- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.081
Ama ilgi anlamında öyle torununa ne almış diye sor elde var sıfır.Her şeyin fazlası zarar
Cahille sohbeti kestim olayı varya cidden o kadar güzel ki aslında.
Aman bırak konuşsunlar
Ben de böyle bir ailede büyüdüğüm düşüncelerimi hep özgürce ifade ettiğim için şu an asla anlayamıyorum bu otoriteye itaati. Adam bu saatten sonra değişmez hiç sanmıyorum bizim en az etkilenmemiz önemli artıkÜç oğluda aralarında karar alıp dikkate almasalar babasını o koca egosunu paşa paşa bırakır aslında.
Böylelerini şak diye gerçeklerle yüzleştireceksin sonra nasıl kedi gibi miyavlar bakma.
Aman küsüyormuş küssün, nasıl bir baskıcı sistem kurdu ise çocuklarını nasıl sindirdi ise evlenmiş yuva kurmuşlar hala aynı otorite de yaşıyorlar.
Saygı adı altında çocukluğumuzu, gençliğimizi alıyorlar.
Anne babamıza düşüncemizi söyleyemeyip tartışmayacaksan neden varız.
Bir biblo alıp onu evlat yapsalarmış.
Ben 7 yaşımda ki kızıma bile beni eleştirme imkanı verip özür diliyorum.
Çok iyi fiyata almışsınız ne güzel. Şuan 11 bin fiyatı. Bende Kasım indirimleri zamanında bakıcam. İnşallah indirime girerBen çok beğendim şahsen kaliteli duruyor katlanisi rahat hem puset hem kabin boy olması çok iyi hepsiburada da indirim vardı aldığımda 8500 e geldi bana
ben de bunu dedim eşime. annen beni potansiyel işçi olarak goruyorİnsan olsalar insanın zoruna gitmiyor bizi hizmetçi olarak algıladıkları için insan nefret edoyor
Ay hiç sanmıyorumKdjdjdjjs aynılarını diyodum sonra pamukcuk oldum bu seferde ben neden pamukcuk oldum diye kendimi yedim hdjsjsj sakın apmukcuk olmak yok yola devam hakedenin canına okucaksın hsjsjns
Beni seviyor ama benliğimi değil onu var sayışımı, aynı şeyi 1246. Kere anlattığında ilk defa dinliyormuş gibi davranışımı, bir derdi olduğunda saatlerce sohbet edişimi, kalbini kırmayaşımı, ilgimi, alakamı.Herşeyi anladım da senin kayınvalideni anlamadım seni mi çok seviyor?
Seninki tam pembeymişben de bunu dedim eşime. annen beni potansiyel işçi olarak goruyor
bunu da sunun icin dedim. Yazin Mersindeyim onlarda. şalımı utuluyorum getirdi Esimin tisortlerini yiğdı onume. ay hic utuleyemem cok sicak dedim. sen git de ki eşin sana saygi duymuyor mu utunu yapmadi. bana sormadan o sicakta emrivaki yapmasi saygisizlik olmuyor sanki. ayy kaynana konularina hic girmek istemiyorum girmiyorum da o kadar uzak olsun
Gece gece gerilim filmi izliyorum sanki, gitmek istiyorum gidemiyorum
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir tatlım şimdiye kadar oğulları da babam değişmez diyerek cesaret gösterememiş. Hayat onu mecbur bıraksın öyle bir değişir kiBen de böyle bir ailede büyüdüğüm düşüncelerimi hep özgürce ifade ettiğim için şu an asla anlayamıyorum bu otoriteye itaati. Adam bu saatten sonra değişmez hiç sanmıyorum bizim en az etkilenmemiz önemli artık
O kadar haklısın ki ama anlayanaAynen öyle bana da iki üç takım al yeter diyo. Bi şey lazım olursa söyle diyor bide. Az önce yine kavga ettik eşimle sinirim geçmiyor ya . Gidip gelip kavga ediyorum
Benimkide bir şeyi ilk defa anlatıyormuş gibi bi elli kere anlatırBeni seviyor ama benliğimi değil onu var sayışımı, aynı şeyi 1246. Kere anlattığında ilk defa dinliyormuş gibi davranışımı, bir derdi olduğunda saatlerce sohbet edişimi, kalbini kırmayaşımı, ilgimi, alakamı.
Hani bende olsam bende severim hesabı bizim ki shhssh
Beni seviyor ama benliğimi değil onu var sayışımı, aynı şeyi 1246. Kere anlattığında ilk defa dinliyormuş gibi davranışımı, bir derdi olduğunda saatlerce sohbet edişimi, kalbini kırmayaşımı, ilgimi, alakamı.
Hani bende olsam bende severim hesabı bizim ki shhssh
Allahım sana sabır eşine de anlayış empati duygusu versin gerçekten çok canım sıkıldıEvet Bencede böyle ama eşim gelme diyemem onlara bu seferde silerler hiç gelmezler diyor. Diyorum ki asıl onların demesi lazım siz nasıl rahat ederseniz öyle yapalım diye. Hele babası o kadar kaba ki kapı çalmak falan huyları yok. Kaynanam onların evinde kaç kere tuvalette üstüme girdi. Bizim kaldığımız odaya sabah dan diye dalıyor falan. Bide bebekle o halde onla hiç uğraşamam . Bakalım daha 3ay var kavgaya başladık
Lohusalık böyle bir şey mi ya her şeye empati yapıp üzülmekJdjdjjsjsjsjs duygusallığım yine oeraya çıktı kayınvalidene de üzüldüm biraz oda biliyor ki 8366363 kere anlattığını ama ne kadar ihtiyacı varda yazık bunubla mutlu mu oluyor vah
Eski zaman insanı değişmiyo maalesef daha doğrusu değişime tamamen kapalılar ben en basiti annemi değiştiremiyorum. Kadın hala ama hala sülalenin enayisi olma yolunda emin adımlarla yürüyorDeğişmeyen tek şey değişimin kendisidir tatlım şimdiye kadar oğulları da babam değişmez diyerek cesaret gösterememiş. Hayat onu mecbur bıraksın öyle bir değişir ki
Lohusalık böyle bir şey mi ya her şeye empati yapıp üzülmek
Şuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklikKızlarrrkayınvalidelerinizi okudukça benim minnoş kaynanamın yaptığı şeyler artık minicik hatalar olarak gözüme gelmeye başladı allahtan bolca sabır ve sizden 1000 km ötede yaşamalarını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?