2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Magosit hap formunda canım ben onu kullanıyorum memnunum
Kıya karışanlar bulantı yapmıştı bende

Seninki tam pembeymiş
inan hic tv dizi kulturum yok lise 1 den beri yasadigim yurtlar kendi evim vs tv olmadi evde . Ama sosyal medyadan vs o karakteri taniyoiyorum az bir sey ..bu kadin planci sinsi kurnaz vs misal gecen yaz senin eşin niye şık giyinmiyor demiş eşime. bunu da bunun misafirleri gelmisti ozenmemistim onlar gittikten sonra demis. yani illallah

Çünkü işe gitmemiz gerekiyor annem emekli sosyal hizmetler uzmani psikoloji çocuk psikolojisi vb alanlarda uzman yıllarca 0-18 yaş arası çocukların bulunduğu yurtlarda çalıştı kademeli olarak annemin tecrübesine inanılmaz derecede güveniyorum gerçi bunlar olmasa da hayatımda kocaman bir değişiklik olacak bu süreci annem yanımdayken atlatmak istiyorum

İnsanı saf zannediyorlar altına bakınca kesin o kızla evlensin istemesi hikayesi falan çıkıyor. Zaten artniyetli bir şey olmasa eşin bak bu arkadaşimda evlenmis vb diye bahsediyor

Sen iyi ki muhatap oluyorsun onlarla

İnşallah planladığın gibi olur. Doğumdan sonra güncellemelerini merak ediyorum

Ay tövbe o ne be. Senin kayınvalide kk’nın sayılılarından sanırım. Eşin ne demiş çok merak ettim

Ay tövbe o ne be. Senin kayınvalide kk’nın sayılılarından sanırım. Eşin ne demiş çok merak ettim
gecen yil evliligimizin 1. yil yazinda olmustu bu olay ben tenezzul edip sen ne dedin demedim sadece belki benim ailem de seni şık bulmuyordur bir de ordan empati yapin diyip odadan cikmistim. bu sene 2. yilimiz dolacak gittikçe oturuyor tavirlari sen benim birinci ailemsin dedi. Allah bilir daha neler dedi de benim haberim yok

İlk seferde renklere ayırıp renk veren var mı yok mu anlayıp sonra birlikte yıkayabilirsiniz. Ben şuan ayırmıyorum direkt hepsini atıyorum
Renk verdiğini anlamak için içine bir şey koymaya gerek var mı mendil tarzı

Olmasın zaten hiç gerek yok kayda değer birisi değil belli.

Bir de ben bundan almıştım bunun gibi bir şey alan varsa nasıl yıkadı ya da yıkayacak

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-08-51-39-591_trendyol.com.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 33
Cunku kusum ben ona dedim ki aslinda benimle konusurken bana bisey yaparken 2 kere dusun. Haddini asarsan kv fln dinlemem seni silerim hayatimdan. O da mesaji cok guzel aldi.
Ahahahh demekki almış ya bizimkiler yine iyiymiş dünkü okuduklarımdan sonra bi şükrettim
yok yaa aynı doktora kızıda gitti full kızıyla gitti kontrollere o yüzden benle de gelmek istiyo ki ben sevmem sülalecek gittiler kontrollere yaa en sinir olduğum şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…