- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.181
Bende oyle dıyorum valla Allahım sen kalbımı bozma zaten amacı kotuluk sen kotu olma dıyorum kendime. Benım kv de bi altınını takar gelirsede eglenmeye gülmeye gelir amac o zaten evde tek kalmım falanAynı benim Kv.Eşim diyor ki geçende heralde komşu teyze gibi gelip altınını takıp gidecek. Dedim komşu teyze muamelesime komşu teyze kadar bebek sonra Allahım sen kalbimi bozma diyorum
Yillar gectikce esler bizimle yasadikca yavas yavas bizi anlamaya calisiyorlar. 12 yillik evliyiz. Ilk yillarda asla ailesinin hatalarini gormedi. Sen buyutuyorsun dedi hep. Kavgalarimiz sadece onun ailesi yuzunden cikiyordu. Yazlari ailesiyle kalmamiz gerektigini dusunuyordu hep. Yillarca evimde kalamadim tatillerde. Tatil geliyor diye karalar bagliyordum. Cok sukur artik goruyor kimin ne yaptiginin farkinda. Yazlari da en fazla 5 gun kalip geliyoruz. Ilk yillarda olsa asla annesine gelme diyemezdi mesela.Onlar yapar alışkanlık huyu bu derler Sen konuşunca dile getirince fesat olursun ne kadar kötü düşünüyorsun olur canım bu işler böyle onlar yapar sen dillendirirsin sen kötü olursunayyy bugün beni çok gerdi üzülüyorum ya aynı tarz şeyler yaşıyoruz insanlar çok acımasız ve sevdiğin insan da seni anlamayınca gerçekten çok zor oluyor. Eşim çok saf temiz kalpli Ben ilk zamanlar eşimi uyarıyordum ailesine karşı seni kullanıyorlar sürekli duygu sömürüsü yapıyolar falan bana fesatlık yapıyorsun diyordu bak yemin ediyorum uyardığım cümlelerin aynısını yaşıyordu bi ay geçmeden geliyordu benden özür dileyip sen haklıymışsın diyordu muhabbeti kesiyor bi kaç hafta sonra yine konuşuyordu yine aynı üzüyorlar kırıyorlar hep aynı olaylar 1.5 sene oldu evleneli burnumu sokmamaya çalışıyorum mevzularına çünkü anne baba ne kadar yanlış yapsalar da eşim yine görmezden geliyor bi kaç haftaya
Çünkü canım benim evime ne şirketten yemek gelir nede düzenli temizliğe gelen kadın bulabiliriz deprem bölgesi burası insanlar ev zor buluyor. Hoş deprem bölgesi olmasa bile sonuçta belli bir süre izine çıkıcam tek maaşa düşeceğiz 2 çocuğun ihtiyaçları ile ekstradan bir masrafı karşılıcak bütçe ayırabileceğimi hiç sanmıyorum. Yani herkes birilerinden bi şekilde yardım alıyor sadece isimler a,b,c olarak değişiyorAhahahahah hayir sizler yeni nesil erkek analari olucaksiniz bu manyakligi bitiriceksiniz. Yoksa bizim kizlar bizden daha cazgir olucaktir
Ya valla anlamiorum anne kv bakicaksa nie cocuk doguruyosunuzben kimseyi evde de istemiyorum cocuguma bakmaya calismasina da. Anneme soledim 40gun yemek yap bana yeter die. Sirketten de gelir ztn yeneyi ole hallederim e temizlige kadin gelio ztn. Kocamda bi zahmet ben uyurken bakicak bitti gitti
Siz nie analariniza baktiriosunuz hic anlamiorum
O zaman sana hayatta başarılar diliyorumAhahahh demekki almış ya bizimkiler yine iyiymiş dünkü okuduklarımdan sonra bi şükrettim
yok yaa aynı doktora kızıda gitti full kızıyla gitti kontrollere o yüzden benle de gelmek istiyo ki ben sevmem sülalecek gittiler kontrollere yaaen sinir olduğum şey
