- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.141
Magosit hapMagnezyum ilacı içiyor musunuz? Doktor bana Venatura markasını verdi ama şaşe olanı. Su ile karıştırıp içiyorum dibinde kalıyor bu sorunu yaşayan başkası var mı? Sizce şaşe mi daha iyi kapsül olanı mı?
inan hic tv dizi kulturum yok lise 1 den beri yasadigim yurtlar kendi evim vs tv olmadi evde . Ama sosyal medyadan vs o karakteri taniyoiyorum az bir sey ..bu kadin planci sinsi kurnaz vs misal gecen yaz senin eşin niye şık giyinmiyor demiş eşime. bunu da bunun misafirleri gelmisti ozenmemistim onlar gittikten sonra demis. yani illallahSeninki tam pembeymiş
Çünkü işe gitmemiz gerekiyor annem emekli sosyal hizmetler uzmani psikoloji çocuk psikolojisi vb alanlarda uzman yıllarca 0-18 yaş arası çocukların bulunduğu yurtlarda çalıştı kademeli olarak annemin tecrübesine inanılmaz derecede güveniyorum gerçi bunlar olmasa da hayatımda kocaman bir değişiklik olacak bu süreci annem yanımdayken atlatmak istiyorumAhahahahah hayir sizler yeni nesil erkek analari olucaksiniz bu manyakligi bitiriceksiniz. Yoksa bizim kizlar bizden daha cazgir olucaktir
Ya valla anlamiorum anne kv bakicaksa nie cocuk doguruyosunuzben kimseyi evde de istemiyorum cocuguma bakmaya calismasina da. Anneme soledim 40gun yemek yap bana yeter die. Sirketten de gelir ztn yeneyi ole hallederim e temizlige kadin gelio ztn. Kocamda bi zahmet ben uyurken bakicak bitti gitti
Siz nie analariniza baktiriosunuz hic anlamiorum
İnsanı saf zannediyorlar altına bakınca kesin o kızla evlensin istemesi hikayesi falan çıkıyor. Zaten artniyetli bir şey olmasa eşin bak bu arkadaşimda evlenmis vb diye bahsediyorevet tam da bu. Cok zeki ve etkilemeyi cok iyi biliyor demogoji manipulasyon hepsini iyi kullaniyor ama ben samimi ve icten olarak bu yaptiklarini esime anlattim istersen yuzleselim ben hazirim dedim ... Gecen gun Eşimin cocukluk anaokulundan bir kiz arkadasi var onun annesiyle bu cok samimi. o kiz evlenmis onun ve esinin de oldugu 3 foto atmis esime ama bir sey yazmamis esim. Ben de bunu 3 gun sonra telefonuna bakarken gordum ve bozuldum. o gun esim sordu neyin var vs ben yurt nobetine geldim bir sey aciklamadan. sonra mesajla sordu dedim elin kizin gelinlikli fotograflari seni neden ilgilendirsin . esim de eski arkadas ya kotu niystli degil hsber vermis dedi. cevap vermedim sonra yazdi ki haklisin dusuncesiz bir hareket olmus. Ben ana olacagim ya ins ugrastiklarima bak
Sen iyi ki muhatap oluyorsun onlarlainan hic tv dizi kulturum yok lise 1 den beri yasadigim yurtlar kendi evim vs tv olmadi evde . Ama sosyal medyadan vs o karakteri taniyoiyorum az bir sey ..bu kadin planci sinsi kurnaz vs misal gecen yaz senin eşin niye şık giyinmiyor demiş eşime. bunu da bunun misafirleri gelmisti ozenmemistim onlar gittikten sonra demis. yani illallah
Ya valla anlamiorum anne kv bakicaksa nie cocuk doguruyosunuzben kimseyi evde de istemiyorum cocuguma bakmaya calismasina da. Anneme soledim 40gun yemek yap bana yeter die. Sirketten de gelir ztn yeneyi ole hallederim e temizlige kadin gelio ztn. Kocamda bi zahmet ben uyurken bakicak bitti gitti
