- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.061
26+1Seni hormonlar sıkıştırmış, kaçıncı haftadasın sen. Ay bende ağladım sinirlenip sinirlenip şöyle yapıcam dedim böyle asıcam dedim böyle kesicem dedim gebelik zehirlenmesi yüzünden acil doğuma girdim hepsi yalan oldu hdjshhshd o yüzden şuan bir yandan kendimi görüyorum sende bir yandan da şimdiki aklım olsa sallamam diyorum
Ay sen doğurdun muuuuudarısı başımıza inşallah sağlıkla
Ben bu düşüncesizliği anlayamıyorum anlamak da istemiyorumEvet en büyük. En uysal ve sakini . Zaten anne babasının niyeti de bizim çocuk olunca yanımıza yerleşmekti. Ama gelin bekledikleri gibi çıkmadı
O isim konusu bizde var. Vefat eden kp adını koymuyorum diye kv tripli. Eksiğiniz var mı bir şeye ihtiyacınız var mı arayıp sorma asla yok. Normal hayatına devam ediyor. Biz hazırlık yaparken de kendi işleri için eşimi çağırıyor.Her ne kadar 40 ımız çıkmış olsa bile duygusallığım devam ediyor. Eşine çok üzüldüm ben şuan. Yıllarca buna maruz kalmış. Yazık neler yaşadıysa baksana otoriteyi bu yaşında hala yıkamıyor. Ay kalbim parçalandıallahım böyle anne baba olmayı nasip etmesin.
Zaten kocalara gelince hep biz hararetli ama onların hayat görüşü bu olmuş oluyor. Bebeğini düşünmesi güzel ama dediğin niyetle yapıyorsa gerçekten saçma iyiki sana diş geçiremiyorlar yoksa mahvolurdunuz gerçekten.
İsim konusunda beklentileri var mı bu ailenin? Boş geçmezler o mevzuyu gibi geldi bana.
Valla ben de aşırı merak ediyorum. Eltime 5i 1 yerde taktılar nişanda. Düğünde şimdi bana da doğumda takarsınız artık dicemİlk torun bir de kıymetli olmalıartık sana nasıl kızdılarsa du bakalım bebiş doğunca ne takacaklar
Aaayy içim daraldıYok ben kovayım eşim terazi. O sürekli aman Ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda fksksksk bide ciddi anlamda çekiniyor adam nasıl bir otorite kurmuşsa. O otoriteyi benim üzerimde kuramadığı içinde benden hiç memnun değiller.
Bakalım bebekten sonra ne olacak .
Gitmiş ateşölçer almış mesela bebek onlarda kalırken hasta olursa kullanmak için. Ne alaka ne alaka. Alıyorsan bize hediye al. Oraya gidip uzun uzun kalacağımızdan çok emin. Evleri doğalgazlı mesela ama açmıyorlar nisanda gittiğimde hamileydim dondum kavga çıkardım burda kalmıcam diye. Meğer kaynana gece yatarken kapatmış bizim yattığımız odayı. Ertesi gün sürekli laf söyledim. Eşimde bana kızıyo neden öyle diyorsun anladı hatasını diye. Ya anlayacak adam böyle bir şey yapmaz yani. Bide aynı şehirde benim kardeşim ablam gar gidip onlarda da kalabilirim zorla orda kaldırıyorlar zaten üstüne bide üşüyorum . Onlarda bize gelince eşim ful açıyo mesela açtırmıcam ben de bida geldiklerinde ben üşüdüm onlarda üşüsün. Ama böyle deyince de ben art niyetli oluyorum eşimin gözünde. Ama annesi kapatırken sorun yok, o öyle alışmış diyo sadece
Evet en büyük. En uysal ve sakini . Zaten anne babasının niyeti de bizim çocuk olunca yanımıza yerleşmekti. Ama gelin bekledikleri gibi çıkmadı
Bak işte kötü olan zaten hem çöp almazlar hemde gelir baş köşeye oturur her şeye karışırlar. Ben buna tahammül edememO isim konusu bizde var. Vefat eden kp adını koymuyorum diye kv tripli. Eksiğiniz var mı bir şeye ihtiyacınız var mı arayıp sorma asla yok. Normal hayatına devam ediyor. Biz hazırlık yaparken de kendi işleri için eşimi çağırıyor.Görümce de aynı kafa. Ben kuzenimin çocuklarına bile heveslenip hamilelik haberini alır almaz başlardım tulumlar, zıbınlar, takımlar almaya bunlar da hiç heves de yok. Onun için asla altınmış oymuş buymuş bir beklentim yok. Gölge etmesin bana doğum zamanı evimde kalabalık yapmasınlar bebeği görcez diye başka bir şey istemem. Benim ailem her şeyimle ilgileniyor çok şükür. Bu süreçte sadece eşime üzülüyorum.
