- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.101
Kızlarrrkayınvalidelerinizi okudukça benim minnoş kaynanamın yaptığı şeyler artık minicik hatalar olarak gözüme gelmeye başladı allahtan bolca sabır ve sizden 1000 km ötede yaşamalarını diliyorum
Canım 1 kere gelince heveslerini alıyolarŞuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklikama yine de benle kontrole gelmesi beni geriyo o ayrı inşallah doktoru darlamaz
Canım biz aynı şehirde sayılırızGardını düşürme lütfen böyle düşünüp jdjdjd
Benimki de tam 1000 km uzakta yaşıyor ve çok çok iyi anlaşır birbirimizi şok severdik asla böyle şeyler yaşamazdık beklemezdim de ama gel gör ki lohusalıkta ben onun içinden geçeceğime o benim geçti jdjdjd lohusa kendisi gibi triplere girdi. Sen yine de gardını düşürme ahnajs
Canım biz aynı şehirde sayılırıznormal günlük yaşantıda eşimin tarafından kim ne derse bana uymuyorsa asla içime atmayıp pat diye söylediğim için genelde bana çok bulaşmıyorlar bide benim 2 çocuk olduğu için bizimkine ben yapıştım annemle sırayla gelin bize bakın diye hahahahahahah bide şey diyorum aynı anda gelip başımı şişirmeyin dönüşümlü kalın gündüz ben bakayım çocuklara sen yemek temizlik yap sonra uyu enerjini topla gecede ben kocamla yatayım sen bak
Bizimkinin piskologu bebege hediye fln aldinizmi demis bu da yoo diince gidin bi usg de gorun kalp atisini dinleyin diince mecbur goturduk. Orda bile sikildi inanilmazŞuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklikama yine de benle kontrole gelmesi beni geriyo o ayrı inşallah doktoru darlamaz
Bizimkinin piskologu bebege hediye fln aldinizmi demis bu da yoo diince gidin bi usg de gorun kalp atisini dinleyin diince mecbur goturduk. Orda bile sikildi inanilmazanksiyetesi var da ama karakar baglamistim gelicek die
Neyse bn dr degistirdim ya karar verince tekde anlattim bna ii yapmisin kizim dicegibe dereyi gecerken at degistirilmez dedi
Bnada geliverdiler o doktir bnmke oyle konusamaz hayatta hickimse benimle oyle konusamaz, dr olabilir ama haddini bilicek. Bn saygisizlik etmem ama hayqtimdan cikariririm dedim
Ahaha iki gundur aramiobgn aradim anne nie aramiosun sesin cikmio die ben sana kuzdim gaha dedi bnde dedim sen bana kiyanazsin kiyamam dimi dio
Mal kiy da gor olucaklari diemedim
Ama hepsi ayni. Okumusuda cahilide fakiride zenhinide. En iyi kv cenneteki kv
Bizde esimle hep kavga edioruz. Okdr baskiyla yetisnis ki evlere senlik.” Uzulmesinler” dolamis agzina ay bn uzulucegime onlar uzulsun tohumlarina para mi saydim
Şuan benimde biraz öyle zaten doğuma bana hediye almış bitane bileklikama yine de benle kontrole gelmesi beni geriyo o ayrı inşallah doktoru darlamaz
Onlar yapar alışkanlık huyu bu derler Sen konuşunca dile getirince fesat olursun ne kadar kötü düşünüyorsun olur canım bu işler böyle onlar yapar sen dillendirirsin sen kötü olursunYok ben kovayım eşim terazi. O sürekli aman Ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda fksksksk bide ciddi anlamda çekiniyor adam nasıl bir otorite kurmuşsa. O otoriteyi benim üzerimde kuramadığı içinde benden hiç memnun değiller.
Bakalım bebekten sonra ne olacak .
