2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir de ben bundan almıştım bunun gibi bir şey alan varsa nasıl yıkadı ya da yıkayacak
Bu çubuklardan kumaş çıkıyo olması lazım genelde çıkar. Çubukları yıkama kumaşları kısa devirde yıkaman gerekiyor içinde elyaf olması lazım elyafı bozulmaması için kısa devir düşük sıcaklık kısa program

İse baslama kismina bisey demem ama dedigin de o degil. Esinle atlatsan daha dogru degil mi? Bence turkiyedeki en buyuk hata bu. Ydsinda herkes kocasiyla yapar bizde anneyle.
İnşallah planladığın gibi olur. Doğumdan sonra güncellemelerini merak ediyorum
Dnchdjfjfjd esimi kovmadigim surece sıkıntı yok :)

Tatlım senin eşin tarafı mersindeydi sanırım
Nerde doğum yapmayı düşünüyorsun

İse baslama kismina bisey demem ama dedigin de o degil. Esinle atlatsan daha dogru degil mi? Bence turkiyedeki en buyuk hata bu. Ydsinda herkes kocasiyla yapar bizde anneyle.

Dnchdjfjfjd esimi kovmadigim surece sıkıntı yok :)

Kimseyi istemedim tıpkı senin gibi ne münasebet modundaydım iki aile de başka şehirlerde hayat öyle bir ağlarını ördü ki herkes geldi ve ben hiçbirşey diyemedim jdjdjd o yüzden ben artık çokta şeyyapmıyorum hdjdjnd kovmazsın kocanı lohusa da daha çok düşülüyormuş kocaya öyle diyenlerde var bana daha çok batıyordu ama nedense hsjsj

Bugün sanki birinin kontrolü vardı diye hatırlıyorum yarında benim var

Kızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum

Corap eldiven bere fıleye koyacam ben, sipariş verdim fileyi.. Mınik minik, sıkışıyormus dıyorlar
Evet kesinlikle öyle oluyo ben ilkinde anlamadan öyle attım lastiğin arasına sıkışmış eldivenler çoraplar arıyorum arıyorum yok eşlerini bulamadım sonra birazını lastiğin arasında birazsını makinenin tepesinde buldum

Yaaa yerım
Zıbınlar bile minnacık

Yani o da oğlundan korkusuna yapar yaparsa anneler gununde cagırdım bir tabak goturmedi mutfaga amannnn amannnn… ben bi de amaça takıgım bana yardım etmek için gelmiyosa gelsede işte zorla yapıyosa yine onun istediği oluyosa bizimle takılmak falan ne anladım o işten ben mutsuzum yıne kv mutlu

Ben gecen gun eşime kızdım zaten siz benım ailemi mi kullanıyosunuz yoksa dedim gercekten sinir bozucu insan sormaz mı ya oğlum bişeye ihtiyacınız var mı yok mu diye ne sacma bişey bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…