- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.021
Canım güzelse bana da haber ver bakayımBen aldım dediğini bilmiyorum ama naylonsu ise alma bence çünkü terletiyor onlar daha da buz gibi oluyor ayak. Normal havlu çorap almıştım ben geçen sene hamamönünden onlar çok güzel çıkmıştı yine ordan alırım en kötü ama güzelse bime gelenlerden de alcam ucuz bide 30 lira
Anam da demiyo da babasından aşırı çekiniyor ağzını açıp iki kelime edemez babasının yanında. Yok siler yok bilmem ne. Silerse silsin yani napıyım. Ben zaten hiçbir işime karıştırmam ne o süreçte ne başka zaman ama onların bu evde bulunacak olması varlığı bile beni aşırı daraltıyor şimdiden
Kafam karıştı şimdiBu coraplardan gecen yil almistim ben. Taytlarla cok rahat oluyordu sicacik
Yok kuzum ben karsida oturuyorum acibademe gittim atakent prof aytac yuksele asiri memnun kaldim cok sukurCanım hangi doktora gittin bugün Pendik medpolde düşünüyordun sanki
Yani ne icin oluyo buEaktariye 2 Adet Meryem Ana Otu Fatma Ana Eli Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ot kuru ve kapalı doğuma girerken dua okuyup suya koyuyorlar yavaş yavaş açılıyor doğum bitince alıyorlar yavaş yavaş kapanıyor
Ay iyi bari Allah razı olsunAksam kv aradi. Gelme almila yatip dinlenemez, sancisi oluyor biraz is yapsa demis. Hani yalan da degil. Oturup camasir katliyorum en fazla onda bile sanci giriyor karnima. Gelmeyecek cok sukur
ben aldım 500 küsüre denedim iyi çekim gücünü vs ayarlayabiliyorsun hem ikili, kalitesiz değil yaniKızlar ya kiwinin çiftli elektrikli pompası baya düşmüş. Lansinphla arasında 1500 lira var çok kararsızım ya alsam mı kiwi sizce. Pişman olur muyum bilemedşm
Tamam ama benim bakmam 4ü bulur okul çıkışı giderimCanım güzelse bana da haber ver bakayım
Aynen küpede aldırmam lazım benimBenim annem künye ile küpe almış bile kızım şimdiden
KV annemin altında mı kalacaksın yap şovunu diyeceğim
Sonunda içine sinen bir doktor bulmana çok sevindim .Yok kuzum ben karsida oturuyorum acibademe gittim atakent prof aytac yuksele asiri memnun kaldim cok sukur
Yani ne icin oluyo bu
Evet üç oğlu var adamın. Üçüde ağzını açıp tek kelime edemiyor yanında asla. Mesela ben ve kuzenlerim babamızla her şeyi konuşur tartışırız. İlk tanışmada bizim kızlar buna cevap falan verince şok olmuştu. Sonradan öğrendim adam meğer kendine cevap verilmesini istemiyormuş. E ama diyorum benle konuşuyor cevap vermezsem daha kötü değil miNe kadar büyük bir psikolojik şiddet uyguluyor kayınpederin eşime ne kadar kötü. Valla çok haklısın en iyisi de olsa gelmesinler ya vallahi. Ama sen sıkma canını odaklanman gereken başka şeyler var
Terletmedi canim. Hakiki deri ayakkabilarimla giydigimde ayaklarim terlemiyor. Ugg tarzi ici tuylu deri ayakkabilarimla giydim genelde taytla hic terleme sorunu yasamadim. Ama rengini begenip uygun fiyatli bi ayakkabi almitim ayakkabi dunyasindan onunla ne giyersem giyeyim ayaklarim terliyorduKafam karıştı şimdisenin ayağını terletmedi mi peki
Evet üç oğlu var adamın. Üçüde ağzını açıp tek kelime edemiyor yanında asla. Mesela ben ve kuzenlerim babamızla her şeyi konuşur tartışırız. İlk tanışmada bizim kızlar buna cevap falan verince şok olmuştu. Sonradan öğrendim adam meğer kendine cevap verilmesini istemiyormuş. E ama diyorum benle konuşuyor cevap vermezsem daha kötü değil miyok sen verme ona cevap diyor eşim. Çok değişik. Kaynanamında kafası bi tuhaf zaten. Benim ailem adam bunu delirtmiş baskıyla diyor. Aynı baskıyı bana da yapmak istedi ama ben rahat büyüdüm yani bana sökmez o baskı. Ya biz 5 senedir evliyiz. Hala farklı bir şehire gittiğimizi duyarsa eğer eşime diyor whatspatan konum at. Canlı konumdan takip ediyo bizi. En son yazın onların evinden kendi evimize dönerken istedi. Kıyameti kopardım öylelik atamadı eşim. Orda at dediği ortamda ben olmasaydım direkt atardı mesela. Eşimde kalbi kırılmasın diye her istediğini yapıyo işte . Böyle böyle çıktı tepemize
Corap takintisi bende de var. Gunde 3 corap degistiriyorumdurBu arada kızlar ben küçüklüğümden beri çorap konusunda aşırı takıntılıyım hem çok fazla alırım ve günde mesela 4 5 defa değiştiriyorum. Mesela yatakta giydiğim ayrı odada ayrı. Markete bile gitsem değiştiririm o çorabı. Ve çoraplarıma da kimsenin dokunmasına izin vermem. Biri alırsa falan cinnet geçiriyorumablamla saç baş kavga ettiğimi bilirim çorap için. Başka bir şeyde böyle değilim ama çorabıma biri dokununca bile çok kötü oluyo içim. Neyse ablamda bu huyumdan nefffret ederdi. 1,5 yaşında oğlu var birebir kopyam çorabı biraz yamuk olsun, yanlış oldu , olmadı deyip çıkarttırıyor. Sürekli değiştiriyor ve kendi istediği dışında bir çorap giymiyor istediği kirse ve ya kayıpsa ortalığı birbirine katıyor yani kınamayalım arkadaşlar
Aman diyeyim. Benin onceki hamileliğim ikizdi. 32 de sancı geldi 33te doğurdum.ben de çok rahattım. Bebeklere kıyafet almıstim ama kendime almamışım. Halbuki onlar 2 hafta kuvözde kaldılar ihtiyacları olmadı ama benimki acildi.Sağolun kızlar valla bu gün bnmde bu çatı ağrısı fln olunca bı korktum hep 32 den sonra tamamlarım eksikleri diyordum ama sanırım fazla bosvermisim bebeklerin hastane çıkışı bile olmadığını fark ettimikiz gebe olarak fazla rahatım sanirim
Kuzumm cok sagolSonunda içine sinen bir doktor bulmana çok sevindim .
Evet kuzum bunlarBunlar mı canım
Benim annem künye ile küpe almış bile kızım şimdiden
KV annemin altında mı kalacaksın yap şovunu diyeceğim
Bir aslan kadini olarak kendim icin siparislerim oldu. Anneme de esime deAynen küpede aldırmam lazım benim
Bir aslan kadini olarak kendim icin siparislerim oldu. Anneme de esime debebege takilicak 10gr kunyeden nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?