- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.121
Hiç bişey olmaz canım stres yapma. Götürürkende deki hastane normalde tek kişiyi kabul ediyor ultrasona bu seferlik rica ettim kabul etti doktor sonrasında daha gelemezsin yoksa eşim göremez çocuğuHeh işte o öyle değil ben biraz normalmiş gibi davransam hepsine gelirşuan onun zoruyla biraz bi kaç kere söylendi birazda görümcemin halt yemesi gelme desem gelmez ama surat asar kim uğraşacak onla
kız sanki doktor oydu o niye alındısen be güzel atlatmışsın bende bi çok sinir olmadan atlatsam hayırlısıyla
işte benimki konu torun olunca değişiyo biraz. İnşallah kötü bişi olmaz birde onun yanında olursa artık düşünemiyorum sonumu Allah hayr etsin
Aboo sen götürme canım o sana bile der sen gitme ben gideyim göreyim diyeİyi bari aza kanaat gelebiliyor .
Benimki gelse eşime bile der ben senden heyecanlıyım senin yerine randevulara gideyim diye
Bebişin 5 haftalıkken ilk ultrason görüntüsü çerçeveletmiş odasına koymuş . Fotoda bebek bile yok karartı vardı sadece düşün hevesi benimkinin
Oy sağlıkla gelsin de o haftaları tamamlar bebişinin güzel annesi. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahKilosu 1300 gr anne baba olarak biz zayıfız bebekte zayıf sanırım biraz
29 haftalık görünüyor 30 olması gerekti
Bir hafta ileri atıcam sat ı gelişim gerili var sanmasınlar dedi ama e nabızda düzeltilmemiş
Ve doğuma iki ay kalmış yeni farkettilergeç döllenmeyi ben tahmin ediyordum aslında
Adet düzensizliğinden dolayı
Recep bayraktar iyi bir doktor şehir için düşünecek olursak
Uzanma hateketleri bol bol yaparım malum boy kısa olunca
Kordon tekrar açılsın yeterli aslında
Baya araştırdım ilk defa duydum kordonun geri çıktığını sevindim ama
29 haftalık olmuş
Karın çevresi 28 haftalık ama
Canım çok çok teşekkür ederim bakalım biz de detaylı inşallahşöyle şuan farkettim dediğini. Ben gittim Elele mağazasına bebek arabasını bakmak için dedim ben kabin boy istiyorum kolay açılsın katlansın falan diye. Onlarda bana bu modeli gösterdiler bende beğendim rengi kullanışı falan iyi. Diğer bebek arabalarının çok fazla parçası vardı birde çok hantaldılar. Bi yandan da puset ayrıca baktım lazım olur diye. Adam dedi ki bu bebek arabasının pusetlisi var çok nadir geliyo geldiğinde de bitiyo falan diye. Aslında bebek arası kabin boy tipinde ama ayrıca pusette koymuşlar. Her iki tarafada dönüyo tek tuşu var işte ona basınca katlanıyo. Attığım linkten bak resimlerine. Ama mağazaya gitmen gerekebilir görmen için kullanışlı yaa baya.
Aynı benim Kv.Benım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte
Beğenicem beğenemiyorumBizimkinin piskologu bebege hediye fln aldinizmi demis bu da yoo diince gidin bi usg de gorun kalp atisini dinleyin diince mecbur goturduk. Orda bile sikildi inanilmazanksiyetesi var da ama karakar baglamistim gelicek die
Neyse bn dr degistirdim ya karar verince tekde anlattim bna ii yapmisin kizim dicegibe dereyi gecerken at degistirilmez dedi
Bnada geliverdiler o doktir bnmke oyle konusamaz hayatta hickimse benimle oyle konusamaz, dr olabilir ama haddini bilicek. Bn saygisizlik etmem ama hayqtimdan cikariririm dedim
Ahaha iki gundur aramiobgn aradim anne nie aramiosun sesin cikmio die ben sana kuzdim gaha dedi bnde dedim sen bana kiyanazsin kiyamam dimi dio
Mal kiy da gor olucaklari diemedim
Ama hepsi ayni. Okumusuda cahilide fakiride zenhinide. En iyi kv cenneteki kv
Bizde esimle hep kavga edioruz. Okdr baskiyla yetisnis ki evlere senlik.” Uzulmesinler” dolamis agzina ay bn uzulucegime onlar uzulsun tohumlarina para mi saydim
Sabah akşam hap şeklinde içiyorum. Dışardan bi marka devlet karşılamıyorMagnezyum ilacı içiyor musunuz? Doktor bana Venatura markasını verdi ama şaşe olanı. Su ile karıştırıp içiyorum dibinde kalıyor bu sorunu yaşayan başkası var mı? Sizce şaşe mi daha iyi kapsül olanı mı?
Bu gerçek olabilir mi ya ? Denesek mi?
