2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben bebek düşünmeden aventin biberonunu almıştım cam 70tlye şimdi 300tl keşke daha çok alsaydım diyorum şimdi

Olsun canim yeni yeni alirsin herseyi valla esim herseyi ver diyordu smdi iyi ki vermemissin diyor ama iste kiyafet mecbur alcaz kiz da olsa biri yaz bebegiydi smdi ki nasip olursa kış bebegi olacak
Benimki ikiside kasım doğumlu olacak kıyafetler kullanılır. Tabi cinsiyette aynı olursa

Kızlar migrenim tuttu, ilaç kullanmadan migren geçirme yönteminiz var mı? Migren olunca midem bulanıyor zaten bulanıyordu çok kötü oldu uyuyamıyorum bile

Kızlar migrenim tuttu, ilaç kullanmadan migren geçirme yönteminiz var mı? Migren olunca midem bulanıyor zaten bulanıyordu çok kötü oldu uyuyamıyorum bile
Bende de migren var doktor parol dışında hiç bi ilaç alamazsın dedi ışıksız sessiz ortamda yatıyorum kusmak beni rahatlatıyo çok zorlanırsan acilde serum taktırabilirsin

Merhaba kızlar, dün ilk kontrolümde (6+0) bebeği ve kalp atımını gördük. Kalp sesi için 10 gün sonra çağırdı doktorum. Yalnız herhangi bir kan testi vb istemedi. Acaba kalp sesinde mi ister, bir de şehir hastanesinden mi randevu alsam arada kaldım?

Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum

bizden kalp sesini dinlemeye gittigimizde tahlil istedi.

kızımda lansinoh tekli kullandım sütünüz varsa güzel çekiyor ama süt azsa maalesef hiç bir makine çare değil harikalar yaratmıyor bebeğin emmesi çok çok önemli sütünüzde varsa farketmez gibi geldi bana marka bol bol sütlerimiz olsun en önemlisi bebelerimiz emsin benim kızım emmedi ben hep sağdım inanın çok zor

ben lansinohun manuel pompalısını almıştım. memnundum ama elektriklisi daha iyi olur . bu sefer bende elektronik alcam lansinoh tercih ederim marka olarak

Evet olabilir. Bende 8+5im ama dün 7+5 çıktı bebek. Umarım sağlıkla devam eder gebeliklerimiz. Sizin adınızada çok sevindim mfk vitaminlerini çok duydum.
Çok teşekkürler umarım mfk dan benim hiç umudum yoktu biz tüp bebeğe gidecektik abimin eşi çok ısrar etti ne kaybedersin dedi vitaminleri aldık 3 hafta sonra hamilelik haberimi aldık biz şok

Canım Trendyolda mentollü migren taşı var direkt kesiyor ve çok ucuz birşey tavsiye ederim hamileler de kullanabiliyor

Kan neden istemedi acaba ben ilk kontrolüm de 9 tüp kan ve idrar verdim canım kan istememesi çok ilginç geldi.
10 gün sonra ister belki.

bizden kalp sesini dinlemeye gittigimizde tahlil istedi.

Kan neden istemedi acaba ben ilk kontrolüm de 9 tüp kan ve idrar verdim canım kan istememesi çok ilginç geldi.
10 gün sonra ister belki.

10 günü bekliyim öyleyse, tüp bebek doktorum yaptı kontrolü ama zaten kendisiyle devam edeceğiz doğum da yaptırıyor. Emin olmak için sordum burada tiroid de önemli diye okuyunca. Değerim 2 civarıydı önceden belki bi değişiklik olmuştur diye stres oldum.

Teşekur ederim herkes o markayı önermiş alsinda bende biraz araştırdım sütünüz varsa demişler her makina aynı doğru diyorsunuz benim ilk ay çok süt doldu ve kızım yeterince emiyordu ve gerçekten acibdoluyordu teyzemin makinası varmış aldık çok rahatlamıştı onun markası neydi bilmiyorum ama o zmaan iyi çekiyordu ama sütüm azaldığında saatlerce 10 ml çıkmadı amin inşallah ya hepmizin insalalh iştahlı bebeişler ve bol sutler olsun gerçekten öyle oluyor kızım başta çok güzel emdi süt te çöktü ama 3aydan sonra birşeyler oldu süt kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…