2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Gardını düşürme lütfen böyle düşünüp jdjdjd
Benimki de tam 1000 km uzakta yaşıyor ve çok çok iyi anlaşır birbirimizi şok severdik asla böyle şeyler yaşamazdık beklemezdim de ama gel gör ki lohusalıkta ben onun içinden geçeceğime o benim geçti jdjdjd lohusa kendisi gibi triplere girdi. Sen yine de gardını düşürme ahnajs

Şuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklik ama yine de benle kontrole gelmesi beni geriyo o ayrı inşallah doktoru darlamaz
Canım 1 kere gelince heveslerini alıyolar yani bizde öyle oldu en azından uzun bir süre söyledi en son beraber kontrole gittik acil bir durum oluştu eşim yoktu. Bebekleri gördü o kadar sevindiki milleti arayıp arayıp anlattı sonrasında bida geleyim mi demedi

Canım biz aynı şehirde sayılırız normal günlük yaşantıda eşimin tarafından kim ne derse bana uymuyorsa asla içime atmayıp pat diye söylediğim için genelde bana çok bulaşmıyorlar bide benim 2 çocuk olduğu için bizimkine ben yapıştım annemle sırayla gelin bize bakın diye hahahahahahah bide şey diyorum aynı anda gelip başımı şişirmeyin dönüşümlü kalın gündüz ben bakayım çocuklara sen yemek temizlik yap sonra uyu enerjini topla gecede ben kocamla yatayım sen bak

Kdjsjsjjsjs bacım sen gelinlerin şahıymışsın bilememişim ben hahahajhaha

Şuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklik ama yine de benle kontrole gelmesi beni geriyo o ayrı inşallah doktoru darlamaz
Bizimkinin piskologu bebege hediye fln aldinizmi demis bu da yoo diince gidin bi usg de gorun kalp atisini dinleyin diince mecbur goturduk. Orda bile sikildi inanilmaz anksiyetesi var da ama karakar baglamistim gelicek die
Neyse bn dr degistirdim ya karar verince tekde anlattim bna ii yapmisin kizim dicegibe dereyi gecerken at degistirilmez dedi
Bnada geliverdiler o doktir bnmke oyle konusamaz hayatta hickimse benimle oyle konusamaz, dr olabilir ama haddini bilicek. Bn saygisizlik etmem ama hayqtimdan cikariririm dedim
Ahaha iki gundur aramiobgn aradim anne nie aramiosun sesin cikmio die ben sana kuzdim gaha dedi bnde dedim sen bana kiyanazsin kiyamam dimi dio
Mal kiy da gor olucaklari diemedim
Ama hepsi ayni. Okumusuda cahilide fakiride zenhinide. En iyi kv cenneteki kv
Bizde esimle hep kavga edioruz. Okdr baskiyla yetisnis ki evlere senlik.” Uzulmesinler” dolamis agzina ay bn uzulucegime onlar uzulsun tohumlarina para mi saydim

Onlar yapar alışkanlık huyu bu derler Sen konuşunca dile getirince fesat olursun ne kadar kötü düşünüyorsun olur canım bu işler böyle onlar yapar sen dillendirirsin sen kötü olursun ayyy bugün beni çok gerdi üzülüyorum ya aynı tarz şeyler yaşıyoruz insanlar çok acımasız ve sevdiğin insan da seni anlamayınca gerçekten çok zor oluyor. Eşim çok saf temiz kalpli Ben ilk zamanlar eşimi uyarıyordum ailesine karşı seni kullanıyorlar sürekli duygu sömürüsü yapıyolar falan bana fesatlık yapıyorsun diyordu bak yemin ediyorum uyardığım cümlelerin aynısını yaşıyordu bi ay geçmeden geliyordu benden özür dileyip sen haklıymışsın diyordu muhabbeti kesiyor bi kaç hafta sonra yine konuşuyordu yine aynı üzüyorlar kırıyorlar hep aynı olaylar 1.5 sene oldu evleneli burnumu sokmamaya çalışıyorum mevzularına çünkü anne baba ne kadar yanlış yapsalar da eşim yine görmezden geliyor bi kaç haftaya

Kesinlikle kızların dertlerini okudukça benim kv gidip daha çok sevesim geliyor .