Ihtiyaciniz var mi diye sormayi birak, aldigima da karisiyor benimkiler. Kimseden hic bi beklentim yok maddi manevi yeter ki isime karismasinlar. Onlara kalsa 2. Cocuga hic bi sey alinmamali abisininkilerle buyumeliBen gecen gun eşime kızdım zaten siz benım ailemi mi kullanıyosunuz yoksa dedim gercekten sinir bozucu insan sormaz mı ya oğlum bişeye ihtiyacınız var mı yok mu diye ne sacma bişey bu ya
Ihtiyaciniz var mi diye sormayi birak, aldigima da karisiyor benimkiler. Kimseden hic bi beklentim yok maddi manevi yeter ki isime karismasinlar. Onlara kalsa 2. Cocuga hic bi sey alinmamali abisininkilerle buyumeli
Canım bence sünnet işini eşinle hallet ne kendi anneni nede kayınvalideni bulaştırma. Ne kadar anlaşılamasada sonuçta eşinin annesi ve bu durumlar eşini mutlaka üzüyordur. Adam zaten gerekeni yapmış ve senin arkanda çok dik durmuş. Bence eşin hiç huzursuz olmasın boş yere kendi aranızda hakledinKızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Kendisi cok seviyor ama oglunun parasini harcamayi. Araba oglunun! Ev oglunun! Ben de oylesine calisiyorum isteAy klasik oğlunun parasını oğlundan çok düşünen (!), gelinin parasıda oğlumundur zihniyeti. Bitmedi gitti bunlar.
Ben tayin istemedim bu yaz o sebepten de annesi ajite etti torunumu gormeyecek miyim diye aglamis yani seneye kadar orda degiliz. ordayken detayli ultrason icin Docent Halil Korkut Daglara gittim orda olsam onu dusunurdum bir de kadin bir doktor vardi notlarima bakayim bulursam yazarim canimTatlım senin eşin tarafı mersindeydi sanırım
Nerde doğum yapmayı düşünüyorsun
Aynen arada kalıyorlar neyse ki haklısın demeyi biliyorlar. Aslında severim bal dudaktır. ama var yemez, düğünde de aynıları oldu. Aklınca kâr yaptığını düşünüyor. En düşük emekli maaşı ile herşeyi annem yaptı herşeyi künyesini bile almış. Evleri var eve 2 maaş giriyor. Ki kp, DSİ den işçi emeklisi maaşı siz hesaplayınBende oyle dıyorum valla Allahım sen kalbımı bozma zaten amacı kotuluk sen kotu olma dıyorum kendime. Benım kv de bi altınını takar gelirsede eglenmeye gülmeye gelir amac o zaten evde tek kalmım falanama eşime üzülüyorum o arada kalıyo haklısın dıyo sadece bana artık kv bilinçli yaptıgını bıldıgım için kendi keyfımı niye bozim diyorum evimin neşesi niye kaçsın.. şöyle bakıyorum kv dış kapının mandalı bana eşim annem yeter böyle düşünmek bana iyi geldi
Kendisi cok seviyor ama oglunun parasini harcamayi. Araba oglunun! Ev oglunun! Ben de oylesine calisiyorum iste
Aynen arada kalıyorlar neyse ki haklısın demeyi biliyorlar. Aslında severim bal dudaktır. ama var yemez, düğünde de aynıları oldu. Aklınca kâr yaptığını düşünüyor. En düşük emekli maaşı ile herşeyi annem yaptı herşeyi künyesini bile almış. Evleri var eve 2 maaş giriyor. Ki kp, DSİ den işçi emeklisi maaşı siz hesaplayınikinci torun ilki lisede. Çok kafaya taktım çok söylendim şimdi pişmanım erken doğum riskim var boşuna kavga etmişim diyorum. Herşey olur diyorum yeter ki sağ salim doğsun. Ama bir iğne dahi almadılar. Neyse iyi dedikodu yaptım Allah affetsin