Ben de benn deee bebemi de alır geçerim başka odaya otursunlar kendi kendilerine. Saygısızlıksa saygısızlık.Bak işte kötü olan zaten hep çöp almazlar hemde gelir baş köşeye oturur her şeye karışırlar. Ben buna tahammül edemem
Yani ben değil sanırım eşim kimle evlense o evden çıktığı için mutlu olurdu.Jdjdjdjdj bence eşin seninle evlendiği için sadaka vermeli öyle hayırlı bir eşsin
O isim konusu bizde var. Vefat eden kp adını koymuyorum diye kv tripli. Eksiğiniz var mı bir şeye ihtiyacınız var mı arayıp sorma asla yok. Normal hayatına devam ediyor. Biz hazırlık yaparken de kendi işleri için eşimi çağırıyor.Görümce de aynı kafa. Ben kuzenimin çocuklarına bile heveslenip hamilelik haberini alır almaz başlardım tulumlar, zıbınlar, takımlar almaya bunlar da hiç heves de yok. Onun için asla altınmış oymuş buymuş bir beklentim yok. Gölge etmesin bana doğum zamanı evimde kalabalık yapmasınlar bebeği görcez diye başka bir şey istemem. Benim ailem her şeyimle ilgileniyor çok şükür. Bu süreçte sadece eşime üzülüyorum.
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum ama lohusa halimle çok darlanıp birini camdan aşağı atmaya kalkmam inşallahBen de benn deee bebemi de alır geçerim başka odaya otursunlar kendi kendilerine. Saygısızlıksa saygısızlık.
Üç oğluda aralarında karar alıp dikkate almasalar babasını o koca egosunu paşa paşa bırakır aslında.Evet üç oğlu var adamın. Üçüde ağzını açıp tek kelime edemiyor yanında asla. Mesela ben ve kuzenlerim babamızla her şeyi konuşur tartışırız. İlk tanışmada bizim kızlar buna cevap falan verince şok olmuştu. Sonradan öğrendim adam meğer kendine cevap verilmesini istemiyormuş. E ama diyorum benle konuşuyor cevap vermezsem daha kötü değil miyok sen verme ona cevap diyor eşim. Çok değişik. Kaynanamında kafası bi tuhaf zaten. Benim ailem adam bunu delirtmiş baskıyla diyor. Aynı baskıyı bana da yapmak istedi ama ben rahat büyüdüm yani bana sökmez o baskı. Ya biz 5 senedir evliyiz. Hala farklı bir şehire gittiğimizi duyarsa eğer eşime diyor whatspatan konum at. Canlı konumdan takip ediyo bizi. En son yazın onların evinden kendi evimize dönerken istedi. Kıyameti kopardım öylelik atamadı eşim. Orda at dediği ortamda ben olmasaydım direkt atardı mesela. Eşimde kalbi kırılmasın diye her istediğini yapıyo işte . Böyle böyle çıktı tepemize
Bunları okudukça anksiyetem artıyor
VLla sende o tip var bacım ahhshshBen de öyle yaparım diye düşünüyorum ama lohusa halimle çok darlanıp birini camdan aşağı atmaya kalkmam inşallah
Üç oğluda aralarında karar alıp dikkate almasalar babasını o koca egosunu paşa paşa bırakır aslında.
Böylelerini şak diye gerçeklerle yüzleştireceksin sonra nasıl kedi gibi miyavlar bakma.
Aman küsüyormuş küssün, nasıl bir baskıcı sistem kurdu ise çocuklarını nasıl sindirdi ise evlenmiş yuva kurmuşlar hala aynı otorite de yaşıyorlar.
Saygı adı altında çocukluğumuzu, gençliğimizi alıyorlar.
Anne babamıza düşüncemizi söyleyemeyip tartışmayacaksan neden varız.
Bir biblo alıp onu evlat yapsalarmış.
Ben 7 yaşımda ki kızıma bile beni eleştirme imkanı verip özür diliyorum.
Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum ama lohusa halimle çok darlanıp birini camdan aşağı atmaya kalkmam inşallah
Her şeyin fazlası zararYa kadın iyi niyetli aslında ama fazla iyi niyette iyi değil.
Sal beni yani iki dakıka sal.
Video da diyor ya don bile sıkıyor bazen.
Cahille sohbeti kestim olayı varya cidden o kadar güzel ki aslında.En komiği de ne biliyor musun? Bu eleştirme hakkını anlamayıp aşağılamaya kalkıyor bu düşüncedeki insanlar. Gün görmemiş cahil cühela gelip ahkam kesiyor
Herşeyi anladım da senin kayınvalideni anlamadım seni mi çok seviyor?Ya kadın iyi niyetli aslında ama fazla iyi niyette iyi değil.
Sal beni yani iki dakıka sal.
Video da diyor ya don bile sıkıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?