2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hiç bişey olmaz canım stres yapma. Götürürkende deki hastane normalde tek kişiyi kabul ediyor ultrasona bu seferlik rica ettim kabul etti doktor sonrasında daha gelemezsin yoksa eşim göremez çocuğu evladına kıyamacağı için gelmez

Aboo sen götürme canım o sana bile der sen gitme ben gideyim göreyim diye

Oy sağlıkla gelsin de o haftaları tamamlar bebişinin güzel annesi. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Canım çok çok teşekkür ederim bakalım biz de detaylı inşallah

Benım kv hiç sormadı bıle ne lazım diye annem sagolsun gercekten… hiç torun bıle gormeyı haketmıyo bence eşimede soyluyorum insan sormaz mı diye ama annesi işte
Aynı benim Kv. Eşim diyor ki geçende heralde komşu teyze gibi gelip altınını takıp gidecek. Dedim komşu teyze muamelesime komşu teyze kadar bebek sonra Allahım sen kalbimi bozma diyorum

Magnezyum ilacı içiyor musunuz? Doktor bana Venatura markasını verdi ama şaşe olanı. Su ile karıştırıp içiyorum dibinde kalıyor bu sorunu yaşayan başkası var mı? Sizce şaşe mi daha iyi kapsül olanı mı?

Beğenicem beğenemiyorum nasipse erkek annesi olucam ya istemsizce böyle olursam Eşim diyor ki eee Özlem hanım annemi çok kınadın hadi bakalım erkek anası olmak nasılmış gör. Al sana kavga sebebi. O yüzden tüm kv haklıdır hanımlar

Sabah akşam hap şeklinde içiyorum. Dışardan bi marka devlet karşılamıyor

Ben de başka marka şase kullanıyorum ayni sorun bende de var. Yarın bitiyor hap formuna geçicem

Ben de şase olan diasporal kullanıyordum çok kasılmalarım olunca doktorum ocean extra mag içmemi söyledi günde 2 kez, artık arada bir tane bazen 2 tane içiyorum çok şükür kasılmalarım olmuyor eczacıda bu en iyisi dedi

Ne kadar fesatlik bu ya

Ben de anneme sen anneannesin ben anneyim sana iki kere anne dediği için senin daha çok bakman gerekir diyorum

Bana şase verdi ilk ben kullanamam dedim hapa cevirdi

Ahahahahah hayir sizler yeni nesil erkek analari olucaksiniz bu manyakligi bitiriceksiniz. Yoksa bizim kizlar bizden daha cazgir olucaktir
Ben de anneme sen anneannesin ben anneyim sana iki kere anne dediği için senin daha çok bakman gerekir diyorum
Ya valla anlamiorum anne kv bakicaksa nie cocuk doguruyosunuz ben kimseyi evde de istemiyorum cocuguma bakmaya calismasina da. Anneme soledim 40gun yemek yap bana yeter die. Sirketten de gelir ztn yeneyi ole hallederim e temizlige kadin gelio ztn. Kocamda bi zahmet ben uyurken bakicak bitti gitti
Siz nie analariniza baktiriosunuz hic anlamiorum

ben de öyle düşünüyorum canım. hoş benimki uzakta değil aramız 30 km illa ufak tefek şeyler yaşanıyor 7. yıla giriyoruz artık, ama her zaman allah razı olsun derim. Annem de kayınvalidesi için öyle derdi. şanslıyız.
ayrıca çokta şaşırıyorum herkesin yaşadıklarına.

Ne kadar fesatlik bu ya
evet tam da bu. Cok zeki ve etkilemeyi cok iyi biliyor demogoji manipulasyon hepsini iyi kullaniyor ama ben samimi ve icten olarak bu yaptiklarini esime anlattim istersen yuzleselim ben hazirim dedim ... Gecen gun Eşimin cocukluk anaokulundan bir kiz arkadasi var onun annesiyle bu cok samimi. o kiz evlenmis onun ve esinin de oldugu 3 foto atmis esime ama bir sey yazmamis esim. Ben de bunu 3 gun sonra telefonuna bakarken gordum ve bozuldum. o gun esim sordu neyin var vs ben yurt nobetine geldim bir sey aciklamadan. sonra mesajla sordu dedim elin kizin gelinlikli fotograflari seni neden ilgilendirsin . esim de eski arkadas ya kotu niystli degil hsber vermis dedi. cevap vermedim sonra yazdi ki haklisin dusuncesiz bir hareket olmus. Ben ana olacagim ya ins ugrastiklarima bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…