- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.201
Biz de ailelerden uzakta bir yerde yasiyoruz. Simdiye kadar her seyimizi kendimiz yaptik. Alismamisim isimi bi baskasinin yapmasina, dedigin gibi evim pis de olsa kimsenin gelip kalmasini istememBenim soleme sebibiM nokursa olsun eve girdikleri anda hakimiyet almaya calisiolsr en iyiside en kotusude. Genetik fln yapiolar oyuzden isimler a b c farkedio yoksa maddiyat hayat sartlari tabiki kisitlar. Ama bn soleyim ev pis olsun ama kimse bana benim evimde napicagimi solemesin.sinirlerime hakim olamiyorum ben. Alttan da alamiorum. Ama herkesin sartlari ve tarzi farkli saygim sonsuz
Hahaha bugünden sonra buradan devamKız çok mantıklıymış bu nasıl aklıma gelmedi şimdiye kadar
Ben de anlamıyorum onuNasıl yaniparayı siz gondersikten sonra siz alamıyo musunuz hey Allahım çeşit çeşit kulların var ya
Fileyle yıkayacam çok küçükler yaFileyle mi yıkayacaksınız direkt atmacam mısınız makineye
Kaç haftalıksınız peki? Büyük ihtimalle ben som haftalara doğru bırakırım çünkü kasılmaları engelliyor. 36 haftadan sonra bırakacağım.Ben de başka marka şase kullanıyorum ayni sorun bende de var. Yarın bitiyor hap formuna geçicem
Sabah akşam mı içiyorsunuz? Ben şimdilik sadece akşamları içiyorum daBen de şase olan diasporal kullanıyordum çok kasılmalarım olunca doktorum ocean extra mag içmemi söyledi günde 2 kez, artık arada bir tane bazen 2 tane içiyorum çok şükür kasılmalarım olmuyoreczacıda bu en iyisi dedi
Bir de sizde de tipte toz kalma olayı oluyor mu?Ben de şase olan diasporal kullanıyordum çok kasılmalarım olunca doktorum ocean extra mag içmemi söyledi günde 2 kez, artık arada bir tane bazen 2 tane içiyorum çok şükür kasılmalarım olmuyoreczacıda bu en iyisi dedi
Yok artık daha nelerBen de anlamıyorum onuev hediyesini eşim internetten annesigile sipariş vermiş annesi onu alıp bize ev hediyesi olarak getirdi. ,sanki bilmiyorum
Kullanmam da sıkıntı yok ama tipte kalması hoşuma gitmiyorBana şase verdi ilk ben kullanamam dedim hapa çevirdi
26 haftalıkKaç haftalıksınız peki? Büyük ihtimalle ben som haftalara doğru bırakırım çünkü kasılmaları engelliyor. 36 haftadan sonra bırakacağım.
Sadece günde 1 sefer mi alıyorsunuz. Ben gece yatarken kullanıyorum mide bulantısı yokta tipte kalması kötü oluyorMagosit hapformunda canım ben onu kullanıyorum memnunum
Kıya karışanlar bulantı yapmıştı bende
Sizde 36 haftalıkken doktorunuza sorun mutlaka içmeye devam etmeli miyim diye. Sağlıkla gelsin bebeciklerimiz inşallah26 haftalık
Ben 1 kere alıyorum bana yeterli geliyor.Sadece günde 1 sefer mi alıyorsunuz. Ben gece yatarken kullanıyorum mide bulantısı yokta tipte kalması kötü oluyor
O kadar yazıyı okumak gözümü korkutsada akıcı bir şekilde okudumKızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Bizde geçen hafta sonu kv gittik. Kv eşime demiş ki çeyrekli bileklik mi yaptırayım duruya 10 gram yoksa 10 gram bilezik mi takayım. Eşimde bilezik tak demiş. Çeyrekli bileklik 14 ayar öbürü 22 ayar. Eşim demiş biz baldızın kızına isimli bileklik yaptırdık onlarda bize ondan yaptırır o yüzden gerek yok senin yaptırdığına. Kaynımda triplere girmiş yok ben nisana kadar çok borç içindeyim bilmem ne. Ondan bir şey bekliyoruz sanıyor galibaBenim annem künye ile küpe almış bile kızım şimdiden
KV annemin altında mı kalacaksın yap şovunu diyeceğim
Daha da mutlu günlerimiz olsun inşallahYillar gectikce esler bizimle yasadikca yavas yavas bizi anlamaya calisiyorlar. 12 yillik evliyiz. Ilk yillarda asla ailesinin hatalarini gormedi. Sen buyutuyorsun dedi hep. Kavgalarimiz sadece onun ailesi yuzunden cikiyordu. Yazlari ailesiyle kalmamiz gerektigini dusunuyordu hep. Yillarca evimde kalamadim tatillerde. Tatil geliyor diye karalar bagliyordum. Cok sukur artik goruyor kimin ne yaptiginin farkinda. Yazlari da en fazla 5 gun kalip geliyoruz. Ilk yillarda olsa asla annesine gelme diyemezdi mesela.
Eşin iyi demiş bence. Bi gramla kurtulamayağını bilmeli eşinin kardeşi.Çok borç içindeyse Nisandan sonra alsın ama altın zamlanır.Buda kayının problemiBizde geçen hafta sonu kv gittik. Kv eşime demiş ki çeyrekli bileklik mi yaptırayım duruya 10 gram yoksa 10 gram bilezik mi takayım. Eşimde bilezik tak demiş. Çeyrekli bileklik 14 ayar öbürü 22 ayar. Eşim demiş biz baldızın kızına isimli bileklik yaptırdık onlarda bize ondan yaptırır o yüzden gerek yok senin yaptırdığına. Kaynımda triplere girmiş yok ben nisana kadar çok borç içindeyim bilmem ne. Ondan bir şey bekliyoruz sanıyor galiba
Sağlıkla gelsin bebecikBen 1 kere alıyorum bana yeterli geliyor.
arada unutuyorum sabah yada akşam karışık aldığım oluyor vakit olarak
Merhaba ben de aynı durumdayım ikiz gebelik 20 haftalık 31mm uzunluk doktorunuz bu konuda bir şey dedi miCanım rahimde yumuşama mevcut rahim uzunluğumda 31 mm bide ikizler o yüzden erken gelme ihtimalleri çok çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?