2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım güzelse bana da haber ver bakayım

Ne kadar büyük bir psikolojik şiddet uyguluyor kayınpederin eşime ne kadar kötü. Valla çok haklısın en iyisi de olsa gelmesinler ya vallahi. Ama sen sıkma canını odaklanman gereken başka şeyler var

Bu arada kızlar ben küçüklüğümden beri çorap konusunda aşırı takıntılıyım hem çok fazla alırım ve günde mesela 4 5 defa değiştiriyorum. Mesela yatakta giydiğim ayrı odada ayrı. Markete bile gitsem değiştiririm o çorabı. Ve çoraplarıma da kimsenin dokunmasına izin vermem. Biri alırsa falan cinnet geçiriyorum ablamla saç baş kavga ettiğimi bilirim çorap için. Başka bir şeyde böyle değilim ama çorabıma biri dokununca bile çok kötü oluyo içim. Neyse ablamda bu huyumdan nefffret ederdi. 1,5 yaşında oğlu var birebir kopyam çorabı biraz yamuk olsun, yanlış oldu , olmadı deyip çıkarttırıyor. Sürekli değiştiriyor ve kendi istediği dışında bir çorap giymiyor istediği kirse ve ya kayıpsa ortalığı birbirine katıyor yani kınamayalım arkadaşlar

Canım hangi doktora gittin bugün Pendik medpolde düşünüyordun sanki
Yok kuzum ben karsida oturuyorum acibademe gittim atakent prof aytac yuksele asiri memnun kaldim cok sukur
Eaktariye 2 Adet Meryem Ana Otu Fatma Ana Eli Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ot kuru ve kapalı doğuma girerken dua okuyup suya koyuyorlar yavaş yavaş açılıyor doğum bitince alıyorlar yavaş yavaş kapanıyor
Yani ne icin oluyo bu

Kızlar ya kiwinin çiftli elektrikli pompası baya düşmüş. Lansinphla arasında 1500 lira var çok kararsızım ya alsam mı kiwi sizce. Pişman olur muyum bilemedşm
ben aldım 500 küsüre denedim iyi çekim gücünü vs ayarlayabiliyorsun hem ikili, kalitesiz değil yani

Ne kadar büyük bir psikolojik şiddet uyguluyor kayınpederin eşime ne kadar kötü. Valla çok haklısın en iyisi de olsa gelmesinler ya vallahi. Ama sen sıkma canını odaklanman gereken başka şeyler var
Evet üç oğlu var adamın. Üçüde ağzını açıp tek kelime edemiyor yanında asla. Mesela ben ve kuzenlerim babamızla her şeyi konuşur tartışırız. İlk tanışmada bizim kızlar buna cevap falan verince şok olmuştu. Sonradan öğrendim adam meğer kendine cevap verilmesini istemiyormuş. E ama diyorum benle konuşuyor cevap vermezsem daha kötü değil mi yok sen verme ona cevap diyor eşim. Çok değişik. Kaynanamında kafası bi tuhaf zaten. Benim ailem adam bunu delirtmiş baskıyla diyor. Aynı baskıyı bana da yapmak istedi ama ben rahat büyüdüm yani bana sökmez o baskı. Ya biz 5 senedir evliyiz. Hala farklı bir şehire gittiğimizi duyarsa eğer eşime diyor whatspatan konum at. Canlı konumdan takip ediyo bizi. En son yazın onların evinden kendi evimize dönerken istedi. Kıyameti kopardım öylelik atamadı eşim. Orda at dediği ortamda ben olmasaydım direkt atardı mesela. Eşimde kalbi kırılmasın diye her istediğini yapıyo işte . Böyle böyle çıktı tepemize

Kafam karıştı şimdi senin ayağını terletmedi mi peki
Terletmedi canim. Hakiki deri ayakkabilarimla giydigimde ayaklarim terlemiyor. Ugg tarzi ici tuylu deri ayakkabilarimla giydim genelde taytla hic terleme sorunu yasamadim. Ama rengini begenip uygun fiyatli bi ayakkabi almitim ayakkabi dunyasindan onunla ne giyersem giyeyim ayaklarim terliyordu

Ay o kadar benzeriz ki üff geldiler bana sen yazınca. Kayınvalidem en son burda konuşurken annemle bana ben böyle şey görmedim dedi jajsjsj görmedim dediği şeyde anne kız anlaşamadığımız konularda fikirlerimizi konuşup tartışmamızdı ama kavga değil. Bende sizin ailede konuşalamadığı için görmemeniz normal dedim diye kıyamet koptu jdjdjjd

Eşiniz kova burcu mu yoksa nedne acaba bu kadar naifler benim eşimde öyle 3 günlük dünya benim umrumda değil neden üzeyim ve üzüleyim modunda. Anlamış değilim bana ters

Corap takintisi bende de var. Gunde 3 corap degistiriyorumdur sifonyerimin 1 cekmecesi corap dolu. Hala gordukce aliyorum. Simdi yazliklari kaldirip kislik olanlari cikartacagim artik

Aman diyeyim. Benin onceki hamileliğim ikizdi. 32 de sancı geldi 33te doğurdum.ben de çok rahattım. Bebeklere kıyafet almıstim ama kendime almamışım. Halbuki onlar 2 hafta kuvözde kaldılar ihtiyacları olmadı ama benimki acildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…