- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.001
Normalde takar da şimdi masrafı çok, o yüzden bir şey demiyorum kayınpederim de yok tek başına her şeyin altından kalkmaya çalışıyor, bizden de destek kabul etmiyorKocana bıle takması lazım
Eşim diyo işte. Benim ablama bilezik takmıştık düğününde ama ben ablamdan önce evlendim o da bana bilezik taktı aynısını götürmüş olduk. Kaynım bekardı okuyordu hiçbir şey takmadı bizim düğünde. E şimdi biz neden tam takıyoruz. Yarım takalım çeyrek de doğumda geri getirsin diye düşünüyorum ama eğer takmazsa bebeğe ben de onlara taktırmam.Hahah kesin millet bu ekonomide altın zor takarsiz de coşmuşsunuz tam altın
Benim ayaklarım çok üşür bir de Doğum Sonrası daha da üşüyormuş sanırım ondan özellikle böyle aldım. İnş işe yarar bilmiyorum deneyip görücem artık
Sabrin Sonu çıldırmak oluyor da genelde ben en son eşime sen de ailenden rezilsin diye bağırıyordumAynı cümleyi kurdum ona da. Bakalım valla ne olacak daha 3ay kala başladık
Aynen hiç umrumda değil altını taksınlar da istediği kadar desinler. Bana da bilezik falan takarlar inş bebeğe çöp almadılar bari bana taksınlarBosver desınler, asıl kendılerı gorgusuz
Acele etmesın kız, 1 yas 2 yas falan varNormalde takar da şimdi masrafı çok, o yüzden bir şey demiyorum kayınpederim de yok tek başına her şeyin altından kalkmaya çalışıyor, bizden de destek kabul etmiyor
Tüh aldıydım var mı Öner’iniz başka kalın çorap, link falan inceleyeyimBenim de yaz kış hep soğuktur bir tek bu yaz hamilelikten giymedim çoraphep buz gibidir ama terlettiği için daha da üşüttü maalesef bunlar. Altı havlu taban olan çoraplardan çok memnun kalıyorum onlara da bakabilirsin
Anam da demiyo da babasından aşırı çekiniyor ağzını açıp iki kelime edemez babasının yanında. Yok siler yok bilmem ne. Silerse silsin yani napıyım. Ben zaten hiçbir işime karıştırmam ne o süreçte ne başka zaman ama onların bu evde bulunacak olması varlığı bile beni aşırı daraltıyor şimdidenArsız insanla uğraşmak çok zor hele ki lohusayken ve yeni bir torun varken. Ben kayınvalidemi çok severdim onunda beni sevdiğini düşünürdüm iyi anlaşırdık ama doğumdan sonra birbirimize düştük soğuk savaş adeta bizim evde yaşandı ve şuan görüşmüyoruz hdjdjjd diyeceğim o ki herşey kötü de olabilir ama senin gerçekten umrunda olmayacak. Bende hamileyken böyle diyodum da doğurunca bir pamukcuk oldum. He he dedim bildiğimi yaptım mantıklı gelen noktalarda onların dediklerini de yaptığım oldu.
Kocan konusunda haklısın sessiz pısırık psıırk durursa anam anam gairp anam modundaysa seni çıldırtır şimdiden akıllansa keşke
Hayaller, hayatlarAynen hiç umrumda değil altını taksınlar da istediği kadar desinler. Bana da bilezik falan takarlar inş bebeğe çöp almadılar bari bana taksınlar
Öyle canım zaten neye bütçesi yetiyorsa şimdi, tek torunu ilk torunu olacak zaten özel günlerinde yine takarAcele etmesın kız, 1 yas 2 yas falan var
Seninki yüz milyonda bir görülen minnoş kaynanaNormalde takar da şimdi masrafı çok, o yüzden bir şey demiyorum kayınpederim de yok tek başına her şeyin altından kalkmaya çalışıyor, bizden de destek kabul etmiyor
Yarın bime geliyo ben onlara bakcam biTüh aldıydım var mı Öner’iniz başka kalın çorap, link falan inceleyeyim
Tüh aldıydım var mı Öner’iniz başka kalın çorap, link falan inceleyeyim
İptal mi edim o zaman ben bu siparişiYarın bime geliyo ben onlara bakcam bi
Bunlar mı canımWwf market’in havlu çoraplarını önerebilirimonun dışında kelin ilacı olsa
Ben aldım dediğini bilmiyorum ama naylonsu ise alma bence çünkü terletiyor onlar daha da buz gibi oluyor ayak. Normal havlu çorap almıştım ben geçen sene hamamönünden onlar çok güzel çıkmıştı yine ordan alırım en kötü ama güzelse bime gelenlerden de alcam ucuz bide 30 liraİptal mi edim o zaman ben bu siparişi
Aksam kv aradi. Gelme almila yatip dinlenemez, sancisi oluyor biraz is yapsa demis. Hani yalan da degil. Oturup camasir katliyorum en fazla onda bile sanci giriyor karnima. Gelmeyecek cok sukurEsin ne dedi aradı mi burada eşin tavrı onemli
Sudem karşı kanepemde otur , oturduğun yerden benim kıvrak göbek hareketlerini görebiliyorsun . Bu yaştan sonra anasını Asena’ya çevirdi bu cadı kızAblam da bana getirmiş ama sezeryan olucam onu nasıl kullanıcam
Sağol canım
Sağol canım
Yaa içmem zaten içmek için almam lazım
Yaa çok merak ettim
Sağol balım
Sağol çiçeğim
Beni de aradı bugün ben de şaşırdım
Hadi gözün aydın sevindim
Bu coraplardan gecen yil almistim ben. Taytlarla cok rahat oluyordu sicacikOzzy Socks 6
Ozzy Socks 6'lı Kışlık Kadın Yünlü Uyku Çorabı Soft Touch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar hastane için kalın çorap aldım. İhtiyacınız varsa indirimde 10 tl de kuponu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?