2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hahah kesin millet bu ekonomide altın zor takar siz de coşmuşsunuz tam altın
Eşim diyo işte. Benim ablama bilezik takmıştık düğününde ama ben ablamdan önce evlendim o da bana bilezik taktı aynısını götürmüş olduk. Kaynım bekardı okuyordu hiçbir şey takmadı bizim düğünde. E şimdi biz neden tam takıyoruz. Yarım takalım çeyrek de doğumda geri getirsin diye düşünüyorum ama eğer takmazsa bebeğe ben de onlara taktırmam.

Benim ayaklarım çok üşür bir de Doğum Sonrası daha da üşüyormuş sanırım ondan özellikle böyle aldım. İnş işe yarar bilmiyorum deneyip görücem artık

Benim de yaz kış hep soğuktur bir tek bu yaz hamilelikten giymedim çorap hep buz gibidir ama terlettiği için daha da üşüttü maalesef bunlar. Altı havlu taban olan çoraplardan çok memnun kalıyorum onlara da bakabilirsin

Tüh aldıydım var mı Öner’iniz başka kalın çorap, link falan inceleyeyim

Anam da demiyo da babasından aşırı çekiniyor ağzını açıp iki kelime edemez babasının yanında. Yok siler yok bilmem ne. Silerse silsin yani napıyım. Ben zaten hiçbir işime karıştırmam ne o süreçte ne başka zaman ama onların bu evde bulunacak olması varlığı bile beni aşırı daraltıyor şimdiden

Normalde takar da şimdi masrafı çok, o yüzden bir şey demiyorum kayınpederim de yok tek başına her şeyin altından kalkmaya çalışıyor, bizden de destek kabul etmiyor
Seninki yüz milyonda bir görülen minnoş kaynana nesli tükenmek üzere. Tc de üç beş tane böyle müzelik var işte

İptal mi edim o zaman ben bu siparişi
Ben aldım dediğini bilmiyorum ama naylonsu ise alma bence çünkü terletiyor onlar daha da buz gibi oluyor ayak. Normal havlu çorap almıştım ben geçen sene hamamönünden onlar çok güzel çıkmıştı yine ordan alırım en kötü ama güzelse bime gelenlerden de alcam ucuz bide 30 lira

Esin ne dedi aradı mi burada eşin tavrı onemli
Aksam kv aradi. Gelme almila yatip dinlenemez, sancisi oluyor biraz is yapsa demis. Hani yalan da degil. Oturup camasir katliyorum en fazla onda bile sanci giriyor karnima. Gelmeyecek cok sukur

Sudem karşı kanepemde otur , oturduğun yerden benim kıvrak göbek hareketlerini görebiliyorsun . Bu yaştan sonra anasını Asena’ya çevirdi bu cadı kız

Bu coraplardan gecen yil almistim ben. Taytlarla cok rahat oluyordu sicacik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…