Siz nie analariniza baktiriosunuz hic anlamiorum
inan hic tv dizi kulturum yok lise 1 den beri yasadigim yurtlar kendi evim vs tv olmadi evde . Ama sosyal medyadan vs o karakteri taniyoiyorum az bir sey ..bu kadin planci sinsi kurnaz vs misal gecen yaz senin eşin niye şık giyinmiyor demiş eşime. bunu da bunun misafirleri gelmisti ozenmemistim onlar gittikten sonra demis. yani illallah
gecen yil evliligimizin 1. yil yazinda olmustu bu olay ben tenezzul edip sen ne dedin demedim sadece belki benim ailem de seni şık bulmuyordur bir de ordan empati yapin diyip odadan cikmistim. bu sene 2. yilimiz dolacak gittikçe oturuyor tavirlari sen benim birinci ailemsin dedi. Allah bilir daha neler dedi de benim haberim yokAy tövbe o ne be. Senin kayınvalide kk’nın sayılılarından sanırım. Eşin ne demiş çok merak ettim
Bebeğin kıyafetlerini renklerine ayırıp mi yıkayacaksiniz yoksa ayırmadan mi
Renk verdiğini anlamak için içine bir şey koymaya gerek var mı mendil tarzıİlk seferde renklere ayırıp renk veren var mı yok mu anlayıp sonra birlikte yıkayabilirsiniz. Ben şuan ayırmıyorum direkt hepsini atıyorum
Evet koyularda ve renk verme potansiyeli bulunan açıklarda bunu yap mutlaka koy birsey sonra rahat edersinRenk verdiğini anlamak için içine bir şey koymaya gerek var mı mendil tarzı
gecen yil evliligimizin 1. yil yazinda olmustu bu olay ben tenezzul edip sen ne dedin demedim sadece belki benim ailem de seni şık bulmuyordur bir de ordan empati yapin diyip odadan cikmistim. bu sene 2. yilimiz dolacak gittikçe oturuyor tavirlari sen benim birinci ailemsin dedi. Allah bilir daha neler dedi de benim haberim yok
Teşekkür ederimEvet koyularda ve renk verme potansiyeli bulunan açıklarda bunu yap mutlaka koy birsey sonra rahat edersin
Böyle bir şey ben de istiyorum link atar mısın canımBir de ben bundan almıştım bunun gibi bir şey alan varsa nasıl yıkadı ya da yıkayacak
Hsni bir soz var ya Turkiyede evlilik halay gibidir ve erkekle evlenmiyorsun ailesiyle evleniyorsun bir sekilde oyle oluyorOlmasın zaten hiç gerek yok kayda değer birisi değil belli.
Elele 3in1 Ev Tipi Bebek Oyun Halısı Ve Oyun Çadırı Fiyatı, Yorumları - TrendyolBöyle bir şey ben de istiyorum link atar mısın canım
Ahahahh demekki almış ya bizimkiler yine iyiymiş dünkü okuduklarımdan sonra bi şükrettimCunku kusum ben ona dedim ki aslinda benimle konusurken bana bisey yaparken 2 kere dusun. Haddini asarsan kv fln dinlemem seni silerim hayatimdan. O da mesaji cok guzel aldi.
yok yaa aynı doktora kızıda gitti full kızıyla gitti kontrollere o yüzden benle de gelmek istiyo ki ben sevmem sülalecek gittiler kontrollere yaaHiç bişey olmaz canım stres yapma. Götürürkende deki hastane normalde tek kişiyi kabul ediyor ultrasona bu seferlik rica ettim kabul etti doktor sonrasında daha gelemezsin yoksa eşim göremez çocuğuevladına kıyamacağı için gelmez
Ayırdım ben yıkarken beyaz renkli siyah diye nolur nolmazBebeğin kıyafetlerini renklerine ayırıp mi yıkayacaksiniz yoksa ayırmadan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?