2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de böyle bir ailede büyüdüğüm düşüncelerimi hep özgürce ifade ettiğim için şu an asla anlayamıyorum bu otoriteye itaati. Adam bu saatten sonra değişmez hiç sanmıyorum bizim en az etkilenmemiz önemli artık

Ben çok beğendim şahsen kaliteli duruyor katlanisi rahat hem puset hem kabin boy olması çok iyi hepsiburada da indirim vardı aldığımda 8500 e geldi bana
Çok iyi fiyata almışsınız ne güzel. Şuan 11 bin fiyatı. Bende Kasım indirimleri zamanında bakıcam. İnşallah indirime girer

İnsan olsalar insanın zoruna gitmiyor bizi hizmetçi olarak algıladıkları için insan nefret edoyor
ben de bunu dedim eşime. annen beni potansiyel işçi olarak goruyor
bunu da sunun icin dedim. Yazin Mersindeyim onlarda. şalımı utuluyorum getirdi Esimin tisortlerini yiğdı onume. ay hic utuleyemem cok sicak dedim. sen git de ki eşin sana saygi duymuyor mu utunu yapmadi. bana sormadan o sicakta emrivaki yapmasi saygisizlik olmuyor sanki. ayy kaynana konularina hic girmek istemiyorum girmiyorum da o kadar uzak olsun

Herşeyi anladım da senin kayınvalideni anlamadım seni mi çok seviyor?
Beni seviyor ama benliğimi değil onu var sayışımı, aynı şeyi 1246. Kere anlattığında ilk defa dinliyormuş gibi davranışımı, bir derdi olduğunda saatlerce sohbet edişimi, kalbini kırmayaşımı, ilgimi, alakamı.
Hani bende olsam bende severim hesabı bizim ki shhssh

Seninki tam pembeymiş

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir tatlım şimdiye kadar oğulları da babam değişmez diyerek cesaret gösterememiş. Hayat onu mecbur bıraksın öyle bir değişir ki

Benimkide bir şeyi ilk defa anlatıyormuş gibi bi elli kere anlatır yani seni tebrik ediyorum her seferinde ilk defa dinleme moduna girdiğin için, ben artık onun anlatacağını anladığımda ben yaşamış gibi ona anlatmaya başladım çünkü

Jdjdjjsjsjsjs duygusallığım yine oeraya çıktı kayınvalidene de üzüldüm biraz oda biliyor ki 8366363 kere anlattığını ama ne kadar ihtiyacı varda yazık bunubla mutlu mu oluyor vah

Allahım sana sabır eşine de anlayış empati duygusu versin gerçekten çok canım sıkıldı

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir tatlım şimdiye kadar oğulları da babam değişmez diyerek cesaret gösterememiş. Hayat onu mecbur bıraksın öyle bir değişir ki
Eski zaman insanı değişmiyo maalesef daha doğrusu değişime tamamen kapalılar ben en basiti annemi değiştiremiyorum. Kadın hala ama hala sülalenin enayisi olma yolunda emin adımlarla yürüyor üstelik neyin ne olduğunu da biliyor bilerek yapıyor

Lohusalık böyle bir şey mi ya her şeye empati yapıp üzülmek

Ben hararetli ne istediğini bilen kafaya koyduğunu yapan doğrularını savunabilen alanına başkalarını sokmayan boğa burcu minnoş bir kadındım. Lohusalıkta kimseyi istemiyordum çünkü milletin içinden geçerim yazık olur diyordum. Çünkü hayallerim ve isteklerim, oğlumla ilgili planlarım aile büyüklerine uymayacak cinstendi. Fakat sonra gebelik zehirlenmesiyle hiç beklemediğim bir anda doğum yaptım erken değildi 36+4 tü ama gebelik zehirlenmesi oğlumu yormuştu kuvöze girdi 6 gün kaldı. Ordan çıkınca sağlıkla mutlulukla evimize gelince bana bir hallet oldu. Kim ne yapmış kim ne demiş kim varmış yokmuş hiç umrumda olmadı. Sonra baktım ki benim bu iyi niyetim kullanılıyor olayların rengi değişti ama ilk 2-3 hafta gerçekten herşeye tamam dedim umrum değildi çünkü. Şimdi düşünüyorum da kuvöze girmeseydi Bulut böyle olur muydum acaba? Bilemiyorum. Lohusalık bambaşka birşey ama hazırlıklı olmanız mümkün değil fakat 40 uçurtmanızı şimdiden düşünün jsjsjsj

Şuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklik ama yine de benle kontrole gelmesi beni geriyo o ayrı inşallah doktoru darlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…