2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar selamm dün bebişi gördük dr kalp atımını da gördü dayanabilirsen 1 ay sonra dayanamazsan haftaya gelin dinleyelim kalbini dedi 3 gündür çok fazla öğürme yaşıyorum kusma vs yok şükür ama durduğum yerde aniden öğürmeye başlıyorum. bir de normalde de şeker gibi biri sayılmam ama şu sıra tersime denk gelmesin kimse çok sinirli hissediyorum

En azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yok buldukça almak lazım yavaş yavaş 3 cü aya yaklaşıyoruz Allah’ın iziniyle

Allah şimdi size kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla bol sutlerinizi sağın bı onu da arastiyim bı bu kiwi marakayi da çok alan olmuş ondan sormak istedim cevabınız için çok tesekur ederim
Amin hepimize inşallah

En azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yok buldukça almak lazım yavaş yavaş 3 cü aya yaklaşıyoruz Allah’ın iziniyle
Hepsiburada da e bebekin çok güzel indirimleri oluyor ben 30 TL'ye çok güzel zıbinlar bulmustum. Bebeklere külotlu çorap giydirmek hakkında uzmanları dinlemiştim külot çorap giydirmemeye karar vermiştim o dönem külotlu çorap yerine ne giydirilir diye bakarken çoraplı pijamalar bulmuştum e bebekte ama e bebek Trendyolda pahalı Hepsiburada da daha uygundu aklınızda bulunsun Amazon var bir de orada da koton ve defoctonun bebek ürünleri çoğu siteden daha uygun 3 tane zibini 50 TL ye almıştım

Ay evet ya hemde bir sürü inan iyi olurdu ama insan yine almak istiyor çok beğeniyorum sanki ilk çocuğum ay maşallah size ben dhaa bir buçuk ay bile olmadı ya ama şükür iyiyim şu anda umarım böyle gider

Ay evet ya hemde bir sürü inan iyi olurdu ama insan yine almak istiyor çok beğeniyorum sanki ilk çocuğum ay maşallah size ben dhaa bir buçuk ay bile olmadı ya ama şükür iyiyim şu anda umarım böyle gider
Öyle dediğime bakma bugün 8 haftalık olduk daha bir ay var bakalım

Hepsi burada ya silmiştim tekrar yükleyeyim bari, teşekkür ederim takip ederim bir kaç şey aldım da em önemli zıbın çok pahalı ve çok kullanılıyor

Hepsi burada ya silmiştim tekrar yükleyeyim bari, teşekkür ederim takip ederim bir kaç şey aldım da em önemli zıbın çok pahalı ve çok kullanılıyor
Aynen öyle braunun ateş ölçerini de indirime girince almanı öneririm çok önemli

Lolipop aldırdım eşime işe yaradı aslında küçük şekerleri devamlı ağızda tutmak işe yarar gibi
Evde var kızım için almıştım dur bi deniyim
Ay kıyamam yaa mahvediyordur surekli istifra etmek allah yardimcin olsun kuzum benim bebek için nelere katlanıyor bu analar
Ay sorma canim
İlkinde de çok zorlandım kız bebek zorlar dediler
Bunda erkek hissediyorum ama ilk hamilelik gibi istifram kız erkek fark etmiyor herhalde
Ben lansinoh tekli elektrikli pompa almıştım çok iyi gerçekten kızımda çok ise yaradı güzel çekim gücü de kiwiyi o zamanlar arkadaşım almıştı hatta bime gelmişti sakın alma çöp dedi o yüzden buna dönmüştüm he keşke ikili olandan alsaymışım şimdi ona pişmanım zamandan tasarruf

Normal ateş ölçer mi yoksa alnına dayandığın mı? Çünkü onları çok önermiyorlar normal ateş ölçer daha iyi
Normal ateş ölçer dijital braununki koltuk altı ağız ve makat ölçümü yapıyor bebek çocuk ve yetişkin modu ayrı ben almıştım eve Cidden çok iyi bir de kanz in alından ve kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım aynı zamanda mama ısısı da ölçüyor

Güzelmiş mamayı da ölçüyorsa şu otomatikleri hiç tavsiye etmiyorlar çünkü ve çok pahalı gereksiz buluyorum evde var bir tane de 30 tl almıştım daha iyisini alayım, not alıyorum hepsini

Güzelmiş mamayı da ölçüyorsa şu otomatikleri hiç tavsiye etmiyorlar çünkü ve çok pahalı gereksiz buluyorum evde var bir tane de 30 tl almıştım daha iyisini alayım, not alıyorum hepsini
Ben bir ara bunalımdaydim komple bebek eşyaları aldım nevresim takımı hariç her şeyi almışım o süreçte Park yatak almıştım içinin yatağını beğenmemiştim o zaman airwave diye bir marka buldum yatak sungerden falan değil böyle değişik bir maddeden yapılmış yıkanabiliyir falan ondan da almıştım o dönemde cidden çok iyi bir yatak yüzüstü yatmistim nefes alabilmistim kolaylık düşünürsen onu da araştır

Öyle dediğime bakma bugün 8 haftalık olduk daha bir ay var bakalım
Ay geçmiyor zaman sonra bı bakiyorsun doguruyorsun
Ay öylemi diyorsunuz teşekur ederim ya fikir alayım dedim çok sağolun bı ona bakayım ben

Evet olabilir. Bende 8+5im ama dün 7+5 çıktı bebek. Umarım sağlıkla devam eder gebeliklerimiz. Sizin adınızada çok sevindim mfk vitaminlerini çok duydum.

Valla ben herseyi verecektim esimin kuzenine besige kadar eşim 2. İstemiyor diye iyi ki vermemisim

ben vermiştim yürütec, anne yani beşik, yeni doğan kıyafetler, raflı yatağı vs.. herşey vardı. Verdim gitti neyse yenisini alırız ne yapalım

Merhaba. Bugün 5+6 kalp atışını duyduk Bekleyen herkes tüm sürecini sağlıkla geçirsin Ancak aşırı sancım ağrım var Karnımın altından bacaklarıma doğru inen şiddetli kramp oldu iki defa. Nefesimi kesti. Az az ağrım adet sancısı gibi sancılar batmalar falan oluyor onu çok ciddiye almıyorum ama şiddetli sancı korkutuyor. Doktor rahim büyüyor bu yüzden olabilir dedi ama bu kadar şiddetli ağrı beklenmez diyor. 3 gün sonra yeniden çağırdı. Bu ara sık görüşelim dedi. Böyle ağrı sancı yaşayan oldu mu?

ben vermiştim yürütec, anne yani beşik, yeni doğan kıyafetler, raflı yatağı vs.. herşey vardı. Verdim gitti neyse yenisini alırız ne yapalım
Olsun canim yeni yeni alirsin herseyi valla esim herseyi ver diyordu smdi iyi ki vermemissin diyor ama iste kiyafet mecbur alcaz kiz da olsa biri yaz bebegiydi smdi ki nasip olursa kış bebegi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…