğer başında isen atlatırsın
Birde bir bardak süte sarımsak koy kısık ateşte pişir sonra ılısın sarımsak özü süte iyice geçsin yavaş yavaş iç
Sağol çiçeğimsudem34 evet kuşburnu da iyi c vitamini çok yüksek mandalina portakaldan baya yüksek diye biliyorum
Beni de aradı bugün ben de şaşırdımBeni sağlık ocağım aradı , hayret :))
Kan vermem için çağırdı , tetanoz sordu, kilomu sordu, takipli hastanemi sordu
Yarın kan vermeye gidicem
Hadi gözün aydın sevindimBugun yeni doktora gittik kizlar. Cok icime sindihatta en sonunda sormak istedigin bisey var mi dedi ben şok esimin suratina baktim bosbos. Soru sorunca azar isitmeye alismisim ya
İlla sezeryan demedi sdce miyom ameliyati olmustum ben kasimda ona bakmamiz lazim eger rahimde kazima yapildiysa sezeryan olmasi sart dedi. Ve eski dr bize bundan bahsetmedi. Allaha havale ediyorum
Belki de beni susturmaya calisip sen normal dogurqmazsin fln demesi bundandi unarim degildir
Neyse bebis 30+5 de 42cm 1707 gr mis smdilik
Teyzoslari aliriz bo masallahinizi bizim haberler boyle
Hiçbir şey almazsa ailesi ben de isterim kızıma bilezik yerine künye alın falan derim anlasınlar yani ya deli oluyorum var ya.Benım esımın annesı ablası da aynı seyı soyluyor bişey lazımsa söyle diyor. Hepsinin çolugu cocugu var, ne lazım bılmezler mı.. Ben de herseyini aldım dedım, görümce künye yaptırcakmıs, esım masraf yapma dıyo ablasına, ben de adı gökçe olcak abla dedimsonra görgüsüz olan ben oldum eşime göre umrumda mı, hiç deil
Kızlar bu kunyeler kac gram oluyor ortalama
Siz şanslısınız Benim eşim tek çocuk takacak kimse yokAman masraf olmasın modundaddır o
Aynen oyle, ben de bır ınsan evladı deılım ona gore
O da bişey kız, bak bıze beterın beterı var
Pek naziktir benim kocamsöyle 4 cocugu olan tam altın taksın dedım ben baska cocuk yapmıcam dedım.. Bana görgüsüzlük yapma diyor
Valla eğer evimde baş köşeye oturur ben çocuğa bakayım sen yemek yap derse baya bi umrumda olur ama yolarım o ayrıÇok üzülüyorum ya şu saygısız güngörmemiş aileler yüzünden bu hamilelerin çektiklerine ya. Ama bir haber vereyim doğurunca sağlıkla kavuşunca yavruna hiçbiri umrunda olmayacak
Kunyeyi takabılır hem deHiçbir şey almazsa ailesi ben de isterim kızıma bilezik yerine künye alın falan derim anlasınlar yani ya deli oluyorum var ya.
Ben de sürekli söylüyorum sürekli. Durumları da gayet iyi. Eşim hiç ses çıkarmıyor suspus. Benim ailemde her şeyi alcaz diye uğraşıyor keza durumları da çok iyi değil eşim onu da görüyor amaBenım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte
Senın de kayınvalıdenın yagdırması lazım tek oglunun cocuguSiz şanslısınız Benim eşim tek çocuk takacak kimse yok
Ay benim o da dertSiz şanslısınız Benim eşim tek çocuk takacak kimse yok
Ozzy Socks 6
Ozzy Socks 6'lı Kışlık Kadın Yünlü Uyku Çorabı Soft Touch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar hastane için kalın çorap aldım. İhtiyacınız varsa indirimde 10 tl de kuponu var.
İsterim zaten ben de görgüsüzümKunyeyi takabılır hem de
Bana da bebeğe de bir şeyler takar artıkSenın de kayınvalıdenın yagdırması lazım tek oglunun cocugu
Hahah kesin millet bu ekonomide altın zor takarAy benim o da dertbu ay sonunda kaynımın düğünü var eşim diyor ki tam altın takalım . Ben de diyorum ki yarım takalım. Zaten İstanbul’a gidicez yol parası kalacak yer parası da bir yarım altın ediyor . O bizim bebeğe ne takacak sanki diyorum. Çeyrek bile takmaz görün bakın
Kocana bıle takması lazımBana da bebeğe de bir şeyler takar artık
Benim ayaklarım çok üşür bir de Doğum Sonrası daha da üşüyormuş sanırım ondan özellikle böyle aldım. İnş işe yarar bilmiyorum deneyip görücem artıkCanım ben almıştım geçen sene bunlardan maalesef içeriği dedikleri gibi yün değil çok yapay ve ayağı terletiyor. Bu benim deneyimimdi paylaşmak istedim seninle de umarım sen memnun kalırsınaltına aynı renk pamuklu bilek çorap giyiyorum anca öyle terlemeden işe yarıyor
Bosver desınler, asıl kendılerı gorgusuzİsterim zaten ben de görgüsüzümonu siz alırsınız diye almadım derim en kötü .
Valla eğer evimde baş köşeye oturur ben çocuğa bakayım sen yemek yap derse baya bi umrumda olur ama yolarım o ayrıdaha evlendiğim ilk hafta köylerine gitmiştik kaynanam bu evi artık sen temizlersin demişti bana ( bok götürüyordu ) ben de daha o zaman bu evi temizlemek benim harcım değil siz köyden kız alsaydınız keşke demiştim. Cevap vermeme çok alışkınlsr yani ama ben artık eşim susmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?