2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok ben kovayım eşim terazi. O sürekli aman Ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda fksksksk bide ciddi anlamda çekiniyor adam nasıl bir otorite kurmuşsa. O otoriteyi benim üzerimde kuramadığı içinde benden hiç memnun değiller.
Bakalım bebekten sonra ne olacak .
Gitmiş ateşölçer almış mesela bebek onlarda kalırken hasta olursa kullanmak için. Ne alaka ne alaka. Alıyorsan bize hediye al. Oraya gidip uzun uzun kalacağımızdan çok emin. Evleri doğalgazlı mesela ama açmıyorlar nisanda gittiğimde hamileydim dondum kavga çıkardım burda kalmıcam diye. Meğer kaynana gece yatarken kapatmış bizim yattığımız odayı. Ertesi gün sürekli laf söyledim. Eşimde bana kızıyo neden öyle diyorsun anladı hatasını diye. Ya anlayacak adam böyle bir şey yapmaz yani. Bide aynı şehirde benim kardeşim ablam gar gidip onlarda da kalabilirim zorla orda kaldırıyorlar zaten üstüne bide üşüyorum . Onlarda bize gelince eşim ful açıyo mesela açtırmıcam ben de bida geldiklerinde ben üşüdüm onlarda üşüsün. Ama böyle deyince de ben art niyetli oluyorum eşimin gözünde. Ama annesi kapatırken sorun yok, o öyle alışmış diyo sadece

Her ne kadar 40 ımız çıkmış olsa bile duygusallığım devam ediyor. Eşine çok üzüldüm ben şuan. Yıllarca buna maruz kalmış. Yazık neler yaşadıysa baksana otoriteyi bu yaşında hala yıkamıyor. Ay kalbim parçalandı allahım böyle anne baba olmayı nasip etmesin.

Zaten kocalara gelince hep biz hararetli ama onların hayat görüşü bu olmuş oluyor. Bebeğini düşünmesi güzel ama dediğin niyetle yapıyorsa gerçekten saçma iyiki sana diş geçiremiyorlar yoksa mahvolurdunuz gerçekten.

İsim konusunda beklentileri var mı bu ailenin? Boş geçmezler o mevzuyu gibi geldi bana.

Kayınvalidesi ile kısa süreliğine aynı çatı altında kalan gelin konuşuyor shshshd
Kayınpederim şehir dışında kayınvalide bizde kalıyor.
Okula giden kızıma da bakıyor okul sonrası.
Evde anne ördek yavru ördek gibi dolaşıyoruz. Ama anne ördek benim shhshw
Kızı yatırmaya gidiyorum yattı mı diye kontrole geliyor ben odada fazla kalmim diye.
Kıza ödev yapalım odana gidelim diyorum bizden önce o gidiyor ahahahaha.
Sürekli sohbet etmek istiyor.
Çalıştığım için bu hatta şükür edecem.

Bunları okudukça anksiyetem artıyor

Eşime ben de üzülüyorum adam evlenince rahat etti resmen. Ailesine saygısızlık etmesin ama beni de ezdirmemesi lazım daha o dengeyi kuramadı
İsim mevzusu da şöyle kaynanamın 3 oğlu olduğu için benimkinin erkek olduğundan emindi . Ben de hiç ses çıkarmadım cinsiyet belli oldu kız, sonra aradım dedim cinsiyet belli oldu kız olacak adı da umay aa öyle mi hiç duymadım o ismi falan dedi. Bir daha da bir şey diyemedi. Kp bir şeyden dolayı aşırı bozuk neden olduğunu anlayamadım ama bebekle ilgili hiç konuşmuyor sormuyor bile yokmuş gibi davranıyor. Muhtemelen bu isim mevzusu. Kaynım dedi işte yanına şu isim olsun ikinci isim diye. Ben de dedim ikinci isim olarak koyacak olsam koyacağım isim belli zaten ama tek koyacağız dedim. Konuyu öyle kapattım

Ay okurken daraldım ben sırf çorap giymemek için bin bahane uyduruyorum içimde.
Sen kategori yapmıssın
Kınamıyorum ama yanlış anlaşılmasın Ahahaha şu dünya da tek kınadığım insanlar zenginler
İnsan utanmaz mı hiç zengin olmaya anlamış değilim püüü reziller

Ay ben senin ağustos anası versiyonunum bence hahahahhaha

Eşin en büyük çocuk mu peki

Tavize gerek yok iyi yapmışsın. Adıyla yaşasın miniş

İlk evlendiğimiz sene kaynanam cin olmadan adan çarpmaya kalkmıştı sonra ben de gözlerinin içine bakarak sen benim gözlerime bir baksana ben de bu yiyecek göz var mı demiştim yüzündeki dehşeti unutamıyorum asla. Birkaç senedir muhatap olmuyordum ama vakitleri geldi artık cidden . İçim soğumuyor üç gündür hem eşimle kavga ediyorum hem ağlıyorum. Eşimin bulduğu çözüm ; bida seni ararlarsa açma

Diğer çocuklarından torunları yok mu

Ay ben senin ağustos anası versiyonunum bence hahahahhaha

Eşin en büyük çocuk mu peki

Tavize gerek yok iyi yapmışsın. Adıyla yaşasın miniş
Evet en büyük. En uysal ve sakini . Zaten anne babasının niyeti de bizim çocuk olunca yanımıza yerleşmekti. Ama gelin bekledikleri gibi çıkmadı

Seni hormonlar sıkıştırmış, kaçıncı haftadasın sen . Ay bende ağladım sinirlenip sinirlenip şöyle yapıcam dedim böyle asıcam dedim böyle kesicem dedim gebelik zehirlenmesi yüzünden acil doğuma girdim hepsi yalan oldu hdjshhshd o yüzden şuan bir yandan kendimi görüyorum sende bir yandan da şimdiki aklım olsa sallamam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…