2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Biz de ailelerden uzakta bir yerde yasiyoruz. Simdiye kadar her seyimizi kendimiz yaptik. Alismamisim isimi bi baskasinin yapmasina, dedigin gibi evim pis de olsa kimsenin gelip kalmasini istemem

Nasıl yani parayı siz gondersikten sonra siz alamıyo musunuz hey Allahım çeşit çeşit kulların var ya
Ben de anlamıyorum onu ev hediyesini eşim internetten annesigile sipariş vermiş annesi onu alıp bize ev hediyesi olarak getirdi. ,sanki bilmiyorum

Sabah akşam mı içiyorsunuz? Ben şimdilik sadece akşamları içiyorum da

Bir de sizde de tipte toz kalma olayı oluyor mu?

Kızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
O kadar yazıyı okumak gözümü korkutsada akıcı bir şekilde okudum valla ben de 1bucuk 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum sünnetini muhtemelen 40 çıktıktan sonra annemler yanımızda olur da haber vermeyi çağırmayı düşünmüyorum. Sen böyle bi durumda bence çağırma ya ben bile gıcık oldum ya da altın takacaklarsa çağır gelsin gitsinler

Benim annem künye ile küpe almış bile kızım şimdiden
KV annemin altında mı kalacaksın yap şovunu diyeceğim
Bizde geçen hafta sonu kv gittik. Kv eşime demiş ki çeyrekli bileklik mi yaptırayım duruya 10 gram yoksa 10 gram bilezik mi takayım. Eşimde bilezik tak demiş. Çeyrekli bileklik 14 ayar öbürü 22 ayar. Eşim demiş biz baldızın kızına isimli bileklik yaptırdık onlarda bize ondan yaptırır o yüzden gerek yok senin yaptırdığına. Kaynımda triplere girmiş yok ben nisana kadar çok borç içindeyim bilmem ne. Ondan bir şey bekliyoruz sanıyor galiba

Daha da mutlu günlerimiz olsun inşallah

Eşin iyi demiş bence. Bi gramla kurtulamayağını bilmeli eşinin kardeşi.Çok borç içindeyse Nisandan sonra alsın ama altın zamlanır.Buda kayının problemi

Millet takı taktığı arkadaşı düğüne gelmeyip takıdan kaçına icra davası bile açıyor.

kızlar selam 27. haftamı bitirdim 28 e başladım. dün akşam çok kısa mesafe markete gidecek kadar yürüdüm belime inanılmaz ağrı değil sancı girdi aynı zamanda adet sancısı da kasık bölgesinde oldu aşırı korktum dedim allah'ım erken doğum olmasın eve geldim uzandım yarım saate geçti ama ömrümden ömür gitti korkudan. sizler de de oluyor mu normal mi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…