Benim istemediğimi biliyo o yüzden sadece bi kere gelme hakkı olduğunu da biliyo. Diyorum ya az yumuşak davransam bu konuda hep gelmek ister beni de darlar. Bebeğin yüzünü görmek istiyormuş e kimseye benzemez ki şuan görsen napacan. Ben varya doktor en son kontrolde ille yüzünü göstermek istedi uğraştı uğraştı bebek dönmedi yüzünü bende dedim ben merak etmiyorum o kadar çok şeyapmayın dedim gelişimiyle daha çok ilgileniyorum açıkçası çünkü. Doğduğunda hergün zaten görcez inşallahO zaman sana hayatta başarılar diliyorumeşim varken bende kimsenin kontrole gelmesini istemiyorum valla çok haklısın
dün bi kere titredi
ona dikkat et birazUzanma hateketleri bol bol yaparım malum boy kısa olunca
Ayyy bana karışamaz valla karısmaya kalktı evet giyimime hatta arkadaslarımla gorusmeme bıle ama kendisi gayet gezıyo tozuyo arkadaslarıyla takılıyo falan dedımmm hoppp beni boyle gordunuz orda durrr eşim bişey demiyo kv dıyo işe bak ya valla kıyamet koptu artık hiç bişeye karısamıyo. Ve kotuluğe bakar mısın eşime babasından miras düşcekti dıyo ki arayıp oğlum rüyamda babanı gordum senın hakkını bagıs yapmamız lazımmış ya da sen bana ver ben bagıs yapım falanIhtiyaciniz var mi diye sormayi birak, aldigima da karisiyor benimkiler. Kimseden hic bi beklentim yok maddi manevi yeter ki isime karismasinlar. Onlara kalsa 2. Cocuga hic bi sey alinmamali abisininkilerle buyumeli
Yok onu kovmam ya o isin sakasiKimseyi istemedim tıpkı senin gibi ne münasebet modundaydım iki aile de başka şehirlerde hayat öyle bir ağlarını ördü ki herkes geldi ve ben hiçbirşey diyemedim jdjdjd o yüzden ben artık çokta şeyyapmıyorum hdjdjnd kovmazsın kocanı lohusa da daha çok düşülüyormuş kocaya öyle diyenlerde var bana daha çok batıyordu ama nedense hsjsj
Yazdigini okudum. Ben olsam kocamla gider iki gunde o isi hallederim. Dugun dernekci gelenekleriniz yoksa hiiiic birseyi karistirmam. Cunku yazdigin seyler normal degil. Bu aile baskisi bizim ve iste gelismemis dier toplumlarda var. Eminim bi benzeri bana da olucak. Ama ne kdr uzak cekirdek ailen okdr huzurlu bence.Kızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Benim soleme sebibiM nokursa olsun eve girdikleri anda hakimiyet almaya calisiolsr en iyiside en kotusude. Genetik fln yapiolar oyuzden isimler a b c farkedio yoksa maddiyat hayat sartlari tabiki kisitlar. Ama bn soleyim ev pis olsun ama kimse bana benim evimde napicagimi solemesin.sinirlerime hakim olamiyorum ben. Alttan da alamiorum. Ama herkesin sartlari ve tarzi farkli saygim sonsuzÇünkü canım benim evime ne şirketten yemek gelir nede düzenli temizliğe gelen kadın bulabiliriz deprem bölgesi burası insanlar ev zor buluyor. Hoş deprem bölgesi olmasa bile sonuçta belli bir süre izine çıkıcam tek maaşa düşeceğiz 2 çocuğun ihtiyaçları ile ekstradan bir masrafı karşılıcak bütçe ayırabileceğimi hiç sanmıyorum. Yani herkes birilerinden bi şekilde yardım alıyor sadece isimler a,b,c olarak değişiyorbu durumda yardım eden kişinin isminin çok bir önemi olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?