Ben de başka marka şase kullanıyorum ayni sorun bende de var. Yarın bitiyor hap formuna geçicemMagnezyum ilacı içiyor musunuz? Doktor bana Venatura markasını verdi ama şaşe olanı. Su ile karıştırıp içiyorum dibinde kalıyor bu sorunu yaşayan başkası var mı? Sizce şaşe mi daha iyi kapsül olanı mı?
Ben de şase olan diasporal kullanıyordum çok kasılmalarım olunca doktorum ocean extra mag içmemi söyledi günde 2 kez, artık arada bir tane bazen 2 tane içiyorum çok şükür kasılmalarım olmuyorMagnezyum ilacı içiyor musunuz? Doktor bana Venatura markasını verdi ama şaşe olanı. Su ile karıştırıp içiyorum dibinde kalıyor bu sorunu yaşayan başkası var mı? Sizce şaşe mi daha iyi kapsül olanı mı?
Aynen güzel denk geldi insallah girerÇok iyi fiyata almışsınız ne güzel. Şuan 11 bin fiyatı. Bende Kasım indirimleri zamanında bakıcam. İnşallah indirime girer
Ne kadar fesatlik bu yaben de bunu dedim eşime. annen beni potansiyel işçi olarak goruyor
bunu da sunun icin dedim. Yazin Mersindeyim onlarda. şalımı utuluyorum getirdi Esimin tisortlerini yiğdı onume. ay hic utuleyemem cok sicak dedim. sen git de ki eşin sana saygi duymuyor mu utunu yapmadi. bana sormadan o sicakta emrivaki yapmasi saygisizlik olmuyor sanki. ayy kaynana konularina hic girmek istemiyorum girmiyorum da o kadar uzak olsun
Ben de anneme sen anneannesin ben anneyim sana iki kere anne dediği için senin daha çok bakman gerekir diyorumCanım biz aynı şehirde sayılırıznormal günlük yaşantıda eşimin tarafından kim ne derse bana uymuyorsa asla içime atmayıp pat diye söylediğim için genelde bana çok bulaşmıyorlar bide benim 2 çocuk olduğu için bizimkine ben yapıştım annemle sırayla gelin bize bakın diye hahahahahahah bide şey diyorum aynı anda gelip başımı şişirmeyin dönüşümlü kalın gündüz ben bakayım çocuklara sen yemek temizlik yap sonra uyu enerjini topla gecede ben kocamla yatayım sen bak
Bana şase verdi ilk ben kullanamam dedim hapa cevirdiMagnezyum ilacı içiyor musunuz? Doktor bana Venatura markasını verdi ama şaşe olanı. Su ile karıştırıp içiyorum dibinde kalıyor bu sorunu yaşayan başkası var mı? Sizce şaşe mi daha iyi kapsül olanı mı?
Ahahahahah hayir sizler yeni nesil erkek analari olucaksiniz bu manyakligi bitiriceksiniz. Yoksa bizim kizlar bizden daha cazgir olucaktirBeğenicem beğenemiyorumnasipse erkek annesi olucam ya istemsizce böyle olursam Eşim diyor ki eee Özlem hanım annemi çok kınadın hadi bakalım erkek anası olmak nasılmış gör. Al sana kavga sebebi. O yüzden tüm kv haklıdır hanımlar
Ya valla anlamiorum anne kv bakicaksa nie cocuk doguruyosunuzBen de anneme sen anneannesin ben anneyim sana iki kere anne dediği için senin daha çok bakman gerekir diyorum
Kızlarrrkayınvalidelerinizi okudukça benim minnoş kaynanamın yaptığı şeyler artık minicik hatalar olarak gözüme gelmeye başladı allahtan bolca sabır ve sizden 1000 km ötede yaşamalarını diliyorum
evet tam da bu. Cok zeki ve etkilemeyi cok iyi biliyor demogoji manipulasyon hepsini iyi kullaniyor ama ben samimi ve icten olarak bu yaptiklarini esime anlattim istersen yuzleselim ben hazirim dedim ... Gecen gun Eşimin cocukluk anaokulundan bir kiz arkadasi var onun annesiyle bu cok samimi. o kiz evlenmis onun ve esinin de oldugu 3 foto atmis esime ama bir sey yazmamis esim. Ben de bunu 3 gun sonra telefonuna bakarken gordum ve bozuldum. o gun esim sordu neyin var vs ben yurt nobetine geldim bir sey aciklamadan. sonra mesajla sordu dedim elin kizin gelinlikli fotograflari seni neden ilgilendirsin . esim de eski arkadas ya kotu niystli degil hsber vermis dedi. cevap vermedim sonra yazdi ki haklisin dusuncesiz bir hareket olmus. Ben ana olacagim ya ins ugrastiklarima bakNe kadar fesatlik bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?