Gitmiş ateşölçer almış mesela bebek onlarda kalırken hasta olursa kullanmak için. Ne alaka ne alaka. Alıyorsan bize hediye al. Oraya gidip uzun uzun kalacağımızdan çok emin. Evleri doğalgazlı mesela ama açmıyorlar nisanda gittiğimde hamileydim dondum kavga çıkardım burda kalmıcam diye. Meğer kaynana gece yatarken kapatmış bizim yattığımız odayı. Ertesi gün sürekli laf söyledim. Eşimde bana kızıyo neden öyle diyorsun anladı hatasını diye. Ya anlayacak adam böyle bir şey yapmaz yani. Bide aynı şehirde benim kardeşim ablam gar gidip onlarda da kalabilirim zorla orda kaldırıyorlar zaten üstüne bide üşüyorum . Onlarda bize gelince eşim ful açıyo mesela açtırmıcam ben de bida geldiklerinde ben üşüdüm onlarda üşüsün. Ama böyle deyince de ben art niyetli oluyorum eşimin gözünde. Ama annesi kapatırken sorun yok, o öyle alışmış diyo sadece
Ay uf evet bence allah affetsin ama yaniAy kızlar konu kv olunca ne kadar konuşsak da bitmiyor yahu ne diyoruz o zaman en iyi kv mezarda ki mı
Ben atsam nolacak giriş kat camdan çıkar kapıdan gelirlerBen de öyle yaparım diye düşünüyorum ama lohusa halimle çok darlanıp birini camdan aşağı atmaya kalkmam inşallah
Kesinlikle kızların dertlerini okudukça benim kv gidip daha çok sevesim geliyor .Kızlarrrkayınvalidelerinizi okudukça benim minnoş kaynanamın yaptığı şeyler artık minicik hatalar olarak gözüme gelmeye başladı allahtan bolca sabır ve sizden 1000 km ötede yaşamalarını diliyorum
Ben alışırsa hep ister diye hiç çağırmadımCanım 1 kere gelince heveslerini alıyolaryani bizde öyle oldu en azından uzun bir süre söyledi en son beraber kontrole gittik acil bir durum oluştu eşim yoktu. Bebekleri gördü o kadar sevindiki milleti arayıp arayıp anlattı sonrasında bida geleyim mi demedi
Heh işte o öyle değil ben biraz normalmiş gibi davransam hepsine gelirCanım 1 kere gelince heveslerini alıyolaryani bizde öyle oldu en azından uzun bir süre söyledi en son beraber kontrole gittik acil bir durum oluştu eşim yoktu. Bebekleri gördü o kadar sevindiki milleti arayıp arayıp anlattı sonrasında bida geleyim mi demedi
kız sanki doktor oydu o niye alındıBizimkinin piskologu bebege hediye fln aldinizmi demis bu da yoo diince gidin bi usg de gorun kalp atisini dinleyin diince mecbur goturduk. Orda bile sikildi inanilmazanksiyetesi var da ama karakar baglamistim gelicek die
Neyse bn dr degistirdim ya karar verince tekde anlattim bna ii yapmisin kizim dicegibe dereyi gecerken at degistirilmez dedi
Bnada geliverdiler o doktir bnmke oyle konusamaz hayatta hickimse benimle oyle konusamaz, dr olabilir ama haddini bilicek. Bn saygisizlik etmem ama hayqtimdan cikariririm dedim
Ahaha iki gundur aramiobgn aradim anne nie aramiosun sesin cikmio die ben sana kuzdim gaha dedi bnde dedim sen bana kiyanazsin kiyamam dimi dio
Mal kiy da gor olucaklari diemedim
Ama hepsi ayni. Okumusuda cahilide fakiride zenhinide. En iyi kv cenneteki kv
Bizde esimle hep kavga edioruz. Okdr baskiyla yetisnis ki evlere senlik.” Uzulmesinler” dolamis agzina ay bn uzulucegime onlar uzulsun tohumlarina para mi saydim
işte benimki konu torun olunca değişiyo biraz. İnşallah kötü bişi olmaz birde onun yanında olursa artık düşünemiyorum sonumu Allah hayr etsinDoktor sana oğluna benzemez en iyi ihtimalle dışarı alıverir görür gününü keşke darlasa bence
Cunku kusum ben ona dedim ki aslinda benimle konusurken bana bisey yaparken 2 kere dusun. Haddini asarsan kv fln dinlemem seni silerim hayatimdan. O da mesaji cok guzel aldi.Heh işte o öyle değil ben biraz normalmiş gibi davransam hepsine gelirşuan onun zoruyla biraz bi kaç kere söylendi birazda görümcemin halt yemesi gelme desem gelmez ama surat asar kim uğraşacak onla
kız sanki doktor oydu o niye alındısen be güzel atlatmışsın bende bi çok sinir olmadan atlatsam hayırlısıyla
işte benimki konu torun olunca değişiyo biraz. İnşallah kötü bişi olmaz birde onun yanında olursa artık düşünemiyorum sonumu Allah hayr etsin
Canım bana kayınvalidem bakıyor şuandaBen alışırsa hep ister diye hiç çağırmadım
Tek gittim eşimin gelemediği dönemlerde ama kimseyi almadım ekstradan yanıma bir kere gelince hep ister önünü alamam diye
İyi bari aza kanaat gelebiliyor .Canım bana kayınvalidem bakıyor şuandageçenlerde geçmeyen ağrım olunca taksiyle hastaneye gittik eşim il dışındaydı haliyle kayınvalidemde gelip görmüş oldu ya normalde gelip görmesini sorun yapmamda doktorun odası çok küçük ekstradan biri olursa eşimi almaz bende eşim dışarda duracağına herkes merakıyla yerinde dursun diyordum ama fırsat doğdu gördü hevesini aldı sonrasındada geleyim demedi kayınvalidemde çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?