Allah topunuza sabır versin kızlar .
KV’lerede
** Akıl
** Fikir
** vicdan
** insaniyet
** insaf
***şevkat
** sevgi
**anlayış
**Edep
** empati versin ( kısaca insan olmayı öğrensinler )

Ben alışırsa hep ister diye hiç çağırmadım
Tek gittim eşimin gelemediği dönemlerde ama kimseyi almadım ekstradan yanıma bir kere gelince hep ister önünü alamam diye

Heh işte o öyle değil ben biraz normalmiş gibi davransam hepsine gelir şuan onun zoruyla biraz bi kaç kere söylendi birazda görümcemin halt yemesi gelme desem gelmez ama surat asar kim uğraşacak onla
kız sanki doktor oydu o niye alındı sen be güzel atlatmışsın bende bi çok sinir olmadan atlatsam hayırlısıyla
Doktor sana oğluna benzemez en iyi ihtimalle dışarı alıverir görür gününü keşke darlasa bence
işte benimki konu torun olunca değişiyo biraz. İnşallah kötü bişi olmaz birde onun yanında olursa artık düşünemiyorum sonumu Allah hayr etsin

Cunku kusum ben ona dedim ki aslinda benimle konusurken bana bisey yaparken 2 kere dusun. Haddini asarsan kv fln dinlemem seni silerim hayatimdan. O da mesaji cok guzel aldi.

Ben lohusa olunca benim kv anladığım kadarıyla 2-3 gün durup kaçacak
Çünkü evde benle kalana iş yaptırcam her fırsatta söylüyorum . Ben dinlencem bebek ile siz iki dünür ev ile gelen giden ile ilgilenin diye

Benim kv yenidoğan bebeğe pek bakamıyormuş yıkaması ilgilenmesi v.s o konuda biraz zayıfmış . Kayınvalidemin görümceleri dedi KV ye çok güvenme o yanına gelir ama sana çok faydası dokunmaz diye .
Dedim zaten ben Anneme ve kendime güveniyorım .
Prematüre doğan ikiz yeğenlerimede annemle ben 1 ay baktık . Benim bebekten yana gözüm korkmuyor dedim havam oldu .
Kv yi sırf beni istemedi diye gönül koymasın diye istiyordum
Benim kv kendi ağzıyla diyormuş benim gelinin annesi dünürüm benden daha atik becerikli o her işin hakkından gelir diye Ben onun kadar faydalı olamam diyormuş . En azından kendini biliyor. anacığımın getir götürünü yapar ben yinede ona iş kitlerim

Ben alışırsa hep ister diye hiç çağırmadım
Tek gittim eşimin gelemediği dönemlerde ama kimseyi almadım ekstradan yanıma bir kere gelince hep ister önünü alamam diye
Canım bana kayınvalidem bakıyor şuanda geçenlerde geçmeyen ağrım olunca taksiyle hastaneye gittik eşim il dışındaydı haliyle kayınvalidemde gelip görmüş oldu ya normalde gelip görmesini sorun yapmamda doktorun odası çok küçük ekstradan biri olursa eşimi almaz bende eşim dışarda duracağına herkes merakıyla yerinde dursun diyordum ama fırsat doğdu gördü hevesini aldı sonrasındada geleyim demedi kayınvalidemde çok şükür

İyi bari aza kanaat gelebiliyor .
Benimki gelse eşime bile der ben senden heyecanlıyım senin yerine randevulara gideyim diye
Bebişin 5 haftalıkken ilk ultrason görüntüsü çerçeveletmiş odasına koymuş . Fotoda bebek bile yok karartı vardı sadece düşün hevesi benimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…