2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
26+1 ya doğuma kadar gelmezler zaten ama sonra gelirlerse ne yaparım cidden kestiremiyorum bakalım görcez yaşayıp

Ay sen doğurdun muuuuu darısı başımıza inşallah sağlıkla

Tabii ben 2023 ağustos annesi olacaktım temmuz annesi oldum hdjdjj ama ağustos grubundayım. Aralık anneleri grubu ağustosun kardeş grubu resmen muhabbetiniz samimiyetiniz çok hoşuma gitti çıkamıyorum gahshsh bizde böyle çok konuşurduk herşeyden herkesten başka gruplar zorla açılmış gibiydi biz ooo akardı sayfalarca gördüğüm kadarıyla sizde öylesiniz

Amiin sağlıkla sıhhatle kavuşun minişlere

O isim konusu bizde var. Vefat eden kp adını koymuyorum diye kv tripli. Eksiğiniz var mı bir şeye ihtiyacınız var mı arayıp sorma asla yok. Normal hayatına devam ediyor. Biz hazırlık yaparken de kendi işleri için eşimi çağırıyor. Görümce de aynı kafa. Ben kuzenimin çocuklarına bile heveslenip hamilelik haberini alır almaz başlardım tulumlar, zıbınlar, takımlar almaya bunlar da hiç heves de yok. Onun için asla altınmış oymuş buymuş bir beklentim yok. Gölge etmesin bana doğum zamanı evimde kalabalık yapmasınlar bebeği görcez diye başka bir şey istemem. Benim ailem her şeyimle ilgileniyor çok şükür. Bu süreçte sadece eşime üzülüyorum.

İlk torun bir de kıymetli olmalı artık sana nasıl kızdılarsa du bakalım bebiş doğunca ne takacaklar
Valla ben de aşırı merak ediyorum. Eltime 5i 1 yerde taktılar nişanda. Düğünde şimdi bana da doğumda takarsınız artık dicem isteyenin bi yüzü kara

Aaayy içim daraldı töbe Estağfirullah

Bak işte kötü olan zaten hem çöp almazlar hemde gelir baş köşeye oturur her şeye karışırlar. Ben buna tahammül edemem

Jdjdjdjdj bence eşin seninle evlendiği için sadaka vermeli öyle hayırlı bir eşsin
Yani ben değil sanırım eşim kimle evlense o evden çıktığı için mutlu olurdu. ama bunun bile farkında değil adam çok değişik bir baskı uygulamış. Ve işin en kötü yanı bence bu adam sınıf öğretmeni biraz sosyoekonomik seviyesi düşük bir bölgede çalışıyor. İyi bir yerde zaten çalıştırmaz onu veliler. O yüzden yaşlı öğretmen mi asla ama asla valla. Yeni eğitim sistemiyle yetişmiş gencecik öğretmenler her zaman tercihim olacak

Allahım yüce rabbim allah rahmet eylesin de yani ölen ölmüş nedir bu büyüklerin adını koyma merakı ben anlamıyorum. Benim adımı kimse koymasın ya bu mudur saygı bu mudur sevgi iyy. Koyma asla. Çokta sıkıntılı bir durum aslında bu. Bir aileye bir isimli yeter. Tripliyse kendisi bilir. Eşine üzülme canım üzülecek hale düşürmesinler kendilerini. Bende hep benim ailem zor günlerimizde destek eşimin ailesi hep bahanelere sığınır o yüzden eşime üzülüyordum ama lohusayken ay bide baktım ki bizimki o bahanelere inanır duruma gelmiş ben pamukcuk oldum diye beyse sonra toparlandım da ayarı verince kendine geldi yarabbim şükür.

Ben de benn deee bebemi de alır geçerim başka odaya otursunlar kendi kendilerine. Saygısızlıksa saygısızlık.
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum ama lohusa halimle çok darlanıp birini camdan aşağı atmaya kalkmam inşallah

Üç oğluda aralarında karar alıp dikkate almasalar babasını o koca egosunu paşa paşa bırakır aslında.
Böylelerini şak diye gerçeklerle yüzleştireceksin sonra nasıl kedi gibi miyavlar bakma.
Aman küsüyormuş küssün, nasıl bir baskıcı sistem kurdu ise çocuklarını nasıl sindirdi ise evlenmiş yuva kurmuşlar hala aynı otorite de yaşıyorlar.
Saygı adı altında çocukluğumuzu, gençliğimizi alıyorlar.
Anne babamıza düşüncemizi söyleyemeyip tartışmayacaksan neden varız.
Bir biblo alıp onu evlat yapsalarmış.
Ben 7 yaşımda ki kızıma bile beni eleştirme imkanı verip özür diliyorum.

En komiği de ne biliyor musun? Bu eleştirme hakkını anlamayıp aşağılamaya kalkıyor bu düşüncedeki insanlar. Gün görmemiş cahil cühela gelip ahkam kesiyor

Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum ama lohusa halimle çok darlanıp birini camdan aşağı atmaya kalkmam inşallah

Kdjdjdjjs aynılarını diyodum sonra pamukcuk oldum bu seferde ben neden pamukcuk oldum diye kendimi yedim hdjsjsj sakın apmukcuk olmak yok yola devam hakedenin canına okucaksın hsjsjns

En komiği de ne biliyor musun? Bu eleştirme hakkını anlamayıp aşağılamaya kalkıyor bu düşüncedeki insanlar. Gün görmemiş cahil cühela gelip ahkam kesiyor
Cahille sohbeti kestim olayı varya cidden o kadar güzel ki aslında.
Aman bırak konuşsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…