- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.381
En azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yokAy çok doğru diyorsun canım ya gerçekten herşey çok pahalı bende ondan sormak istedim bende oruyorum ilk kızımda iki tane hem kıza hem erekege kulancagim battaniyem var kızım küçük zibinlarindan yıkamayı da düşünüyorum çünkü çok lazım oluyor o zaman öbür kiyafetleri bakalım denk geldikçe alamayi düşünmüyorum sona biramiycam
Artık her şey o kadar pahalı ki yani erkeni felan yok. Ben bir kaç giysi aldım takım olarak uygun buldum da şöyle hem kız hem erkek sade bir şeyler. Battaniye yelek felan örüyorum. Maalesef hiç kullanmadığım için süt pompasını bilmiyorum ama yazam olursa bende bilmiş olurum
Amin hepimize inşallahAllah şimdi size kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla bol sutlerinizi sağın bı onu da arastiyim bı bu kiwi marakayi da çok alan olmuş ondan sormak istedim cevabınız için çok tesekur ederim
Hepsiburada da e bebekin çok güzel indirimleri oluyor ben 30 TL'ye çok güzel zıbinlar bulmustum. Bebeklere külotlu çorap giydirmek hakkında uzmanları dinlemiştim külot çorap giydirmemeye karar vermiştim o dönem külotlu çorap yerine ne giydirilir diye bakarken çoraplı pijamalar bulmuştum e bebekte ama e bebek Trendyolda pahalı Hepsiburada da daha uygundu aklınızda bulunsunEn azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yokbuldukça almak lazım yavaş yavaş 3 cü aya yaklaşıyoruz Allah’ın iziniyle
Ay evet ya hemde bir sürü inan iyi olurdu ama insan yine almak istiyor çok beğeniyorum sanki ilk çocuğumEn azından kızın olursa eşyan olmuş oluyor ne güzel bende hiç bir şey yokbuldukça almak lazım yavaş yavaş 3 cü aya yaklaşıyoruz Allah’ın iziniyle
Öyle dediğime bakma bugün 8 haftalık olduk daha bir ay var bakalımAy evet ya hemde bir sürü inan iyi olurdu ama insan yine almak istiyor çok beğeniyorum sanki ilk çocuğumay maşallah size ben dhaa bir buçuk ay bile olmadı ya ama şükür iyiyim şu anda umarım böyle gider
Hepsi burada ya silmiştim tekrar yükleyeyim bari, teşekkür ederim takip ederimHepsiburada da e bebekin çok güzel indirimleri oluyor ben 30 TL'ye çok güzel zıbinlar bulmustum. Bebeklere külotlu çorap giydirmek hakkında uzmanları dinlemiştim külot çorap giydirmemeye karar vermiştim o dönem külotlu çorap yerine ne giydirilir diye bakarken çoraplı pijamalar bulmuştum e bebekte ama e bebek Trendyolda pahalı Hepsiburada da daha uygundu aklınızda bulunsunAmazon var bir de orada da koton ve defoctonun bebek ürünleri çoğu siteden daha uygun 3 tane zibini 50 TL ye almıştım
Aynen öyleHepsi burada ya silmiştim tekrar yükleyeyim bari, teşekkür ederim takip ederimbir kaç şey aldım da em önemli zıbın çok pahalı ve çok kullanılıyor
Evde var kızım için almıştım dur bi deniyimLolipop aldırdım eşime işe yaradı aslında küçük şekerleri devamlı ağızda tutmak işe yarar gibi
Ay sorma canimAy kıyamam yaa mahvediyordur surekli istifra etmek allah yardimcin olsun kuzum benim bebek için nelere katlanıyor bu analar
Ben lansinoh tekli elektrikli pompa almıştım çok iyi gerçekten kızımda çok ise yaradı güzel çekim gücü de kiwiyi o zamanlar arkadaşım almıştı hatta bime gelmişti sakın alma çöp dedi o yüzden buna dönmüştüm he keşke ikili olandan alsaymışım şimdi ona pişmanım zamandan tasarrufKizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
Normal ateş ölçer mi yoksa alnına dayandığın mı? Çünkü onları çok önermiyorlar normal ateş ölçer daha iyiAynen öylebraunun ateş ölçerini de indirime girince almanı öneririm çok önemli
Normal ateş ölçer dijital braununki koltuk altı ağız ve makat ölçümü yapıyor bebek çocuk ve yetişkin modu ayrı ben almıştım eve Cidden çok iyi bir de kanz in alından ve kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım aynı zamanda mama ısısı da ölçüyorNormal ateş ölçer mi yoksa alnına dayandığın mı? Çünkü onları çok önermiyorlar normal ateş ölçer daha iyi
Güzelmiş mamayı da ölçüyorsa şu otomatikleri hiç tavsiye etmiyorlar çünkü ve çok pahalı gereksiz buluyorum evde var bir tane de 30 tl almıştım daha iyisini alayım, not alıyorum hepsiniNormal ateş ölçer dijital braununki koltuk altı ağız ve makat ölçümü yapıyor bebek çocuk ve yetişkin modu ayrı ben almıştım eve Cidden çok iyi bir de kanz in alından ve kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım aynı zamanda mama ısısı da ölçüyor
Ben bir ara bunalımdaydim komple bebek eşyaları aldımGüzelmiş mamayı da ölçüyorsa şu otomatikleri hiç tavsiye etmiyorlar çünkü ve çok pahalı gereksiz buluyorum evde var bir tane de 30 tl almıştım daha iyisini alayım, not alıyorum hepsini
Ay geçmiyor zaman sonra bı bakiyorsun doguruyorsunÖyle dediğime bakma bugün 8 haftalık olduk daha bir ay var bakalım
Ay öylemi diyorsunuz teşekur ederim ya fikir alayım dedim çok sağolun bı ona bakayım benEvde var kızım için almıştım dur bi deniyim
Ay sorma canim
İlkinde de çok zorlandım kız bebek zorlar dediler
Bunda erkek hissediyorum ama ilk hamilelik gibi istifram kız erkek fark etmiyor herhalde
Ben lansinoh tekli elektrikli pompa almıştım çok iyi gerçekten kızımda çok ise yaradı güzel çekim gücü de kiwiyi o zamanlar arkadaşım almıştı hatta bime gelmişti sakın alma çöp dedi o yüzden buna dönmüştüm he keşke ikili olandan alsaymışım şimdi ona pişmanım zamandan tasarruf
Merhaba ben 3.5-4 sene önce tüp bebek hakkında birkaç soru sormuştum belki orda denk gelmişizdirben iyiyim 8+4üm daha çok şükür bulantılar başlamadı, siz nasılsınız ? Benim 3 kaybım var bu doğal yollarla mfk vitaminleriyle oldu ve bu sefer devam ediyor çok şükür
Valla ben herseyi verecektim esimin kuzenine besige kadar eşim 2. İstemiyor diye iyi ki vermemisim
Olsun canim yeni yeni alirsin herseyi valla esim herseyi ver diyordu smdi iyi ki vermemissin diyor ama iste kiyafet mecbur alcaz kiz da olsa biri yaz bebegiydi smdi ki nasip olursa kış bebegi olacakben vermiştim yürütec, anne yani beşik, yeni doğan kıyafetler, raflı yatağı vs.. herşey vardı. Verdim gitti neyse yenisini alırız ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?